Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik vind je geweldig - 4528 keer gelezen
Het leek een gewone dag te worden: opstaan, douche, aankleden en hop naar mijn weekend baantje. Ik ben 19 jaar heb bruine ogen, bruin haar en heb een bescheide b-cub voor wie dat interesseerd.

Al snel leek het niet een gewone dag te worden. Ik kwam binnen en zag dat er een nieuwe cassiere te zijn. Ze was echt beeldschoon. Donker blond haar, groen/grijze ogen en een prachtige lach. Ze keek wat verlegen naar me en durfde zich niet voor te stellen. Ik voelde al meteen de eerste kriebels in mijn buik en dach: Ow neej, dit gaat toch nooit gebeuren dus stop ermee. Aangezien zij niet de eerste stap zou nemen moest ik maar. Hoi, Ik ben Nancy... Hoi ik ben Sascha... zow het eerste word is eruit dacht ik. Veel verder kwam ik niet dus besloot maar even te gaan roken. * jah ik weet het, slechte gewoonte* ik dacht even rustig tot bezinning te komen. Maar ze kwam al snel achter me aan en vroeg om een sigaret weer met die glimlach om van te smelten en dat in combinatie met die mooie ogen had alweer het effect dat die verdomde kriebels die ik al tijden niet meer had gevoelt door mijn lichaam gingen.

Werk je hier al lang vroeg ze. Ehm... ehm... (kom op dit slaat nergens op) Ehm... niet echt een jaartje net. Ow ok, zei ze. Dit is mijn eerste dag hier. Het enige wat ik daarop kon zeggen was; goh.... wie zegt er nou goh. Oww dit kon weleens een hele lange dag worden.

Het was al snel tijd om te beginnen. Ik heb haar tot de eerste pauze bijna niet meer gezien. Zo af en toe als ik weer zon oud bessie met racerolator moest wijzen waar de kaarzen of smeerkaas stond zag ik haar staan, ze hielp een meneer en ze keek me aan en zei; Hoi.. weer met die mooie glimlach... Ik kan er niet tegen dat ik zo zo zo verdomde dichtsla, zo ben ik niet ik ben zo out~going als iemand kan zijn. En toch kan ik niks beters verzinnen dan te zwaaien.

O wat erg ik liep rood aan en was helemaal de racemuis vergeten en haar kaarzen. Toen ik me omdraaide zag ik haar lachen. Arggggg. Snel hielp ik haar en ging weer verder met mijn eigen werk.

God zij dank, pauze. Ik liep snel naar achter om mijn favo energydrankje naar binnen te tanken onder het genot van een sigaret. Normaal zou ik in mijn eentje zitten in het rokershokje, ik had het alweer mis. Daar was Sacha weer, niet dat ik het erg vond hoor, welneej maar ik was bang dat ik me weer voor schut zou zetten. Ik hoopte dat ze niet door had wat er met me aan de hand was, weer had ik het mis. Ze bleek een vriendin te zijn van een andere collega en had verhalen vertelt over hoe druk en grappig ofzow ik wel niet was. O heb ik dat weer dacht ik bij mezelf. Sascha begon en heel verhaal over school en over haar vriend..Tuuuuuurlijk !!!!! dacht ik bij mezelf. Ik had het kunnen weten. *zucht* ik had al helemaal medelijde met mezelf dat ik met veel moeite nog kon lachen als ze een grapje vertelde. Het kwartier ging veels te langzaam, wat een idioot ben ik zeg dacht ik. Natuurlijk valt ze niet op vrouwen die komen niet in dit boerengat. Hop weer aan de slag dacht ik bij mezelf, anders zet ik mezelf weer paal...

De rest van de adg had ik geen pauze meer met haar en kwam haar niet meer tegen. Zo gelijdelijk aan werd het slutingtijd en we nadat alles was afgesloten stonden we met zn alle buiten nog even na te praten en een gezelllig drankje te nuttigen. Er bleken plannen et zijn om uitegaan met zn alle. Kijk dacht ik, dit heb ik nou net nodig. Lekker feesten en misdragen en niemand die het raar vind. Dus natuurlijk ging ik mee. Ze vroegen Sas ook maar die kon niet. Heel stiekem vond ik het niet erg. Ik baalde nog als een gek dat ze een vriend had.. ik zag haar wel af en toe naar me kijken maar toen we oog conctact hadden draaide ze zich snel om en zei doei tot volgende week....

Die avond was helemaal geweldig. Ik had teveel op en was als een gek aan het dansen en sjansen. Niet dat ik in interesse in iemand had ofzow maar gewoon om te kijken hoe ik in de markt lag.. De avond was jammer genoeg veel te snel voorbij gegaan en voordat ik het wist zat ik op de fiets naar huis... nadat we nog wat nagebabbeld hadden over de avond enzo was ik toch echt wel toe naar mijn bed, ik zei netjes doei, gaf iedereen een kus en gign naar mijn bed.

De volgende ochtend werd ik rond 2 uur smiddags wakker en ging rustig mijn zondagsroutine aflopen. Douche, eten, roken, msnen....huh wie is dat dacht ik toen ik zag dat ene lovernogwat....mij toe had gevoegd.. nou vooruit dan maar dacht ik.. Het bleek sas te zijn die mijn email van een collega had gtehad... lekker dacht ik en prate rustig verder met haar. Het was heel gezellig en ik begon over het uitgaan... ze vond het jammer dat ze niet mee was gegaan en vroeg of ik volgende week ook uitging... Ehm... jah, zei ik. Ow ehm.. zou ik misschien mee mogen? Ik kon natuurlijk niet nee zeggen dus de plannen waren gemaakt.

De hele rest van de week verliep rusig: school, msnen, eten, huiswerk en dan wat leuks doen met vrienden. Het was al snel weer zaterdag. Onze msn gesprekken werden steeds leuker en had af en toe het gevoel dat ze met me aan het flirten was.. maar ze heeft en vriend. Ik moet er niet zoveel achter zoeken. Op msn komen dingen heel anders over.. dus ach ik moet mezelf erover heen zetten..

Het werd al snel zaterdag en ik scheet echt in me broek voor die avond. Ik was zo zenuwachtig .. Op werk ging het allemaal goed tot het moment dat ze zei; Mijn ouders vinden het goed hoor dat ik bij je slaap. Mijn exacte woorden waren; blehh... Ik weet het niet echt charmant.. ze schoot in de lach en ik wist me niet meer te gedragen... na het werk hop naar huis en eten, douche, opmaken enzow. De echt girly dingen doen. Al snel kwamen mijn vrienden langs om gezellig te drinken en de avond begon goed.

Eenmaal in de Club aangekomen werd de sfeer steeds beter tot dat ik merkte dat Sas wel erg veel aandacht kreeg van een bepaalde jongen en besloot haar moest het nodig haar te helpen. Ik liep op haar af en vroeg of alles goed was. Ze zei tegen de jongen; Dit is mijn vriendin, je hoort het goed ik val op vrouwen. Hierbij knuffelde ze me en zei in mijn oor dat ik het spelletje even mee moest spelen omdat ze die jongen wou lozen. Ik stond echt te trillen op mijn benen want zo dichtbij had ik haar nog nooit gehad. Ik rook haar heerlijke parfum en sloot mijn ogen. Het leek wel of daar minstens een uur zo hadden gestaan en geen van ons beide wou loslaten. Op gegeven moment voelde ik haar adem in mijn nek en werd gek van verlangen. Verlangen naar haar. Ik besloot maar snel even wat te drinken voordat ik rare dingen ging doen. De rest van de avond voelde ik af en toe een arm van haar om me heen maar niet meer die knuffel. Het is beter zo dacht ik bij me zelf ze heeft een vriend verdorie.

Al snel was het sluitingstijd en we gingen naar huis. Oww dacht ik zo meteen ben ik alleen met haar ik moet nu niet rare dingen gaan doen want ze wil toch niet.

Ik zei dat ik eerst even wou douche en wees haar het bed dat voor haar was. Toen ik klaar was met douche en snel onder de dekens wou kruipen zag ik dat ze in mijn bed lag. Ze had alleen een string en een t- shirt aan. Ehm, denk je dat dit bed lekkerder ligt zei ik met een knipoog. Alleen als jij bij me komt liggen zei ze. ik heb het zo koud. Oww jeej nu zullen we het krijgen. Hoe kan ik nou slapen als zij naast me ligt. Kom nou zei ze. nou, vooruit dan maar zei ik. Ik ging op mijn rug liggen en zij lag op haar zij naar mij kijkend.

Ik vond het erg gezellig zei ze.
ik ook, zei ik het was ook zo, het was weer een top avond. Je rook echt lekker zei ze.
jij ook zei ik.
Weetje zei ze.
ik dacht o nu zullen we het krijgen.
Ik moet je wat bekennen.
Oww, nou vertel maar.
Ik heb gehoort dat je op vrouwen valt.
Van wie heb je dat gehoord
Maakt niet uit van wie.
En dan wil je wel in n bed met me liggen.
Ja.
Waarom.
Omdat ik je leuk vind.
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat dacht ik. Maar ik zei; Ow.
Je moet me stoppen als je dit niet wil.
Als ik w...

Ze pakte mijn hoofd met haar rechterhand en legde hem op mijn linker wang. Ze draaide mijn hoofd naar haar toe en gaf me de lekkerste kus die ik ooit heb gehad. Ze ging met haar hoofd na achteren en keek me aan. Mijn ogen waren nog dicht en ik probeerde nog te relativeren wat er zojuist gebeurt was. Toen ik ze open deed keek ik weer in die prachtige kijkers van haar. Ze grijnsde licht. Ik vroeg en je vriend dan? Weet je nog die jongen in de club? Jah. Dat was hem. Ow...

Met dit nieuwe nieuws kroop ik wat dichter naar haar toe en legde mijn handpalm op haar wang. Ik ging wat dichter naar haar toe en keek haar eerst nog in haar ogen en zoende haar. Heel teder, ik ging met mijn tong langshaar boven lip en daarna langs haar onderlip. Er kwam een lichte kreun uit haar toen ik mijn tong heel voorzichtig langs de hare liet gaan. De zoen werd steeds passioneler en ik voelde haar hand langs mijn rug gaan./ ik liet mijn hand van haar wan naar haar nek gaan. Ik wou niet te snel gaan, maar opeens voelde ik haar an mij t-shirt trekken. Ik stopte even met zoenen en vroeg of ze dit wel wou. Ze zei; Ik weet het zeker, ik heb er al heel vaak over gedroomd en ik wil je. Meer aanmoediging had ik niet nodig en ik liet haar mijn t-shirt uittrekken. Ze keek me aan met lust in haar ogen. Ik kon haar niet meer weerstaan en zoende haar weer. Ik kon niet genoeg van haar krijgen. Ik trok haar t-shirt uit en legde haar op haar rug. We waren nog steeds aan het zoenen. Heel langzaam aan zakte ik af naar haar nek en gaaf haar hele tedere kusjes. Ik voelde dat ze overal kippenvel had en ik voelde haar tepels tegen de mijne drukken. Ik gign langzaam naar haar oorlel en sabbelde hieraan. Ze zei dat ze gek werd. Ik zakte af naar haar rechterborst en nam haar tepel in mijn mond. Ik sabbelde, likte tot ik haar rug voelde krommen. Toen ging ik naar haar linkerborst. Ook hierweer nam ik haar tepel in mijn mond en sabbelde en likte tot ze er al bijna van klaarkwam. Heel langzaam ging ik naar haar buik. Ik wou het niet over haaste en nam de tijd ervoor. Heel langzaam naar haar navel en nog meer naar beneden tot de rand van haar string. Ik keek even naar boven om te kijken of ze het er nog steeds mee eens was. Ze had haar ogen dicht dus goedkeuring kon ik niet via oog contact krijgen. Ik trok haar string heel langzaam uit en zag dat ze het net als mij geschoren had. Nadat ik haar string uit had kusde ik haar lies, ging net boven haar clit naar haar andere lies en weer terug. Ik haar de haar jammeren en besloot dat ze lang genoeg had gewacht. Heel langzaam ging ik met het punt van mijn tong tussen haar schaamlippen. Er ontsnapte een heerlijke kreun aan haar. Dit deed ik enkele keren en concentrerde me op haar clit. Ze begon te draaien en pakte mijn hoofd vast zodat ik er niet mee stopte. Mijn handen liet ik ondertussen ook mee doen aan het speln. Mijn linkerhand ging naar haar borstel terwijl mijn andere hand ook met het spel darbeneden kon voegen. Ik stopte heel langzaam eerst 1 vinger in haar en wat later de 2de. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze er al bijna was.ik haalde er 1 vinger uit en ik ging op zoek naar haar g-spot. Ze begon heel hard te kreunen en ze pakte mijn hoofd vast. Ik denk dat ik hem gevonden heb dacht ik. ik voelde haar spieren zich om mee vinger heen aan spannen en er kwam een heerlijke greun uit. Ik voelde haar weer wat ontspannen en ik ging naast haar liggen. Ze legde haar hoofd op mijn borst en zei dat ik geweldig was... we bleven even zo liggen en ik voelde dat haar hoofd wat zwaarder werd. Ik keek heel even naar beneden en had door dat ze in slaap was gevallen. Ik trok de dekens over ons heen en zei heel zachtjes.. Ik vind jou geweldig.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners