Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hockeymeisjes - 28915 keer gelezen
Hockeymeisjes

Ik ben een jonge vrouw van 17 jaar en ik ben pas verhuist naar een andere plaats. Mijn ouders gingen verhuizen en omdat ik nog geen vriend heb besloot ik toch maar mee te gaan. Mijn vader kreeg een nieuwe baan en we moesten verhuizen naar de andere kant van het land.

Volgend jaar ga ik waarschijnlijk studeren en dan ga ik toch op kamers dus voor dat ene jaartje kon ik nog wel mee vond ik zelf. Het was een beetje jammer dat ik het laatste jaar van het VWO op een andere school moest doen, maar ik had het daar toch niet zo naar mijn zin dus eigenlijk vond ik het niet erg.

Ik besloot in mijn nieuwe omgeving op zoek te gaan naar wat nieuwe vriendinnen en ging net als vroeger weer op hockey. Hier zou ik snel nieuwe vrienden en vriendinnen op doen. Zo gezegd zo gedaan en ik had me aangemeld bij de lokale hockeyclub. Het is echt een lokaal clubje en ze spelen tweede klasse. Bij mijn vorige club speelde ik in het hoogste jeugdelftal dus ik dacht dat ik het niveau wel aan zou kunnen.

Na een gesprekje met de trainer werd ik geplaatst in het eerste (en enige) dameselftal. Dit waren ongeveer 18 dames van 18 jaar en ouder. Ik zou welde jongste speelster zijn maar de trainer vond dit toch handiger. Het oudste jeugdelftal was 16 en 17 jaar en die speelden een ander niveau dan ik gewend was. Dames 1 bestond uit een groepje jonge meiden van 18 tot 23 jaar een groep iets oudere dames van eind twintig begin dertig. Ze hadden allemaal wat meer ervaring en kwamen goed mee in de competitie. Volgens de trainer zou ik hier makkelijk kunnen meekomen en dit leek me ook een goede keuze.

De week erna zou ik op dinsdagavond de eerste training meemaken. Een beetje zenuwachtig fietste ik naar het sportcomplex en liep naar de trainer toe. Die gaf me een hand en stelde me voor aan een aantal speelsters. De eerste was Claire. Ze was de aanvoerster en was ergens eind in de twintig. Ze heette me van harte welkom. Ze had al van de trainer gehoord dat er een nieuwe speelster kwam die hiervoor hoofdklasse speelde en dit zou goed voor het team zijn vertelde ze me meteen. Zelf had ze vroeger toen ze nog studeerde ook hoger gespeeld. Nu was ze echter een saaie huismoeder die alleen nog hockeyde voor de lol.

Ze stelde me voor aan de rest van de meiden. Het waren te veel namen om te onthouden. Een meisje van mijn leeftijd heette Maaike en die naam onthield ik wel. De andere namen onthield ik maar half. Zoals altijd bij hockey waren het ongeveer dezelfde namen. Noortje, Floortje, Meike, Evi en nog wat van dit soort namen. Na het voorstelrondje liep ik naar Maaike toe en ze begroette me hartelijk. Ze herhaalde de namen van de andere jonge meiden en nu onthield ik het wat beter.

We begonnen met de eerste training. Eerst gingen we wat warmlopen en daarna een snelle baltraining. Ik zag al snel dat ik het niveau goed aankon. Mijn passings waren hard en recht en de trainer riep me als snel bij zich. Ik smaak even een apart groepje van vier meiden vertelde hij me. Claire, Desiree en Fiona kunnen het niveau ook goed aan maar ze misten altijd een vierde speelster. Met jou erbij lukt het wel dus jullie mogen samen trainen. Met zijn vieren oefenden we was passings en daarna de strafcorner. Bij mij oude club nam ik die altijd dus dat ging best wel lekker.
We traineden nog even door maar na anderhalf uur floot de trainer af. Hij schreeuwde dat het genoeg was en dat we konden gaan douchen. Ik liep wat bezweet naar de kleedkamer en plofte neer op de bank bij mij spullen. Ik was bij het begin van de training als laatste binnengekomen en had een vrij plekje gezocht. De andere vrouwen waren toen al op het veld. Nu was het echter druk. Het gekakel was niet van de lucht en iedereen heette me nu echt welkom. Ze vonden het leuk dat ik er was en ik was een aanwinst voor het team enz enz.

Ondertussen kleedde de eerste meiden zich uit en liepen poedeltje naakt naar de douche. Bij mijn vorige club hadden we aparte douchecabines, maar hier hadden ze nog zo’n oude groepsdouche. Ik wachtte even af wat er zou gebeuren. Ik ben niet preuts of zo, maar voor de zekerheid had ik mijn schaamhaar toch maar een beetje laten groeien. Bij mijn oude club speelde ik in het oudste jeugdelftal maar daar hadden toch veel meiden al een streepje of zelfs een kale kut. Omdat ik geen idee had hoe het hier zou zijn had ik de afgelopen weken een keurig driehoekje laten staan.

Ik keek even onopvallend rond en ik zag bij een aantal meiden toch nog wel een flinke bos schaamhaar. Ik was dan ook blij dat ik wat had laten groeien.

Ik kleedde mezelf uit en liep naar de douche. De meeste dames stonden al flink ingezeept en niemand lette echt om me. Ik keek wat rond en zag dat er toch wel een paar rondliepen met een streepje. Ik zag er maar twee met een volledig kaal kutje. Dit waren Claire en een dame waar ik de naam niet meer van wist.

Na even te hebben gedouchte kwam de keepster binnen. Ik had al gehoord dat zij de oudste van het elftal was. Ze liep natuurlijk helemaal naakt de douche in en ik kon niet nalaten te kijken. Ze had een kale kut maar ik zag ook een grote tatoeage op haar rug en op haar ene borst. Wat nog meer opviel was dat ze haar tepels en schaaplippen had gepierct. Ze had het grootste woord en opeens viel haar oog op mij. Ze keek even naar me en zei vervolgens keihard dat die nieuwe ook al geen schaamhaarkoningin was. Zonder af te wachten praatte ze verder. Ik snap niet dat al die jonge vrouwen van die bossen schaamhaar hebben zei ze ronduit. Lekker kaal is het lekkerste.

Iedereen lachte en ik wist even niet wat ik moest zeggen. Daarna vertelde ik gewoon eerlijk dat ik even had gewacht met scheren tot ik wist hoe het team eruit zou zien. Ik wilde niet als enige met een kaal kutje rondlopen bij een of ander provincieclubje. De keepster keek me even aan en begon toen te lachen. Gelijk heb je, zie ze spontaan. Ik neem dus aan dat je donderdag een kaal kutje heb? Ik knikte lachend. Ik denk het wel. Is toch wat lekkerder dan zo’n bosje. Sommige andere meiden lachten honend maar de keepster riep dat ik gelijk had.

De donderdag daarop was de volgende training en ik had me vlak daarvoor helemaal glad geschoren. Een kaal kutje was toch het lekkerste en nu durfde ik ook weer.

E trainden lekker en na de training volgde het douchen. Ditmaal kleedde ik me gelijk uit en liep voor iedereen zichtbaar met een lekkere kale kut naar de douche. De keepster keek even naar mijn kutje en knikte alleen maar.

Onder de douche volgden nu wat meer opmerkingen. Er waren nu bij elkaar vier meiden met een kale kut. Claire, Nienke (het meisje waar ik de naam niet meer van wist), de keepster (Elise) en ikzelf ( Minke). Ik was de enige jonge meid met een kale kut en Elise had meteen het grootste woord. Ze zei tegen de andere jonge meiden dat ze een voorbeeld aan me moesten nemen. Minke durft het wel, dus waarom jullie niet. De jonge meiden gaven geen antwoord, maar een van de oudere dames met een flink bosje zei dat ze het zelf moesten weten. Elise richtte meteen het woord tot haar. Waarom doe jij het eigenlijk niet Eva vroeg ze met iedereen erbij. Je man vindt het vast wel lekker. Eva knikte lachend. Die vraagt niet anders, maar ik zeg altijd dat hij eerst moet.Dit ging zo een aantal weken door. Na elke training en wedstrijd werden er opmerkingen gemaakt over het schaamhaar. In het begin leek het niet zo veel effect te hebben, maar na een tijdje volgden er steeds eentje meer. De jonge meiden van het elftal scheerden alles af en de ouderen namen soms eerst een streepje. Na drie maanden hadden tien van negentien vrouwen een kaal kutje.

De gesprekken in de douche werden steeds spannender en Elise, de keepster, had daarbij het grootste woord. Ze daagde meestal Eva uit. Die had nog steeds een grote bos schaamhaar en ik had het gevoel dat het elke week groter werd. Ze leek het bijna expres te doen.
Ook ditmaal kwam Elise als laatste de douche in en ze was nog niet binnen of ze liet luidkeels weten dat ze een nieuwe piercing had. Iedereen keek haar aan en zonder schaamte spreidde ze half haar benen. Kijk, zie ze, ik heb een piercing door mijn clitje laten zetten. Bijna iedereen keek gespannen toe. Je kon het zilveren knopje bovenaan tussen haar schaamlippen zien glinsteren. Sommige dames keken een beetje beschaamd weg maar zelf vond ik het erg interessant. Eva merkte echter op dat dit echt te ver ging. Dit was echt over de grens. Elise vond het echter meer dan geil dit aan iedereen te laten zien en maakte Eva echt belachelijk. Jij durft gewoon niets. Volgens mij ben je frigide merkte ze op.

Eva was het nu blijkbaar echt zat en vertelde dat ze er wel eens over nadacht om haar schaamhaar te scheren maar het niet meer deed door dit gezeur. Elise keek haar aan en zei dat ze het gewoon niet durfde. Eva vond dit onzin maar Elise daagde haar verder uit. Als je bij mij een strafcorner kan scoren zeur ik er nooit meer over. Als het je niet lukt scheer je alles kaal en neem je een piercing door je schaamlippen. Eva dacht even na en vroeg daarna wat Elise zou doen als ze wel zou scoren. Geschrokken keek die haar aan. Wat heb je in gedachten vroeg ze alleen. Eva wachtte even met antwoorden. We nemen er tien zie ze langzaam. Als ik een keer scoor stop je met zeuren. Als ik twee keer scoor loop je na de training naakt rond het veld en als ik drie keer score geef je een masturbatieshow onder de douche.

Elise keek haar even aan en zei daarna allen; dat is goed, maar als je na tien keer niet heb gescoord moet je doorgaan met het nemen van strafcorners. Als je bij vijftien strafcorners nog niet heb gescoord loop jij een rondje rond het veld met je kale kut en de piercing en als je bij twintig nog niet hebt gescoord neem geef jij een masturbatieshow onder de douche.

Eva dacht even na en stemde toen in. Wanneer doen we dit vroeg ze alleen. Komende dinsdag na de training zei Elise. Hierna droogde iedereen zich af. In de kantine werd stilletjes over niets anders gesproken maar toch lekte een en ander blijkbaar snel uit want bij de volgende training was het aanzienlijk drukker dan normaal. Eva lachte zachtjes en zei tegen Elise. Als ik verlies moet ik me eerst scheren en laten piercen. Dat duurt nog even, maar jij moet direct rond het veld. Dat moet direct en er staat lekker veel publiek.

De training ging snel voorbij en daarna liepen Eva en Elise naar de goal. Elise ging in het doel staan en Eva bij de penaltystip. Eva was blijkbaar toch wat gespannen want de eerste twee ballen leken nergens op. De derde bal ging echter al beter en de volgende twee hield Elise maar net.


Hierna volgden er nog vijf. Bal zes ging net mis maar de zevende ging er snoeihard in. Eva schreeuwde het uit van blijdschap. De volgende bal ging net mis maar de negende ging er net aan in. De bal rolde een beetje lullig over de lijn maar de goal telde wel. Nu volgde alleen de laatste poging nog. Iedereen stond een beetje gespannen te kijken. Eva deed haar best, maar met een mooie redding hield Elise de bal uit het doel.

Eva had tweemaal gescoord en Elise moest naakt rond het trainingsveld rennen. Ze keek een beetje beduusd naar al het publiek maar zei alleen tegen Eva; oke, je hebt gewonnen en ik doe het direct. Ze liep naar de dug-out en ontdeed zich van al haar beschermende keeperkleding. Daarna wilde ze haar andere kleding uittrekken toen Eva naast haar kwam zitten. Ze vroeg iets aan haar en tot ieders verrassing trokken ze daarna samen al hun kleding uit. Ze stapten poedeltje naakt uit de dug-out en liepen een rondje rond het veld. Het publiek ging uit hun bol maar wij waren vooral verbaasd doordat Eva rondliep met een kaal kutje. We konden niet zien of ze ook een piercing had maar dat zagen we vast later wel.

Na het rondje gingen we met het hele elftal naar de kleedkamer. Eva en Elise liepen naakt met ons mee. Nadat we in de kleedkamer waren aangekomen ging iedereen op de banken zitten. Eva en Elise stonden naakt voor ons. Elise wachtte tot iedereen stil was en zei daarna dat Eva had aangeboden met haar mee te lopen als ze in de kleedkamer nog een showtje wilde geven. Aangezien ze dat minder erg vond dan alleen lopen had ze hiermee ingestemd.

Iedereen kleedde zich uit voor de douche en als laatste liepen Eva en Elise binnen. Elise had twee grote dildo’s bij zich. Die waren bedoeld voor het showtje zei ze alleen. Aangezien Eva niets bij zich had, die wilde blijkbaar alleen vingeren, neem ik ze maar mee.

We stonden allemaal gespannen te kijken en Elise ging vooraan in de douche op de grond zitten. Ze spreidde haar benen en begon zich te vingeren. Iedereen keek gespannen toe. Nadat ze zich een beetje had opgegeild pakte ze een van de twee dildo’s. Ze stopte een grote zwarte dildo diep in haar kut een begon deze heen en weer te halen. Hier ging ze een tijdje mee door. Ondertussen had niemand op Eva gelet. Die ging er opeens naast zitten en stopte de andere dildo in een keer in haar kutje. Iedereen was verrast. Ik word hier zo geil van schreeuwde ze uit. Hiermee was het hek van de dam. Alle dames begonnen zich nu te vingeren en blijkbaar waren en nog meer speeltjes aanwezig want de ene na de andere vibo of dildo kwam uit een handtasje of sporttas vandaan. Uiteindelijk werd het een grote orgie van jonge vrouwen en het is het beste team waarin ik ooit heb gezeten. De rest vertel ik later. Het was echter wel de lekkerste en langste douchebeurt ooit!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners