Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hockey dames - 10098 keer gelezen
Renee lag op haar rug op bed. Ze keep recht in de poes van haar vriendin Christianne die haar in standje 69 lag te beffen. Dit was al vanaf dat ze het voor het eerst met elkaar deden, hun favoriete standje. Het was woensdag middag en ze hadden vrij. Renee dr ouders waren naar hun werk. Zodoende hadden ze het huis voor hen alleen en konden ze doen en laten wat ze wilden. Meestal resulteerde dit in een geile lesbische vrijpartij, alhoewel ze ook niet vies waren van jongens.

Christianne zoog vol overgave aan de kut van Renee. Alhoewel dit allang niet meer de eerste keer was, vond ze het toch nog telkens heerlijk. Sex was een van haar grootste hobbys geworden sinds ze bij de hockeyclub betrapt waren onder de douche. Na die ervaring hadden ze min of meer een seksclubje opgericht met leeftijd genoten en regelmatig hielden ze logeerpartijtjes als iemands ouders een weekendje of avond weg waren.

Het aankomende weekend werd het waarschijnlijk groot feest. Ze hadden een hockey toernooi bij hun op de club, en de zaterdag avond was er een groot feest en ze zouden allemaal in tenten blijven slapen. Christianne had ook al een aantal jongens van de Rugbyclub uitgenodigd om het nachtelijke spel compleet te maken.

Deze woensdagmiddag hadden ze het al uitgebreid over het aankomende weekend gepraat. Van al die geile fantasien waren ze weer zo heet geworden dat ze nu al weer zeker een uur lagen te geilen met elkaar. Renee voelde nog steeds de warme zachte mond van Christianne op haar vagina en trilde van wellust. Zelf kon ze niet meer likken zo vervoerd was ze door Christianne dr bezigheden. Ze zag hoe zich op de kut van Christianne pareltjes vocht vormden. Deze aanblik maakte haar nog geiler dan dat ze al was. Ongecontroleerd wreef ze met haar handen over de billen van Christianne. Deze vond het allemaal best en likte onvermoeibaar verder. Na enkele minuten kwam Renee gillend klaar. Om haar schreeuw te smoren drukte ze haar mond tussen de billen van Christianne. Nadat ze een beetje bijgekomen was sprong Renee op en riep;Nu ben jij aan de beurt! Ik heb een verrassing voor je. Ze rende haar kamer uit en ettelijk seconden later kwam ze weer binnen met een glanzende roze vibrator in haar handen. Deze is van mn moeder riep ze. Maar ik gebruik m ook vaak. Nu ga ik jou er mee klaar maken. Christianne ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Renee dook er tussen en gaf haar een wilde natte lik op haar flamoes. Christianne hield haar adem in van opwinding. Terwijl Renee het klitje van haar vriendin likte, stak ze de vibrator in haar eigen poes om deze goed nat te maken. Toen ze hem er weer uit trok maakte het een slurpend geluid. Christianne hoorde dit en het maakte haar extra geil. Steek m in mn kut smeekte ze. Renee liet haar niet langer wachten en schoof het ding er tot over de helft in en zette hem toen aan. Een zacht gezoem vulde de kamer samen met het gekreun van Christianne. Terwijl Renee de vibrator in en uit Christianne schoof bleef ze aan haar klit likken. Christianne werd er helemaal wild van. Ze wist niet meer hoe ze moest gaan liggen van geiligheid. Ze trok haar benen nog wat verder op zodat de vibo er nog verder in kon. Renee zag dit en trok de vibrator razendsnel uit de vrucht van haar vriendin om hem vervolgens weer net zo snel in Christianne dr aars te schuiven. Tegelijkertijd duwde ze haar tong tussen de schaamlippen. Christianne wist nu helemaal niet meer hoe ze het had, en weldra kwam ook zij schreeuwend klaar. Renee voelde hoe het vocht zowat in haar mond spoot.

Moe maar voldaan namen de twee vriendinnen samen nog een warm bad om bei te komen. Waarbij ze lekker met hun kutten tegen elkaar gingen liggen.

Drie dagen later was het zover. Vandaag hadden ze hockey toernooi. 27 Meiden teams uit heel Europa waren naar hun club gekomen om een heel weekend te sporten. Nadat er de hele zaterdag fanatiek gespeeld was, werd s avonds de winnaar bekend gemaakt. Het was een meisjes team uit Denemarken geworden. Het was gebruikelijk dat het team van de organiserende club, het winnende team persoonlijk ging feliciteren, alvorens de feestavond begon.

De speelsters van het kampioensteam stonden in een rij op het podium. Het was nu de bedoeling dat het team van Renee en Christianne er langs zou lopen en de speelsters een voor een zou feliciteren. Natuurlijk hoorde hier ook een zoentje bij. Renee liep achter Christianne aan het podium op. En voor een zag ze hoe Christianne de Deense meisjes een hand gaf en zoende om vervolgens haar voorbeeld te volgen. Toen Christianne bij hun aanvoerster kwam, zag Renee hoe Christianne deze extra vurig op de mond zoende. Renee keek er met verbazing naar en ook het Deense meisje leek in eerste instantie erg verbaasd. Toen ze zelf het meisje zoende deed ze dit onbewust ook iets langer. Ook nu weer keek het meisje erg verbaasd. Toen ze van het podium af kwam zocht ze naar Christianne maar tot haar verbazing zag ze dat deze weer achter in de rij op het podium aangesloten was, om nog een keer het hele team te feliciteren. Ze was weer wat van plan. Renee zag het aan haar ogen. Ook dit keer deed ze weer extra haar best bij de aanvoerster van het team. Dit keer moest het meisje er een beetje om lachen. Terwijl Christianne haar zo geil mogelijk aan probeerde te kijken. Dit ritueel vervolgde zich zo nog enkele malen. Niemand leek het door de drukte in de gaten te hebben behalve Renee, die het van een afstand bekeek.

Nadat de felicitatieronde afgelopen was liep Renee samen met Christianne terug naar hun tent om zich te verkleden voor het feest. Wat was jij aan het doen? vroeg Renee aan haar vriendin. O, zij Christianne.; Ik vond haar een erg lekker ding en ik probeerde haar te versieren. Nou volgens mij is het je gelukt zei Renee want ze sputterde niet echt tegen. Nee zij Christianne, ze stak de laatste keer zelfs haar tong in mijn mond. Nee, zei Renee, dat meen je niet! Jawel, we zien vanavond op het feest wel wat er van komt. Nou wel geil zei Renee. Ze zal wel net zon kutje hebben als Chantalle en Pauline, die zijn ook zo blond. Ik hoop het, zei Christianne.

In de tent aangekomen pakten ze hun spullen om zich te gaan wassen. Christianne had de extra grote bungalow tent van haar ouders mee genomen voor als ze nog meer mensen op bezoek kregen na het feest. Samen liepen de meiden naar de kleedruimtes om zich te douchen. Weet je nog? zei Christianne. Hier in de douches. Ik krijg er nu al weer zin in. O ik ook zei Renee. Maar er zijn waarschijnlijk meer meisjes aan het douchen. Nou en riep Christianne. Als ze van een ander team zijn kennen ze ons toch niet en ze lachte.

In het kleedlokaal aangekomen bleek dat er nog enkele Spaanse meisjes aan het douchen waren. De meeste meiden waren al klaar met douchen maar drie stonden er pas net onder. Renee en Christianne gingen er bij staan en als of het afgesproken werk was, begonnen ze elkaar in te zepen. Ze hoorden de Spaanse meisjes tegen elkaar fluisteren. Ze trokken zich er niets van aan en gingen vrolijk verder. Lijkt me ook wel lekker, zon roetzwart behaard Spaans poesje lachte Christianne. Christianne ging met gespreide benen met haar gezicht naar de muur staan en bukte licht voorover. Ze liet haar kont en kut heerlijk in zepen door Renee terwijl de Spaanse meisjes ook nog onder de douche stonden. Zachtjes begon ze te kreunen. Ze sloot haar ogen en liet zich helemaal gaan. Even later voelde ze een schokgolf door haar onderlichaam gaan en ze zakte eventjes een klein beetje door haar knien. De Spaanse meisjes hadden al die tijd gefascineerd staan kijken. Toen Christianne weer een beetje bijgekomen was draaide ze zich om en zei tegen de Spaanse meisjes in het Engels, dat als ze zin hadden, ze vanavond maar naar hun tent moesten komen, aangezien het daar verder ging. Ze draaide zich weer om, duwde Renee tegen de betegelde muur en stak een vinger in Renee dr kut. Renee strekte zich uit en liet zich eens goed verwennen.Toen ze klaar waren liepen ze terug naar de tent. Wat ben je nog meer van plan, vroeg Renee. O wacht maar af. Dit wordt het weekend van het jaar.

In de tent aangekomen waren Chantalle en Pauline er ook al. Ook zij waren klaar voor het feest. Zo, zei Pauline. Ik ga eerst lekker wat biertjes drinken om in de stemming te komen en dan laat ik me vanavond eens heerlijk verwennen. O wij ook zij Renee. De meiden dirkten zich op en liepen naar de feest tent. In de tent aangekomen was het feest al in volle gang. Her en der stonden al allerlei paartjes te scharrelen en de meiden zochten naar prooien voor vanavond. Na niet al te lang zoeken ontdekte Christianne de Deense aanvoerster. Ik ben even weg zei ze en ze stapte vastberaden op het meisje af. Het was een mooie meid om te zien. Haar slanke lichaam was verpakt in een strakke lerenbroek en haar lange blonde haren hingen over haar naakte rug. Christianne sprak haar aan en ze raakte in een gesprek, dat al snel een intieme sfeer kreeg. Na de nodige pilsjes voelden ze zich steeds beter en Christianne stelde voor om naar haar tent te gaan. Het meisje dat Freija heette stemde daar mee in. Aangekomen in de tent begonnen ze elkaar gelijk hevig te zoenen en al snel vlogen de kleding stukken in het rond. Christianne dook gelijk tussen de benen van de Deense schone en wreef haar venusheuvel tegen die van het meisje, terwijl ze elkaar hevig bleven zoenen. Ze voelde zich helemaal verliefd. Ze pakte het meisje overal vast en kneedde haar jonge strakke borsten.

Terwijl de twee nieuwe geliefden hevig lagen te vrijen in de tent werd Renee aangesproken door twee van de Spaanse meisjes die even daarvoor bij hun onder de douche hadden gestaan. Een van hen had zeer mooie lange zwarte haren, ze hete Esmeralda de ander had juist hele korte stekeltjes en hete Mara. Ze gaven te kennen dat ze het schouwspel van die avond erg spannend hadden gevonden en dat ze wel op de uitnodiging van Christianne, om naar hun tent te komen in wilden gaan. Renee bedacht zich geen tweede keer en nam de meisjes mee naar haar tent. Toen ze deze open ritste betrapten ze als het ware Christianne en Freija die in een standje 69 lagen en elkaar een uitgebreide likbeurt aan het geven waren. Freija schrok maar ze kon geen kant uit omdat Christianne op haar lag die zich niets van de andere meiden aan trok en rustig verder likte. Zo zei Renee, jullie hebben elkaar gevonden zie ik. Christianne gaf aan dat het heerlijk was en dat ze maar snel mee moesten doen. Esmeralda begreep de boodschap en kuste Renee op haar mond. Weldra stonden deze meisjes dicht tegen elkaar te tongzoenen. Mara kleedde zich uit en stak haar neus tussen de billen van Christianne en begon aan haar aarsje te likken. Weldra was het een geile bende in de tent toen iedereen zijn kleren had uitgetrokken. De meiden likte, vingerde en befte naar lieve lust. Elk poesje en aarsje werd gevuld door meerdere tongen en vingers. De meiden wisten niet van ophouden. Op een gegeven moment lag Renee aan de vagina van Deense Freija te likken. Wat een poes had dat kind zeg. Heerlijk zacht en mooi glad. Ze was zo nat dat het leek of er een fles sla olie in haar grotje was geschud. Rond de tent was een geluid te horen van gehijg, gelik en geslurp. Het ene na het andere meisje kwam klaar terwijl de rest elkaar aanmoedigde. Ondanks de taal barrire konden de meiden prima met elkaar communiceren. De taal der liefde spreekt tenslotte iedereen.

Of het allemaal nog niet genoeg was geweest kwamen daar opeens Chantalle en Pauline binnen. Kijk eens wie we bij ons hebben? Riepen ze. Ze hadden Erik en Rob van de rugbyclub bij zich. De jongens wisten niet wat ze zagen. Het leek wel of ze in de hemel terecht waren gekomen. Ik zou bijna zeggen dat ik nu viagra nodig heb zei Erik. Welnee zei Rob. Met zon aanblik hou ik hem jaren stijf. De jongens kleden zich ook uit en hun palen stonden strak vooruit. Gelijk doken er verschillende meiden op hun af om aan de pikken te zuigen. Ho, ho riep Christianne. Ik ben diegene die dit feestje versierd heeft dus ik mag ook als eerste geneukt worden. Daar waren de ander meiden het mee eens en dit was een mooie manier om haar te bedanken. Christianne ging op haar rug liggen en trok haar benen op. Erik was de eerste die zn lul in haar schoof en op en neer begon te pompen. Rob ging naast Christianne dr hoofd zitten en stak zn pik in haar mond. Christianne pijpte Rob zn pik terwijl Erik stevig door neukte. De andere meiden keken met grote ogen naar wat er allemaal gebeurde. Freija ging half op Christianne liggen en hielp haar bij het pijpen van Rob. Esmeralda dook op Christianne dr kruis om het te likken en Erik zn pik nat te maken als deze tevoorschijn kwam. Ondertussen liet Renee zich beurtelings beffen door Chantalle en Mara terwijl Pauline boven haar gezicht hurkte zodat Renee haar kut kon bewerken met haar tong.

Christianne gaf inmiddels aan van standje te willen veranderen. Ze gebood Rob op zn rug te gaan liggen en ging toen boven op zn stijve leuter zitten. Erik moest achter haar plaats nemen en zijn snikkel in haar poepgaatje duwen. Zo werd ze weer uitgebreid gesandwiched. De andere meiden vormde weer een befkring en begonnen elkaar uitvoerig te likken en te zuigen. De een na de ander kwam weer klaar. Beurtelings mochten de meiden plaats nemen tussen Erik en Rob om zo ook goed geneukt te worden. Nadat ze allemaal een aantal keren geneukt waren geworden en de jongens uitgeteld op hun rug lagen, gaf Renee aan dat ze moest plassen. Ze wist dat Christianne het lekker vond om haar urine te drinken en zo kwam het al snel dat ze met haar pruim boven Christianne dr mond gehurkt zat. Deze had haar mond wijd open gesperd. Even later siste de eerste straal uit Renee dr kutje in de mond van Christianne. Deze probeerde gulzig te slikken. Mara zag dat ze het niet opkon en ging naast haar liggen zodat Renee nu gemakkelijk over kon stappen op de mond van Mara en haar blaas hier verder in kon legen. Toen ze klaar was kwam Mara recht op en begon te tongzoenen met Esmeralda. Deze zei dat ze de plas lekker vond smaken en gaf aan dat ze meer wilde. Freija hurkte nu boven de mond van Esmeralda en liet ook haar blaas leeg lopen. Renee en Christianne likte aan haar wangen om alles wat er langs liep op te vangen. Rob en Erik raakte weer behoorlijk geil van het schouwspel en ook doordat ze ook nog eens gepijpt werden door Pauline en Chantalle. Na enkele minuten gaven de jongens aan dat ze nu toch wel eens eindelijk klaar wilde komen. Even later spoten ze dikke stralen zaad in de mondjes van Pauline en Chantalle. Deze begonnen vervolgens met de andere meiden te tongen zodat het sperma verdeeld werd en iedereen er van kon genieten.

Zo ging het de hele nacht nog door en ook s ochtens waren ze nog niet klaar met elkaar. Na een geile gezamenlijke douche werden er adressen uitgewisseld zodat de meiden ook eens voor een geile vakantie naar Denemarken of Spanje konden gaan. Maar daarover de volgende keer meer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners