Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het meisje aan de overkant - 21199 keer gelezen
Net terug uit school, hard gestudeerd en helemaal nat geregend kwam ik thuis. Eenmaal thuis loop ik naar de slaapkamer en droog ik me af. Ik glij met m`n handdoek langs m`n onderbuik naar m`n klitje. Het voelt lekker!
M`n vriend is niet thuis maar ik raak opgewonden en wil graag sex. Dan kijk ik via de gordijnen door de balkon deuren de tuin in. De gordijnen waren niet helemaal dicht.. SHIT!

Ik kijk of niemand me gezien heeft, want aan de overkant van het woonblok kunnen sommige appartementen onze tuin/slaapkamer in kijken. Dan zie ik dat er heel schuin tegenover ons huis iemand zit te gluren. Het is een meisje, net als ik van een jaar of 20. Ik vond het niet erg want meiden onder elkaar snappen dit wel. Maar ze bleef staan en ik zag dat ze naar me seinde of ze mijn richting op mocht komen. Ik dacht prima, ze heeft vast iets nodig of zo. Na een paar minuten stond ze al voor m`n deur ik was nog niet helemaal aangekleed en nog een beetje nat. Ook was ik nog een beetje geil maar dat moest ik inhouden natuurlijk.

Het meisje dat voor me stond was een blond klein sportief meisje met een heel fijn gezichtje. Net zoiets als ik alleen vond ik haar knapper. Ik had haar een paar keer eerder gezien op het balkon en een keertje op straat, we hebben nooit echt een gesprek gevoerd dus we kende elkaar niet.
Ik vroeg haar wat ze nodig had en excuseerde me omdat ik naakt voor het raam stond.
Ze zij dat ze dat helemaal niet erg vond en dat ze het eigenlijk wel leuk vond om me te zien. nieuwsgierig als ik ben vroeg ik haar: how hoezo dan? Waarop zij antwoorden dat ze benieuwd was wie mij zou gaan bevredigen omdat ik erg geil was. Ik stond met m`n mond vol tanden, voelde me opgelaten en dacht hoe heeft ze dat nou kunnen zien!!??
Ik vind het wel leuk als mensen me verbazen dus vroeg ik door wat ze van me wilde. Ze keek me aan pakte m`n hand vast en trok me op de eetkamer tafel. We zoende hevig ik werd er helemaal warm van. Ik vond het spannend en was nog geiler geworden. Ik wilde altijd al een keer sex met een meisje!
Ze ging op een stoel zitten en schoof deze aan de eetkamer tafel waar ik op lag. ze trok m`n broek legging naar beneden en ging met haar duim over m`n klitje, aaaaa wat lekker was dat ik kon niks anders dan alleen maar kreunen. Ze zat tussen mijn opgetrokken benen naar m`n poes te kijken en duwde haar vinger bij me naar binnen. Ze keek me zo geil aan dat ik me liet zakken en plat op de tafel ging liggen. Ik werd ongelofelijk nat lag met m`n hoofd op de tafel en greep met m`n handen de zijkant vast waar ik hard in kneep. Ze trok m`n slipje uit speelde met m`n poesje, ze likte met haar tong over haar lippen en zij dat ze mijn poesje heerlijk vond. Ze vroeg of ze het mocht likken
Ik kon niks zeggen en keek haar geil aan waarop ze ineens haar tong bij me naar binnen stak. Ze ging door naar boven naar m`n klitje! hooowww jaa aaaaaaa ik werd zo geil ik kwam een beetje omhoog en kreunde het uit toen ze steeds harder en harder over m`n klitje likte. Wauw echt zo lekker, ga door ga door, kon ik alleen maar zeggen.
Toen ik begon te trillen pakte ik haar hand en trok haar op me. We zoende hevig en ik heb haar kei hard gevingerd, ze rolde met haar ogen toen ik haar befte, ze kreunde zo hard dat ik bang was dat de buurman het zou horen.
Het was echt zo heerlijk om tussen haar benen te zitten en haar klit te likken ik vond het echt leuk om te doen.
Toen trok ze me op zich en lagen we standjes 69 ik boven op (daar hou ik van) zij kwam hard klaar en trok me van de tafel op de grond. daar vingerde en befte ze me tegelijk toen ben ik heel hard gekomen ik tril er nog een beetje van.
We lagen op de grond en ze ging met haar vinger over m`n anus ze vroeg of ze die mocht likken, natuurlijk mocht ze dat! Het was super lekker en ik kon haar gezicht alleen maar harder tegen m`n billen duwen. met haar tong ging ze in m`n kontje en likte me zacht en dan weer hard.
Toen we klaar waren kwam ik erachter dat ze haar naam nooit heeft verteld en ik vroeg haar hoe ze hete. ze wilde het me niet zeggen want dat zou de spanning weg halen.

Het meisje aan de overkant ken ik dus nog steeds niet, ik weet niet hoe ze heet, wat ze doet, wie ze is, ik weet alleen dat ze terig lekker kan likken en dat we dit hopelijk nog eens gaan doen

M`n Vriend heb ik niks verteld ik vind het wel geil dat hij dit niet weet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners