Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het geheime strandje - 23000 keer gelezen
Zon, zee, strand; de perfecte dag bij deze temperaturen.
Dat wisten ook Sophia en Louize maar al te goed. Deze twee vriendinnen vertrokken dan ook al vroeg naar het dichtstbijzijnde stukje strand.
Waar ze naartoe gingen, was hun lievelingsstrand. Het was er prachtig. Een paradijs, van de buitenwereld afgesloten door rotsen en slechts te bereiken door een smal paadje dat dan weer moeilijk begaanbaar was, dan weer omgeven door bloemenvelden.
Het strandje zelf was van helderwit zand en had hier en daar een palmboom. En de zee! De zee was hemelsblauw en sprankelde rustig in het licht van de zon.De vriendinnen kwamen hier graag. Niet alleen omdat het zo prachtig was, maar ook doordat het nog nooit door een ander gevonden was. Het was hun eigen geheime strandje.
Ze hadden zich beiden uitgekleed en hun handdoek uitgespreid, waarna Louize de zonnebrandcrème pakte. Ze begon eerst zichzelf en toen Sophia in te smeren. Iets waar Sophia in het begin wel wat van schrok; ze kan zichzelf toch ook wel insmeren? Maar toch, toen Louize met haar handen bij haar tepels was aanbeland en deze zachtjes masseerde, ging er een tinteling door heel haar lijf. Ze voelde haar tepels een beetje hard worden en werd een beetje rood van schaamte. Louize lachte zachtjes, ‘Vind je dit toch wel fijn?’
Twijfelend knikte ze; ja, ze vond dit een beetje raar, maar toch wel prettig.
Op deze reactie boog Louize zich een stukje naar voren en likte een keer zachtjes over Sophia’s tepel. Sophia, die weer een tinteling door zich heen voelde gaan, kreunde een keer zachtjes. Dit was voor Louize het teken dat ze door mocht gaan en ze nam de tepel helemaal in haar mond. Zachtjes begon ze erop te knabbelen en te zuigen.
Met haar andere hand masseerde ze Sophia’s linkerborst. Zij werd daar op haar beurt erg opgewonden van en kreunde harder. Ze was dan ook niet blij toen Louize ophield en haar aankeek. ‘Alsjeblief, ga door, lief vriendinnetje van me,’ smeekte ze.
Maar Louize kwam verder naar boven en gaf haar een tedere kus op haar lippen. Sophia beantwoorde deze kus gretig en beet zachtjes op Louizes lip. Hierdoor ging haar mond een stukje open en al snel vonden hun tongen elkaar. Ze dansten samen een tot het duizelde.
Tijdens het zoenen tastten Sophia’s handen het op haar liggende lichaam af. Ze gleden over de billen en knepen hier speels in. Om daarna met een lichte kras van haar nagels over de rug te gaan. Naar voren, waar ze ruw Louizes borsten begonnen te kneden.
Ze zoenden nog steeds alsof hun leven ervan af hing. Totdat Louize met kussen zich een weg baande naar Sophia’s nek, waar ze begon te kussen en zachtjes te bijten.
Sophia werd helemaal gek. ‘Ik wil je proeven,’ kreunde ze.
Dit liet Louize zich geen twee keer zeggen en ze draaide zich om, met haar zachte kutje boven Sophia’s gezicht.

Zij genoot van het uitzicht, terwijl ze met haar vinger tussen Louizes schaamlipjes gleed, helemaal tot aan haar klit. Bij deze aanraking ging er een siddering door Louize heen, die intussen hetzelfde aan het doen was bij Sophia.
Sophia was de eerste die haar honger niet kon weerstaan. Gretig begon ze de lekkere klit te likken. Dan weer draaide ze er met haar tong rondjes omheen, dan weer zoog ze erop. Met passie knabbelde ze ook aan de roze schaamlipjes en stak haar tong eens bij het sappige liefdesgrotje naar binnen.
Louize genoot met volle teugen. Ze kreunde en kneep in haar borsten. ‘Hmm, ja, Sophia heerlijk!’
En toen Sophia tijdens het likken van haar klit ook nog eens twee vingers bij haar naar binnen bracht, kwam ze gillend klaar.
Sophia glimlachte een keer, maar ging meteen weer verder met het oplikken van alle zoete sappen.
Louize lag ondertussen te kronkelen van genot. Tot ze uitgeput van Sophia afging en haar innig zoende. Ze proefde de smaak van haar eigen vocht; hmm, heerlijk.

Toen stopte Louize ineens. ‘Doe je ogen eens dicht,’ zei ze. Sophia deed dit en vol spanning wachtte ze af. Ze hoorde Louize in een tas rommelen en toen opeens een zacht zoemend geluid. Het zou toch niet…?
Maar ja, al snel voelde ze iets tegen haar klitje trillen. Een zoveelste tinteling ging door haar heen, zo lekker was dit. Maar nee, het ging weer weg. Gelukkig kwam er in de plaats een spits tongetje wat haar helemaal in extase bracht. ‘Ik kom! Ik kom!’ riep ze uit. Dit was voor Louize het teken om te stoppen. Ze kwam geniepig lachend weer naar boven en speelde met Sophia’s tepels, nam ze een voor een in haar mond en zoog eraan.
Toen Sophia weer een beetje bijgekomen was likte ze zich een weg terug naar beneden. Ze zoende Sophias liezen, likte over haar buitenste schaamlippen en liet soms haar tong snel naar binnen afdwalen.
Daarna was er weer heel even niets, totdat ineens de vibrator helemaal bij Sophia naar binnen geschoven werd. Het was groter dan verwacht, maar oh zo lekker.
Ritmisch ging het ding op en neer binnen in haar. Sophia lag hierdoor al heerlijk te kronkelen van genot. Toen Louize haar klit ook nog eens begon te bewerken met haar tong, hield ze het niet meer. Met een schreeuw kwam ze hevig klaar. Maar Louize ging gewoon door, waardoor ze daarna meteen nog eens kwam. Het was zo heerlijk, ze had het gevoel flauw te gaan vallen, zo geweldig was het.
Na een derde keer klaarkomen, haalde Louize de vibrater uit haar kutje. Ze kwam naar boven en samen likten ze het hele ding schoon, waarna ze weer in een innige tongzoen belandden.

Na een tijdje stopten ze. Ze hadden het toch wel erg warm gekregen, dus gingen ze eens lekker afkoelen in de kabbelende zee. Tussen de kussen in de zee door, stelde Louize voor dit toch wel eens vaker te doen. Iets waar Sophia volmonds mee instemde.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners