Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Meisjesdispuut - 7995 keer gelezen
'Hey, het is fantastisch dat jullie speciaal voor mij een Pyjamaparty houden ter gelegenheid van mijn thuiskomst! Ik had een warm en hartelijk welkom verwacht, maar dit slaat alles!' Grinnikte Suzie, haar glas cola naar haar mond brengend. 'Ja, we hebben zoveel bij te praten, dat je zeker de hele nacht zult moeten blijven' zei Julia bevestigend. Romy knikte bevestigend met haar hoofd. De drie vriendinnen zaten in Julia's slaapkamer, Suzie en Romy zaten in een oversized katoenen nachthemd, en Julia had zich in een van de luie leunstoelen genesteld en had een oude, voor haar veel te grote katoenen pyjama aan die ze van haar broer had gepikt. ' En, vertel, hoe was het in Frankrijk?' vroeg Julia. Romy vroeg 'Je kende daar niemand, nog iets spannends op liefdesgebied meegemaakt???' Romy probeerde de vraag zo onschuldig mogelijk te laten klinken, terwijl Julia giechelend toevoegde 'Nog vriendjes gehad daar? Offeh... vriendinnetjes?' Nauwelijks verholen nieuwsgierigheid klonk uit haar stem.

Suzie voelde de spanning in de lucht hangen. 'Wel', begon Suzie te vertellen, 'Het bleek al snel dat ik voldoende mijn best heb gedaan om Frans te leren, ik werd al snel geaccepteerd en in de ploeg van acht meiden van de kamer opgenomen. Ook werd ik gevraagd lid te worden van hun meest belangrijke meisjes-studentenvereniging, alle welgestelde meisjes op school waren hier lid van, maar het was me niet direct duidelijk wat nou het doel van de club nou was. Maar, omdat ik buiten mijn studie niet veel contact met anderen had, besloot ik mee te doen. Op de clubavond werden ik om acht uur ontvangen. Het gastmeisje liep voor me uit naar een ruimte waar kledingkastjes stonden, en om de hoek stonden nog elf andere meisjes, waarvan ik er al verschillende kende van school. We werden verteld, ons te ontkleden en onze kleding in de kastjes te doen. We verwachtten allemaal een soort uniform te ontvangen, maar dat was niet het geval. Na enkele minuten stonden we in ons ondergoed, en toen het gastmeisje ons kwam ophalen werd ons verteld dat we alles uit zouden moeten doen. Het duurde even, maar toen deed er een aarzelend haar BH uit en een ander trok haar slipje over haar billen, waarna de rest al snel volgde.

Hun opgeruimd en vrolijk jongemeisjesgekwebbel had nu plaats gemaakt voor zenuwachtige nieuwsgierigheid wat er met ze zou gaan gebeuren. Toen iedereen in zijn nakie was nam het meisje dat ons binnenliet ons mee naar een andere ruimte. Het was een grote en lange zaal waar zo ongeveer veertig andere meisjes aanwezig waren, allemaal gezeten op stoelen. De toekijkende meisjes waren zo allemaal ongeveer tussen de achttien en vijfentwintig jaar. Een voor een werden we naar voren geroepen, moesten met onze rug naar de zaal gaan staan en werd er met verf een groot nummer op je rug geschilderd. Die verf was werkelijk verschrikkelijk koud, en ik was niet de enige met harde puntjes van de kou. We moesten daarna om beurten rechtop in het midden gaan staan, onze handen achter ons hoofd gevouwen, en werden er foto's van ons gemaakt, eerst van de voorkant, dan de zijkant en de achterkant.

Suzie nam een teug van haar Cola en vervolgde haar verhaal. 'Toen we allemaal een nummer hadden, werden we vanaf dat moment ook niet meer met onze naam aangesproken maar met ons nummer, mijn nummer was nummer zes. We moesten op een rij op de rand van een podium gaan zitten. Als een van de aanwezige clubleden iets wilde drinken, dan werd ons nummer afgeroepen en moesten we de drankjes gaan serveren. Als je tussen hen in liep om de bestelling te brengen, kon je ze horen praten over jouw naakte lichaam en hoe ze vonden dat je er uitzag. Wij nieuwelingen liepen daar de hele tijd tussen in, in ons nakie liepen we daar rond terwijl zij naar ons zaten te kijken.

Julia schudde grinnikend en geamuseerd haar hoofd, en zei 'Ik zie het helemaal voor me hoe je daar moest rondlopen, alle anderen zaten met hun drankje in de hand toe te kijken hoe je tieten en je billen heen en weer wiegelden, veronderstel ik? ' Suzie knikte van ja, 'het werd nog gekker, er was een beeldschoon meisje met een prachtige, wat donkere huid, ze leek wel een Egyptische prinses. Haar nummer was nummer acht, en zij werd vaker geroepen iets te brengen dan de anderen. In eerste instantie moest ze in het midden op haar plaats blijven staan en ronddraaien zodat de anderen haar van alle kanten konden bekijken, maar al snel bleek dat men meer wilde. Ik stond vlak naast haar toen haar werd gezegd zich om te draaien en te bukken. Een van ons werd opgedragen haar billen te spreiden en ik hoorde hoe ze bespraken wat ze zagen. Er werd haar gezegd nog dieper voorover te bukken, met haar handen haar enkels te grijpen, en haar voeten te spreiden en zo met haar billen achteruit omhooggestoken te blijven staan. Een van hen kwam naar voren, spreidde haar prachtige billen en haar donkere schaamlippen en er werd druk gesproken over wat er te zien was van haar kont en kut. Ze werd overstelpt met schunnige vragen, of ze nog maagd was, of ze al met een jongen geneukt had, en hoe vaak ze zichzelf vingerde, en of ze wel eens klaargelikt was door een meisje enzovoort. Onderwijl dat ze de antwoorden gaf, keek ik toe hoe ze door allen in haar kruis werd gevoeld en gevingerd, aan die vinger roken, hoe haar binnenste kutlipjes werden gespreid en opengehouden en hoe de huidplooien van haar clitoris naar achter werd gedrukte en haar genotsknopje uitgebreid werd bekeken en betast.

Romy maakte een theatraal gebaar met haar hand, hield die voor haar mond en deed of ze geeuwde;' Ja! En toen, veronderstel ik, gaven ze haar een intern onderzoek om te zien hoe het met haar eierstokken was?' Romy zuchtte. Ze had wel verwacht dat haar vriendinnen haar verhaal niet zouden geloven als ze hen de waarheid zou vertellen. Ze vervolgde, 'Nee, ze vergeleken hun eigen kut met die van nummer acht, ik kon alles goed volgen omdat ik wat drankjes moest rondbrengen. Ik deed daar zo lang mogelijk over, en aan hun commentaar te horen begreep ik dat ze precies van elkaar wisten hoe de ander haar kut er uitzag, kennelijk hadden ze daar geen geheimen over voor elkaar! In elk geval, ik was klaar met serveren en moest weer bij de anderen op de rand gaan zitten. Een van hen hoorde ik de opmerking maken dat nummer acht veel uitgebreider werd onderzocht dan al de anderen, en ik begreep dat het spoedig mijn beurt zou zijn. Het duurde toch nog wel een tijdje voor het donkere meisje zich weer bij ons mocht voegen, en tot op dat moment heb ik niet geweten dat donkergekleurde meisje ook konden blozen van schaamte.

Na zowat een kwartier werd mijn nummer afgeroepen en moest ik me naar hun groepje begeven, en begreep dat mijn beurt nu gekomen was. Ook ik moest gebukt, met mijn handen op mijn enkels, voorover gaan staan. Het was een wonderlijk gevoel te ervaren hoe, in die schaamteloze en alles onthullende positie mijn billen en even later mijn schaamlippen werden gespreid, maar er was kennelijk niet veel bijzonders aan mijn kont te beleven, want ze begonnen onmiddellijk door elkaar heen te praten over mijn kut. Julia onderbrak haar en vroeg 'vertel, wat zeiden ze over jouw kut?' Suzie begreep dat ze niets achter kon houden voor haar vriendinnen en besloot alles te vertellen wast er was gezegd over haar. ' Ze vonden dat ik te behaard was, en vooral mijn schaamlippen waren daardoor niet goed te zien, en dat werd zo niet mooi gevonden. Waar men wel waarderende woorden voor had waren mijn binnenlipjes, die vonden ze mooi groot en het voelde heel vreemd te ervaren hoe ze ze spreiden en er zachtjes aan trokken. Elk onderdeel van mijn kut werd grondig bekeken en besproken, zelfs de kleur van mijn kutlippen, de opening van mijn plasgaatje en de binnenkant van mijn schede werd bekeken!

De huidplooien van mijn klit werden naar achter gehouden om de grootte ervan te exposeren en te laten zien hoe groot die wel was. Op het laatst werd er zelfs ook besproken hoe mijn schaamspleet rook, en een van hen snoof zelfs aan mijn kontgaatje! Het was toch maar een goed ding dat ik tevoren uitgebreid gedoucht had! Nadat ze mijn lichaam geuren hadden besproken mocht ik gaan. Het was een heel raar ding te weten naakt beoordeeld te worden, terwijl ik niet wist wie mijn billen spreidde en wie mijn kutlippen en daarna mijn binnen lipjes open had getrokken, en wie er aan mijn kut en mijn kont had staan snuffelen. Ik voelde me vernederd, gekleineerd en hulpeloos... Romy en Julia keken grinnikend elkaar aan met een blik van verstandhouding. Ze hadden het idee gekregen dat Suzie het hele verhaal had verzonnen en zo het pad wilde effenen voor meer intieme activiteiten met elkaar die avond. Aan de andere kant, het was een amusante geschiedenis, en het gebeuren liet hen niet onaangeroerd. Romy schonk de anderen een rondje Cola in en vroeg hun vriendin de geschiedenis af te vertellen.

Suzie nam een slok Cola en haalde diep adem om het verhaal af te vertellen. 'Even later bleek, dat dit alles nog maar het begin was, op gegeven moment werd het licht gedimd, en we werden opgedragen op onze knieŽn op het toneel te gaan zitten. We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieŽn zo wijd mogelijk spreiden. Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond. Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren. Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven. Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker. Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden.

Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was. Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst. We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn. Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet. Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen. Dan moest nummer twee de kaars stomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken. Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven. Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus.

Julia onderbrak haar even, en met een blik in haar ogen van totale ongeloof zei ze' Je gaat me toch niet vertellen dat je daar een wildvreemd meisje haar kut hebt uitgelikt, is het niet? Ze was een volkomen vreemde voor je, toch? ' Romy gaf haar met haar elleboog een por in haar zij en gebaarde haar te zwijgen. Suzie knikte en ging verder: 'Ja, wat kon ik anders doen? In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel. Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnen lipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten. Ik vond haar wel een mooi kutje hebben. Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen. Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn! Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was. Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd! Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten.

Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen. Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieŽn optrok. Nummer zes keek even geÔnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan. Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot. Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden. Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaar kwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden. Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen. Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium. Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een.' Iedereen hoorde hoe ze luid lag te grommen en te kreunen.

Julia kon haar mond niet langer houden. 'Schaamden jullie je niet kapot om er zo bij te liggen terwijl iedereen toekeek hoe jullie meisjes daar lagen met gespreide benen en een wijd opengesperde en drijfnatte kut, die werd uitgelikt door de anderen?' Suzie schudde haar hoofd. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd. Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan. Ze kon zich niet voorstellen dat haar vriendin zichzelf naakt had vertoond en zich had gegeven aan zo'n grote groep van vreemden. Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had. Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen. Suzie vervolgde, 'Uiteindelijk moesten we allemaal wat verzitten, om wat ruimte te maken voor de volgende behandeling. Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium. Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam.

Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beet gehouden, en mijn benen wijd gespreid. Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen. Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje.' Ongeduldig onderbrak Julia haar, 'Met scheerschuim, neem ik aan?' Suzie knikte van ja, en ging verder, 'Een ander bracht scheermesjes, en legde die bij de kommen. Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel. Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over! Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten.

Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in. Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen. Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden. Als in een droom hoorde ze Suzie vertellen, 'Even later werd mijn boeltje met een handdoek schoongewreven, even later volgde er een plens koud water en opnieuw werd ik droog geveegd met een handdoek, die weer even later als een blinddoek voor mijn ogen geknoopt werd. Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riem gespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt. Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieŽn moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden.

Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken. Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden. Toen hoorde ik een camera klikken en zag door de donkerte van mijn blinddoek heen een flits van een fototoestel, tot me door drong dat ze foto's aan het maken waren van mijn achterkant. Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera. Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen. Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto. Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven.

Julia zat oncomfortabel heen en weer te schuiven, en wenste dat ze een Tshirt had aangedaan inplaats van haar broer's pyjama. Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden. Ze keek naar Julia en zag dat haar keihard vooruitstaande tepels tegen haar nachthemd stonden te duwen. Haar brandende nieuwsgierigheid naar de afloop van het verhaal was niet meer te bedwingen. Ongeduldig mopperde ze, 'verder, vertel verder!'

Suzie vervolgde, 'nadat het fotograferen gedaan was, gingen ze verder met het onderzoeken van onze kutjes. Het was alsof elk van hun wou uittesten hoe mijn reactie op hun gedoe zou zijn. Ik kreeg iets dat wel leek op een inwendig onderzoek, en allen werden bewerkt met minstens twee vingers. Kennelijk was ik nog niet vochtig genoeg, hoewel het kutsap langs mijn dijen naar beneden liep, een van hen begon met twee vingers rondjes in mijn kut te draaien. Ik voelde hoe een ander een vinger in mijn kontje drukte, dat was even schrikken want dat had ik niet verwacht, maar even later voelde het toch lekkerder aan dan ik had verwacht. Mijn klitje was ook van grote interesse voor ze, ze rolde ermee, knepen er zachtjes in, en allemaal op een bijzonder geil makende manier! Ik dorst geen geluid te maken, maar hoorde regelmatig gehijg en gekreun om me heen. Opeens werden er drie vingers in mijn kut gedrukt, welke draaiend in het rond werden bewogen, en ik kon het niet meer tegenhouden, en begon met mijn heupen met de vingers mee te bewegen. Dit was voor hen het teken om door te gaan, en werd de vierde vinger ingebracht, wat niet eens zo'n groot verschil was. De hele hand die volgde vroeg wel enige gewenning, maar was wel heel lekker, en toen de vingers van die hand mijn plasgaatje begonnen te bewerken wist ik dat ik niet veel meer nodig had om sensationeel klaar te komen, en begon mijn heupen op en neer te bewegen. En, getuige de geluiden om ons heen, was ik niet de enige die op de rand van een explosie stond.

Ik voelde me fantastisch, en was bereid mezelf geheel te geven en voelde echt een band met de anderen die hetzelfde lot aan het ondergaan waren. Dit inwijdingsritueel was iets dat ik in mijn stoutste verwachtingen niet had durven dromen! Ik was daarom diep teleurgesteld toen de hand plotseling werd teruggetrokken. Het grommen en kreunen om me heen verstomde toen kennelijk ook bij de anderen hetzelfde gedaan werd. Mijn hele lichaam stond stijf gespannen van opwinding die opgewekt was en geen uitweg kreeg. Ik zat maar te wachten, het zou twintig seconden kunnen zijn maar ook enkele minuten, ik was elke oriŽntatie van tijd en ruimte kwijt. Ik voelde weer hoe een aantal handen aan mijn kut zaten en voelde hoe mijn kutlipjes wijd open werden getrokken. Ik hield mijn adem in, want ik wist dat er iets stond te gebeuren. Iets warms werd tegen mijn wijd openstaande kutlippen geduwd, en onmiddellijk had ik in de gaten dat het iets van enorme afmeting moest zijn. Ik duwde mijn heupen opzij, maar dat had geen enkele zin, ik kon nergens heen, ik werd door minstens zes handen vastgehouden. Ik had het gevoel alsof mijn kut werd opengescheurd, maar ze bleven maar doorpompen. Op dat moment waren mijn gedachten mijlenver verwijderd van klaarkomen! Sjonge, mijn gedachten waren bij die arme meisjes die nog nooit geneukt hadden en hier als maagd waren aangekomen, en beslist meer pijn zouden beleven dan ik.'

Geamuseerd keek Julia Suzie aan en zei tegen Suus ' Wat, heb jij al eens geneukt? Je zou ons daarover verteld moeten hebben!' Romy was ook verontwaardigd, ' Ik dacht dat we alles met elkaar zouden delen? Nou, mooie vriendin blijk jij te zijn!' Suzie vervolgde, 'Natuurlijk zou ik jullie alles verteld hebben, maar het gebeurde allemaal in Frankrijk, dus ik had het jullie niet eerder kunnen vertellen. Bovendien, de ervaringen van de rest van mijn belevenis is veel opwindender, wacht maar tot je die foto's ziet!' Met tegenzin werd die verklaring aangenomen, en werd er hevig verlangd naar de afloop van het geile verhaal van de bloedgeile belevenis. Suzie schonk nog een rondje Cola, en deed energie op om door te gaan met de rest. 'Op gegeven moment begon het dikke ding in mijn kut zelfs lekker aan te voelen, en begon ik langzaam mee te gaan op de beweging van het ding. Het duurde niet lang of mijn geile bui kwam weer bovendrijven en verdorie trokken ze het ding er weer uit! Weer greep ik mis naar een geweldig orgasme! Het leek een eeuw te duren, maar toen werd de blinddoek verwijderd. Het duurde even voor mijn ogen aan het licht gewend waren, en toen ik om me heen keek zag ik ons twaalf op onze knieŽn zitten, wachtend toeziend hoe we een voor een met allen in een cirkel werden gezet. De andere leden waren allen naakt, met hun benen wijd liggend over de armleuningen van hun stoel. Veertig kale kutjes keken ons aan, glimmend van het vocht. Onze gastvrouw zat met haar kutje te spelen, en sommige anderen waren met hun borsten bezig. We kregen de opdracht om achterstevoren kruipend over de grond de rij stoelen te benaderen, met ons gezicht naar het podium.

Nummer een moest opstaan, wijdbeens op het podium gaan liggen, haar kutlipjes open trekken om haar intiemste plekjes te tonen en zichzelf naar een orgasme te vingeren. Door alle spanning duurde het toch nog een hele tijd voor ze van genot begon te hijgen en te grommen, ze had het er best moeilijk mee, want ze was wat aan de dikke kant en kon er, op haar rug liggend, niet zo goed bij. Ze kreeg de opdracht duidelijk aan iedereen te laten zien en horen wat ze precies deed als ze klaarkwam. Het was een prachtig gezicht zoals ze bezig was en zich overgaf aan haar orgasme. Nummer elf had weer meer tijd nodig, maar ze kreunde er maar weinig bij. Het leek wel of ze in een film meedeed. Haar grote slappe tieten wiegelden heen en weer op elke beweging die ze maakte. Ik had er meer en meer moeite mee mezelf onder controle te houden, ik wilde mezelf zo ontzettend graag op mijn vingers laten klaarkomen, ik was bloedgeil en kon aan niets anders meer denken. Toen was de beurt aan nummer acht, dat mooie donkere meisje, en ik kon mezelf nog maar nauwelijks in bedwang houden. Dat bloedmooie donkere meisje met die kleine keiharde tietjes en die mooie grote donkere tepelhoven en die geil hard vooruitstaande tepels.

Toen ze op haar rug ging liggen en haar mooie benen spreidde en haar kutje opende, waarna ze met haar wijsvingers haar dik opgezwollen schaamlipjes spreidde, kwam ik al zowat klaar. Toekijkend, hoe ze de huidplooien van haar werkelijk ongelofelijk mooie klit naar achter trok, schitterde haar doornatte kut in het licht van de gedimde lampen. Ze vouwde haar vingers tegen elkaar in de vorm van een conus, en schoof die hele hand in een keer en zonder onderbreking in haar mooie kut naar binnen. Ze behoefde niet meer dan enkele keren te bewegen toen haar lichaam zich in een komma trok en ze huilend van genot klaarkwam. Ze bleef haar hand in en uit haar kut pompen en ze bleef maar klaarkomen. Het leek wel of ze een orgasmebrug had, en beleefde daar een superorgasme dat wel een minuut duurde. Het leek wel of ze een vloedgolf in haar spleet had! Uitgeput en met trillende knieŽn lag ze achterover, niet in staat op te staan. Even later raapte ze haar moed bij elkaar en kwam weer bij de rest zitten.

Eindelijk was het mijn beurt, het was hemels! Ik hield mijn schaamlippen wijd gespreid vanaf het eerste begin en liet aan eenieder zien hoe kleine druppels kutvocht uit mijn spleet op de vloer druppelden. Wetend, dat allen toe zaten te kijken hoe ik mezelf een wereldorgasme ging bezorgen, deed me rillen van geilheid. Eindelijk, eindelijk mocht ik klaarkomen, en met gesloten ogen bezorgde ik mezelf een orgasme zoals ik nog nooit beleefd had. Ik speelde nog even met het idee, mezelf een tweede orgasme te ontlokken, maar ik wilde me niet onderscheiden van de anderen. Maar, aan de andere kant was ik zo geil dat ik het niet laten kon, het was heerlijk mijn vingers in en uit mijn wijd gespreide geile kut te pompen terwijl de rest ademloos zat toe te kijken, en daar kwam al snel mijn tweede orgasme, welke bijna net zo krachtig was als de eerste. Met slappe benen strompelde ik terug naar mijn plaats, en keek toe hoe de anderen het deden. Een bijzonder geval was nummer een, die kwam al bijna direct klaar toen ze haar schaamlippen spreidde.'

Romy had haar drijfnatte slipje onder het verhaal door beetje bij beetje naar beneden geschoven en nu geheel uitgedaan, en zat zich schaamteloos te vingeren. Julia keek verbaasd naar haar en zei 'Sorry, maar zit jij jezelf te vingeren waar we bij zijn? Heb je helemaal geen fatsoen meer dan?' Romy keek haar aan en zei 'O, hou op, kijk naar jezelf, je pyjamabroek is een grote natte vlek in je kruisje geworden. Je kunt hem maar beter uitdoen en mee gaan doen, ik ben niet beschaamd maar gewoon supergeil geworden door dat verhaal.' Suzie volgde het voorbeeld van Romy en trok haar nachthemd over haar hoofd, en schoof haar slipje naar haar voeten en schopte het uit en zat met gekruiste voeten onder haar billen. 'het kan me niet meer schelen dat anderen mijn kale kut zien, of me zien vingeren, ondertussen ben ik gewend aan dat soort dingen! Kijk eens hoe rood en gezwollen mijn schaamlipjes al zijn en hoe mijn klitje zich al opgericht heeft!' Bovendien, we hadden dit al veel eerder moeten doen, is het niet gek dat we elkaars lichaam niet beter kennen dan een snelle blik bij het verlaten van de douche na de gymles?' Julia knikte dat ze het er mee eens was en diep in haar hart wist ze dat ze het heel opwindend vond haar seksuele belevenissen te delen met haar vriendinnen. Ze haalde diep adem en trok haar pyjamabroek uit. Haar hart bonkte in haar keel toen ze in dezelfde positie ging zitten als Suzie. Suzie giechelde toen ze het donzige kleine kutje van haar vriendin zag en trok haar nachthemd over haar hoofd. 'Mooi hŤ? Al die harige kutlipjes, en mijne zijn geheel kaal!' Romy glimlachte toen ze de blozende en aarzelende blik zag waarmee ze naar Suzie's kutje gluurde.

Suzie zei' Laat me eerst het verhaal afvertellen, dan zien we later wel verder.' en vervolgde haar verhaal. 'Toen we allemaal onze show gegeven hadden moesten we in een cirkel gaan staan. We moesten onze rechterarm op onze rug houden en de vingers daarvan in de kut van het meisje achter je steken. Het was wat worstelen maar uiteindelijk lukte het toch en stonden we in de gevraagde positie. Onze linkerhand had het makkelijker, we moesten een vinger tussen de billen en in het anusje van het meisje voor je steken. Uiteindelijk had ik twee vreemde vingers in mijn kut en een in mijn kont, terwijl ik op dezelfde manier aan twee anderen vast zat. We konden ons nauwelijks bewegen, zo dicht stonden we op elkaar. Toen, op een heel kinderachtige manier, moesten we rondjes lopen en zingen ' We zullen altijd trouw blijven aan de groep' Romy zat met haar borsten en tepels te spelen en trok haar voeten uit de kleermakerszit. Romy keek met glazige ogen naar de druipende grot van Suzie en Julia huiverde toen ze aarzelend haar vingers in haar kutje stopte. Ze schrok op toen ze Romy hoorde vragen 'Goh, en was toen je inwijding ritueel afgelopen?' Suzie knikte, ' Ja, we waren er doorheen, we hadden bewijs geleverd waardig lid te zijn van de vereniging. ' De rest van de avond was werkelijk aangenaam, we kregen een glas wijn, we kletsten met elkaar en met onze hostesses. Ze maakten allemaal absoluut geen aanstalten hun lichaam openingen te bedekken. Er waren er ook enkele die wijdbeens in hun stoel bleven zitten en hun vingers door hun kutje haalden.

De gordijnen werden geopend en daarachter stond een enorm buffet met allemaal lekkere dingen waar we ons lekker vol mee konden smullen. Om middernacht stonden alle hostesses op en gingen in een rij staan. We moesten allemaal langs de rij lopen, elk een tongzoen geven en tegelijkertijd haar vingeren. Even later schoven we een persoon op en begon het weer van voor af aan. Af en toe kwam een van de gastmeisjes klaar, maar het idee was dat het ritueel voortging. Kun je je voorstellen dat we allemaal veertig meisjes moesten tongzoenen en vingeren? Tegelijk kun je je voorstellen hoe de gastmeisjes zich voelden, door twaalf verschillende meisjes gekust te worden en gevingerd, daar kan geen meisje droog en onbewogen bij blijven. Toen dat voorbij was gingen we kijken welk gastmeisje het vaakst klaar kon komen op onze tong en vingerwerk en het was zij die de officiŽle oorkonde van het lidmaatschap mocht uitreiken. Toen ook dat voltooid was moesten we als nieuw lid elkaar tongzoenen en vingeren. Nou, dat was weer een geil makende vertoning. Ik was al twee keer klaargekomen voordat ik nummer acht, het donkere meisje in mijn armen zou gaan sluiten. Ik werd slap in mijn knieŽn toen ik in de gaten kreeg dat ze mijn kant uit kwam! We stonden elkaar te kussen en het was zo lekker! Ik voelde hoe haar harde tepels tegen de mijne drukte, we aarzelden beiden wat om elkaars poesje te betasten. Tot mijn genoegen constateerde ik dat ze ook huiverde toen ik haar lipjes spreidde. Ze keek me onder het vingeren diep in de ogen, en wij waren het enige stel dat het klaarspeelde tegelijk klaar te komen. Aan het einde bleek ik vijf keer klaargekomen te zijn, toch er was een ander meisje dat acht keer klaar was gekomen!

Toen dat alles achter de rug was gingen we met zijn allen naar de grote gezamenlijke doucheruimte en namen een lekker ontspannen douche. Daarna mochten we ons weer aankleden en de dag van onze inwijding was officieel ten einde. Dus nu heb ik een hele lading nieuwe vriendinnen, tien ervan zijn mij bijzonder dierbaar, en met een heb ik een bijzondere band, dat is het donkerharige meisje. Romy en Julia waren muisstil en moesten duidelijk de vloed aan indrukken verwerken. Romy verbrak als eerste de stilte. Dus, als ik het goed begrijp ben je getongd, gevingerd, Gelikt, gevuist door andere meisjes, je hebt een kaars in je kont gekregen, en je kont is schoon gelikt, je hebt gevoeld en gelikt aan andere meisjes hun kut, een kontje schoon gelikt, en nu woon je samen met de een of andere goddelijke donkerhuidige medestudente die waarschijnlijk lesbienne is? Suzie knikte met haar hoofd van ja. 'Ik heb mezelf nooit als lesbienne beschouwd, maar ik vind het heerlijk om bij haar in bed te liggen, en toe te zien hoe ze haar goddelijke bruine benen voor me spreidt en haar spleetje voor me opentrekt, en haar klitje streelt. Ik kan me dan niet meer inhouden en ik moet er dan aan zuigen en likken.'

Julia keek Romy met een verraste blik aan. Ze waren wel zo ontzettend geil geworden door het verhaal van hun vriendin dat ze niets liever wilden dan die ervaringen delen, en ook zij wisten van elkaar en zichzelf dat ze beslist geen lesbiennes waren. Suzie raadde hun gedachten en gleed achterover en spreidde haar benen zodat de anderen er goed zicht op haar openstaande schaamlippen hadden. Ze vroeg Romy 'Kom, kom met je poesje vlak boven mijn gezicht, laat mij je likken, kom op, als je het niet lekker vindt stop je ermee en ga je weer gaan zitten zonder enig gevoel van schuld.' Romy keek Julia vragend aan, maar die haalde berustend haar schouders op, en Julia liep naar Suzie, tilde een been op het bed en stapte met haar andere been over Suzie 's hoofd heen. 'Trek je kutlipjes een stukje open, dan gaat het wat makkelijker, en zo heeft Julia er ook nog wat aan!' Suzie 's ogen glansden toen ze in het mooie jonge kutje van haar vriendin keek, en zag genietend toe hoe haar schaamspleet haar mond naderde. Julia bloosde van verlegenheid toen Romy toekeek toen ze haar lipjes van elkaar trok en haar adem inhield en zich voorover boog om het schouwspel beter te kunnen zien. Ze keek met voorover gebogen hoofd naar Suzie en zag, hoe deze haar mond opende en genietend haar tong uitstak. Ze voelde hoe ze door Suzie bij de heupen genomen werd en zachtjes naar beneden getrokken werd. Julia sloot haar ogen en voelde hoe Suzie 's tong rond dartelde in haar kutje, langs haar schaamlipjes en af en toe over haar gespannen en gloeiend omhoog staande klitje gingen. Romy keek met grote ogen toe hoe Suzie' tongpunt tussen Julia haar opengetrokken schaamlipjes dartelde en hoe Julia huiverde van genot. Nog stevige werd Julia neer getrokken, en Romy zag hoe Julia van puur genot met haar kutje over Suzie 's mond heen en weer zat te wiegelen. Romy stond op, ging naast hen op het bed zitten, haar hand gleed onder haar pyjama naar haar borsten en haar tepels werden keihard en stonden recht naar voren toen ze toezag hoe haar vriendin genoot van Suzie's tong. Twijfelend legde ze haar hand op Suzie 's buik en streelde die aarzelend. Suzie legde haar hand op de hare en kneep erin als blijk van goedkeuring en verstandhouding. Suzie nam Romy 's hand op en legde die op haar borsten. Die begreep de hint en begon met trillende hand de ander haar rechterborst te strelen.

Opeens kon ze zich niet meer bedwingen, ze boog zich voorover en drukte een aarzelende kus op Julia 's lippen. Met volle hand greep ze Julia 's beide borsten en streelde deze en draaide zachtjes aan haar tepels. Steviger drukte ze nu een kus op haar vriendin's lippen, en langzaam opende deze haar mond en gleed Romy 's tong naar binnen. Voor Julia was dit het laatste duwtje, en onder het tongen en kussen voelde ze haar orgasme naderen. Ze begon bijna te huilen van genot toen Suzie haar klitje tussen haar lippen nam en er aan begon te sabbelen. Wild met haar heupen bewegend bewees ze hoe geil en opwindend ze het spelletje vond, en de tongkus die Romy haar gaf deed haar het laatste beetje schroom afgooien en zich overgeven aan het genot dat de vriendinnen elkaar aan het geven waren. Haar handen grepen naar achter en instinctief wist ze precies hoe ze de borsten van Suzie moest strelen, knijpen en rollen om haar te laten delen in het genot. Romy bemerkte hoe Julia's lichaam begon te trillen en hoe ze begon te hijgen en te kreunen toen ze haar orgasme opbouwde en even later met gierende ademhaling en stotend bekken intens klaarkwam. Julia liet zich uitgeput voorover vallen, Suzie streelde haar schaamstreek nog even na, en toen haar ademhaling weer normaal was gleed ze onder Romy vandaan en liet zich naast haar neerploffen.

Suzie lachte uitnodigend naar Romy en stak haar handen uitnodigend naar haar uit. Maar al te graag ging Romy hier op in, en ze versmolten in een eindeloze en zwoele tongkus. Romy genoot, en het aparte smaakje dat ze proefde kon natuurlijk alleen maar het vocht zijn van de kut van haar vriendin. Ze genoot van de smaak en zoog en likte de uitgestoken tong. Suzie onderbrak de kus, keek naar Julia en wees op de kut van Romy, deze spreidde haar heerlijke kut wijd open en zag toe hoe Julia zonder enig voorspel een vinger in haar drijfnatte snee drukte. Het haar op haar kutlipjes zat verkleefd aan elkaar door het vocht dat al tijdens het opwindende verhaal uit haar kutje was gelopen. Ze trok haar vinger terug, en snuffelde eraan en toen ze rook hoe geil Romy al was aarzelde ze geen moment meer en spreidde Romy 's benen en begon haar spleet met haar vingers met lange halen te bewerken. Romy greep met een hand een van haar billen en spreidde deze een beetje. Julia lachte en begreep dat Romy hier meer ervaring in had dan ze losliet. Julia gleed met een vinger in Romy 's kontje en deze begon te grommen tussen Suzie's benen. Ze was even gestopt met likken, en lag met haar hoofd op Suzie's been en zoog aan haar vriendin's vinger die even tevoren in haar kutje had gezeten.

Julia draaide zichzelf verder door tot ze bij Romy 's kut kon met haar mond. Genietend snuffelde ze de geile geur die opsteeg uit de kut van Romy. Genietend nam ze Romy 's binnenste schaamlipjes tussen haar lippen en sabbelde eraan alsof ze geen druppel wilde missen. Grommend van genot onderging Romy deze heerlijke behandeling. Opeens begon deze luid te kermen en te kreunen, het was overduidelijk dat Romy haar klitje tussen haar lippen had genomen en daar nu op lag te sabbelen. Met gesloten ogen en het hoofd in de nek was het duidelijk dat ze van deze behandeling volop aan het genieten was. Ze begon dieper adem te halen en het was duidelijk dat ze op weg was. Romy drukte een vinger in haar nauwe kontje, en dat was de sprong naar haar hoogtepunt. Romy drukte haar nagels in het been van Suzie toen ze gierend en met lange uithalen klaarkwam, geheel opgenomen in haar orgasme, de wereld om haar heen volkomen vergetend.

Toen ze uitgekronkeld was gleed ze liggend opzij op bed en met glazige ogen keek ze om zich heen. Suzie wreef haar gekrabde been en Romy wiste zich het kutvocht van haar kin. Julia en Romy waren beiden diep gelukkig en dankbaar dat ze deze ervaring met Suzie hadden mogen opdoen, en verlangden ernaar iets voor haar terug te doen, maar geen van de twee had het idee of de durf de nodige stappen te zetten. Even later verbrak Romy de stilte. 'Heb je werkelijk een hele hand binnen in je kut gehad?' Suzie knikte en begreep haar vriendinnen hun twijfel, ze ging rechtop zitten, legde haar benen over de leuningen van de stoel. 'Geef me die Colafles eens aan?' Terwijl Julia dit aanreikte riep Romy 'Sjees, die fles is minstens 8 centimeter!' Suzie haalde haar schouders op en gniffelde 'We kunnen altijd nog een komkommer gebruiken!' Julia glimlachte en Romy bloosde toen Suzie die fles aangereikt kreeg.

Met haar linkerhand trok ze haar linker schaamlip opzij, plaatste die fles met de hals tegen haar binnenste schaamlippen, wiegelde er wat mee zodat ook de andere schaamlip zich eromheen vouwde, en met een licht draaiende beweging gleed die fles soepel in haar kut. Beide vriendinnen zaten ademloos toe te kijken en Suzie huiverde door de kou van het glas aan haar snee en haar ogen sloot van genot. Toen die fles tot aan de bovenrand in haar spleet was verdwenen zei ze 'als je eenmaal nat genoeg bent is er niks aan, dan glijd bijna alles wel naar binnen' Ze trok de fles er weer langzaam uit en gaf het aan Julia, die lachend de vochtige afdrukken op het glimmende glas bekeek. 'Probeer maar, je zult zien hoe gemakkelijk het gaat' Suzie kwam dichter naast de aarzelende Julia zitten en streelde haar over haar billen. 'Wat ook leuk is, door dat glas kan je allerlei details zien van de binnenkant van je kut!' Romy knikte, 'Ik zag het ja. Maar Julia's binnenlipjes zijn wat klein, ik ben bang dat het niet gaat!' 'Nou, dat heb je mis hoor, ' zei Julia, terwijl ze met de wijsvingers van beide handen haar kutje opentrok. 'Het lijkt alleen maar zo omdat mijn lipjes gezwollen zijn van opwinding, kijk maar!'

Suzie hield haar adem in toen Julia zich over de roze lipjes streelde om het vocht wat te verdelen. Julia wreef met de hals fles wat heen en weer over haar kut, waardoor haar binnenlipjes zich openden en zich om de hals van het glas vouwden. Ze keken toe hoe langzaam, kennelijk zonder enige weerstand, de fles in Julia's smachtende en drijfnatte kut verdween. 'Sjees, dit is echt geweldig, zie hoe gemakkelijk het naar binnen glijd!' Ze trok de fles er weer langzaam uit en keek toe, hoe haar kutje zich weer langzaam sloot, en gaf de fles door aan Suzie. Suzie nam het van haar over, drukte met een hand haar schaamlippen wat opzij en drukte in een langzame beweging de fles bij zich naar binnen. 'WOW!' zei Romy, dat wil ik ook proberen!' Suzie knikte, trok de fles uit haar kut en gaf het aan Romy. Suzie greep Romy's kutje, drukte er van bede handen twee vingers in, en met een glijdende beweging schoof de fles tot aan de rand in Romy 's doornatte spleet. Romy kreunde 'Sjees, dit is cool, ik kan alles zien wat er aan de binnenkant zit!'

Ze draaide haar hoofd naar Suzie en zei ' Ik weet zeker dat ik meer kan hebben dan jij!' Deze bloosde en zei 'Ik durf eigenlijk niet veel verder!' Julia rekte en greep Suzie's hand, en zei 'Laat mij eens proberen?' Suzie lachte en zag toe hoe Julia gretig de vingers van Suzie in haar kutje drukte. Na wat heen en weer draaien verdween niet alleen haar hele hand maar ook haar duim in haar vriendin's kutje. Suzie drukte haar kont wat verder naar achter en gromde zachtjes toen Julia haar hand nog iets dieper in haar kut drukte. Ze vroeg Julia haar hand wat te bewegen en te draaien, maar besloot een orgasme nog even uit te stellen. 'Wil je me eerst likken?' Smeekte ze. Julia trok zachtjes, begeleid door een zacht zuigend geluid, haar hand terug, en zag toe hoe haar schaamlippen zich weer langzaam sloten.

Aarzelend bracht Julia haar mond naar de kut van haar vriendin. Met zachte tongpunt gleed ze door haar schaamlipjes, en nog eens, en nog eens. 'Mmmmmm, ' zei ze, 'maar dat is hartstikke lekker! Wat een heerlijke geile bezigheid!' Suzie wilde niet achter blijven en zei 'Je hebt gelijk! Ze volgde Julia's voorbeeld en concentreerde zich op het kutje van Romy en zoog haar lippen om haar kutje heen. Julia drukte de huidplooien rond haar klitje naar achter en zei' Ik zie dat je werkelijk botergeil bent, je klitje is gezwollen tot de maat van een koffieboon! Ik merk nu hoe lekker het is om met zo'n heerlijk kutje als de jouwe te seksen en te likken, wat jij, vindt jij ook niet, Suus?' Suzie knikte en met glazige ogen toe hoe Julia Romy's kutlipjes wijd uiteentrok en over haar klitje kriebelde. 'Weet je, ik zou wel eens iets uit willen proberen' mompelde Suzie aarzelend. Romy was zo ontzettend geil dat ze alles wou doen dat Suzie voorstelde, en even later hoorde ze getinkel achter zich. Julia hield nog steeds haar kutlippen gespreid en Suzie kwam dichter bij met haar mond naar haar wijd geopende spleet. Ze voelde hoe Suzie met haar mond aan haar kutje aan het frummelen was, en opeens begreep ze dat haar vriendin ijsblokjes met haar mond in haar kutje wilde stoppen want zo koud voelde het ook aan.

Julia liet Romy's schaamlippen los, en toen Suus haar mond weghaalde duwde ze met haar wijsvinger de blokjes dieper in de schaamspleet van haar vriendin. Suzie hield, gezeten op haar knieŽn en voorovergebogen haar kontje omhoog en met haar linkerhand kneedde ze haar borsten en tepels en keek de anderen vragend aan. Julia en Romy keken naar de omhoog gestoken achterkant en de natte en rooddoorbloede schaamspleet en begrepen alsof ze dat afgesproken hadden wat ze wilde. Julia nam een ijsblokje en drukte dit tegen de kleine bruine achteropening van Suus, en met wat meer moeite schoof ze het in het nauwe gaatje naar binnen. Terwijl Romy het kapje van Suus haar klitje naar achter schoof wreef ze erover met een ijsblokje. Suzie begon met haar heupen te schokken en stootte deze naar voor en achter. Julia zag hoe Suzie haar hand in haar mond stak en er met diepe grommen op beet. Juul gooide het ijsblokje opzij en sloot haar lippen om Suus's roze en gezwollen klitje. Beide vriendinnen waren onder de indruk van de heftige geluiden die ze maakte en de daaropvolgende hevigheid van haar orgasme. Het leek wel of ze een kwartier lang bleef klaarkomen, en toen ze zich van bed af draaide zonk ze met machteloze, wijd gespreide knieŽn naar de grond, voorovergebogen met haar hoofd liggend op haar onder haar hoofd gevouwen armen, volkomen uitgeput. Julia keek toe hoe transparante vloeistof, veroorzaakt door het smeltende ijsblokje uit haar drijfnatte schaamspleet druppelde.

Liefkozend streelden de meisjes elkaar over de rug en billen, en kusten elkaar op de wang. Suzie keek met lodderige ogen en van transpiratie nat plakkende haren omhoog naar haar vriendinnen en mompelde halfluid' Begrijpen jullie het nu? Seks met meisjes is GEWELDIG!' Ze kropen bij elkaar op het bed, het licht werd gedimd, en zo vielen ze, met de armen en benen ineengestrengeld, in slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners