Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Herinneringen - 20645 keer gelezen
Verjaardag herinneringen.

‘Ma, wat is er je luistert niet nare me! We drinken samen koffie en ik schrik op uit mijn gemijmer, ik zit te denken aan 20 jaar geleden, toen ik mijn 16e verjaardag heb gevierd. Nu staat mijn dochter voor hetzelfde feest, zij heeft vanavond haar verjaardagspartij en pa en ma moeten natuurlijk het huis uit. Ik schiet in de lach en zeg:’ Danielle, ik dacht aan mijn feestje toen ik 16 was geworden, opa en oma waren voor ons het huis uitgegaan, maar we mochten geen jongens uitnodigen.’

Danielle schatert van de lach: ‘Vertel, vertel vanavond komen er wel jongens hoor!’ ‘Een andere keer, als je feestje voorbij is. Is alles klaar? Hoeveel komen er?’ Zij antwoordt: ‘Alles is klaar, er komen ruim 20 personen mannen en vrouwen. Jullie kunnen rustig weggaan, hi hi!’

Ik loop naar mijn slaapkamer en die 16e verjaardag komt, zoals vaker, weer helemaal terug in mijn gedachten en lijf, ik kruip in bed. Ik sluit mijn ogen en visualiseer, zoals vaker, mijn hele verhaal van toen, het uiteindelijke resultaat, een masturbatie partij, weet ik bij voorbaat, dus trek ik mijn slipje al uit en leg de oude vibrator klaar. Ik laat me wegzakken in herinneringen en onderga voor de zoveelste keer het genot.

Wat er 21 jaar geleden gebeurde.

Ik mag vijf vriendinnen voor mijn 18e verjaardag uitnodigen het zijn Antoinette, Nicole, Liz, Marga, en Georgette geworden, ze weten natuurlijk dat mijn ouders niet thuis zullen zijn en ze de hele nacht kunnen blijven. Zenuwachtig zit ik die zaterdagmiddag te wachten, tegen vijf uur gaat eindelijk de bel, als eerste staat de ADHD er Liz op de stoep te dansen, in haar handen een grote versierde doos die ze me toegooit dan omhelst ze me en fluistert in mijn oor: ‘Hier ga je nog heel vaak van genieten!’ ze holt verder gooit haar tas in de woonkamer, de tijdelijke slaapkamer voor ons groepje vanavond. Alleen maar een lage tafel en stoelen en een bank en zitzakken. Binnen een kwartier zijn ze er allemaal. We trekken wat bier en wijn open en beginnen te drinken en te kletsen, ik vraag wat ze willen eten, Georgette gaat voor pizza, als die mooie donkere jongen het maar komt brengen, iedereen lacht en ik bel op om zes pizza’s te bestellen. Marga pakt een lege bierfles maakt de lage tafel vrij en schreeuwt: ‘Laten we Spin the Bottle spelen! Eerst de jarige, waar spelen we om? Een glas wijn?’ Iedereen joelt: ’Nee een kus en dan een glas! ’Ik draai de fles hij tolt en stopt bij Georgette, ik kruip naar haar toe en kus haar op haar natte halfopen mond, even druk ik mijn puntje van de tong tussen haar lippen en over haar tanden, ik voel een onbekend prikkelend gevoel in mijn borsten en kruisje opkomen, maar schenk er geen aandacht aan, als ik na mijn plaats terug kruip en mijn glas leeg heb lachen de anderen, het spelletje gaat door iedereen heeft elkaar nu wel en keer gekust en die kussen worden steeds langer en intiemer, de lichamen worden tegen elkaar gedrukt, het vreemde maar aangename gevoel bij mij wordt erger, vooral bij Georgette maar zeker ook bij de anderen.We kennen elkaar goed, we tennissen hockeyen en zwemmen samen, we hebben elkaar al vaak naakt gezien we vertellen elkaar alles over wat we met jongens doen en hebben geen of weinig geheimen, maar dit was nieuw voor mij, nog nooit hadden we elkaar intiem gekust. Ik raak opgewonden en ben blij dat de bel gaat met de pizza koerier, we eten de pizza en drinken bier in stilte, mijn gedachten gaan steeds terug naar die eerste intieme kussen.

We ruimen de troep op naar de keuken, we toosten nog een keer op mijn verjaardag en nog een keer, de stemming wordt weer uitbundiger.

Liz zegt met rode wangetjes: ‘De cadeautjes!’ Antoinette is de eerste ze geeft me mijn favoriete kleur lipstick en eau de toillette, Nicole een boek, Marga make-up en parfum, Georgette dvd’s en dan de grote doos van Liz. Ik pak hem aan maak hem voorzichtig open, denkend aan haar woorden bij de deur, opgewonden nieuwsgierig open ik hem, ik bloos, in de doos en vleeskleurige 22 cm lange en 6 cm dikke, kan hem nauwelijks met duim en wijsvinger omranden, glimmende vibrator. Ik kijk naar Liz die grijnst en geniet van mijn verlegenheid, ik sluit snel de doos, de verbazing en vragen van de anderen negeer ik. Ik zet een DVD van Georgette op, open opnieuw een fles dure wijn van mijn vader en ga weer naast de doos zitten, krijg oogcontact met Liz die glimlacht, ik kan mijn aandacht niet bij de film houden, steeds dwalen mijn gedachten naar die grote glimmende verrassing. Ik masturbeer wel en vaak zelfs, maar dit heb ik nog nooit gebruikt. Als de film, om 23.30 is afgelopen en iedereen lichtelijk tot zwaar is aangeschoten stel ik voor dat we gaan slapen, stuk voor stuk verdwijnen ze naar de badkamer en komen in nachtkleding en met natte haren terug, maar in ieder geval opgewonden haast gulzig bekijk ik iedereen.

Marga had een nauwsluitende pyjama, haar grote borsten, zij heeft zichtbaar de grootsten van onze groep, persten zich tegen het strak zittende jasje, haar tepels zijn duidelijk te zien, geen broekje te zien. Ze is ook de kleinste, zal nauwelijks de 160 cm halen maar met een rond, vol gewelfde figuur, witte huid en lang blond haar. Ze komt er eerlijk vooruit dat ze gemakkelijk te versieren is

Antoinette heeft een topje met een boxershirt, haar lange benen lijken eindeloos, ze toont heel veel roze vlees, als ze op het hockeyveld bukt kijkt iedereen vol bewondering. Kort geknipt bruin haar omrandt haar amandelvormige gezicht.

Georgette draagt een lange doorzichtige negligé die bij elke pas open gaat en dan een klein kanten bhtje toont met smal bijpassend slipje. Zwart halflang haar, iets oosters lijkt ze, haar borsten zijn klein maximaal AA.Nicole ziet er het vreemdst uit met haar minirokje en slipje en alleen een kort topje die haar blote platte buik vrij laat ze is middelgroot, schitterende geile groene ogen in een lang gezicht met hier en daar een sproetje en rossig haar.

Liz komt als laatste terug ze kijkt me weer trots aan ze heeft speelpakje aan strak op alle plaatsen borsten en billen steken fier uit. Zij heeft kroezig donkerblond haar is snel bruin net als Georgette erg lang wel 175 cm erg gespierd.

Dan ga ik, niet naar de badkamer maar naar mijn eigen kamer, ik voel een brandend gevoel in mijn natte kruisje en weet nu wel wat het betekent, ik ben geil, ik kleed me uit mijn tepels zijn hard en doen ook pijn en ga even op bed liggen, ik hoor de meiden giechelen, ik lig alleen in mijn thong steek mijn hand daarin en neem laat mijn lipjes tussen mijn vingers rollen, ze zijn aangenaam nat en warm, de andere hand breng ik naar een tepel tegelijk masseer ik mijn tepel en lipjes, als ik opgewondener word stop ik, ben bang dat de meiden straks zullen zien dat ik nat ben, mijn wangen zijn rood en gloeien. Ik doe en olifanten pyjama aan, de grote flaporen hangen over mijn harde borsten, ik doe de natte thong uit en loop zonder broekje naar de kamer. Er is alleen nog plaats tussen Liz en Georgette, ik kruip in mijn slaapzak en ga liggen. Georgette zegt: ‘We moeten een spelletje gaan doen! Wie heeft een voorstel?’

Liz roept: ‘‘Truth or Dare’ iedereen gaat akkoord al vraagt Marga wat het betekent iedereen lacht en gillen: ‘ Merk je wel.’ ‘Oke’ zegt Antoinette dan begin ik, ze vraagt Liz ‘Truth or Dare!!’ die antwoordt: ‘Ik durf!’ oké, zegt Antoinette: ‘Ik daag je uit om minstens 20 tellen met me te tongen!’ Liz kruipt uit de slaapzak kruipt naar Antoinette pakt haar hoofd beet en tongt haar begeleid door ons aftellen. Nu is Liz aan de beurt, ze zegt tegen me: ‘Nu ik, wat kies je waarheid of durven?’ Ik zeg, natuurlijk te snel, durven en de opdracht die ik krijg is dat ik een minuut moet spelen met Antoinette ’s borsten, ik voel hoe vuurrood ik word, helemaal als ik zie dat Antoinette de bandjes van haar topje al naar beneden trekt en haar borsten boven haar topje uitkomen te steken, ik ga voor haar zitten neem die mooie borsten, niet groot niet klein wel stevig in mijn handen en begin ze zachtjes te masseren Antoinette leunt zich iets achterover, likt haar lippen en sluit haar ogen, een zacht gekreun vult de kamer zachtjes, ik kijk rond wie dat doet en zie hoe Liz over haar kruisje wrijft en één vinger via haar broekje haar kutje bewerkt.

De anderen tellen af, de minuut is voorbij, ik kruip terug naar mijn plaats, ik kijk glimlachend naar Antoinette die gelukzalig terug lacht en geluidloos ‘dank je’ zegt en dan haar topje beetpakt maar niet naar boven trekt nee helemaal uit trekt.

Iedereen krijgt een opdracht, Liz moest Marga’s tepels twee minuten zuigen, mijn adem stokt als zie dat Marga haar tepels al hard naar voren prikken Liz drukt haar achterover doet haar knieën uiteen en gaat op haar buik zitten ze trekt de pyjama iets omhoog Liz begint haar lik werk, Marga drukt haar weg doet de pyjama uit en gaat weer liggen, Liz likt de grote borsten, minstens D cup blaast hete adem over de tepels ze worden zichtbaar stijver en brengt de borsten bijeen en uit elkaar, Marga zie je genieten Allemaal bekijken we elkaar, door de drank hebben we geen remmingen meer, de geiligheid wordt aangewakkerd door wat we zien, allemaal hijgen we, ogen zijn glanzend, lippend stralen nat. Ik mijn bovenstukje uit en kneed mijn tepels, Liz hoor ik weer zuchten ik kijk waarom, ze zit op een dij van Marga en berijd die met haar kruisje, terwijl ze de grote borsten van Marga kneed Marga’s bovenbeen wordt glanzend nat wordt door het geil dat door het broekje van Liz sijpelt. Wekkertje gaat niemand had meer op de tijd gelet. Liz stapt van Marga af en kust haar vol op de mond.Nu mag Marga weer , zij vraagt me terwijl iedereen lacht: ‘Truth or Dare’. Ik durf niet eens wat anders te zeggen als Durven het spel is veranderd het is Doen geworden. ‘Oke doe je pyjamabroek uit ga in het midden zitten en bevredig je! Als ik gehoorzaam en mijn nachthemd uitdoe gaat er een geroezemoes door ons groepje, sommigen kijken met ongeloof dat ik het durf en als ze zien dat ik niets meer aanheb en mijn lipjes al gezwollen en glanzend nat zijn, er wordt gesteund en gekreund, met twee vingers ga ik over en door mijn natte lipjes, hoe sneller ik wrijf hoe opgewondener ik word, mijn klit zwelt en piept tevoorschijn, ik pakte die met twee vingers beet en begon die als een pikie te masturberen, ik nader snel mijn hoogtepunt, Liz opent mijn benen verder, iedereen staat nu voor me, iedereen zit zichzelf te vingeren, ik kan het niet meer houden mijn benen schokken wild, ik wil mijn benen sluiten maar Liz en Georgette houden me tegen, ik val achterover op mijn slaapzak mijn dijen zijn nat van mijn eigen sap. Liz laat me los haalt demonstratief een vinger door mijn kut en steek die in haar mond. Nicole zucht: ‘Dat heb je eerder gedaan!’ Ik antwoord: ‘Wie niet hier!’ iedereen schatert, ik neem snel een groot glas wijn om de droge keel te verzachten dan vraag ik Georgette: ‘Truth or Dare?’natuurlijk Dare ik draag haar op om Liz te vingeren tot die klaar is. Liz neemt snel een slok trekt haar speelpakje tot beneden haar navel, kleine harde borstjes komen tevoorschijn Georgette begint met een tongkus de tongen zie je bewegen dan dwaalt een hand naar de borstjes je ziet de tepels verstijven door de aanraking dan duikt de andere hand de teddy in we zien haar hand dieper gaan en bewegen ze raakt de juiste plaats Liz begint te kreunen en haar onderlichaam om de hand te draaien en bewegen, Marga begint aan Liz haar stijve tepels te knabbelen, ik voel armen onder mijn oksels doorglijden en twee handen betasten mijn borsten, ik kijk achterom, het zijn Nicole’s handen, ademloos bekijkt ze het tafereel van Georgette en Liz. Liz kronkelt , ze tongen nog steeds en kreunen samen, naarmate Liz hoogtepunt nadert verliest ze controle over haar lichaam onbeheerste bewegingen van haar lichaam laten haar bewegen ze duwt Georgette weg en hapt naar adem, Georgette verhoogd haar stotende handbewegingen totdat een gillende Liz haar orgasmen, keer op keer trekken trillingen door haar lichaam pas dan kan Georgette haar hand uit de teddy terug trekken, de teddy kleurt van het natte sap, Georgette laat zich achterover vallen en begint haar vingers aftelikken. Iedereen is stil iedereen hijgt allemaal zijn we opgehitst iedereen gloeit, onze huid is rood en bezweet. Snel vul ik de glazen nog een keer. Nog hijgend wijst Liz op Nicole ze vraagt niet eens meer ‘Truth or Dare’ maar zegt stotend: ‘Je gaat Georgette beffen tot je gezicht nat is van haar kutsap.’ Nicole kruip op haar af, trekt het zijden slipje uit, Georgette gaat op haar rug liggen spreid haar benen wijd, de roze glinsterende gezwollen lipjes tonen een donkere opening, ik kijk jaloers naar haar geschoren schaamheuvel, ik heb nog mijn eigen bosje. Nicole kleedt zich nu helemaal uit, trekt de benen van Georgette omhoog en gaat op haar buik tussen de benen liggen, ze begint vanaf de dijen te likken steeds van beneden naar de, al natte kut, dan de andere dij en weer naar het kutje, ze omcirkelt die een paar keer en gaat dan tussen de lipjes op en neer, als Georgette haar benen niet meer stil kan houden perst ze haar tong in Georgette’s kut , haar kin neus wangen glanzen, ik wordt zo hitsig dat ik achter Nicole kniel en met volle hand haar kut pak, zij slaakt een gilletje en spreid gewillig haar benen, steek drie vingers in haar kut en begin te rammen hoe sneller ik op en neer beweeg hoe wilder zij de kut en klit van Georgette likt en met haar tong binnen dringt totdat Georgette gillend klaarkomt. Beide rollen opzij beiden hijgen na, Antoinette komt naar de vermoeide Nicole en likt haar gezicht af: ‘Heerlijk sap heb je Georgette lijkt wel honing’ zegt ze. Ik zie dat Georgette en Liz elkaar een seintje geven, Liz gaat en komt even later terug, naakt op een Strap On Dildo omgegespt, giechelend keek ze naar de reacties, de meesten namen een slok drank , waarschijnlijk van schrik, de haast echte dildo had bloedvaten was een vuist dik en wel 20 cm lang en huidkleurig. ‘Kom op meiden alles uit!’ schreeuwt ze, iedereen begint zich van de spaarzame stukjes te ontdoen, ik ben al naakt en ga uitnodigend wijdbeens liggen, Liz ziet dat en loopt op me toe, ze zwalkt iets en de staf zwaait van links naar recht bij elke stap zwiepen haar tieten. Liz knielt tussen mijn benen en drukt alleen de dikke glans tussen mijn uitgedijde natte lipjes, ze trekt hem weer terug en zet opnieuw aan en dan zachtjes steeds verder tot ik geheel gevuld ben, trek hem terug kijkt me vragend aan als ze mijn hongerige gezicht ziet en mijn hunkerende stem die kreunt: ‘Kom op nog een keer en sneller.’ Ze drukt weer en als ze de stam weer helemaal in me heeft begraven begint ze me in een hoog tempo te neuken, het is zo onwezenlijk zo en groot dik stuk dat als een razende op en neer wordt bewogen, de zwiepende borsten van Liz haar bezweette lichaam haar verbeten gezicht om het tempo op te voeren dat ik alleen genot voel, ik ben zo klein als mijn vagina. Als Liz de dildo ruw uit me trekt kom ik weer klaar niet heftig, mijn kutje spuit golven geil nog nooit iets meegemaakt lijkt wel pissen maar het is mijn eigen gelei.

Nagenietend kijk ik om me heen Marga ligt met Georgette op de bank ze liggen in elkaar, de kutjes tegen elkaar en zo berijden ze elkaar, het geluid is oorverdovend. Ik grijp naar het cadeau van Liz, ik schuif de vibrator in mijn natte kutje zonder moeilijkheden glijdt die tot het eind erin, dan zet ik hem aan in de hoogste stand, ik sluit mijn benen knel ze op elkaar om te voorkomen dat hij er uitfloept, mijn spanning stijgt weer voor ik weer een orgasme krijg en wegval raak ik even mijn liefdes knopje aan en vuurwerk ontstaat in mijn hoofd zowel geluid als sterretjes vliegen door mijn hoofd, ik kom pas weer bij als ik voel dat de vibrator uit me wordt getrokken, door de grijnzende Liz, ze doet een condoom om haar wijsvinger zet Nicole op handen en knieën aait haar even en steekt haar vinger in haar kontje ze gilt: ‘Nee!’ Liz trekt zich er niets van aan doet een andere condoom om mijn natte vibrator trekt haar vinger terug en drukt de knobbel in haar sterretje, en zet het ding aan, Nicole begint te kreunen haar heupen maken cirkeltjes en drukt zich tegen de vibrator. Het is maar goed dat we in een vrijstaand huis wonen, iedereen vrijde met elkaar iedereen schreeuwde van verrukking iedereen kwam gillend klaar. Uitgeput kropen we naar onze slaapzakken overmand door drank en de vele orgasmussen. De volgende morgen verzorgde ik het ontbijt we namen en afscheidsfoto in de tuin ruimden de troep op en besloten dit vaker samen te doen. Nu zijn we allemaal getrouwd hebben kinderen en praten er nooit meer over.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners