Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heerlijke Groente - 1 - 6267 keer gelezen
Mona rekte zich uit. Ze had nog geen zin haar bed uit te gaan. Haar bed was lekker warm, en rook naar haar kutgeil. Ze was gisteravond vroeg naar bed gegaan, en had tot in de kleine uurtjes zichzelf verwend met haar Tarzan en haar andere speeltjes. Ze rook aan haar vingers, die meermaals in haar kut hadden gezeten. Ze raakte alweer opgewonden van de geur.

Loom bracht ze haar hand weer naar beneden, over haar gladgeschoren venus heuvel, totdat ze haar genotsknopje had gevonden. Langzaam begon ze met haar klit te spelen, en voelde hoe het bloed naar haar kutlippen stroomde. Ze werd steeds natter, en haar kutje begon wat open te staan. Langzaam stak ze twee vingers in haar kut, en begon te vingeren. Steeds sneller bewoog ze haar vingers heen en weer, haar kut werd steeds natter en gladder. Met een siddering kwam ze klaar. Ze voelde haar kut over haar vingers krampen. Ze kwam even bij, en schrok van de wekker.Ze stond op, bekeek haar naakte lichaam in de spiegel en was zeker niet ontevreden en nam een douche. Ze droogde zich af met een zachte handdoek, en kleedde zich aan.

Ze had zich vandaag voorgenomen eerst even naar de markt te gaan, om daarna af te spreken met een vriendin, ze moest nog even bedenken welke.

Mona liep naar de kast, en keek eerst even naar buiten wat voor weer het was. De zon scheen volop, en het leek een warme dag te worden. "Luchtig dus", dacht ze.

Ze pakte een eenvoudig jurkje met een lage hals, zo'n jurkje dat lekker strak om je lijf zit, en trok het over haar naakte lijf aan. "Als het zo warm is, moet je geen onnodige kledingstukken aandoen", dacht ze.

Ze liep op haar blote voeten naar beneden, maakte een kop koffie en een broodje, en liep de tuin in om even te ontbijten. Het was inderdaad prachtig weer. Ze ging op een stoel zitten, en plaatste haar benen op een andere stoel, en trok haar jurk op, om haar benen bruin te laten worden. Omdat ze er al zo aan gewend was, vergat ze dat ze geen ondergoed droeg.

Bij de buren stond Geert voor het raam en keek de tuin van Mona in. Dat dded hij wel vaker, want hij had Mona eens topless zien zonnen en hoopte weer op zoiets. Hij was wat teleurgesteld geweest toen Mona in een jurkje de tuin in liep, maar nu keek hij zo in haar geschoren kut, waarvan de lipjes wat openstonden. Goh, wat zou hij die kut graag eens neuken, maar hij wist dat Mona een andere voorkeur had. Hij stak zijn hand in zijn boxer en begon zijn stijve lul af te trekken. Grommend kwam hij in zijn boxer klaar, want zijn vrouw mocht geen vlekken vinden.Mona merkte niets van dit alles, ze at haar boterhammetje en genoot van de ochtend zon.

Na het ontbijt pakte ze haar fiets, en fietste naar de markt. Het was nog lekker rustig, dus ze kon snel boodschappen doen. Bij de groentekraam haalde ze verse boontjes, wat uien en twee komkommers. Toen ze naar het fruit liep te kijken, werd ze op haar schouder getikt.

Ze keek om, en zag Kirsten, een van haar vriendinnen. Ze omhelsten elkaar en kusten elkaar op de mond. "Goh, ben jij ook al zo vroeg op", vroeg Kirsten. "Je wilt de warmte en de drukte zeker ook ontlopen." Ze legde haar hand op de billen van haar vriendin en keer Mona aan: "wat ben jij van plan, geen slip?". Mona lachte wat, maar zei niets.

Zullen we op de hoek even een kop koffie gaan drinken, stelde ze voor. Kirsten vond dat een goed idee, en leip met haar mee naar het terras. Het was er nog rustig, ze waren de enigen.

Ze gingen tegenover elkaar zitten en bestelden twee koffie bij de ober. Mona begon over koetjes en kalfjes te praten, maar voelde opeens de blote voet van Kirsten tussen haar benen omhoog komen. Ze keek naar haar, zakte wat onderuit, en spreide haar benen wat. De grote teen van Kirsten raakte haar kutlippen, en duwde ze wat uitelkaar. Ze zakte nog wat onderuit, en ze voelde de voorkant van de voet van Kirsten haar kut inglijden. Kirsten begon wat met haar voet te draaien, en al snel kreeg Mona een hoogtepunt. Ze proberen haar kreunen binnen te houden, maar dat lukte maar matig. Ze voelde het kutgeil langs haar benen naar beneden lopen, toen Kirsten haar voet terugtrok."Je had me wel even mogen waarschuwen", zei Mona. Kirsten lachte wat, en wilde ook in de zon zitten, dus kwam ze naast Mona zitten. "vond je het niet lekker dan" "Ja, dat wel", zei Mona, "maar zo vroeg en in het openbaar was ik niet gewend.".

Kirsten haar schoudertas gleed van haar arm, en plofte met een klap op de grond. Haar portemonnee en sleutels vielen er uit. Ze bukte zich om e.e.a weer op te pakken, en zag de tas van Mona met de komkommers erin. Stiekem pakte ze een komkommer, en terwijl ze deed of ze nog iets zocht, spuugde ze wat aan het uiteinde van het gevaarte. Terwijl ze weer omhoog kwam, drukte ze in een beweging de komkommer in de kut van Mona. Die hield haar adem in.
Met een arm leunde Kirsten quasi nonchalant op de rand van de tafel, terwijl ze met haar andere hand in hoog tempo de komkommer in en uit de kut van Mona bewoog. De komkommer begon te glimmen van het kutgeil. Mona begon wat ongecontroleerde bewegingen te maken, en begon heftig te kreunen. Langslopende mensen keken verbaasd achterom, en werden vriendelijk toegelcht door Kirsten, terwijl ze Mona uitwoonde met de komkommer.

Met een ploppend geluid trok ze de komkommer uit de soppende kut, en likte hem droog. "Dat is nog eens heerlijke groente", zei ze lachtend


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners