Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heerlijk onder de douche met Julia - 35412 keer gelezen
Ik ben Marieke, ik ben 32 jaar, ben getrouwd en heb nog geen kinderen. Ik heb een hele goeie vriendin, namelijk Julia. We zijn al 15 jaar bevriend.

Julia en ik zouden vanavond naar de bioscoop gaan. We gingen vaak uit, soms uit eten, bowlen, winkelen etc..
Mijn man was vanavond niet thuis, hij had nog een vergadering.

Julia zou me komen ophalen, rond 7 uur. Ik maakte me klaar. Ik ging nog even snel douchen. Ik kleedde me uit. Keek voor de spiegel en zag mijn lijf. Heerlijk dacht ik en werd geil. Ik ging onder de douche, zette het water lekker warm, en de stralen lekker hard. Ik maakte me eerst helemaal nat. Ik wreef over mijn hele lichaam en werd geil. Ik kneep in mijn tepels en likte eraan.

Ik pakte de douchekop en ging over mijn hele lijf. Ik kwam bij mijn borsten en werd meer geil. Even later kwam ik bij mijn vagina en voelde een lekkere trilling. Ik wou meer.

Ik ging hurken, pakte de douchekop en ging heen en weer met de douchekop. Ik deed mijn schaamlippen opzij, en richten de douchekop op mijn clit. Ik kreunde en kreunde. Ik wou dat ik langer doorging dus stopte.

Ik pakte de doucheborstel en ging heen en weer op mijn clit. Er kwam heel veel kutsap. Ik deed de borstel voorzichtig in mijn kut. Ik ging sneller en sneller, ik maakte heftige bewegingen. 'Aaahhhhhh, aaaahhhhh' 'Aaaaaaahhhhhh' en ik kwam klaar.

Ik hoor de voordeur. Iemand roept mijn naam 'Marieke'. Ik deed de douche dicht en hoorde Julia. Ze had een huissleutel voor noodgevallen van ons. Ik deed de douche weer aan, en riep 'ik ben hier' ik deed de badkamer deur open en de douchedeur opzij. Ik zat op de grond met een borstel in mijn kut. Julia kwam binnen en keek geschrokken. Ik bleef kreunen. 'Aaaahh aaahh, jaa jaaa' ik zag dat ze geil werd.

Julia kleedde zich uit en besprong me. We tongzoende heftig. Julia pakte de douchekop en richtte het op haar clit. Ik paktte de borstel en deed het in haar kut. Ze hijgde en kreunden en kwam al snel klaar. We tongzoende verder en raakte elkaar geil aan. Wat een top avond.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners