Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gynaecologisch onderzoek is niet saai - 7942 keer gelezen
Sinds enige tijd heb ik de gewoonte om rond mijn verjaardag langs te gaan bij de gynaecoloog. Op die manier herinner ik mezelf aan mijn jaarlijkse controle. Maar ondertussen was het al mei en mijn verjaardag weeral 3 maanden geleden. Ik maakte er werk van en mocht de volgende week langs gaan op de groepspraktijk. Het was voor mij niet belangrijk wie het was, als het maar zo snel mogelijk gebeurde.

Die middag neem ik plaats in de wachtzaal en een jonge vrouw zegt dat Mevr XX mee mag komen. Dat was ik dus. Hmm Hmm. Ik ben wel degelijk hetero maar zoveel vrouwelijk schoon daar kon je niet om heen kijken. Een sportieve vrouw met getinte huid, donkerbruin kort haar, even donkere ogen die er echt goedgehumeurd uitzien, een spannend verpakt décolleté en een zwarte aansluitende katoenen jeans. Iemand die avontuur uitstraalt en die ondanks haar jeugdige leeftijd toch wel zelfzeker in het leven lijkt te staan.

"Ik ben nieuw hier, vind je het goed dat ik je onderzoek? Sommige vrouwen hebben 't liefst steeds dezelfde dokter, maar ik kan het geld goed gebruiken, 'k vertek binnenkort naar Afrika"

Natuurlijk vind ik het niet erg, ik voel me meteen aangetrokken door deze vrouw en al snel raken we aan de babbel. Voor ik het weet lig ik met mijn benen in de steunen en voel ik het koude ijzer, even een krabberig gevoel van het uitstrijkje, een gehandschoende vinger die binnenglijd en klaar is deze dame die Yasmine blijkt te heten.
Ze vindt dat ik me goed kan ontspannen en vraagt waarom ik Brussel koos ipv Leuven aangezien ik daar veel dichter bij woon. Als ze hoort dat ik in de justitiele sector van het Brusselse werk, raakt ze bijzonder geďnterresseerd. Ze vraagt me of ik over elk onderwerp zo vlot kan praten en al snel praten we over sex.

Een gezellig vrouwen-onder-onsje waarin onze ervaringen aan bod komen. Ik verklap haar dat ik me eigenlijk wel aangetrokken tot haar voel en merk op dat ze zich ook wel snel op haar gemak voelt bij zo'n wildvreemde cliente. Zij blijkt jaloers op mijn grote borsten en ik op haar mooie b-cup die ze knap accentueert. Zonder schroom knoopt ze haar blouse los en laat die op grond glijden. Een lichtgroene doorschijnende bh benadrukt haar borsten, ze heeft mooie donkere tepels die me echt zin doen krijgen. Liefst zou ik er aan proeven. Zeer uitdagend doet ze ook haar jeans uit en daar prijkt een shorty rond haar billen.

Op dat moment draag ik alleen een bh en een t-shirt. Ik vraag of ze verder zou durven gaan en vertel dat ik echt veel zin krijg. Of er iemand kan binnen komen? Ja, de deur kan niet op slot, maar ze heeft er ook wel zin in.

Ik doe mijn t-shirt uit, streel mijn natte kutje en proef mijn sap. Ik ben echt al heel geil. Ze komt naar me toe, streelt met haar vingertoppen mijn rug en knijpt in mijn billen. Ze komt dicht achter me staan en ik voel haar harde tepels, haar handen nemen mijn bh weg. Ze streelt mijn nek en glijdt naar voor over mijn borsten, knijpt in mijn tepeltjes en ondertussen kust en bijt ze speels in mijn nek.
Mmm ik ben super heet nu en draai me om. We tongzoenen mekaar. Ik daal af naar haar keel; lik, kus; zuig met natte mond. Door haar bh heen stimuleer ik haar tepels, waarop ze zacht kreunt.Ze doet haar bh uit en terwijl ik met mijn handen met haar borsten speel, lik ik haar navel en schuift mijn tong in haar slipje. Al snel staat ook zij in haar blootje.
Zij neemt plaats in de gynaecoloogstoel en hangt haar benen in de baren. Haar cutje ligt mooi opengesperd, het glimt van haar geil, haar binnenste schaamlippen zijn al lekker gezwollen en uit haar kutje komt lekker veel vocht. Ik draai cirkeltjes op haar kleine schaamlippen en strijk haar geil open naar haar aars. Oh jaa, ze kreunt en trekt mijn vinger mee in haar aarsje. Hoe opwindend!
Ik zuig nu op haar klitje en door haar gekronkel merk ik dat ze dit wel apprecieert. Zo nat en van zo dicht bij zag ik nog geen enkel kutje. Ik neuk haar nu met mijn tong terwijl zij spontaan op haar tepeltjes knijpt. Ze kreunt luider en haar ademhaling gaat steeds sneller. Plots en vrij hevig stop ik 3 op-en-afgaande vingers in haar sappige cut, ondertussen lik ik haar klitje. Haar hele onderlichaam spant zich op. Ik voel nu wat mannen bedoelen met 'ze komt klaar op mijn tong'. Ze kijkt me dankbaar aan.

Ik voel me eigenlijk blij en fier met deze ervaring. Ze dankt me en is verrast door mijn ruimdenkendheid. Ik vertel haar dat ik het zelf een hele fijne ervaring vind. Spijtig genoeg moet ik door, want ik had graag ook een beurt gekregen. Maar volgend jaar zal ik zeker blij zijn als ik weer jarig ben en ik zal geen 3 maanden wachten om deze jonge gynaecologe te ontmoeten. Mmmm


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners