Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gspot - het bewijs - 7867 keer gelezen
Pas stonden er in verschillende kranten verschillende berichten over of de Gspot nou bestaat of niet . De ene had wetenschappelijk vastgesteld dat het er niet is, de ander juist van wel.
Toen ik het er met mijn moeder over had, hebben we besloten het zelf maar eens goed vast te stellen. Ze heeft trouwens nu een praktijk voor seksuele klachten, dat masseren van 65+ers begon haar te vervelen.
We zijn dus lekker op bed gaan liggen, eerst was ik het voorwerp van onderzoek. We wilden bekijken of je klaar kan komen door alleen de G-spot te stimuleren, zonder tegelijk je clit mee te nemen. Als je met je zelf speelt probeer je altijd zoveel mogelijk tegelijk te doen (ik tenminste, jij ook?), zodat je zo lekker mogelijk klaar komt. Ik steek dan meestal een of twee vingers in mijn kut om me van binnen te verwennen en met mijn andere hand wrijf ik over mijn clit. Als ik erg heet ben kom ik in een minuut of vijf klaar.... ik lijk wel een jongen dan ...
Maar goed, we moesten dus iets verzinnen om mijn clit zo min mogelijk aan te raken. Ik ging op zijn hondjes zitten met mijn benen ver uit elkaar, zodat ze goed bij mijn kut kon. Ze stak twee vingers naar binnen en begon de voorkant van mijn vagina te stimuleren. Daar zou de G-spot moeten zitten. Eerst voelde ik niet veel, maar het werd al snel beter, golven van warmte stroomden door mijn lijf, net zoals wanneer je bijna klaarkomt bij het neuken. Mijn moeder voelde het dat ik al snel begon te komen en duwde nog een vinger naar binnen. Ik zat bijna zo vol als met een normale lul... en ik kwam al snel geweldig klaar, waarbij ik het jammer vond dat het zo snel was gegaan...
Het was nu wel duidelijk, dat IK en G-spot heb!
Daarna mijn moeder. De houding was goed bevallen, dus zij ook op handen en voeten. Ze had haar clitorispiercing in, dus ik moest uitkijken die iet aan te raken. Ik denk trouwens dat ik er toch ook maar een ga nemen, want het staat zo mooi... Haar kut is na twee kinderen wat wijder dan de mijne, dus ik begon direct met drie vingers. Na even zoeken had ik het iets ruwere plekje in de binnenkant van haar kut gevonden en ik begon met wrijven. Ook hier na eventjes alsof je een vulkaan aanzette! Er begon heel wat vocht te stromen en ook zij begon te trillen en te roepen om meer. Daarom vouwde ik mijn hand dubbel en duwde hem helemaal haar kut in. Ze werd wild van genot en reed heen en weer op mijn hand. Ik deed lekker me, alsof ik een enorme pik was die haar neukte. Na een tijdje was ook zij helemaal klaar en lag hijgend na te genieten. Ik was al weer heet geworden van het uitzicht en wilde nog wel een keer, maar dan net als zij. Ik ging deze keer op mijn rug liggen en liet haar haar hand naar binnen duwen. Dat had ik al vaker gehad, maar nu ik me op mijn G-spot concentreerde was het toch anders, net alsof de hand er makkelijker en met minder pijn in ging. Zij begon mij ook steeds harder te neuken, tot ik weer klaar kwam.

Zo hebben we dus bewezen dat de G-spot bestaat en dat stimulatie een beter orgasme geeft dan alleen je clit wrijven. Ze gaat dit ik haat praktijk nu ook in therapieŽn toepassen, zo is neuken dus ook leuk oor de wetenschap :) .

Chantalle
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners