Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile fantasie na fotosessie - 3945 keer gelezen
Na de heerlijke eerste keer waarbij het bij een fantastische fotosessie bleef moest er toch wat mij betreft een vervolg komen..
Alle twee wisten we dat het niet te stoppen was en we gingen verder met onze mailtjes en het chatten. Toch was dit voor ons beiden niet genoeg en na een tijdje kwam dr een mailtje om weer is af te spreken, dit keer zouden we een hotelkamer bespreken, veiliger dan ons vorig bezoekje bij mij thuis.
Op de afgesproken dag ontmoette we elkaar bij het hotel, we reserveerden onder een valse naam. Eenmaal in de kamer aangekomen namen we eerst een drankje...jij toch maar gewoon een cola zodat je jezelf onder controle kon houden. Ikzelf nam een klein flesje champagne uit het ijskastje wat op de kamer aanwezig was..hierdoor kreeg jij een idee en vroeg mij mezelf uit te kleden, jij zou een foto van mij nemen waarbij ik wat van de champagne over mijn lichaam zou laten druppelen. Ik kleede mij uit, ging op het bed op mijn knieen zitten en deed wat jij vroeg. De champagne gleed zo druppel voor druppel langs mijn borsten naar beneden, ik zag hoe jij daarop reageerde en goot nog wat meer over mijn lichaam, de champagne gleed zo langs mijn kutje tussen mijn dijbenen. Je werd bijna gek van dat aanzicht maar we hadden een afspraak....we zouden proberen (nog) niet echt vreemd te gaan. Ik wou proberen hoe ver ik met ons spelletje kon gaan, ik pakte me tas een haalde er een viborator uit, speciaal gekocht, ik ging op het bed liggen met mijn benen wijd, liet nog wat van de champagne tussen mijn lipjes druppelen, jij was ondertussen aan het proberen om nog wat serieuze foto's te nemen. Daarna deed ik de viborator tussen mijn lipjes, eentje waarbij 2 genotsknopjes aan zitten, eentje voor mijn klitje en eentje voor mijn kontje....al heel geil door het idee geworden zette ik de viborator aan, op de laagste stand...mijn klitje was al behoorlijk gezwollen, ik begon dr steeds meer van te bewegen en werd haast gek...ik haalde af en toe de viborator van het lekkerste plekje af want wilde dat jij ook nog wat geile fotos kon nemen...toch kon ik het niet meer weerstaan, liefs wilde ik dat jij mij een beurt gaf en het afmaakte, maar denkend aan de afspraak ging ik maar weer verder met de viborator, ik duwde hem mijn kutje in en je zag het geil glinsteren aan dat ding...daarna liet ik hem langs mijn klitje gaan en kwam schokkend klaar...

Heerlijk gewoon.....hoe dat afliep mag je zelf verzinnen....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners