Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile busrit naar huis - 5872 keer gelezen
De hele zondag spookte het door me hoofd gespookt wat me eigenlijk gisteravond bezielde om met een goede vriendin van te zoenen. Toch wond het me iedere keer als ik er aan dacht wel op. Het was intussen maandag ochtend en ik moest weer doodgewoon naar school. Ik heb gelukkig nooit een lange dag om mee te beginnen en om kwart voor ΝΤ zat ik dan ook al weer bij de bushalte te wachten op de sneldienst. Ik zat daar een beetje in de zon en weer kwamen de gedachten van de zaterdagavond bij me naar boven. Terwijl ik weer aan dacht merkte ik dat me lipjes nat begonnen te worden, het wond me dus toch wel op, de gedachte van samen zijn met een meid. Gelukkig de bus kwam en ik stapte in nog steeds in gedachte. Ik ging dit keer express achterin zitten zodat ik alles rust had en niemand me zou kunnen storen bij het in- en uitstappen. Ik dacht verder na over me vriendin en in me gedachte zag ik haar voor me. Ze stond in kort rokje en strak topje voor me en liep op me af en gaf me een tongzoen. Ik zoende haar voor passie terug. Even schoot ik wakker omdat de bus hard moest remmen, ik merkte me natte lipjes op. Ik keek de bus rond en zag 2 meisjes zitten bijna voorin de bus, verder was hij leeg.

En ik besloot daarop me vingers naar me slipje te brengen. Mijn tepels reageerde erop en werden hard en staken door me truitje heen. Dit had ik nog nooit gedaan en het wond me op, ik ging wat onderuit zitten zodat ik niet direct bekeken kon worden. Deed me broek los en liet hem wat zakken zodat ik makkelijker bij me kutje kon. Ik werd als maar geiler maar zag weer een halte naderen met veel mensen en deed even rustig aan. Gelukkig ze moesten de andere bus hebben en we reden snel verder.

Ik dacht weer aan me vriendin en hoe ik haar zou willen zoenen en willen proeven. Steeds sneller gingen me vingers in me kutje heen en weer en me andere hand was intussen onder me truitje gekropen om me tepels te masseren. Ah wat was dit geil, ik voelde een orgasme naderen en verhoogde het tempo, ik merkte dat de mensen in de bus af en toe beetje omkeken naar achteren. Ik probeerde het kreunen van genot zoveel mogelijk in te houden maar gemakkelijk was het niet. De sappen vloeiden langs me vingers en een orgasme kwam, wat was toch heerlijk gevoel. Een gevoel wat ik te lang heb moeten missen.

Een paar minuten laten waren we bij mijn bushalte, ik fatsoeneerde snel me kleren en drukte op de stopknop en stapte uit. Ik moest hier wachten op de aansluiting gelukkig duurde die niet lang en een kwartier later was ik thuis. Gelukkig was er niemand thuis en ik liep snel naar me kamer me om te kleden. Nog steeds dacht ik aan me vriendin en werd er weer bloedgeil van en besloot daarom maar even lekker op bed te gaan liggen. Al snel pakte ik me dildo en bewoog hem langzaam langs me lipjes. Zo geil als ik was duwde ik hem maar snel naar binnen en ramde hem met hoge snelheid en kracht diep in me kutje heen en weer. Ik deed me topje uit en lag nu naakt op me bed met me dildo te spelen. Als snel voelde ik weer een orgasme opkomen en me lippen werden weer verschrikkelijk nat.

Ik duwde de dildo nog harder en dieper in me kutje en ik kwam spuitend klaar. Terwijl ik lag bij te komen hoorde ik de voordeur opengaan en me moeder gedag roepen, ik riep gedag terug en kleedde me snel om en maakte me bed weer op. Ik ging aan me bureautje zitten en begon aan me huiswerk toen ik een sms kreeg van me vriendin. Ze stuurde me dat ze na de zaterdagavond een vreemd gevoel had overgehouden en dat ze alleen nog aan mij kon denken. Maar dat ze er geen raad mee wist. Ik stuurde haar terug dat ik ook alleen nog maar aan haar kon denken en dat ik ook in de war was van me gevoelens. We besloten elkaar later die avond bij haar thuis te ontmoeten en erover te praten. Haar ouders waren naar een feest toe en we zouden ongestoord erover kunnen praten.

Bij praten alleen is het niet gebleven kan ik jullie beloven, maar dat verhaal krijgen jullie een volgende keer te lezen. Maar stuur vooral je reacties naar me (nederpelt_inge@hotmail.com), ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners