Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil weekend - 25360 keer gelezen
Een geil weekend: Wendy en Michelle

Het was donderdagavond en morgen zouden ze met een leuk groepje vrienden naar een recreatiepark gaan voor het weekend.
Ze hadden allemaal een druk leven, en hadden wel zin in even een lekker relaxed weekendje.
Michelle had met Wendy afgesproken dat ze de avond ervoor bij elkaar zouden komen om wat dingetjes uit te zoeken om mee te nemen. Gewoon gezellig, vriendinnen onder elkaar zonder de mannen erbij.
Ze zaten samen op de bank en waren lijstjes aan het maken om vooral niks te vergeten.
Iedereen in de groep wist dat Wendy een heel terughoudend degelijk ding was en niks moest hebben van seksueel getinte opmerkingen.
Wat niemand echter wist buiten haar echtgenoot om, was dat dat beeld voor geen meter klopte met de werkelijkheid en ze had met haar man afgesproken dat het tijd werd dat hun vrienden daar ook maar eens achter zouden komen.......

Het was Michelle al opgevallen dat Wendy opvallend sexy gekleed was. Ze had een vuurrood kort en heel strak jurkje aan waar al haar rondingen perfect in uitkwamen.
Ook zag ze nergens een randje van een broekje ofzo zitten en ze vroeg zich af of Wendy nou een klein stringetje droeg want zo'n vrouw was Wendy helemaal niet.
Toen Wendy opstond om naar het toilet te gaan keek Michelle zo onopvallend mogelijk maar oplettend naar de prachtig gevormde billen van haar vriendin maar ze zag nog steeds geen contouren van een broekje.
Toen Wendy terugkwam ging Michelle even wat drinken halen en toen ze met de glazen terugkwam kon ze door de positie van Wendy recht tussen de benen van haar vriendin kijken en van wat ze zag stokte de adem in haar keel en liet ze pardoes een glas op de grond kapot vallen.
Wendy droeg helemaal geen broekje!
En wat ze nog vreemder vond (ontzettend geil maar vreemd) was dat ze heel duidelijk kon zien dat Wendy haar kutje spiegelglad kaalgeschoren had.....Het glas viel tussen de voeten van Wendy kapot, en de drank die erin zat spatte tegen haar benen omhoog. Van schrik trok haar Wendy haar benen op , en ze bloosde toen ze Michelle tussen haar opgetrokken benen zag kijken.
Ze glimlachte naar haar vriendin en vroeg :" bevalt het?" En spreidde haar benen zover mogelijk waardoor Michelle nu ruim zicht en toegang had tot het lekkerste en mooiste kale kutje dat ze ooit had gezien.
"Had je niet verwacht hè ,dat je degelijke vriendin zo'n gladgeschoren neukspleetje heeft", en ze knipoogde terwijl ze dat tegen Michelle zei.
Zonder blikken of blozen keek ze Michelle doordringend aan en zei hees fluisterend :" ik zou wel eens willen voelen hoe het is om door een vrouw gelikt te worden".....

Zonder iets te zeggen dook Michelle naar voren en plaatste haar lippen vol op het heerlijke geile kutje van haar vriendin en begon haar onmiddellijk gulzig uit te likken.
Ze had niet verwacht dat Wendy zo'n ontzettend lekker kutje had en duwde haar tong zo diep mogelijk in het kutje van haar vriendin.
Michelle merkte dat Wendy het lekker vond want de sappen dropen uit haar kutje, en ze dronk het kutje van haar vriendin helemaal leeg.
Met haar vrije hand maakte Michelle haar broek los en duwde haar vingers in haar broekje om zichzelf te vingeren. Ze voelde haar kutsappen druipen en ze wilde het geile hete kutje van Wendy tot de laatste druppel kutvocht leegzuigen........

Wendy stroopte haar jurkje over haar billen omhoog en spreidde haar benen zover ze kon om Michelle alle ruimte te geven haar hete spleetje eens lekker uit te likken.
Ze trok haar jurkje verder omhoog en over haar lekkere tieten en omdat ze geen beha droeg kon ze meteen haar harde tepels eens stevig onder handen nemen terwijl haar kutje vakkundig uitgelikt werd.
Iedereen wist dat Michelle niet alleen op pikken maar ook op kutjes viel, en schijnbaar had ze er zin in.
Wendy gilde het uit toen ze keihard op de tong van haar vriendin klaarkwam, en Michelle bleef likken en zuigen tot ze voelde dat Wendy uitgeput achterover zakte.....

Michelle stond langzaam op en hielp Wendy haar jurkje helemaal uit te trekken waardoor haar ontzettend lekkere lijf nu helemaal naakt was. De tepels op haar perfecte tieten stonden keihard vooruit, en haar ogen zagen zwart van wellust voor haar vriendin.
Wendy likte haar lippen terwijl ze de broek van Michelle omlaag stroopte, en drukte haar tong even tussen de kutlippen van haar vriendin toen ze uit haar broek stapte en meteen haar truitje uittrok en haar beha afdeed om Wendy haar lekker C cup te laten zien.
Ze kneep in haar eigen tieten en trok aan haar tepels terwijl ze een voet op de zitting van de bank zette, en het hoofd van Wendy vastpakte en bij de haren naar haar kutje trok......

Michelle fluisterde :" nooit geweten dat onze degelijke Wendy stiekem zo'n lekker geil sletje zou zijn, maar het wordt tijd dat jij mijn kutje gaat likken", en ze duwde haar natte kutje tegen de uitgestoken tong van haar vriendin.
Ze klom op de bank en zette beide voeten aan weerszijden van haar vriendin en trok Wendy stevig aan haar haren.
Wendy greep de lekkere kont van Michelle stevig beet en begon gulzig het kutje van haar vriendin uit te likken om het begin van een geweldig weekend aan te kondigen....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners