Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil Begin - 4200 keer gelezen
Liesbeth keek opgewonden uit het raampje terwijl de Boeiing langzaam de landing in ging zetten. Haar vriendin Karin was nog diep in slaap toen het vliegtuig met een lichte schok contact maakte met de landingsbaan van het vliegveld van Madrid. Het was voor beide meisje de eerste keer dat ze naar Spanje gingen en ze keken ontzettend uit naar de avonturen die ze te wachten stonden. Na het plichtmatige wachten op de bagage en een hobbelige rit in een armoedig taxibusje kwamen ze na een lange reis eindelijk bij hun hotel aan. De reisbrochure had geen woord teveel gezegd, het hotel was echt super-de-luxe. Na de piccolo een paar pesetatjes gegeven te hebben trok Liesbeth de deur van de hotelkamer achter zich dicht.
Terwijl Karin op het balkon genoot van het uitzicht ontdeed Liesbeth zich van haar kleren en liep richting de badkamer. De badkamer was, net als de rest van de kamer, behoorlijk groot. Er was zowel een bad als een douche aanwezig. Liesbeth stapte in de douche cabine en draaide de kranen open. Met een diepe zucht sprong ze onder de heerlijke stralen en liet het water over haar lijf lopen. Haar handen masseerde haar vermoeide spieren terwijl haar lichaam grondig inzeepte. Nadat ze hiermee klaar was pakte ze de douchekop uit de houder aan de muur en sproeide de zeepresten van haar huid. Ondanks de vermoeidheid voelde Liesbeth zich heerlijk ontspannen, en de masserende werking van de warme stralen maakte haar lichtelijk opgewonden. Daarom stond ze ook extra lang stil bij haar schaamstreek en sproeide ze het water langdurig tegen haar kutje aan. "Zo, dus daarom duurt het zo lang" zei Karin die met haar hoofd om de deur van de douche cabine haar vriendin gade stond te slaan. Waarschijnlijk stond Karin te wachten om ook van de douche gebruik te kunnen maken want zij had zich reeds van haar kleren ontdaan. Na even bijgekomen te zijn van de schrok, plaatste Liesbeth de douchekop terug in de houder en vroeg aan Karin of zij geen zin had om bij haar onder de douche te komen en het geile spelletje voort te zetten. Ondanks het feit dat ze geen lesbo's zijn, waren ze beide wel in voor dit eerste avontuur in Spanje.
Ze stapte de douche cabine binnen en zoende Liesbeth op de mond. Haar zoen werd hartstochtig beantwoord en al snel krulde hun tongen om elkaar heen. Karin had haar handen op de billen van haar vriendin gelegd, terwijl Liesbeth het hoofd van Karin stevig vasthield tijdens deze hete zoenpartij. Zachtjes kneep Karin in de billen van Liesbeth en die liet, door middel van een ingehouden kreuntje, weten dat ze daar zeer van genoot. Karin verplaatste haar handen naar voren en wreef door het kort getrimde schaamhaar van Liesbeth. Liesbeth deed haar benen iets verder uit elkaar ten teken van goedkeurig en al spoedig werd deze hint opgepakt. Teder gleed ze met n vinger over de natte lipjes van haar vriendin, en stopte ter hoogte van haar clitoris. Ze drukte met iets meer kracht tegen het zachte vlees en vond waar ze naar zocht. Liesbeth's knopje was reeds licht opgezwollen door het spel met de douchekop en daarom goed te vinden. Karin draaide trage cirkeltje rond het klitje van haar vriendin die steeds dieper begon te hijgen. Plotseling zakte Karin's hand iets verder naar beneden en doopte twee vingers in de kletsnatte kut van Liesbeth. Met lange halen wreef ze over de gehele oppervlakte van haar venusheuvel, en drukte af-en-toe met n vinger tegen de anus van Liesbeth. Omdat Liesbeth steeds meer moeite kreeg om rustig te blijven staan besloten ze hun spelletje in de slaapkamer voort te zetten.
Na elkaar grondig te hebben afgedroogd liepen ze richting het grote tweepersoons bed. Liesbeth liet zich met een plof op de witte lakens vallen en ging met haar rug tegen de muur op het bed zitten. Met opgetrokken knien en haar benen geopend gunde ze Karin, die aan het voeteneinde van het bed stond, een vrije blik op haar smachtende kutje. Karin kroop op armen en knien richting de openstaande kut van Liesbeth en snoof de heerlijk geur op die haar tegemoet kwam. Eerst concentreerde ze zich weer op Liesbeth's klitje. Met smakkende geluiden liet ze haar tong in hoog tempo over het genotsknopje van Liesbeth schieten. Deze genoot zichtbaar en trok met haar armen haar knieen nog verder op en haar benen nog verder uit elkaar. Dit gaf Karin de gelegenheid om haar tong diep in de schede van Liesbeth te drukken. Met op- en neergaande bewegingen neukte ze haar vriendin met haar tong. Met haar neus in de schaamharen likte ze driftig tussen de schaamlippen van Liesbeth. Ze begon helemaal aan de onderkant, waar ze kusjes op de anus van Liesbeth gaf en zachtjes aan haar poepertje zoog. Dit deed Liesbeth kronkelen van genot. In n lange beweging gleed ze van de anus van Liesbeth, over haar openstaande kut, richting haar klitje. Na deze behandeling een paar keer herhaald te hebben begon Liesbeth langzaam te schokken. Dit was het teken voor Karin om zich weer helemaal op Liesbeth's klitje te concentreren. Hard zuigend slurpte ze aan de huidplooien rond haar vriendin's klitje en af-en-toe beet ze teder op het keiharde knopje. Luid kreunend zetten Liesbeth haar orgasme in en wild schokkend drukte ze haar gehele onderlichaam steeds harder tegen het gezicht van haar vriendin. Liesbeth's kutje trok samen en ze kwam tot een geweldig hoogtepunt.
Terwijl Liesbeth lag bij te komen van haar orgasme was Karin nog druk bezig om de overdadige sappen van Liesbeth's kut op te likken. "Kom eens hier, geil ding" zei Liesbeth "dan zal ik je eens bedanken voor dit heerlijke likwerk van jou." Karin kroop tussen de benen van Liesbeth omhoog richting haar gezicht. Liesbeth pakte Karin's gezicht vast en gaf haar een passionele tongzoen. Karin smaakte nog helemaal naar geil en dit wond Liesbeth weer ontzettend op. Ze likte Karin's gezicht helemaal schoon en zei tegen haar dat ze op haar buik op het bed moest gaan liggen. Liesbeth liep naar haar koffer en pakte een enorme zwarte dildo uit een zijvakje. Karin die over haar schouder keek naar wat Liesbeth aan het doen was kreeg een brede glimlach om haar mond toen ze het zwarte gevaarte zag.
Liesbeth pakte een kussen van het hoofdeinde van het bed en drukte deze onder de buik van Karin, hierdoor kwam haar kontje omhoog en kreeg haar kutje de vrijheid. Liesbeth ging tussen de benen van Karin op het bed zitten en drukte haar neus tussen de billen van Karin, ze snoof diep en rook aan de spleet van Karin. Met twee handen spreidde ze de billen van Karin uiteen waardoor haar roze poepertje duidelijk zichtbaar werd. Gretig begon ze eraan te likken en drukte ze het puntje van haar tong bij Karin naar binnen. Deze behandeling liet Karin niet onberoerd en ze drukte haar kontje nog verder omhoog zodat Liesbeth er nog beter bij kon komen. Het duurde niet lang of Karin's sluitspier was geheel ontspannen en kon Liesbeth zonder enige moeite haar tong naar binnen drukken.
Toen hield ze op met likken en pakte Liesbeth de dildo. Ze stopte de bovenkant in haar mond en ze 'pijpte' de rubber staaf goed vochtig. Daarna zette ze de bovenkant van de dildo tegen de sluitspier van Karin en drukt hem een klein stukje naar binnen. Karin hijgde diep en ontspande zo veel mogelijk. Terwijl Karin daar lag met die dildo een klein stukje in haar maagdelijke kontje, begon Liesbeth driftig aan haar opengesperde anus te likken. Met veel spuug likte ze tegelijk aan de top van de dildo en aan Karin's ingang. Terwijl ze dit deed voerde ze de druk van de dildo iets meer op. Vrij soepel begon de dildo zich een weg te bannen in de darmen van Karin. Steeds verder verdween een stuk van het glimmende rubber in Karin haar kont. Toen de dildo voor zeker de helft naar binnen was trok Liesbeth hem een klein beetje terug. Daarna ramde ze hem met volle kracht weer naar binnen waarbij de dildo een stuk verder naar binnen schoot dan eerst. Karin schreeuwde het uit door een mengeling van pijn en genot. "Neuk me diep in mijn aars" brieste Karin, die met haar gezicht in een kussen lag te hijgen en kreunen, "neuk me zoals een kerel me nog nooit heeft genomen." Dit liet Liesbeth zich geen tweede keer zeggen en weer trok ze de dildo een stukje uit de kont van Karin, om hem daarna weer met volle kracht terug te stoten. Steeds soepeler ging de dikke staaf in en uit het kontgaatje van Karin en steeds sneller begon Liesbeth te pompen. Ondertussen had Karin haar handen al naar beneden gemanouvreerd en wreef ruw over haar kut. Toen Liesbeth met volle kracht nogmaals de dildo bij Karin naar binnen schoof kwam Karin hevig schokkend klaar. Karin's sluitspier kneep hard om de staaf samen en Liesbeth had moeite hem nog in beweging te krijgen. Toch kreeg Liesbeth de dildo weer uit de reet van Karin en liet haar tong over de nog openstaande anus van Karin glijden. Dit deed Karin zoveel goed dat ze spontaan voor een tweede keer een hoogtepunt beleefde.
Liesbeth ging naast Karin op het bed liggen en sloeg een arm om haar vriendin heen. "Ik hoop dat je net zo genoten hebt als mij" zei Liesbeth "en rust nu maar lekker even uit want vanavond gaan we opzoek naar een geschikte kerel om je echt anaal te ontmaagden". Zo'n spetterend begin van hun vakantie hadden beide meisjes nooit verwacht, maar waarschijnlijk zou het allemaal nog veel geiler worden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners