Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gazelle - 9969 keer gelezen
Voor mijn lief.Ik sta voor de receptie van de Hamam. Het is een lange tafel met een mooie Marokkaanse doek erover. Er staan twee zilverkleurige lantaarns op waarin kaarsjes branden. Daarnaast een zilveren belletje. Het is doodstil. Ik wacht een poosje en bel dan kort. Uit de donkere gang achter de tafel hoor ik het geluid van een gordijn dat wordt weggeschoven. Daarna het slif slif van slippers op de stenen vloer. Er komt een meisje uit het donker lopen. Ze heeft een goudkleurige lange kaftan aan. Pas als ze vlakbij is kan ik haar gezicht zien. Haar huid is bruin glanzend en ze heeft zwart half lang haar met veel krullen. Haar brede mooie gezicht heeft iets brutaals. Door haar lachje? Door haar grote mond?

“ Wat wilt u”, vraagt ze in haar Frans met Arabisch accent.

“ Een Hamam” zeg ik.

“Alleen maar een Hamam, geen massage of pedicure daarna”?

Ik aarzel even: “doe maar een massage” zeg ik verlegen en schrijf mijn naam op een lijst.


Ze gaat me voor in de donkere gang naar de kleedkamer. Ik krijg een lange badjurk mee. ‘De Hamam is daar”, wijst ze en verdwijnt. Ik kleed me uit en vraag me af of ik mijn string aan zal laten. Ik ben glad geschoren en ik weet niet of dat gewoon is in Marokko. Wat als ik de enige ben? Maar ik stel mezelf gerust: die badjurk is zo lang, die string kan gewoon uit.


Bij binnenkomst in de Hamam zie ik niets door de hete stoom. Pas na een paar seconden ontwaar ik op de bovenste bank een meisje van mijn leeftijd. Ze ligt op haar rug en heeft heel zedig een handdoek over haar heupen geslagen. Wat verderop zitten er nog twee vrouwen op de onderste bank. Ik ga zitten om te wennen aan de hitte. De stoom is geparfumeerd met lavendel en jasmijn en ruikt heerlijk. Al snel beginnen er kleine straaltjes zweet over mijn rug en buik te lopen. De hitte ontspant me. Ik zucht diep en laat de afgelopen dagen even door mijn hoofd gaan. Ik ben nu drie dagen in Rabat en heb ontzettend hard gewerkt. Van de ene presentatie naar de andere bijeenkomst. Extra vermoeiend omdat het allemaal in het Frans moet. Deze zondagmiddag is het eerste moment dat ik tijd voor mezelf heb.


De twee vrouwen verderop op de bank zijn nu beter te zien. Ik schat ze tussen de veertig en vijftig jaar. De ene heeft haar badjurk uitgedaan en haar rug wordt gescrubd door de ander. Ze praten gezellig en lachen veel. De vrouw die aan het scrubben is krijgt het er blijkbaar warm van, want ook zij trekt haar badjurk uit. Ik kan ze rustig bekijken in de stoom. Beiden hebben vrij brede heupen en bolle buiken. Ze hebben allebei kinderen gehad denk ik want hun borsten zijn groot en schommelen mee met de bewegingen van hun bovenlichaam. Hun lijven hebben iets moederlijks en tegelijk iets prachtigs. ‘Wie zegt dat wat gevulder niet mooi is, weg met die Twiggies, denk ik bij mezelf. Omdat de beide vrouwen hun badjurk hebben uitgedaan durf ik de mijne nu ook uit te doen. Dat is een verademing en ik voel me vrij en ontspannen zo in mijn blootje. Na een minuut of tien wordt het me te heet. Ik ga naar de koude ruimte om me af te spoelen onder een brede koudwaterfontein. Het meisje dat op de bovenste bank lag is daar ook en we glimlachen even naar elkaar. Ze heeft halflang bruin haar, een leuk gezicht en een slank lijf. We gaan samen weer naar binnen en ik ga naast haar zitten. De twee vrouwen zijn van plaats gewisseld en nu wordt de ander gescrubd. Ik wens mezelf toe dat ik op mijn vijftigste net zo onbevangen ben als zij.


Na nog twee rondes stoombad en koud afspoelen roept iemand door een kier van de deur: “Merél, Merél”. Het klinkt grappig in het Frans. Ik kom naar buiten en daar staat het donkere meisje van de receptie. “Het is tijd voor je massage”, zegt ze. Ik neem een koude douche en ga naar de massagekamer. Daar ga ik op mijn buik op een hele brede tafel liggen met mijn handdoek over me heen. Het donkere meisje komt binnen. Ze heeft de kaftan uit gedaan en draagt een wit haltertopje met daaronder een kort wit broekje. Ze is op blote voeten. Ze voelt even aan mijn handdoek en zegt: “die is veel te vochtig” en trekt hem van me af. Ik voel me wat ongemakkelijk zo bloot en bekeken, maar op de een of andere manier strelen haar blikken me ook.


Ze begint met mijn voeten en mijn achillespezen te masseren. Dat zijn allebei verwaarloosde en gevoelige plekken. Mijn voeten die me dag in dag uit dragen en mijn achillespezen die me in evenwicht houden krijgen zo weinig van mijn aandacht. Ik beschouw ze als vanzelfsprekend en pas als iemand ze goed aanraakt realiseer ik me hoe belangrijk ze voor me zijn. Ik wordt ook altijd wat ontroerd als ik daar gemasseerd wordt en ik krijg wat tranen. Het meisje merkt het.

“Gaat het”, vraagt ze. “Heb je pijn of verdriet”.

“Nee, nee”, mompel ik “het is gewoon zo lekker”.

“Ik heet Widet”,zegt ze. Ze spreekt het uit als ‘Oe-i-det’ heel melodisch.

“Weet je wat Widet betekent in het Arabisch”?

“Geen idee”.

“Widet betekent: zij die de liefde brengt” zegt ze trots. Wat een mooie naam denk ik maar ik wil niet verder praten ik wil stil zijn en me ontspannen. Na mijn voeten zijn mijn benen aan de beurt. Daarna wrijft ze lang en diep over mijn staartbeen. Het heeft iets intiems en opwindends. De behandeling van mijn rug, schouders en nek is goddelijk. Stevig en rustgevend.Ik krijg een tikje op mijn billen.

“Omdraaien” zegt ze. Nu kan ik Widet goed bekijken. Ze heeft het warm. Er loopt een straaltje zweet via de holte in haar hals over haar sleutelbeen in haar topje.

“Je heb het warm, hè”, zeg ik. Ze knikt.

“Kan je niet iets open zetten”?

Ze lacht even:

“als dat voor jou o.k. is graag”.

Ze maakt een raampje open. Er komt een zachte strelende wind naar binnen. Met de wind komen ook de geluiden van de Soekh. Geroezemoes, Arabische muziek en soms geschreeuw. Widet begint met mijn voorkant. Het open raampje geeft haar blijkbaar maar weinig verkoeling want het zweet blijft over haar gezicht en hals lopen. Ze ziet dat ik naar haar kijk en glimlachend vraagt ze:

“Is het toegestaan”? Zonder op mijn antwoord te wachten doet ze haar topje en bh uit. Ik ben wat verbaasd maar niet geshockeerd waarom zou ik?


Nu zo alleen met haar korte broekje aan zie ik pas hoe atletisch ze is gebouwd. Ze heeft slanke grote handen en stevige maar niet te dikke armen. Haar spieren zijn goed te zien bij haar oksels en armen. Ze heeft spitse borsten met grote tepels. Haar buik is strak en gespierd en haar navel is een knoopje. Ik vind haar lijf mooi en kijk er ongegeneerd naar. Ze lacht naar me:

“je vindt het toch niet erg dat ik topless ben”.

Ze spreekt topless zo grappig frans-arabisch uit dat ik erom moet lachen.

“Nee, natuurlijk niet”, zeg ik maar een klein stemmetje in me fluistert ‘vind je haar niet een beetje te mooi, een beetje te aantrekkelijk’? Mijn ‘hetero ik’ protesteert maar zwakjes.


Widet is nu bij mijn buik aangekomen. Haar slanke handen gaan van links naar rechts en mijn buik knort tevreden. Ze staat dicht naast me en ik ruik haar huid. Een geur van lavendel en jasmijn net als de stoom in de Hamam. Maar ik ruik ook scherpere kruiden zoals paprika en kaneel. Haar handen gaan verder naar boven over mijn borsten. Het voelt prettig maar ook sensueel als ze langs mijn tepels gaat. Dan pakt ze mijn linkerhand, vouwt haar hand in de mijne en masseert mijn vingers.

“Ben je Française”, vraagt ze.

“Nee Hollandse”.

“Waarom praat je dan zo goed Frans?”

Ik vertel haar over zes jaar Frans op school en heel veel cursussen.

“Zeg iets tegen me in het Hollands”, vraagt ze.

Ik zeg: “je hebt zachte handen en een mooi gezicht en een prachtige mond”. Ik vertaal het voor haar maar laat die mooie mond toch maar weg. Ze pakt nu mijn linkerhand en vouwt die in de hare.

“Wil jij iets tegen mij zeggen in het Arabisch”?

Ze zegt woorden die ik niet versta.

“Wat heb je gezegd”?

“Dat zeg ik niet, dat is mijn geheim”, antwoord ze.


Widet gaat nu achter mijn hoofd staan en masseert mijn gezicht en hoofdhuid. Ik voel haar heel dichtbij. Als afsluiting van de massage gaat ze met haar handen van mijn schouders richting mijn buik en liezen. Om dat te kunnen halen moet ze zich voorover buigen. Ze doet dat als een poes die zich uitrekt waardoor haar borsten langs de mijne strijken. Ik krijg een lichte schok. De terugweg doet ze ook in poezenhouding. Daardoor zweven haar borsten even vlak boven mijn gezicht. Opeens krijg ik een enorme aandrang haar tepel te zoenen maar ik durf niet. Haar handen gaan weer richting mijn liezen en opnieuw raken haar borsten de mijne. Ik weet nu dat ze zo weer vlak langs mijn gezicht zullen zweven. Durf ik haar te zoenen of niet? Ik neem een roekeloos besluit! Als haar borsten langs komen steek ik mijn tong ver uit en ik raak precies haar linker tepel. Widet stokt in haar beweging. Ik lik zacht en heel intiem haar tepel en zuig hem even naar binnen. Ze zucht diep en mompelt: “je bent ondeugend”. Dan rekt ze zich weer uit en gaat met haar handen terug naar mijn liezen. De beweging op en neer herhaalt zich en ik kus en zuig nu haar rechter tepel. Weer zijn we allebei bewegingsloos. Na een paar seconden komt ze overeind en komt naast me staan. Ze buigt zich voorover en kust zacht mijn mond. Ik ben mijn zelfbeheersing helemaal kwijt en duw mijn tong in haar mond. Ze beantwoordt me en onze tongen draaien sensuele rondjes rond elkaar. Dan kijkt ze me van heel dichtbij aan met dat prachtige gezicht van haar.

“Vous aimez faire l’amour avec les Gazèlles”, vraagt ze zacht. Ik heb twee seconden nodig om me te herinneren dat Gazèlle het Arabische woord is voor meisje.

“Ik heb het nog nooit gedaan”, mompel ik verlegen.

“Wil je het proberen”, fluistert ze bij mijn oor, “het is makkelijker dan met een man”.


Ik knik, onzeker van mezelf. Maar Widet vat het gelukkig op als “ja”! Ze geeft me weer een zoen. Ik houd mijn ogen open omdat ik haar mooie gezicht wil blijven zien. Ze streelt mijn wangen en gaat dan via mijn hals naar mijn borsten. Ze masseert ze en maakt mijn tepels gevoelig. Het is een enorme sensatie zo door een vrouw aangeraakt te worden. Haar handen dwalen verder. Langs mijn lenden, over mijn buik naar mijn bovenbenen. Ze blijft me de hele tijd onderzoekend aankijken om te zien wat haar aanrakingen met me doen. Als ze bij de binnenkant van mijn dijen komt begin ik te trillen. Van spanning? Van opwinding?“Ontspan Gazèlle”, fluistert ze, “sla je armen om mijn hals”.

Ik trek haar dicht tegen me aan. Voel haar rug, haar hals, haar borsten die tegen de mijne drukken. Dat warme lijf tegen me aan maakt me rustiger en het trillen houdt op. Maar de opwinding wordt er feller door. Widet gaat zachtjes verder. Langs de binnenkant van mijn dijen bereikt ze mijn kutje. Ze streelt me, verkennend, teder. Ik geef haar een diepe tongzoen om te laten merken dat het ok is. Ze glimlacht: “goed Gazèlle”?


Dan gaat ze met haar hoofd richting mijn buik. Mijn rechter been dat gestrekt is trekt ze tegen zich aan. Mijn linkerbeen knikt ze en duwt het opzij. Zo lig ik helemaal open voor haar. Ze bekijkt me van dichtbij en blaast zacht over mijn kruis. Het is lief en opwindend.

“Je roos is vochtig van de dauw, zegt ze zacht, “ik wil je proeven”.

Met haar spitse tong likt ze me en ze vindt moeiteloos mijn clit. Het is als een Arabische dans: uitdagend, wervelend, opzwepend. Ze schuift haar hand onder mijn billen en masseert mijn staartbeen terwijl ze me blijft likken. Het is precies de positie van een half uur geleden maar nu lig ik omgekeerd. Open vóór haar. Dat idee windt me zo op dat mijn orgasme begint op te bouwen. Widet merkt het en stopt. Ze blaast nog even over mijn buik en gaat dan recht staan naast de massagetafel.“Nu jij Gazèlle”, zegt ze. Ze doet haar kleine witte broekje uit. Ik zie haar strakke billen en een klein streepje schaamhaar. Ze legt een kussentje dat naar lavendel ruikt onder mijn hoofd en klimt naast me op de massagetafel. Ze zet haar knieën aan weerszijden van mijn lijf en schuift voorzichtig naar voren. Net zover totdat ze met haar kruis boven mijn gezicht hangt. Ik zie haar prachtige lijf nu in onderaanzicht. Haar donkere ogen, brede kaken en volle mond. Haar prachtige zwarte krullen als een lijst er omheen. De slanke hals, spitse borsten, atletische buik. Maar mijn ogen worden naar haar kruis gezogen. Nog nooit heb ik een andere vrouw van zo dichtbij gezien. Haar schaamlippen zijn dik en vol zoals haar mond. Widet pakt mijn handen en legt die om haar strakke billen. Langzaam trek ik haar naar me toe. Ik steek mijn tong ver uit en dan ...proef ik haar vocht. Ze smaakt zoals ze ruikt: lavendel, paprika en kaneel. In een felle vlaag van opwinding maak ik lange halen met mijn tong tussen haar kutlippen en over haar dikke clit. Ik wil alles van haar zien, proeven, smaken, meemaken. Terwijl ik haar lik trek ik haar billen ver uit elkaar om haar nog wijder te openen. Zij buigt haar lijf als een bamboeriet naar achter. Ze biedt me haar kut aan en tegelijk streelt ze met haar rechterarm gestrekt achter zich mijn verlangende clit. We zwepen elkaar op en weer voel ik mijn orgasme opbouwen. En weer stopt Widet net op tijd.“Rustig Gazèlle”, fluistert ze. “Wachten maakt het beter”.

Ik moet zo mijn best doen om te stoppen, maar ik volg haar. Ze stapt van de massagetafel, pakt een klein schaaltje fruit uit een nis in de muur en zet dat op mijn buik. Dan komt ze naast me liggen. Ze steunt haar hoofd op haar hand zodat ze goed naar me kan kijken.

“Je bent mooi Gazèlle”, zegt ze, “maar je moet eten voordat we verder gaan”.

Ze voert me kleine, sappige stukjes granaatappel, donderrood en zo lekker! We voeren elkaar. We lachen omdat het zo spannend is en voor mij zo nieuw. Af en toe fluistert ze Arabische woorden die ze niet wil vertalen.

“Je hoeft het niet te verstaan”, zegt ze, “je merkt het vanzelf”.


Als het schaaltje leeg is schuift ze weer dicht tegen me aan. Ze geeft me een tongzoen die langzaam begint maar al snel fel wordt. Haar linkerhand gaat over mijn borsten en buik naar beneden. Ze duwt mijn benen ver uit elkaar en ze spreid haar eigen benen even wijd. Haar hoog opgetrokken rechterbeen ligt over mijn opgetrokken linkerbeen. Ik kan niet meer wachten en met mijn rechterhand begin ik haar natte kut te strelen en te vingeren. Op mijn manier, in mijn tempo.

Widet speelt tegelijkertijd met mij. Ze bespeelt me met alle vijf haar vingers. Haar duim op mijn clit. Twee vingers in me. Haar ringvinger en pink zoeken en vinden mijn aarsje. Normaal een plek die taboe is maar nu vanzelfsprekend voelt. Ze test of mijn aarsje soepel is en drukt tegen mijn kringspier. Dan brengt ze in een opwindend gebaar haar linkerhand naar mijn mond.

“Lik mijn vingers Gazèlle”, zegt ze gebiedend. Ik zuig op haar vingers en maak die nat. Ze gaat weer naar beneden. Haar duim weer op mijn clit, twee vingers weer diep in me. Maar haar pink gaat nu langzaam en trefzeker mijn aarsje in.

“Ontspan Gazèlle”, fluister Widet, “laat me binnen, ontvang me”.

Ik ben nu helemaal gevuld. Widet zit overal in mijn lijf. Ze zweept me op en dan, als ze mij ook nog eens tongzoent, breken de dijken. Mijn orgasme kolkt vanuit mijn staartbeen, langs mijn aarsje, via mijn kutlippen naar mijn clit. Alles spat daar uit elkaar en stroomt terug mijn buik in. Daar weerkaatst de golf op mijn middenrif en kolkt terug naar mijn kruis. Vier van die golven volgen elkaar op voordat mijn orgasme wegebt.


Als ik weer een beetje bij kennis kom merk ik dat Widet mijn gezicht likt zoals een leeuwin haar welpen. Het is zo intiem en ontroerend dat ik moet huilen. Mijn tranen likt ze ook op. Dan fluistert ze: “nu jij Gazèlle”. Ik streel haar mooie natte kut, vinger haar clit, kom bij haar binnen en streel haar aarsje. Ik laat Widet mijn vingers nat maken zoals ze dat met mij heeft gedaan. Precies dezelfde behandeling. Ze houdt nog korter stand dan ik maar ze komt anders. Als een Arabische merrie: briesend en steigerend. Even vrees ik zelfs dat ze hard in mijn hals gaat bijten. Dan wordt ze weer rustig en haar lijf ontspant tegen het mijne. Dicht tegen elkaar aan vallen we in een hele lichte slaap.


Later, veel later worden we gewekt door de moskee die oproept voor het avondgebed. Het schemert al en door het kleine raam zien we twee ooievaars cirkelen boven de Soukh.

“Zie je die ooievaars”, vraag ik, “bij ons brengen die baby’s als je onveilig met een man hebt gevreeën”.

“Bij ons niet Gazèlle”, glimlacht Widet. “Die ooievaars dat zijn jouw en mijn ziel hoog boven de Soukh. Als je goed bemint kun je daarna vliegen”. Ik ben ontroerd door wat ze zegt. Ik kus haar en fluister zacht: “Habibi, Habibi, liefje, liefje”. Widet lacht: “Gazèlle tu parles Arabe enfin!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners