Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Feestje voor drie - 3784 keer gelezen
Alle drie bloedgeil lagen we op bed... Angela en Nikole hadden zich van hun kleding ontdaan. Terwijl Nikole me innig tongde zoog Angela aan m'n tepels die hard, geil en gevoelig waren.

Haar hand gleed langzaam in mijn slipje en streelde me langzaam en uitdagend... Ik droop... Ze keek in m'n ogen en glimlachte ondeugend als een klein schoolmeisje dat iets stouts doet...

Sensueel trok ze m'n slipje uit... Daar lagen we dan... Drie geile sloeries, klaar voor elkaar... Klaar om elkaar tot het uiterste te laten genieten ! Nikole begon met haar tong langzaam m'n lichaam naar beneden, richting m'n kruis. Dit deed ze terwijl ze me aan bleef kijken... Ze keek als een geile hoer die wil zuigen... al het sap wil hebben.

Uitdagend zoog ze m'n geile knop naar binnen... Aahhh... jaa.. lik me ! Met haar hele tong was ze me aan het bewerken, gretig alsof ze een lekkere geile pik aan het afzuigen was.

Angela keek toe. Met één hand streelde ze ondertussen m'n lichaa, terwijl zee met haar andere hand haar kutje aan 't bewerken was... Langzaam liet ze een vinger naar binnen glijden en telkens als deze er terug uit kwam zag ik hoe haar handjes glinsterden van haar kutvocht... ' Proef maar schatje. Proef maar hoe lekker zoet m'n kutje smaakt'. geilde ze en ze stopte haar vinger in d'r kut. En die liet ze vervolgens in m'n mond glijden, oooh !

'Mmm, wat verwennen jullie me lekker... Gebruik me maar' kreunde ik.

Terwijl Nikole me nog steeds aan het verwennen was met haar mond, kwam Angela met haar druipnatte kut boven m'n gezicht zitten, aah ! Haar kut droop van het geil en ik... Ik wilde het allemaal proeven. Ik voelde haar schokken en haar kut werd steeds natter en geiler. heftig en hoerig lag ik daar, ale een shte sloerie. Ik lag een geile kut te likken die steeds natter en slijmeriger werd. En Nikole was nog steeds met mij bezig. Ze deed het met haar tong, wild bewerkte ze me en ik voelde het branden in m'n buik... Ik voelde dat ik voor de eerste keer die avond ging komen. Spuitend ( ! ) kwam ik klaar...

Nikole bleef doorlikken en zuigen. Mijn vocht droop van haar gezicht, en mijn geile smoeltje was nat van Angela's kutsap.

Ik keek Nikole aan en onze monden en tongen vonden elkaar. Angela had zich neergelegd en lag vingerend te genieten van deze twee geile hoertjes die haar en mijn vocht in elkaars mond overgaven. Wij zagen dit en en namen vervolgens allenei een tiet van Angela in onze mond. Angela begon te kreunen terwijl we haar tepels naar binnen zogen.

' Ik wil dat jullie me samen likken' kreunde ze. 'Ik wil dat jullie m'n kut opvreten... o ja leegzuigen...'

Ze spreidde haar benen ver en hoog. Samen begonnen we die geile kut te likken. Mmm... heerlijk om zo'n nat kutje te likken, terwijl je ook de tong van een andere vrouw daarbij voelt...

Ook ik begon weer te gloeien en ging in standje 69 op Angele liggen. Haar tong begon direct mijn gevoelige plekken te bewerken terwijl ik haar klit diep naar binnen zoog. Nikole zakte af en begon met haar tong Angela's kont te likken en te zuigen. Dit was teveel voor Angela en heftig kreunend en gillend kwam ze klaar. Ooh ja, een heerlijk begin van de nacht.

De hele nacht en ochtend hebben we met z'n drieen gespeeld waarbij we ook in een geil spel zijn terecht gekomen waarbij ik en Angela Nikole als een slavinnetje hebben gebruikt.

Dit verhaal zou echter wel heel lang worden.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners