Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fantasie - 3860 keer gelezen
Het is vrijdagavond, heb vanavond met Marloes afgesproken, gaan wat drinken, beetje bijkletsen en een dvdtje kijken. Best wel leuk, we hadden alleen contact via sms, het begon een beetje op flirten te lijken. We gaan cocktails drinken, blender, fruit en alcohol staan klaar. Op dat moment gaat de bel, doe open en ze staat voor de deur, ze is heel zomers gekleed, ziet er goed uit, lekker gebruind door de zon, strak lichaam.

We besluiten om heel even de stad in te gaan om wat eten te halen voor bij de film. Ze was hier ook nog nooit geweest en het centrum is hier precies om de hoek leuk om haar dat even te laten zien. We gaan meteen want de winkels zijn nog even open en het is super mooi weer om even buiten te lopen. We halen even wat stokbrood en kaas bij een winkeltje, als we weer terug lopen begint het keihard te regenen. We zijn dan ook zeiknat als we het huisje weer binnenlopen. Maakt gelukkig niet uit, ik wijs haar waar de badkamer is en zeg dat ik onze kleren wel even in de droger kan doen. “Paar minuten en het is weer kurkdroog. In die tussentijd gaan we gewoon even douchen.”

Zij stapt onder de douche en ik loop naar beneden om de kleren in de droger te gooien. Loop terug naar boven zie ik haar onder de douche staan, ze stapt iets opzij, dat lijkt mij een uitnodiging om er ook onder te gaan staan. We zien elkaar nu eigenlijk voor het eerst naakt en mijn bevalt dat wel. We praten ondertussen een beetje terwijl ik haar lichaam observeer, ze heeft mooie stevige borsten, niet te groot, haar tepels zijn hard en een mooi geschoren kutje. Dicht tegen elkaar aan staan we te douchen te wachten totdat we de zoemer van de droger horen. Van mijn part mag dat nog wel even duren. Het bad waarin we staan loopt langzaam vol.
Er valt even een stilte en dan beginnen we elkaar te zoenen, meteen glijden mijn handen over haar zachte lichaam. Haar harde tepels drukken tegen mijn borsten aan. Ze merkt niet dat ik nat ben omdat we onder de douche staan. We laten ons in het water zakken, ik voel haar lichaam tegen me aan drukken in het bad. Mijn hand laat ik onder het water richting haar kutje glijden, dit had ze vast niet verwacht maar ze laat het wel toe. Ik merk dat ze opgewonden is, mijn vingers glijden over haar klitje en ik laat een vinger in haar kutje glijden. Met mijn andere hand pak ik de douchekop en houd die tegen haar kutje aan, haar benen verkrampen en haar ademhaling versnelt. Ik merk dat ze klaar komt door de harde straal van het water. Als ik de kraan dicht draai horen we helaas de zoemer van de droger. We kijken elkaar aan, en stappen uit bad, lopen naar beneden richting logeerkamer, zij neemt 2 handdoeken mee en ik loop beneden naar het washok haal de kleren uit de droger en loop naar haar toe.

Ze leunt tegen het bed aan, ik gooi onze kleren in een stoel en fluister tegen haar dat ik zin heb om haar kutje te proeven. Dan drukt ze mijn tegen zich aan en zegt dat ze dat ook graag wou. Ze laat zich achterover op het bed zakken en ik ga tussen haar benen zitten, mijn hoofd gaat richting haar kutje en ik begin haar te likken, ze is supernat, heb dit nog nooit bij een vrouw gedaan. Als ik op haar klitje begin te zuigen beginnen haar benen te trillen. Ze doet haar ogen dicht en geniet, achter mijn op tafel ligt een kaars ik pak deze en zet die tegen haar natte kutje. Ze is zo nat dat ik de redelijk dikke kaars langzaam in haar mooi geschoren natte geile kutje kan laten glijden. Ik ga steeds dieper en het geil loopt uit haar kutje, ze gaat op haar zij liggen met de kaars nog in haar kutje, ik lig achter tegen haar aan ook op mijn zij. Als ik de kaars uit haar kutje haal loopt het geil eruit richting haar kontje. Ik zet de kaars tegen haar inmiddels natte kontje aan, dit is de lekkerste positie zo op je zij en dan anaal geneukt te worden, maar dat zeg ik niet tegen haar want dan vraagt ze waarschijnlijk met wie ik dat dan doe.

Heel langzaam druk ik de kaars tegen haar kontje ik druk een klein stukje naar binnen, ik hoor haar kreunen. Ze zegt “Ga niet dieper in mijn kontje”, maar het is te verleidelijk om de kaars dieper in haar kontje te laten glijden, de kaars gaat tot diep in haar kontje, ze probeert zich te ontspannen maar ik voel dat ze haar spieren aanspant. Ze kreunt nu luid en terwijl ik de kaars sneller in haar kontje heen en weer beweeg komt ze snikkend klaar, “Dit gaatje had ik Jeroen beloofd” snikt ze…. Ik realiseer me dat ik degene ben die haar kontje ontmaagd heeft. Ondertussen gaat de bel, ik neem aan dat het Jeroen is, hij zou later op de avond langskomen om zijn vriendin op te halen en een filmpje meekijken. Ik trek snel wat kleren aan en loop naar boven. Marloes blijft op bed liggen. Als ik de deur open doe, staat hij daar inderdaad voor me. Ik laat hem de foto op m'n telefoontje zien die ik 10 min geleden heb gemaakt van zijn vriendin met een kaars in haar kontje. Ik zie zijn ogen groter worden van verbazing, mmh… het is hier toch beter dan ik dacht! Ik zeg dat ik drankjes uit de keuken ga halen, loop maar alvast naar beneden, deur aan je linker hand. Als ik weer naar beneden loop met flesjes drank en glazen, zie ik Marloes net bijkomen van de schrik dat haar vriend voor haar staat terwijl zij volledig ontkleedt op bed ligt. Het ijs is al snel gebroken, Jeroen is ook niet dom en heeft al snel door wat er gebeurd is. We willen Jeroen laten zien waar we mee bezig hielden.

Mijn kleren gaan weer uit en Marloes en ik beginnen te zoenen, ze ligt op haar rug en ik ga omgekeerd op haar liggen en begin haar natte kutje te likken, ik voel haar vingers door mijn kutje gaan. Vanuit m'n ooghoek zie ik dat Jeroen zijn telefoontje heeft gepakt om het op te nemen. Mijn vingers glijden diep in haar natte kutje, steeds een vinger erbij totdat mijn hele hand bij haar naar binnen gaat. Haar ademhaling versnelt, ik houd geen rekening meer met eventuele pijn die ze kan hebben. Als Jeroen een leeg flesje op het tafeltje zet, pak ik deze met mijn andere hand. Ik zet het flesje tegen haar kontje die nog open stond door de kaars. Met een ferme stoot laat ik het flesje in haar kontje glijden, tot diep in haar kontje. Haar benen zijn gespannen, Jeroen legt zijn telefoontje weg, pakt het flesje over en als hij het eruit haalt staat hij meteen met zijn stijve pik klaar om haar kontje weer te vullen. Hij ramt zijn pik naar binnen en ik hoor Marloes kreunen, nu pak ik zijn cameraatje om te filmen hoe zijn pik met harde stoten in het opgerekte kontje van Marloes verdwijnt. Ze kreunt steeds harder, en nu hij ook, Met een paar diepe stoten komt Jeroen klaar in het natte kontje van Marloes. Hij zucht en zijn pikt glijdt naar buiten, tegelijkertijd met al het sperma dat langzaam uit haar kontje loopt. Hij zucht, “Straks op internet, volgende week op dvd.”


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners