Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Emily - deel 1 - 5411 keer gelezen
Mijn naam is Kahlen ik ben nu 20 jaar oud en ben biseksueel. Mijn eerste lesbische ervaring was toen ik nog maar 14 jaar oud was. Ze heette Emily en ze was beeldschoon. Ik heb blond haar, bruine ogen, licht getint lichaam, 1,70M, 45 KG en had niet al te grote borsten toen. Emily had bruin haar, groene ogen, licht getinde huid, 1.75M, ik schat ook zo'n 45 KG en had redelijk grootte borsten, Maagd. We waren toen de tijd beste vriendinnen en spraken iedere dag af om te ''hangen'' vooral met jongens. We waren nog nooit echt verliefd geweest, tenminste dat zei ze nooit.
We spraken een keer af met 2 leuke jongens van 16 jaar en dachten dat het wel leuk kon worden om gezelllig iets te aan doen. We zaten op de grond leuk te praten over wat jongens en meisjes wel allemaal niet en wel moeten hebben. Toen opeens vroeg de jongen ''hebben jullie al een keer wat uitgespookt met elkaar?,, ik antwoordde daarop ''nee, we zijn vriendinnen en doen dat soort dingen niet,, wat waarschijnlijk helemaal niet logisch was om te zeggen. Emily was er een beetje verlegen van geworden. 1 Van de jongens zei ''ik geef je 50 euro als je haar zoent.,, ''no way,, zeiden we. Ten eerste we hadden het geld niet nodig, 2e we willen geen lust opject zijn voor die jongens, maar ik kan niet zeggen dat ik er nooit over na had gedacht.
We gingen al snel weg daar vandaan, weg van die oversekste jongens dacht Emily waarschijnlijk.

Later in dezelfde middag konden we er zelfs over lachen. We praatte over hoe raar het wel niet was geweest als we het gedaan zouden hebben.
Maar alles veranderde wel vanaf die dag, iedere keer als ik Emily aanraakte werd ze verlegen, terwijl ik voor die dag daarvoor hetzelfde deed en toen werd ze niet verlegen. Daardoor wist ik wel dat ze erover aan het nadenken was.
De volgende dag.
We waren van plan om uittegaan gezellig naar een disco. We kwamen daar altijd wel naar binnen en kregen zelf alcohol mee. We waren allebei zeker aangeschoten en waren aan het dansen geslagen. We danste vooral met elkaar. Schuurde ook met elkaar. Toen we eenmaal redelijk moe waren van het dansen gingen we naar de bar voor nog een biertje. Emily streelde mijn haar e toen ik omkeek naar haar zoende ze me. Ik was verbaast maar werd er wel opgewonde van. Ze stak gelijk haar tong naar binnen en we waren hevig aan het zoenen na een tijdje besloten we om naar haar huis te gaan...

Wil je weten wat er gebeurt lees dan het gevolg:
Emily deel 2.

GreetzzzCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners