Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eerst keer kleedhokje - 15182 keer gelezen

Mijn naam is Marie, ik ben 18 jaar en heb vorige week iets leuks meegemaakt. Op woensdagmiddag ging ik met Anne, mijn vriendin zwemmen. Zoals altijd hadden we de grootste lol. We zien er allebei nogal leuk uit, dus over belangstelling van de jongens hadden we ook niet te klagen. Tegen vijf uur was het weer tijd om naar huis toe te gaan. Maar het leek wel of iedereen tegelijk naar huis ging. Alle kleedhokjes waren bezet. Iedereen probeerde voor te kruipen als er ‘n hokje vrij kwam. Precies voor Anne’s neus ging ‘n deurtje open. Die heeft geluk , dacht ik nog. Anne zag dat ik nog steeds moest wachtten en gebaarde dat ik wel bij haar in het hokje mocht. Ik was het wachten en al dat geduw hartstikke zat zodat ik snel bij haar naar binnen schoot. Toen de deur eenmaal op slot zat en wij onze kleren neergelegd hadden realiseerde ik mij pas dat we ons moesten uitkleden.

Nog nooit hadden we elkaar naakt gezien. Maar Anne deed net alsof ik er niet was en kleedde zich helemaal uit. En dus volgde ik haar voorbeeld. Toen ik mijn rug wilde afdrogen zei Anne opeens fluisterend: “Laat mij dat maar doen” . Waarom ook niet en ik liet Anne lekker mijn rug afdrogen. Maar ze ging verder naar beneden dan ik gedacht had. Ze droogde ook mijn billen af en ging door tot aan mijn knieholten. Daarna, via de binnenkant van benen en dijen weer naar boven. Hoger en hoger. En ja hoor, daar voelde ik de handdoek al tegen mijn kutje. Ik dacht nog dat het per ongeluk ging. Maar ze ging gewoon door. Ze was mijn kutje aan het afdrogen !! Met één hand wreef ze gewoon stevig over mijn kutje ! Vervolgens ging ze krachtig door mijn bilnaad en droogde mij daar ook goed af. Ik stond perplex, wist niet hoe te reageren maar voelde wel de kriebels in mijn buik. Zo intiem had nog niemand mij aangeraakt. (Inderdaad, ik ben 18 en heb, behalve mijn vingers, kaarsen en andere hulpstukken, nog geen enkele seksuele ervaring gehad. Maar dat is mijn eigen schuld).

“Nu bij mij” zei Anne zacht en ze draaide zich al om. Ik pakte mijn handdoek en begon haar vanaf haar nek af te drogen. Toen ik nog ‘n stuk boven haar billen was ging ze opeens een stuk met haar benen uit elkaar staan. Zou ze willen dat ik haar daar ook zo afdroogde ? Ik droogde ook haar billen en haar benen af, maar zo echt tussen haar benen durfde ik niet. Ik legde de handdoek weer op haar schouder.

“Vergeet je niet iets ?” vroeg Anne. Ik voelde hoe mijn hoofd rood kleurde. Even keek ze om haar schouder, pakte mij bij mijn pols en leidde mijn hand weer naar beneden. Vooruit dan maar, dacht ik. Heel voorzichtig droogde ik de binnenkant van haar bovenbenen af . Opeens pakte Anne weer mijn hand en duwde die met handdoek en al tegen haar kutje.

“Hier bedoel ik, mallerd. Dat weet je best” zei ze. Door de handdoek voelde ik de zachtheid van haar vagina. Er kwamen nog meer vlinders in mijn buik. Heel voorzichtig begon ik een klein beetje te wrijven. Opeens zette Anne haar rechtervoet op het bankje waar ook onze kleren op lagen en duwde mijn hand nog steviger tegen haar kruis.“Anne !!” riep ik verschrikt uit “Wat doe je ?”. Zelf schrok ik nog het meeste van mijn reactie. Anne draaide zich naar mij om en pakte me even bij de schouders vast.

“Wat maakt het uit” fluisterde ze weer, “We zijn toch allebei hetzelfde. Bovendien is het gewoon lekker. Ik heb hier al vaker van gedroomd”. Intussen was ze begonnen om met de handdoek mijn voorkant af te drogen. Toen ze speels over mijn tepels ging moest ik toch ook wel weer lachen. Natuurlijk ging ze weer lager. Eerst werd mijn navel grondig gedroogd. Toen mijn stevige platte buik en vervolgens kroelde ze natuurlijk door mijn schaamhaar. Ze keek me even lachend aan en stak toen zondermeer de handdoek tussen mijn benen en begon meteen met enige druk te wrijven. Verdomd, wat voelde dat lekker aan. Misschien zag Anne het wel aan mijn ogen want langzaam maar zeker wist ze de handdoek met haar andere hand aan de kant te trekken. En toen stond ze met haar blote hand over mijn kutje te aaien. Duidelijk voelde ik hoe een vinger mijn lipjes een beetje van elkaar deden wijken. Van genot sloot ik mijn ogen. “Toch wel lekker he ?” vroeg Anne. En of dat lekker was. Tot nu waren het alleen mijn eigen vingers die daar geweest waren. Natuurlijk ben ik al vaak klaargekomen, maar die vingers van Anne waren toch werkelijk het einde. Ze stond me nu gewoon te vingeren. Ik moest kletsnat zijn daar beneden want ze glibberde zomaar alle kanten op. Toen voelde ik ook nog haar andere hand op mijn borsten. Niet voor lang overigens. Want opeens pakte ze mijn hand en stak die tussen haar benen.

“Vinger mij ook maar een beetje” zei ze. “Dan doen we het bij elkaar”. Al gauw vonden mijn vingers haar lipjes tussen de weelderige haardos die ze daar heeft zitten. Even streelde ik haar daar totdat zij haar hand op de mijne legde en we samen diep in haar kutje verdwenen. Ze gaf zelf aan wat ze lekker vond. Ondertussen begon ik steeds meer op mijn benen te trillen. Anne voelde het.

“Kom je bijna ?” vroeg ze.

“Ik denk het wel”

“Moet ik doorgaan ?”

“Wacht nog even, ik wil eerst nog even bij jouw voelen” zei ik.

“Zullen we proberen om tegelijk klaar te komen ? Bij mij duurt het ook niet meer zo lang hoor” zei Anne. En weer zette Anne haar been op het bankje. Ik zette mijn been ernaast. Onze handen en vingers hadden nu vrij spel tussen onze gespreide benen.
We geilden elkaar nu op een ontzettende manier op. Ik voelde hoe ik klaar ging komen. Tegelijk voelde ik dat Anne ook steeds meer ongecontroleerde bewegingen begon te maken.


“Ik kom” zei ik

“Ik ook” zei Anne, “ga alsjeblief door”. Met moeite overeind blijvend kwam ik klaar. almachtig wat kwam ik lekker klaar. Tegelijkertijd voelde ik hoe Anne haar benen over elkaar sloeg, met mijn hand ertussen geklemd. Met moeite voelde ik nog net haar klitje onder mijn middelvinger glijden. Trillend als een rietje, met haar tanden op haar bovenlip bijtend om het vooral niet uit te schreeuwen kwam ook zij klaar. Gelukzalig vielen we daarna in elkaars armen.

Zwijgend hebben we ons toen aangekleed. Toen we afscheid namen spraken we af om volgende week weer te gaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners