Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een stoute zaterdagvoormiddag - 5693 keer gelezen
Hallo, ik ben Anne een 32 jarige vrouw met halflang blond haar, slank figuurtje en een leuke c-cup. Ik woon samen met mijn man Karel op een appartement ergens in landelijk gebied. Ik zou jullie willen vertellen wat ik vorige week meegemaakt heb, het was best een spannend en geil moment. Ik heb wel een paar namen aangepast om niet herkend te worden. Op zaterdag gaat mijn man Karel helpen bij een vriend die zijn woning aan het renoveren is in dezelfde gemeente als de onze, een paar straten verder. Ik was blijven slapen tot ongeveer tien uur en was waarschijnlijk van het dromen lekker geil wakker geworden. Na een lange douche was mijn geile gevoel nog niet over, maar ik wou er ook niet aan toegeven. Ik dacht laat ik mijn ventje deze middag eens lekker verwennen als hij thuis komt eten. Ik stond naakt voor de kleerkast en koos een lekker zwart kanten setje uit om aan te doen. Ik wou mijn slipje snel kunnen uittrekken deze middag voor een vluggertje tijdens de middag en koos dus resoluut voor stay-up kousen en een rokje. Boven het rokje deed ik een bloesje aan waar je mijn lekkere borsten in het mooie BH-tje kon bewonderen. Ik moest nog naar de bakker gaan hier en nam de wagen om er heen te rijden. Onderweg zag ik een hengst in de weide die een merrie wilde dekken. Ik ben gestopt en nam mijn GSM om te doen of ik aan het bellen was, zo kon ik de paarden lekker bespieden terwijl iedereen dacht dat ik gewoon gestopt was om te bellen. De hengst probeerde meerdere malen de merrie te bestijgen, maar slaagde er niet in. Zijn grote dikke leuter hing te bengelen onder zijn buik. Ik heb altijd al schrik gehad van paarden, maar tevens word ik van tijdens mijn prille jeugd enorm geil van een hengst met stijve leuter te zien, en deze passeerde zelfs op een paar meter van mijn wagen. Ik voelde zo mijn slipje nat worden….. Ik ben snel verder gereden naar de bakker en weer naar huis, op de terugweg stonden de paarden achteraan op weide en besefte hoeveel geluk ik gehad had op de heenweg om ze bezig te kunnen zien. Thuis aangekomen was is supergeil en besloot de laptop even op te zetten en een lekker verhaaltje te lezen om mij nog wat geiler te maken voor mijn ventje.

Op deze site vond ik een leuk nieuw lesbisch verhaal. Ik ben al bijna tien jaar gehuwd en ben volgens mij wel 100% hetero, maar een lekker lesbisch verhaal kan mij lekker opgeilen waarbij ik mij wel zeven, acht keer klaar kan vingeren. Om beter aan mijn kutje te kunnen tijdens het lezen trok ik mijn slipje naar beneden en later volledig uit. Als ik lekker met mijn natte klitje aan het spelen was ging plots de bel, op het schermpje zag ik dat het mijn beste vriendin Petra was. Aangezien mijn wagen voor de deur stond wist ze dat ik thuis was en moet ik de deur wel open doen. Ik ging naar de parlofoon en opende de deur beneden van het appartementsgebouw. Ik was een beetje in paniek, sloot het venster met het verhaaltje op de pc en verstopte mijn slipje dat nog op de tafel lag snel onder een van de kussentjes die in de zetel lagen. Als ik de deur opende stond ze al boven. Ja we wonen ook maar op de eerste verdieping en had al wat tijd verloren…….. We gaven elkaar een kus en gingen samen naar het salon waar we elk in een zetel plaats namen. Petra vroeg of ik mij niet goed voelde omdat ik zo warm had, maar dit ontkende ik terwijl ik een onaangenaam rood kleurtje kreeg. Ik stoor toch niet, wat was je aan het doen? Je was toch niet aan het chatten met de ene of andere vreemde man, is het daarom dat je zo kleurt?. Ze pakte de laptop op de tafel en keek naar het schermpje, maar daar was niets te zien want ik had alles gesloten. Omdat de pc nog in het stopcontact zat om op te laden verplaatste het kussentje zich een beetje door de aangetrokken kabel en viel mijn vrijgekomen zwart kanten slipje wel erg op in de beige zetel. Ik legde het kussentje snel weer op zijn plaats en trok de kabel weg. Niemand had wat gezien dacht ik…... Petra vroeg nogmaals, wat was je aan het doen, door het bijna opgemerkte slipje, mijn blote kutje onder mijn rokje en mijn geile toestand kleurde ik weer vuurrood. Ze lachte met mij en zei je moet niet blozen hoor. Ik probeerde een antwoord te vermijden door te vragen of ze iets wenste te drinken, ja een wit wijntje was haar antwoord. Ik snelde naar de keuken om twee glaasjes wijn, als ik terug in de salon kwam zag ik Petra met mijn natte slipje in haar handen en ik kleurde weer vuurrood. Ik zette de twee glazen op de salontafel als ik plots Patra's hand onder mijn rokje aan mijn natte doos voelde tasten. Dat is het antwoord op de vraag die ik nooit beantwoord kreeg lachte ze.

Allé Anne, we zijn nu al twintig jaar vriendinnen, vertel me nu eens wat je aan het doen was vroeg ze uitdagend. Ik vertelde over het geile gevoel bij het opstaan, de grote dikke leuter van het paard op weg naar de bakker en dus ook maar dat ik mij aan het vingeren was bij een leuk verhaaltje. Ze lachte en vroeg me het verhaaltje eens te laten lezen. We dronken rustig onze wijntjes uit en schonken nog eens in tijdens het lezen, toen Petra plots vertelde dat ze zich zeker zo geil voelde als ik door mijn belevenissen en het verhaaltje dat ze aan het lezen was, maar vooral omdat ik daar in mijn geile blote kutje daar bij haar zat. Ze keek me geil aan aan kuste mij op de mond, onze tongen vonden elkaar in een innige kus. Ze stond recht en knoopte haar jeans los en deed deze uit. Daar stond ze met een mooi wit stringetje aan waar men haar streepje schaamhaar door zag. We begonnen elkaar verder uit te kleden tot we alle twee volledig naakt in het salon stonden en we elkaar innig streelden en kusten. Aangezien Karel toch pas na meer dan een uurtje naar huis kwam zijn we maar naar de slaapkamer gegaan en hebben elkaar daar lekker vermaakt. Petra haar kutlipjes waren volledig kaalgeschoren en dit voelde super aan, ik was wat jaloers want mijn kutje was wel kortgeknipt maar voelde toch niet zo super. Dus daar ga ik in de toekomst werk van maken, ik wil ook zo een super doos. We hebben elkaar bijna een uur gestreeld en gelikt en we zijn elk meerdere keren klaargekomen.

We waren het over eens, een man is goed in bed maar dit is fantastisch! Het was bijna tijd om te eten als we onze kleren aantrokken, en ja nog geen tien minuten later was Karel thuis. Karel vroeg, awel dames was het een leuke voormiddag terwijl ik aan het werken was, wij keken naar elkaar en lachten even. Mijn geil gevoel was verdwenen en van het geplande vluggertje met mijn man is er niets meer van gekomen, ik was al genoeg “gekomen”. Dit is nu maar een weekje geleden gebeurd, wij hebben er niets van verteld aan onze mannen maar wij zijn het er wel over eens dat dit voor herhaling vatbaar is in de toekomst. We hebben zelf afgesproken om geen slipje te dragen als we bij elkaar op bezoek gaan…….

Wordt ongetwijfeld vervolgd als jullie het ook leuk vinden natuurlijk.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners