Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een nieuw meisje - 1 - 8397 keer gelezen
Op haar gemak fietst Suzanne naar school. Ze geniet van de zachte wind die door haar lange haren blaast. Haast heeft ze niet. Ze is vroeg weggegaan, zodat ze op haar gemak naar school kan fietsen. Intussen denkt ze terug aan het weekend. Aan die leuke jongen die ze zag staan bij de bar in de disco en aan die andere met wie ze gedanst heeft. Een glimlach trekt over haar gezicht. Helaas is het weekend al weer voorbij. Nou ja, op school vermaakt ze zich ook wel met haar vriendinnen. Daar is de school al. Op haar gemak zet ze haar fietst in de stalling en loopt naar binnen. Op de klok in de hal ziet ze dat ze iets te rustig heeft gefietst. Ze haast ze zich naar het lokaal en stapt net op tijd naar binnen. Als ze zit ziet ze opeens een nieuw gezicht. "Wie is dat?", vraagt ze aan haar vriendin Marijke, die naast haar zit. Marijke haalt nog net haar schouders op voor de leraar binnenkomt. "Voor ik de les begin wil ik jullie eerst even voorstellen aan jullie nieuwe klasgenote, Silvia." Iedereen kijkt naar haar.Silvia glimlacht en lijkt er niet zo mee te zitten. Ze ziet eruit als een leuke meid, denkt Suzanne bij zichzelf, en nog knap ook. Veel tijd om er bij stil te staan krijgt ze niet, want de leraar is al met de les begonnen. Nog twee lesuren volgen voor eindelijk de pauze aanbreekt. Terwijl Suzanne samen met een paar vriendinnen aan een tafel zit, ziet ze Silvia een eindje verderop. Even kijken ze elkaar aan en dan komt Silvia in haar richting lopen. "Mag ik erbij komen zitten?" "Tuurlijk", antwoord Suzanne vrolijk. Haar vriendinnen kijken haar even verbaasd aan. Het is een vast groepje. Wat moet die nieuwe erbij? Suzanne realiseert zich dat ze misschien wat te snel heeft geantwoord. Gelukkig wordt het gesprek al snel hervat. Het gaat over Tim, een populaire jongen die door de meeste meiden erg leuk wordt gevonden. Snel wijst Suzanne Tim nog even aan voor Silvia voor ze weer meepraat. Even blijft Silvia meeluisteren, maar dan merkt ze op dat ze de jongen naast Tim er aardiger uit vindt zien.

Suzanne ziet hoe haar vriendinnen Silvia verstoort aankijken. Ze kan hen bijna zien denken: waar bemoeit die nieuwe zich mee? Zelfs al lijkt Silvia zich er niet zo veel van aan te trekken, toch vindt Suzanne het wel lullig. "Dat is Sjors maar, die is lang niet zo knap." Het was Cindy die verwoordde wat ook de anderen al dachten. En met haar spottende toon probeert ze ook gelijk Silvia op haar plaats te zetten, bedenkt Suzanne zich. "Maar hij is tenminste niet zo'n opschepper als Tim", kaatst ze onverwacht terug. Het verbaasd haar zelf, maar zo zorgt ze er wel voor dat Silvia niet gelijk helemaal buitengesloten wordt. De anderen moeten nog toegeven dat ze gelijk had ook. Even wisselt Suzanne nog een blik met Silvia. Dan gaat het gesprek verder en ook Silvia praat gewoon mee. De rest van de dag gaat rustig voorbij en Silvia trekt op met Suzanne en haar vriendinnen. Als de laatste les voorbij is pakt Suzanne haar fiets en wil op weg naar huis gaan. Rustig fietsend gaat ze op weg en intussen denkt ze na.Eigenlijk mag ze Silvia wel. Ze komt vrolijk en spontaan over en heeft nog een duidelijke eigen mening ook. Ze ziet er ook nog eens leuk uit, met prachtige ogen. Waarom kwam die laatste gedachte bij haar op? Snel schudt ze het van zich af, maar net als ze haar gedachten op iets anders wil richten passeert een andere fietser haar. "Hoi!" Verbaasd kijkt Suzanne op en ziet dat Silvia naast haar fietst. "Ik woon die kant op, vind je het erg als ik een eindje meefiets?" "Nee tuurlijk niet, eigenlijk wel gezellig ook", glimlacht Suzanne. Ze blijken vlakbij elkaar te wonen. Suzanne woont een paar straten verderop. Al pratend bereiken ze Silvia's huis. Snel spreken ze af de volgende dag samen naar school te fietsen. De dagen erna gaan rustig voorbij. Silvia blijkt goed in de klas te passen en ook door het groepje van Suzanne wordt ze, dankzij Suzanne, geaccepteerd. Suzanne en Silvia lijken al snel beste vriendinnen te gaan worden. Suzanne betrapt zichzelf er alleen op dat ze iets te vaak aan Silvia zit te denken.

Ze is ook wel erg knap en nog erg aardig ook. Toch vindt ze het wel vreemd van zichzelf. Het is een paar dagen later als Suzanne bij thuiskomt merkt dat Silvia haar engelse boek nog heeft. Die had ze geleend omdat ze nog niet alle boeken had. Alleen is ze vergeten het terug te geven. Normaal zou dat niet zo erg zijn, maar in dit geval wel. Ze heeft dat boek nodig om te kunnen leren voor de toets van morgen. Ze heeft niet veel keus en besluit het boek maar te gaan halen. Zo snel mogelijk fietst ze richting Silvia's huis. Daar aangekomen springt ze van haar fietst en belt aan. Pas als ze op het raam klopt wordt er open gedaan. De bel deed het dus niet. Nou ja, het doet er ook niet toe, denkt Suzanne, als ze maar snel haar boek krijgt. "Boven, tweede deur rechts", antwoordt de moeder van Silvia op haar vraag of Silvia thuis is. "Doe wel even je schoenen uit, alsjeblieft. Voor het tapijt, snap je." Suzanne doet wat haar gevraagd wordt en hangt ook haar jas maar even aan de kapstok. Vervolgens loopt ze naar boven.Het is de eerste keer dat ze hier binnen is. Ze is eigenlijk wel benieuwd hoe de kamer van Silvia eruit zal zien. Bij de deur ziet ze dat deze op een kier staat. Zonder te aarzelen stapt ze naar binnen. Verstijfd van schrik blijft ze in de deuropening staan. In haar ooghoek ziet ze Silvia's broek op de grond liggen. Ze heeft duidelijk kunnen zien waar Silvia mee bezig was. Ook Silvia is nogal geschrokken. "Sorry. I-Ik had moeten kloppen", stottert Suzanne. Silvia is intussen van de schrik bekomen en komt overeind. Het enige wat ze nog aan heeft is haar bloesje en zelfs die staat open. "D-de deur stond op een kier en ik dacht..." "Geeft niet joh. Ik had alleen niemand verwacht. Wat kom je doen eigenlijk?", vraagt Silvia haar vriendelijk. "Wacht ik zal eerst even iets aandoen." "Dat hoeft niet hoor." Het is eruit voor ze er erg in heeft. Suzanne voelt hoe ze nog roder wordt dan ze al was. "Ik kwam alleen even mijn engelse boek ophalen", voegt ze er snel aan toe. Silvia kijkt haar glimlachend aan.

Ze staat op en loopt naar haar tas. Terwijl ze voorover buigt om het boek eruit te halen krijgt Suzanne een mooi zicht op haar billen. Als Silvia zich omdraait kijkt ze snel weg, maar ze weet dat ze te laat is. Silvia lijkt het allemaal niet erg te vinden en overhandigt haar het boek. "Dank je. Ik ga maar weer, dan kan jij verder." Shit, dat was weer niet wat ze had moeten zeggen. Wat bezielt haar toch? "Je hoeft geen haast te maken hoor. Je mag nog best even blijven. Als je weggaat kan je trouwens niet meer naar me kijken." Suzanne weet ze zich totaal geen houding meer te geven en wil eigenlijk gewoon zo snel mogelijk weg. "Hé, kom op, je hoeft je niet te schamen hoor. Ik vind het echt niet erg dat je me zo gezien hebt." "Ik had moeten kloppen", mompelt Suzanne haar blik op de vloer richtend. "Jij kon toch ook niet weten dat ik eeehh met mezelf bezig was." Even blijft het stil, maar het is duidelijk dat Suzanne zich nog steeds nogal ongemakkelijk voelt. "Ik had de deur op een kier staan zodat ik mijn moeder aan kon horen komen.Ze heeft wat aan haar knie en is dus niet zo snel boven. Jou had ik niet verwacht en ik heb je ook niet aan horen komen. Omdat de deur op een kier stond dacht jij natuurlijk dat je niet hoefde te kloppen. Je hebt echt niets verkeerds gedaan hoor." Nog steeds een beetje verlegen kijkt Suzanne weer op. Dat Silvia nog steeds halfnaakt is helpt ook niet echt. Toch is ze wel een beetje bijgekomen van de schrik en ze voelt dat ze wat minder rood is. Ze besluit toch nog maar even te blijven en gaat zitten. Silvia neemt plaats op het bed. "Jij vindt het niet ze erg hè dat ik je zo gezien heb?", vraagt Suzanne. "Nee hoor, ik schaam me niet voor mijn lichaam", antwoord Silvia. "En eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om door een leuke meid bekeken te worden", voegt ze er met een licht uitdagende toon aan toe. Suzanne kijkt haar verbaasd aan. "Ben je dan...?" "Ik ben lesbisch ja." Even weet Suzanne niet wat ze moet zeggen. "Vind je dat erg?", vraagt Silvia haar. "Nee nee, natuurlijk niet. Ik had het alleen niet verwacht. Ik bedoel je ziet er zo leuk uit. Met enige moeite weet Silvia een lach in te houden. "Niet alle lesbo's zijn lelijke, dikke vrouwen met kort haar hoor." "Sorry." "Geeft niks hoor.

Er zijn meer mooie lesbische meiden dan je denkt." Suzanne weet alweer niets te zeggen, maar na een korte stilte vraagt ze: "Is dat ook de reden dat je je schaamhaar hebt weggeschoren?" Dit keer houdt Silvia haar lachen niet in en Suzanne voelt zich weer even heel ongemakkelijk. "Nee, dat is omdat ik het mooi vind zo." Tot Suzanne's verbazing trekt Silvia haar benen op het bed en spreidt ze vervolgens een beetje. "Hoe vind jij het?" Even blijft Suzanne naar het kutje van Silvia staren. "Je kunt alles goed zien zo", begint ze voorzichtig. Even pauzeert ze. "Eigenlijk ziet het er best wel eehh geil uit", voegt ze er dan een beetje aarzelend aan toe. Zachtjes streelt Silvia over haar venusheuvel en schaamlippen. Met twee vingers spreidt ze haar kutje een beetje open. Suzanne blik blijft op het kutje van Silvia gericht en ze voelt iets tussen haar eigen benen kriebelen. Dan kijkt ze Silvia aan. Gelijk trekt Silvia haar hand weg. Het is nu haar beurt om te blozen. "Sorry, ik wilde niet...", begint ze.Ze klinkt opeens een beetje verlegen. "Vind je het opwindend dat ik naar je zit te kijken?" Tot haar eigen verbazing kost het haar weinig moeite die vraag te stellen. Ze is opeens veel te nieuwsgierig om nog verlegen te zijn. "Ja, heel erg." "Als je wilt mag je verder gaan hoor." "Vind je dat niet raar dan?" Suzanne schudt haar hoofd en glimlacht een beetje. Ze vindt het wel opwindend eigenlijk en het kan haar niet zoveel schelen of het raar is. Ze heeft nog nooit een meisje zo gezien. Silvia lijkt nog even te aarzelen, maar hakt dan toch de knoop door. Ze maakt het zich gemakkelijk op het bed en gaat er relax bij liggen. Haar hoofd legt ze op haar kussen en vervolgens trekt ze haar benen op en zet haar voeten iets uit elkaar op het bed zodat Suzanne een goed zicht krijgt. Nog even haalt ze diep adem. Ook voor haar is dit duidelijk nieuw en ze is nu toch wel een klein beetje verlegen met de situatie. Nog even kijkt ze Suzanne aan en ze vraagt haar op het bed te gaan zitten. Zodra Suzanne op het voeteneind zit sluit Silvia haar ogen. Ze doet haar bloesje verder open, maar houdt deze wel aan.

Zachtjes begint ze haar borsten te strelen. Met haar hele handen gaat ze er overheen. Ze pakt haar borsten vast en knijpt er heel zachtjes in. Geboeid kijkt Suzanne toe hoe Silvia haar borsten kneedt. Vanaf haar borsten daalt Silvia langzaam af. Dat ze al behoorlijk vochtig is tussen haar benen is duidelijk te zien. Zachtjes streelt ze eerst over haar buik en dan over haar kale venusheuvel. Met haar vingertoppen streelt ze rond haar eigen kutje. Dan brengt ze haar rechterhand naar haar gezicht en ze neemt haar vingers in haar mond. Zachtjes sabbelt ze erop terwijl ze met haar linkerhand rondjes om haar kutje blijft strelen. Dan brengt ze haar rechterhand weer naar haar kruis. Met haar linker begint ze opnieuw haar borsten te strelen. Ze neemt daarbij ook steeds haar tepeltjes voorzichtig tussen haar vingers en speelt ermee. Met de wijsvinger van haar rechterhand streelt ze zachtjes door haar spleetje. Genietend zucht ze terwijl ze haar kutje streelt. Ook haar linkerhand heeft ze daarvoor weer nodig.Als ze haar kutje openspreidt krijgt Suzanne het zachte roze vlees duidelijk te zien. Met grote ogen kijkt ze er naar. Ze had nooit gedacht dat ze dat zo'n opwindend gezicht zou vinden. Ze kan duidelijk Silvia's vocht zien glinsteren. Bijna zonder dat ze het zelf merkt is haar ene hand naar haar borsten gegaan en zachtjes streelt ze zichzelf door haar T-shirtje heen. Intussen is Silvia verder gegaan en streelt ze haar kutje en draait rondjes om haar openingetje. Dan drukt ze zachtjes een vochtige vingertop naar binnen. Suzanne kan onmogelijk haar blik losmaken van het kutje van Silvia. Ook Suzanne's andere hand is op verkenning over haar lichaam gegaan en zachtjes is ze bezig haar eigen kutje door de stof van haar spijkerbroek heen te strelen. Silvia duwt langzaam haar vinger wat dieper naar binnen en aan haar gezicht is duidelijk te zien hoeveel ze hier van geniet. Haar klitje is al duidelijk te zien tussen haar schaamlipjes.

Het gezwollen knopje ziet eruit of het dringend aandacht wil en dat is precies wat Silvia ook geeft. Met haar linkerhand streelt ze er zachtjes langs, terwijl Suzanne intussen steeds ruwer over haar spijkerbroek wrijft. Dan opent Silvia plotseling haar ogen. Ze kijkt Suzanne even recht aan en laat dan haar blik afdalen. Suzanne voelt hoe ze weer een beetje begint te blozen. Toch is ze lang niet zo verlegen als eerder. Terwijl Silvia naar Suzanne blijft kijken beweegt ze haar vinger langzaam in en uit haar kutje. "Zo te zien bevalt mijn showtje jou ook wel hè?" Suzanne glimlacht: "Heel erg. Ik wist niet dat het zo geil zou zijn." "Volgens mij is het tussen jou benen ook al aardig nat." Silvia glimlacht bij deze woorden. "Je mag er best wat aan doen hoor." Suzanne beseft dat Silvia haar zit uit te dagen. Even denkt ze na. Shit, ze is gewoon supergeil. Ze haalt diep adem en staat dan op. Ze knoopt haar spijkbroek los en stapt eruit. Terwijl Silvia nog steeds bezig is zichzelf zachtjes te vingeren bekijkt ze Suzanne. Het kost Suzanne enige moeite maar ze trekt zich toch niets aan van de blikken van Silvia.Ze gaat weer op bed zitten en laat haar ene hand over haar T-shirtje gaan. Haar blik gaat als vanzelf weer naar het kutje van Silvia. Suzanne verzamelt nog even moed en laat dan haar andere hand in haar slipje glijden. Ze voelt gelijk dat ze inderdaad aardig nat is geworden. Ze rilt van genot als haar vingers tussen haar lipjes doorgaan. Silvia lijkt het niet erg te vinden dat ze het kutje van Suzanne niet kan zien en Suzanne voelt zich een stuk meer op haar gemak zo. Silvia heeft intussen een tweede vinger in haar kutje laten glijden en in een iets hoger tempo beweegt ze beide vingers in en uit. Iedere keer als haar vingers naar buiten komen is duidelijk zichtbaar dat ze glinsteren van het geil. Suzanne geniet van dit uitzicht en duwt haar eigen vinger naar binnen. Silvia ondanks het slipje zien hoe Suzanne zichzelf klaarmaakt. Ze ziet duidelijk Suzanne's hand bewegen. Hoe het eruit ziet kan ze helaas slechts naar raden. Silvia besteedt intussen steeds meer aandacht aan haar klitje. Na eerst rondjes er omheen te hebben gedraaid heeft ze er nu twee vingers vol op gelegd. Zachtjes wrijft over haar klitje. Terwijl ze voelt hoe haar hoogtepunt steeds naderbij komt kijkt ze hoe ook Suzanne zit te genieten. Sneller en sneller beweegt Silvia haar vingers op en neer. Het vocht druipt over haar vingers.

Suzanne drukt haar eigen vingers in haar natte grotje. Met de duim van dezelfde hand gaat ze zachtjes over haar klitje. Ze geniet van haar eigen vingers en van de show die Silvia geeft. Silvia sluit intussen haar ogen. Ze weet dat haar orgasmen altijd intenser zijn als ze haar ogen dicht heeft en dit orgasme zal niet lang meer op zich laten wachten. Ze draait al met haar kontje van genot en het wrijven over haar klitje zorgt ervoor dat er regelmatig een rilling door haar lichaam trekt. Nog sneller laat ze haar vingers bewegen en hijgend komt ze klaar. Terwijl ze klaarkomt pakt ze haar klitje tussen haar duim en wijsvinger en knijpt er een beetje in. Schokkend trekt het orgasme in volle hevigheid door haar heen. Als ze weer is bijgekomen opent ze haar ogen. Suzanne is nog altijd bezig zichzelf te vingeren. Met een geile blik kijkt Silvia haar aan terwijl ze haar vingers schoonlikt. Verleidelijk likt ze nog een keer langs haar lippen. Dan komt ze overeind en legt haar hand op Suzanne's arm. "Mag ik?" De twee kijken elkaar recht aan. Dan zegt Suzanne heel zachtjes: "Ja".Langzaam trekt Silvia de hand van Suzanne uit haar slipje. Dan laat ze haar eigen hand naar binnen glijden. Zachtjes strelend gaat ze op verkenning. Ze kan het kutje van Suzanne natuurlijk nog niet zien, maar het voelen vindt ze bijna even opwindend. Ze voelt hoe ver het kutje openstaat. Als ze de kleine schaamlipjes voelt begint ze er zachtjes overheen te wrijven. Het resultaat is duidelijk merkbaar als Suzanne zachtjes kreunt. Achterover geleund laat Suzanne het over zich heen komen. Ze steunt op haar armen en zorgt ervoor dat ze Silvia alle ruimte geeft om er goed bij te kunnen. Silvia gaat verder met haar verkenning. Langzaam laat ze haar vingertoppen weer wat omhoog gaan. Ze voelt het harde knopje en streelt er voorzichtig langs. Suzanne kreunt nog wat harder. Silvia realiseert zich dat Suzanne al dichtbij een orgasme zit. Ze besluit het maar eens af te maken en ze zoekt het gaatje op. Twee vingers glijden soepel naar binnen. Omdat Suzanne al zo geil is besluit ze maar gelijk redelijk snel te werk te gaan en ze laat haar vingers in en uit bewegen. Al snel heeft ze het juiste tempo gevonden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners