Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een leuke school dag - 4661 keer gelezen
tijdens de gym les kreeg ik een prachtig uitzicht op een paar natte lipjes van een meisje uit mijn klas(inger). Inger is een heel mooi meisje met een lekker bekkie en stevige ronde borsten en een lekker strak kontje. Toen ik naar haar kutje zat tekijken had inger mij door dat ik naar haar keek. Maar ze zei niks. toen aan het einde van de les toen ik in de kleedkamer stond zei inger dat ik even moest wachten tot dat iedereen weg was.

Toen iedereen weg was zei ze dat ze wist dat ik naar haar kutje zat tekijken. Maar ze vond het niet erg want je had juist een natte ku t gekregen door naar mijn kutje tekijken.
en ik keek haar raar aan. Inger zei toen dat ze mij al een tijdje leuk vond
En ze pakte mij op mond.ik leid haar haar gang gaan want het was erg lekker!
ik begon haar borsten te streelen en zij de mijne. maar voor dat we verdergingen keeken we eerst of iedereen wel echt weg was.
En dat was zo. ik deed alle deuren opslot. ik pakte een groote mat. Ik zei tegen inger dat ze zicht moest gaan uit kleeden.

Ze deed haar topje uit en haar bh die iets te klein was. Ik likte haar tieten. en zoende haar,en mijn haden verwenden har tepels. Ik ging met mijn linker hand richting haar kutje en vreef er even over. Inger kreunde een beedje. Ik deed haar broekje uit en haar string. ik zag toen een mooi glad kutje net als de mijne. haar klit was erg groot gewoorden. ik legde haar neer op de mat, en begon haar tebeffen. ze kreunden lekker hard toen ze begon te komen. nadat zei was gekomen ging ik me uitkleden en inger begon mij te vingeren.

ze stak twee vinger naar binnen het was zo heerlijk. ik kon me net inhouden het was zo lekker gevoel. inger wist wat ze deed. ik vroeg of ze me wou beffen en dat kan ze ook erg goed al zeg ik het zelf. nadat we elkaar nog een likbeurt hadden gegeven zijn we naar mijn huis gegaan en deeden het over maar dit keer met hulpstukken.
inger lazg zich zelf te vingeren en dat zag er zo geil uit dat ik snel en dildo in mijn kutje deed.toen ik lekker bezig was met me zelf was inger naar mij toe gekomen en begon me te helpen . Ik kwam hard klaar en inger begon me te beffen te wijl ik klaar kwam.

ik heb toe de dildo in haar keutje gedaan en die glee er zo in. Inger was zo nat dat het langs haar beenen nar beneden liep.
ik neukte inger helemaal suf. ikj en inger hadden afgsproken dat we het morgen bij haar zouden doen. Ik belde bij haar aan en haar tweeling zus deed open. En ik dacht bij me zelf zij is ook niet slecht. ik ging naar Inger de kamer. Imger was zich aan het om kleeden. ze stond allen in een sring daar. Ik bekeek haar goed.Ik gaf haar een zoen en kneep in haar tepel. die gelijk hard werd. Inger deed de gordeijnen dicht en deed haat string uit en ging zich zelf vinergen.ik begon me uit tekleden en likte inger een s goe d schoon van onderen. terwuil wij bezich waren zar inger's zusje op het net. we hoorden een paar raare geluiden daar van daan komen. Linsay was zich zelf aan het vingeren bij een sex site.
en we keken met groote ogen toe.we gingen de kamer binnen (allebei naakt_)Linsay grok en keek naar ons en zei mag ik meedoen. em dat mag altijd zeiden we.
en we gingen terug naar de slaapkamer.
ik begon lindsay te zoenen terwijl inger de zusje befde. we gingen in elk standje liggen dat mogelijk was. inger zei dat lindsay nooit had gezegd dat ze op meisjes viel. Lindsay zei toen ik weet het pas sinds kort. Nou we kunne wel veel dingen doen savonds in bed.
Ja jullie wel. ik kleeden we aan en ging naar huis gaf de zusjes en lekker intense tongzoen en ging weg.
dit soort dingen doen we nu vaak.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners