Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een kerstmis om nooit te vergeten - 6107 keer gelezen
Het was kerstmis en mijn vriend kwam toen op bezoek. Ik weet het nog als de dag van vandaag. Ik droeg een kort minirokje en panty`s. Omdat ik wist dat hij heel erg op panty`s kickte.
Toen we de kadootjes hadden uit gepakt gingen we aan tafel. We waren aan het praten en het lachen en ineens voelde ik een hand op mijn been. Toen ik opzij keek zag ik dat ie me aan was het kijken. Niemand had wat in de gaten, want ze waren druk aan het praten over van alles en nog wat. Langzaam gleed hij met zijn hand van mn knie naar m`n lies. Daar bleef hij een tijdje zonder iets te zeggen over heen wrijven. Ik voelde de opwinding stijgen en kon al niet wachten tot we klaar waren met eten. Ik blossde er een beetje van dat ik al zo snel nat werd en hij voelde het ook toen ie met twee vingers over mn kutje wreef.

Een tijdje later toen we op de bank zaten...en even gezellig hadden meegedaan, konden we het wel maken om even naar mn kamer te glippen.
Toen we op m`n kamer aankwamen kusten we elkaar en hij liet z`n handen onder m`n rokje glijden. Stevig kneedde hij m`n billen en hij drukte zich stevig tegen me aan. Ik voelde z`n harde bobbel tegen tussen m`n benen duwen en we werden super hitsig. Hij maaktte de ritssluiting van mn rokje los. Langzaam liet hij mn rokje naar beneden zakken en deed m`n truitje uit. Ik ging op bed liggen en begon over mn panty te wrijven. Ik knooptte z`n broek los en gleed met mijn hand onder zijn boxershort. Ik voelde hoe zijn paal steeds harder werd en ik gleed mn handpalm over zijn gladde vochtige eikel. Rustig deed ik zijn broek naar beneden en hij knikte hevig toen ik hem om goedkeuring vroeg. Daarna volgende zijn trui en boxershort. Ik pakte massage olie uit mn make-up koffertje en liet er een beetje van over zijn buik glijden. Langzaam maakte ik kronkeltjes die eindigde over zijn penis. Hij sidderde van het koude spul en pakte mijn hand vast, we wreven samen over zijn buik en van zijn buik naar zijn tepels. We roken de heerlijke kersten geur en het spul werd steeds en steeds warmer. Met beide handen gleed ik naar beneden en plaagde hem door rustig zijn ballen te masseren. Daarna schoof ik een stukje naar beneden en likte aan zijn met massage olie besmeurde eikel. Ik nam zijn penis diep in mn mond en bewoog steeds sneller op en neer. Hij kreunde van genot en haalde zijn handen door mn haar waarbij hij omlaagduwende bewegingen maakte. Ik voelde dat zijn lekkere paal begon te trillen en ik hoorde hem zeggen: stop, want ik kom bijna. Snel stopte ik, want ik wilde niet dat hij nu al zou komen. Ik ging op hem liggen en hij duwde mijn onderlijf en panty tegen hem aan. Ondertussen sabbelde ik hem aan zn oorlel en hij begon steeds heftiger te hijgen. We keken elkaar diep in onze ogen aan en wisten dat we nog nooit zo erg naar elkaar verlangd hadden. En draaide me van zich af en legde me op mn rug. Hij kuste me op mn mond en likte langzaam naar beneden en zoog aan mn tepels. Kleine rondjes draaide hij eromheen terwijl hij met zn handen er een kneedde. Ik kon het niet meer houden en duwde hem voorzichtig in de richting van mijn panty. Hij wreef met zn handen tussen mn benen over de panty heen, de hele panty was nat van ons vocht.
Ik zei dat ie mn panty moest uittrekken en dat deed hij. Hij streelde mn benen en langzaam kwam hij met zn mond tegen mn spleetje. Hij pakte de massage olie en liet wat van het spul er tussen lopen. En ook over mn buik. Terwijl hij me likte wreef hij met zn handen over mn glibberige borsten. Terwijl hij me steeds sneller begon te likken deed ik het zelfde als hem en duwde zn hoofd mee op het ritme. Ik begon te trillen en te schokken en kreeg toen een heerlijk nooit te vergeten orgasme. Ik was nu weer redelijk rustig, maar bij hem zag ik een verwilderde on tegen te houden blik in zijn ogen. Snel kwam hij omhoog en kusten me weer. Ik vroeg hoe hij het wilde doen en hij zei: ons favourite standje. Ik draaide me om en trok mn benen een stukje op. Hij kwam achter me liggen en duwde zich tegen me aan. Voorzichtig kwam hij in me. Eerst een klein beetje en hij schoof steeds een stukje verder. We kreunde van genot. Met diepe stoten en halen, ging hij op en neer en duwde tegen me buik zodat hij steeds dieper in me kwam. Met de andere had wreef hij over mn klitje, die nog heel nat was van het beffen. Ik sloeg linker been over hem heen zodat ze wat verder uit elkaar waren. We kreunde een beetje, want we moesten zachtjes doen zodat niemand ons kon horen. Het was echt een heerlijk idee dat we bijna samen aan ons hoogte punt kwamen en daardoor werd ik weer steeds geiler. Tijdens het stoten en het wrijven hoorde ik in mn hoor opeens een kreun. En met dat ik dat hoorde kreeg ik zelf ook weer een orgasme.
Daarna bleef hij nog een tijdje rustig op en neer gaan totdat zijn penis verslapte. Jammer genoeg hebben we niet echt lekker kunnen nagenieten omdat we al veel te lang weg waren. We kleedden ons weer aan en met mn natte panty gingen we weer naar beneden. We keken elkaar aan en wisten dat we deze sex met Kerstmis nooit en te nimmer meer zouden vergeten....

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners