Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een geweldige lesbische nacht - 27924 keer gelezen
Nadat ik mijn kutje mooi glad geschoren had stapte ik onder de douche vandaan. Ik trok mijn string en mijn bh aan en ook het nieuwe rokje en het geile shirtje. Ik bekeek mezelf nog eventjes in de spiegel en was tevreden met het resultaat! Mijn gebruinde buikje kwam mooi onder mijn shirtje uit en was mooi zichtbaar. Ik dacht bij mezelf:'Als ze me nu niet wil, wil ze me nooit!'

Ik haaste me naar beneden om een lekker maaltijd te maken voor mezelf. Ik heb graag een goeie ondergrond als ik ga drinken. Nadat ik mijn eten op had, zag ik dat het al half 7 was en over anderhalf uur zou Silvana komen. Ik ging achter de computer zetten en starte het internet op. Ik zocht op lesbisch en er kwamen vele resultaten naar voren. Op de eerste pagina's stonden alleen maar sex site's die weer vol stonden met allemaal sexfilms. Ik bekeek er een paar, maar vond het niet zo geil als de gedachte om het zelf te gaan doen. Eindelijk vond ik een website met meer informatie dan alleen maar sex. 'Hoe merk je dat je lesbisch bent?' En 'Hoe gedraag je je als je op een date bent?' Aan deze vragen werd aandacht besteedt op de website en ik vond wat ik zocht. Ik nam de versier trucs zoals ze beschreven stonden op de site goed in mij op en ging voor de spiegel staan en oefende ze stuk voor stuk. 'Ik vind je lekker, ik wil je verwennen!' En 'Mag ik jouw likken, want je ziet er zo heet uit!' En nog meer van zulke geile zinnen die indruk moeten maken op mijn vriendin! Wanneer ik zelfverzekerd genoeg van mezelf ben, ga ik naar beneden en zet de televisie aan.

Om 20:10 uur gaat de bel en ik loop naar de voordeur. 'He! Zo, jij ziet er mooi uit!' Zegt Silvana wanneer ik de deur open doe. Ik zie dat Silvana ook een rokje aanheeft, met een jas eroverheen. 'Dankjewel! Jij hebt ook een mooi rokje aan! Kom binnen!' Antwoord ik. Ik pak Silvana haar jas aan en hang deze bij me aan de kapstok. 'Wat wil je drinken?' Vraag ik Silvana. 'Doe maar een lekker wijntje!' Ik schenk een lekkere rode wijn in voor Silvana en mijzelf en ga naast Silvana op de bank zitten. 'Ik zet wel even wat lekkere muziek op!' Ik zet een mooi nummer van mijn favoriete zangeres op'Ilse de lange'. Zo blijven Silvana en ik zo'n 2 uur gezellig aan de wijn en we kletsen over van alles en nog wat. De sfeer word steeds beter en beter, wat wel door de drank zal komen, maar goed, het gaat erom dat het gezellig is. Tegen kwart over tien, wanneer ik net met 2 glazen wijn uit de keuken kom lopen zegt Silvana:'Zullen we naar dit wijntje de stad in gaan' Ik heb er echt zin in!' 'Prima!' Antwoord ik.

We komen rond kwart voor 11 op de fiets aan in het centrum en plaatsen onze fiets in een ondergrondse fietscontainer. 'Ik weet een leuke tent, het is er vast al stampvol!' Zegt Silvana en ze loopt vooruit. Aangekomen bij het cafe, moeten we 5 minuten wachten tot er weer een paar bezoekers vertrokken zijn en dan mogen we erin. Het is ook echt stamp vol, net zoals Silvana net al zei. Nadat we onze jassen opgehangen hebben lopen we het cafe in. We halen beiden een drankje, ik haal een lekkere koude whisky en ik zie Silvana met een Bacardi breezer lopen. Zoals ik al verwacht had gaat Silvana in een hoekje staan met veel meiden en ze begint direct al te kletsen en te dansen met een paar meiden. Ik zie ook een paar bekenden en loop naar ze toe. Het zijn 2 jongens die ik nog ken van een paar klassen lager, op school. Het zijn Erik en Bart. 'He hoe is het?' Vraagt Bart me. 'Ja lekker! Met jullie?' Vroeg ik de 2. Bart begon gelijk al met me te dansen en op een gegeven moment raakte hij mijn billen aan met zijn hand. Ik liet het allemaal gebeuren en danste lekker door op de mooie hip hop muziek die er gedraaid werd. 'Je hebt een mooi figuur!' Fluisterde Bart in mijn oor. 'Dankjewel!' Zei ik lachend naar achteren. Op een gegeven moment voelde ik zijn hand naar beneden glijden en hij probeerde mijn kut aan te raken. Ik duwde zijn hand weg en zei hem dat ik daar niet van gediend was. Nog geen 5 minuten later gebeurde het weer. Nu raakte hij mijn kutje wel aan en hij gleed met zijn vingers over mijn schaamlippen heen. Gelijk draaide ik mij om en sloeg Bart recht in zijn gezicht. 'Ik heb je gewaarschuwd!' Riep ik hard. Ik liep richting Silvana, die al op mij af kwam lopen. 'He, wat is er? Ik zag dat je die jongen een klap verkocht!' 'Hij zat aan mijn kut!' Zei ik kwaad. 'Haha! Nou, dat heb je mooi opgelost dan!' 'Weet je Silvana! Ik vond het eigenlijk best fijn toen hij aan mijn kutje zat, maar ik heb liever dat jij er aan zit!' Silvana lachte en zei:'Nou, dan zal ik jou vanavond wel eens lekker verwennen! Je bent dus wel lesbisch?' 'Ik verlang in ieder geval echt naar jou, dat zeker!' Zei ik tegen Silvana en ze gaf me een knipoog. Ik liep met Silvana mee en ging bij haar en haar kennissen staan. Het was echt super gezellig en zo heb ik weer 3 leuke meiden leren kennen, waarvan ik gelijk het mobiele nummer genoteerd heb!

Rond half 3 kwam Silvana naar me toelopen en zei: 'Ik ben zo dronken! Sjeminee! Ga je met me mee? Ik heb genoeg gehad!' 'Hihi! Ja ik ga wel met je mee! Niets liever als dat!' Zei ik haar en gaf haar een zoen op haar mond. Net toen ik mij om wilde draaien trok Silvana mij weer naar zich toe en begon met me te zoenen. We bleven 5 minuten staan zoenen en het was echt geil hoe haar tong en de mijne langs elkaar gleden. Zo zacht en lief als ze me zoende, kon ik het nog wel een half uur volhouden, maar we werden aangedrukt door Bart die boven op de balistrade stond en zijn middelvinger opstak naar mij. 'Vieze pot!' Schreeuwde hij naar me. 'Maar zij heeft wel sex straks!' Schreeuwde Silvana terug naar Bart die werd uitgelachen door zijn vrienden. Silvana en ik pakte onze jassen en nadat we onze fiets hadden gepakt gingen we op weg naar mijn huis!

Thuis aangekomen viel Silvana van haar fiets af. Ik hielp haar overeind, waarop ze mij weer begon te zoenen. Ze wrong haar hand in mijn rokje naar binnen en begin mij over mijn string te wrijven. 'aaah!' Kreunde ik zachtjes. Ik voelde dat mijn kutje nat werd en Silvana schoof mijn string aan de kant. Vervolgens begon ze mij lekker te vingeren. Ik genoot en het voelde echt fantastisch, Ik pakte met mijn handen haar tieten vast en begon deze heen en weer te bewegen. Ik kon het niet meer houden en zei:'Kom we gaan naar boven!' Ik liep vooruit en liep naar binnen mijn woning in. Silvana liep achter mij aan de trap op en raakte mijn kont nog een paar keer aan. Ze schudde aan mij billen en zei:'Ik heb nog nooit zo'n lekker, strak kontje gezien en zulke opgezwollen schaamlippen!' In mijn slaapkamer aangekomen sprong ik op mijn bed en trok snel mijn rokje/string en mijn shirtje uit. Silvana trok vervolgens mij bh uit en begon mij aan mijn tepels te likken. Met haar ene hand kneep ze er zachtjes in en met haar tong likte ze rondjes om mijn tepel. Het was hemels en voor mij een nieuw gevoel. Haar zachte huid gleed langs mijn huid en ik sloot mijn ogen. Wat een genot! Ik Kreunde zachjtes en ik had een lekker gevoel in mijn onderbuik. Silvana kroop zachtjes naar onderen en met haar tong likte ze van mijn tieten tot aan mijn klitje, waar ze kusjes op begon te geven. Ze begon met haar tong lange halen te maken en ik genoot van het likken aan mijn kutje! 'Je bent echt geil, Silvana!' Kreunde ik. Ze begon mij ondertussen ook te vingeren en van 1 en 2 ging ze naar 3 vingers die ze hard mijn kutje in drukte. Ik vond het echt waanzinnig geil en kreunde wild en maakte de geilste geluidjes die ik ooit gemaakt had. Op een gegeven moment kwam ik klaar en ik zag mijn kutvocht uit mijn kutje spuiten. Silvana likte mijn hele kutje af en het was fantastisch. De volgende ochtend heb ik Silvana nog lekker verwend en ik heb haar laten klaarkomen als een malle!

Sinds die nacht zijn Silvana en ik bij elkaar en hebben we een relatie met elkaar!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners