Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een dagje winkelen - 5388 keer gelezen
Ik ben 45 jaar oud, heb 2 kinderen en ben werkzaam als administratief medewerkster. Mijn man is 47 jaar oud en werkzaam als bedrijfsadviseur. Doordat we beide werken hebben we ťťn keer in de week een werkster in huis. Ze is 48 jaar oud en moeder van drie kinderen. In het begin kwam ze altijd op de dag dat mijn man thuis was, maar op een gegeven moment kwam het voor haar op een andere dag beter uit. Sindsdien komt ze altijd poetsen wanneer ik zelf vrij ben, zodat we samen het huis kunnen doen.

Het begon allemaal toen we een keer tijdens het poetsen op het idee kwamen om samen te gaan winkelen. Het voorstel kwam eigenlijk van haar omdat ze vond dat ze altijd zo saai en degelijk gekleed was en wel eens wat anders wilde. Dat ik instemde om mee te gaan was op zich opmerkelijk omdat ik haar eigenlijk nogal burgerlijk en onnozel vond. Daarnaast had ik altijd het idee, dat wanneer ik even weg was, zij daarna altijd wat schichtiger deed. Alsof ze dan haar werk niet deed of stiekem aan het neuzen was. Mijn man had haar namelijk een keer betrapt toen hij boven kwam en zij in een reflex de greep van de mijn lade losliet. Het zou best uit nieuwsgierigheid geweest kunnen zijn, omdat er in die lade, bij mijn ondergoed ook een vibrator en een paar heel pikante stringetjes lagen. Mijn man bleef haar sinds die tijd heel mysterieus vinden. Hij zei dat mensen die juist zo onnozel en schuchter overkwamen, vaak een tweede persoonlijkheid hadden. Een oud spreekwoord zegt nou eenmaal ďstille wateren hebben diepe grondenĒ. Misschien ging ik daarom wel mee winkelen, al voelde ik me ook wel vereerd dat ze me meevroeg voor advies.

Op de zaterdag dat we afgesproken hadden ging haar man en kinderen met een of andere natuurvereniging op kamp. Die ochtend ging ik naar haar toe en liep ik via de achterpoort naar binnen. Beneden was op dat moment niemand te zien. Ik riep vanuit de keuken of daar iemand was, maar kreeg geen gehoor. Ook vanuit de gang riep ik nog eens naar boven. Nadat ook hier geen respons op kwam liep ik vervolgens de trap op en duwde de eerste de beste deur verder open, wat ook meteen haar slaapkamer was. We schrokken allebei, maar niet alleen omdat ik de deur plotseling opendeed maar ook omdat zij alleen maar een klein tangaslipje aanhad. Dit paste ook absoluut niet bij het beeld dat ik van haar had. Het leek me ook meer een slipje van haar dochter. Ik ging er dan ook maar vanuit dat haar eigen ondergoed toevallig in de was lag. Maar ik moest wel bekennen dat ze een bijzonder mooi figuur had en dat kleine slipje haar goed paste. Intussen verontschuldigde zij zich, door te zeggen dat ze beter even iets terug had kunnen roepen in plaats van eerst gauw iets aan te trekken. Terwijl ik vond dat ik niet zomaar naar boven had moeten lopen. Maar ze antwoordde gelijk dat ze dat niet erg vond. Toch vond ik het beter om weer naar beneden te gaan en ik zei ďik zie je zo welĒ. Ik liep de kamer uit en zag nog net dat ze een truitje aantrok. Ik dacht meteen aan de woorden van mijn man, die wel eens had gezegd dat zij af en toe geen beha onder haar shirtje aanhad, zodat hij de vormen van haar borsten zo goed had kunnen zien. Ze was absoluut verre van knap maar ze had een mooi figuur en dat maakte veel goed, aldus mijn man. En nu ik haar zo gezien had, moest ik hem volledig gelijk geven. Maar ik merkte ook dat het me niet onberoerd had gelaten.

Eenmaal beneden in de keuken aangekomen dacht ik na over wat ik gezien had en vooral wat ik voelde. Een moment later kwam ze de keuken inlopen en vertrokken we vervolgens naar de stad. Het viel mij direct op dat ze een heel luchtig zomer rokje aanhad. Je zag zelfs de contouren van haar benen. Ik had haar eigenlijk nog nooit in een rok gezien. Nou zag ik haar natuurlijk ook niet zo vaak, maar toch. En als ik er zo over nadacht had ze eigenlijk maar heel weinig aan. Alleen een truitje, een zomer rokje en een klein tangaslipje. Haar buitensporige kleedgedrag verbaasde mij bijzonder, maar maakte me ook steeds nieuwsgieriger over wat voor kleding ze zou gaan kopen. Heel even in mín gedachten zag ik haar al in een leren pakje met jarretels en laklaarzen. Daarmee zou mijn man meteen zijn gelijk halen en zeggen, zie je wel dat ik gelijk had, ďstille wateren hebben diepe grondenĒ. Eenmaal in de stad begon de tocht der tochten. We bezochten de ene kledingzaak na de andere en ondanks dat we zo verschillend waren konden we het heel goed met elkaar vinden. Misschien ook wel door het voorval bij haar thuis, wat mij ongewild in beroering had gebracht. Terwijl ik nog nooit in mín leven iets voor een vrouw heb gevoeld. Ik had ook niet de gedachte dat ik lesbisch of biseksueel zou zijn.

Intussen kwamen we net een winkel uit toen zij plotseling bemerkte dat ze haar plastic tas met kleding in de paskamer had laten hangen. Ik reageerde direct en zei dat ik die wel even zou pakken. In de paskamer aangekomen greep ik de tas van de haak en keek nog gauw even of het haar tas was. Met ťťn blik zag ik haar slipje tussen haar nieuwe kleding zitten. Ik stond even perplex. Zij had haar slipje kennelijk ergens uitgetrokken. Waarschijnlijk paste het toch niet zo lekker, dacht ik gelijk. Toch kreeg ik een opgewonden gevoel bij de gedachte dat ze geen slipje aanhad. Maar eenmaal uit de winkel probeerde ik snel de draad weer op te pakken en net te doen of er niets aan de hand was. Na een paar winkels zag ik een leuke blouse die ik wilde passen. Even later verdween ik achter het pasgordijn. Op dat moment wist ik dat ze bij het pashokje stond en mijn voeten en kuiten moest kunnen zien. In een opwelling trok ik mín slipje uit en zag via de spiegel, langs de spleet van het gordijn, dat zij mijn escapade gadesloeg. Dit maakte me zo geil dat ik vervolgens mín rokje omhoog schoof en mezelf begon te strelen. Maar plots kwam ze mín pashokje binnen en liet het gordijn achter haar dichtvallen. Zo leek het net of ze alleen maar even kwam kijken of de kleding goed paste. Ik had niet meer het vermogen om mijn rok nog goed te doen zodat ze mijn vagina in volle teugen kon zien. Meteen voelde ik haar hand over mijn onderbuik glijden. Ik slaakte een diepe zucht en drukte in een reflex haar vingers tussen mijn natte schaamlippen. Het gebeurde in een opwelling en meteen was die roes ook weer voorbij. Ik haalde haar hand bij me weg en zei wat paniekerig, laten we maar gauw weggaan. Ik vond het behoorlijk gÍnant dat zij mij betast had. Maar die gedachte werd meteen verstoord toen zij nu mijn hand pakte en deze onder haar rok naar haar schaamstreek leidde. Ik voelde me verlamd en liet het gewillig toe. Ik dacht een behaarde vagina te betaste, maar niets was minder waar. Ik voelde een smal reepje schaamhaar en een fluweel gladde huid daaromheen. Het ging bij mij echt alle verwachtingen te boven. Maar bij het aanraken kreeg ik direct weer een onbehaaglijk gevoel. Ik trok mīn hand weg en ik zei opnieuw dat ik wilde gaan. We deden onze kleding goed en stapte met een schijnheilige blik uit het pashokje. Maar ik zag aan de vrouw die stond wachten dat zij meer had gezien dan dat wij wilde doen geloven. We moeten hier vlug weg fluisterde ik nog eens tegen haar. Ik stelde voor om de kortste weg naar de auto te nemen. Ze stemde in en stelde voor om bij haar nog een kopje koffie te gaan drinken. Ik vond het goed en even later gingen we richting huiswaarts.

Onderweg vroegen we ons steeds af hoe dit nou had kunnen gebeuren. Ik zei dat mijn man wel eens gezegd had dat 70% van de vrouwen van nature biseksueel is aangelegd. Maar ondanks dat wilde we het hele gebeuren snel vergeten. Maar het bleek al gauw dat ik dan beter gelijk naar huis had kunnen gaan. Want terwijl we even later samen op de bank zaten legde zij plotseling haar hand op mijn knie en vroeg of ik nog kopje koffie wilde. Het leek heel onschuldig maar op de een of andere manier gaf het me een fijn gevoel. Intussen ging ze met haar hand langzaam naar de binnenkant van mín knie. Plotseling schoot me te binnen dat ik geen slipje meer aanhad. Mín hart klopte in mijn keel maar liet het gelaten toe. Het gaf een me een ongekend lekker gevoel dat me even alles deed vergeten. Want terwijl ik me kort daarvoor nog behoorlijk opgelaten voelde liet ik nu alles gewillig toe. Ik voelde haar hand steeds verder onder mín rokje gaan. Plotseling raakte ze met haar vingertoppen mín schaamlippen. Ik begon nu volledig de controle te verliezen en schoof met mijn billen naar voren zodat haar vingers in mín vagina gleden. Ook zij raakte nu de controle kwijt en in een rap tempo werkte ze haar laatste kledingstukken uit. Ik zag nu haar mooi geschoren vagina. Ik had dit van haar wel het laatst verwacht en stond er nu ook niet meer van te kijken als ze wel eens in mijn lade was geweest. Misschien had ze zelfs mijn vibrator wel eens gebruikt. Want een ding was zeker ďstille wateren hebben inderdaad diepe grondenĒ. Plotseling boog ze zich met haar naakte lijf half over me heen en ik voelde haar vingers weer in mín vagina. Ik slaakte een diepe zucht. Ze prikte haar tepels tegen mijn borsten en bewoog deze behendig rond mijn tepels. Ik had niet verwacht dat het zo lekker was om de borsten van een vrouw tegen me aan te voelen. Intussen ging ik met mijn hand naar haar schaamstreek en voelde haar drijfnatte vulva. Heel subtiel gleed ik met twee vingers langs haar schaamlippen. Haar schaamvocht geurde heel aanlokkelijk. Op dat moment ging zij op haar knieŽn om mijn rok uit te trekken, terwijl ik mezelf gauw van mín truitje en beha ontdeed. Ik raakte ineens weer ontmoedigd door wat ik daar aan het doen was. We hadden er ook helemaal niet op gelet dat de vitrage in het midden ophing. Ik moest er niet aan denken dat iemand dit vanaf de straat zag. Maar zij wist me volledig te verlammen door met haar tong tussen mín schaamlippen te manoeuvreren. Met het puntje van haar tong begon ze mijn opgezwollen clitoris heel behendig te masseren. Het leek wel of ze hier ervaring mee had of zou het komen omdat een vrouw dat nou eenmaal beter aanvoelt. Ik begon nu zo hard te kreunen dat het bij de buren te horen moest zijn. Zij drukte dan ook snel haar hand op mijn mond en fluisterde, dat ik wel voorzichtig moest zijn. En dat was voor mij het moment van bezinning.
Ineens ontstond er een afkeer van wat ik aan het doen was en nog meer met wie. Al moest ik bekennen dat het enorm lekker was. Ik stond op, kleedde me snel aan en liep rechtstreeks naar buiten om mijn fiets te pakken. Zij trok snel haar blouse aan en liep achter me aan. En terwijl ik de poort opendeed zei vervolgens heel bedeesd Ö.. tot woensdag! Ja tot woensdag, antwoordde ik, en fietste vervolgens de brandgang uit. Onderweg dacht ik aan wat er allemaal gebeurt was en leek het allemaal nog heel onwerkelijk. Maar gaandeweg gaf het me een goed gevoel. Ik zag het als twee heteroseksuele vrouwen die zich een moment tot elkaar aangetrokken voelde. En bij die gedachte hield ik mezelf dan maar voor, dat 70% van de vrouwen, vaak zonder het te weten, biseksueel is aangelegd. Dus ik hoefde me niets te verwijten. Het was goed zo!

A.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners