Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een Love Story - 4196 keer gelezen
De dildo in mijn kut zoemde zachtjes, zocht en vond mijn klitje. Ik zat wijdbeens voor de spiegel en zag het ding bewegen. Het meisje in de spiegel was behoorlijk geil. Het geile zweet droop van haar naakte lichaam. Toen ik het orgasme voelde aankomen stak ik een vinger in mijn druipnatte kut en maakte een soort van "kom hier" beweging en vond het g-plekje.
Oh, meisje in de spiegel, ik wil... oh...klaar... komen. Mijn kut was drijf en het orgasme was hevig. Tijd voor een douche.
Even later was ik op weg naar mijn vriendin Els. Drie jaar waren we nu al vriendinnen. Een heel arsenaal van experimenten op sex-gebied waren al de revue gepasseerd. Bestond ons leven dan alleen uit sex? Natuurlijk niet. Maar een intensief sexleven hadden we zeker. Acteerspelletjes bijvoorbeeld. Zo ook nu.
Aanbellen, even wachten. Een uitermate zedig geklede dame (Els) deed open.
Dag mevrouw, ik ben van het CBS, zou ik u wat vragen mogen stellen?
Natuurlijk, komt u binnen.
De vragen werden steeds intiemer.
U bent dus lesbisch?
Ja.
Heeft u een vaste vriendin?
Ja.
Maar u gaat ook wel eens met andere vrouwen, eh...
Jazeker.
Hoe vaak komt u gewoonlijk klaar als u met een vrouw bezig bent?
Dat hangt er van af wat voor geile bui ik heb en hoe geil zij is.
Oh, juist ja.
Bent u nu geil?
Bijzonder geil.
Zo geil, dat u zich uit wilt kleden?
Nog veel geiler, komt u maar mee.
Zo, u bent mooi bruin.
En u bent nogal eh... wit en uw haar is ook ongewoon lang.
En rood ja, heel erg rood, iets op tegen?

Proestend van het lachen vielen we na zo'n spelletje op het bed. Soms waren we hierdoor zo opgewonden, dat we meteen op elkaar doken. We kenden onze lichamen en kutjes door en door, elk gevoelig plekje wisten we te vinden.
En ook deze vrijpartij werd weer een lekkere glibberige toestand, zweet, speeksel, soppende kutjes, het vermengde zich al rollebollend. Onze handen wilden overal tegelijk zijn. Het gebeurt niet zo vaak, maar deze keer kwamen onze orgasmes vrijwel op hetzelfde moment. Met mijn mond vol van haar geile sappen, draaide ik me om, kroop boven op haar en liet de hele natte boel in haar open mond glijden.

Als lepeltjes in een doosje lagen we zo een poosje uit te rusten.

Els?
Ja.
Ik moet je wat zeggen, maar ik ben bang dat je boos wordt.
En?
Ik heb geneukt.
Je hebt wat???
Geneukt. Het was minstens vijf minuten stil.
En? Was het lekker?
Nou, niet zo erg.
Deed het pijn?
Viel wel mee, hij was heel aardig en heel lief.
Je bent verliefd!
Schei toch uit, ik wil gewoon wat ervaring opdoen en ik wil ook wel es met andere...

Els rende ineens naar de badkamer en gooide deur achter zich in het slot.
Els!!!
Ga weg!!!
Toe nou?
Nee, ga weg, alsjeblieft, laat me alleen.
Ik hoorde ze heel hard snikken.
Elsje?
Geen antwoord.

Later vond ik een brief in de postbus. Ze hield veel van me, maar kon niet leven met de gedachte om anderen bij ons sexleven te betrekken. Misschien was ik wel een kreng, maar ik kon haar echt geen eeuwige trouw beloven, maar toch...

Er was niet zoveel meer over van dat zelfverzekerde, ietwat arrogante dametje daar in de spiegel. Een zielig hoopje ellende stond daar. HÍ, arrogant stuk vreten, weet je ook es wat het is als je de bons krijgt.
Voor het eerst sinds lange tijd deed ik die nacht geen oog dicht.

Een jaar later.
Ik duwde de jelly dildo in de wijd geopende kut van het blonde stuk, dat voor me op het bed lag.
Ik had haar, of liever zij mij, opgepikt vanaf een terrasje. Haar blikken in mijn richting waren duidelijk geweest en haar lange gebruinde benen in een veel te korte rok zonder slipje waren nog duidelijker. Nog geen vijf minuten had het geflirt geduurd toen ze bij mij in de auto stapte en nog geen kwartier later lagen onze kleren verspreid in haar slaapkamer.
Ik ga je neuken, geile slet, neuken tot je niet meer op je poten kunt staan.
Oh ja, neuk me, neuk me, gilde ze.
Terwijl ik met mijn eigen kut boven op haar gezicht lag, bewoog ik het ding in haar soppende grotje op en neer en heen en weer tot haar hele bekken kronkelde en draaide. het duurde niet eens lang. Al gauw loeide het orgasme door haar lijf. Zoals gewoonlijk duurde het bij mij weer wat langer, maar niet minder intens.
Ik draaide me naar haar toe en haar tong vond de mijne en draaide verwoed in mijn mond rond, terwijl mijn tietjes ietwat hardhandig gekneed werden. Het ging me eigenlijk wat te wild. Het afgelopen uur was wel even heel lekker heet, wild en geil, maar nu wilde ik wel van haar af.
Het is al laat, ik moet gaan.
Met tegenzin liet ze me los.
Even later draaide ik de stationcar de snelweg op en overdacht eens de huidige situatie. Met mijn moeder was een soort pact gesloten: geen meisjes in huis, zondig?!
Maar als ik wilde studeren, zou ik alle financiŽle ondersteuning krijgen die ik maar wilde. Het VWO-diploma had ik in mijn zak. Nu de PABO nog en dan over drie of vier jaar voor de klas. Mijn rijbewijs was betaald, de dure auto onder mijn kont, mijn bankrekening werd regelmatig aangevuld, jaja, een rijk, verwaand kreng was ik. En ook nog eens een supergeil geval, wat van de ene sex-orgie naar de andere holde. Mama moest eens weten...
Tot het op die bewuste dag helemaal uit de hand liep. Van de fles whisky die naast me lag had ik al een paar slokken achter de kiezen toen ik een 60-km weggetje indraaide langs het huis van Lisa. Zag ik daar licht? Feestje aan de gang op de deel?
Toch maar even kijken. Het achterdeurtje wat altijd open stond was gauw gevonden. Wat een tafereel!
Op een grote matras lagen zes naakte meiden in drie paartjes elkaar verwoed met een dildo te bewerken. Gezucht, gekreun, gehijg... oh wat een heerlijk geil schouwspel.
HÍ, meiden, ik ben er ook nog! Zes koppen keken omhoog.
HÍ, geile Lucy.
Van alle kanten werd ik gezoend, geknuffeld en omhelsd.
Hallo jongens, Lucy ruikt naar kut. Net nog in een neukgrotje geweest, Lu?
Hier zijn er nog meer, hoor!
Lisa duwde me een fles whisky in de vingers, die ik meteen aan de mond zette. Twaalf handen trokken me de kleren van het lijf, een fles bier werd over me leeg gegooid, terwijl er zowel in mijn kut als in mijn kont een dubbele dildo werd geduwd. Van voren en van achteren werd ik nu door twee meiden bewerkt en de overgebleven vier vormden een kring om me heen, die ritmisch klapten en schreeuwden: Neuken! Neuken! Neuken!
We kregen allemaal op dezelfde manier een beurt. Kreten en gilletjes van vele orgasmes vulde de ruimte.
Eindelijk zakte ik, vermoeid en beneveld op een bank neer.
Jongens, ik moet nu echt naar huis toe.
Buiten strompelde ik naar de auto.

En jij dacht dat dat allemaal zomaar ging!
De stem kwam vanachter het stuur.
Els?! Hoe kom je hier en hoe kom je in mijn auto?
Kop dicht, zuipschuit! Jij rijdt zo niet naar huis. Je gaat met mij mee. Ik bel je moeder wel op en zeg dat je ziek bent; slaap eerst je roes maar es uit, morgen praten we wel verder.

Toen de mist voor mijn ogen de volgende morgen een beetje optrok, zag ik een heel lief gezichtje naast het bed.
Els? Ben je erg boos?
Nee, maar dat moet ik eigenlijk wel zijn. Wou je nog onderwijzeres worden, het goede voorbeeld geven en zo? Moet je zo doorgaan!

Een dag later.
Ik kan je niet missen, Lucille, ik heb een jaar lang geprobeerd je te vergeten. Ik heb een paar losse relaties gehad, maar het is het niet, Lu. Jij bent alles voor mij.
Hele dikke tranen rolden me over de wangen.
Kijk es Lu, als ik aan je honger naar sex niet helemaal kan voldoen, kan ik dat, hoewel ik het er wel moeilijk mee heb, nog accepteren, maar maak het niet te bont alsjeblieft, als ik het maar niet zie en nog liever wil ik het helemaal niet weten en... drink es wat minder...
Ze kroop met haar naakte lichaam over me heen en zoende me in mijn hals. Haar tong zakte naar beneden, glibberde over mijn tepeltjes en draaide rondjes over mijn stevige kleine tietjes. Terwijl haar tong over mijn buik gleed, kriebelde haar halflange donderblonde haar over mijn op en neer deinende borstjes, wat op zich zelf al een heerlijk gevoel gaf.
Lig es stil.
Hoe kan ik nou stil liggen zo!
Het tongetje ging verder over mijn buik, woelde wat in mijn naveltje, ging naar het holletje in mijn lies, waardoor mijn benen automatisch wijd uit elkaar gingen en verdween toen in mijn heerlijke kleddernatte grotje. Ik hoorde ze slurpen. Dat geluid alleen al was genoeg om bloedgeil te worden. Haar mondje sloot zich om mijn klitje en dronk de vrijkomende sappen op die bij mijn orgasme vrijkwamen.
Ze ging op haar knieŽn zitten, gooide mijn lange rode haar tot boven mijn hoofd en bond me met de polsen en voeten aan het bed vast.
Zo, en nu ben je helemaal van mij en van mij alleen.
Nog iets te zeggen voor ik mijn geile kut in je gezicht duw?
Nee schat, ik geef me over.
Goed zo.
Ik slubberde haar kut zo goed als leeg; ik kon ook niet anders, want ik kon met mijn gezicht geen kant op. Ik gunde haar dit lolletje, ze had al zo lang naar mij verlangd.
Haar orgasme was dan ook nog nooit zo hevig geweest.

Er waren niet veel mensen in de bioscoop.
Els?
Ik moet je nog bedanken.
Waarvoor?
Nou, voor... je weet wel...
Nee.
Omdat je houdt van dit verwende rotkreng.
Niet huilen nou, Lucille, weet je wat we doen? We beginnen gewoon opnieuw.
Ja, lieverd, we beginnen gewoon opnieuw.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners