Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een Goede Buurvrouw - 21225 keer gelezen
Laat ik beginnen met te vertellen, dat ik, Marga, een prima huwelijk heb. Ik ben al 5 jaar getrouwd en mijn man, Johan, is echt een schatje eerste klas. Hij doet alles om het me naar de zin te maken, niets is teveel voor hem en ik houd dan ook zielsveel van hem. Ook in bed gaat alles volledig naar wens. We vrijen regelmatig, er is nog steeds spontane sex en we zijn allebei niet vies van een experimentje, een vreemde locatie of een ongewoon standje. De enige donkere wolk aan onze huwelijkshemel is mijn onvruchtbaarheid. Allebei wilden we kinderen toen we trouwden en ondanks alle sex raakte ik niet zwanger. Uit tests bleek, dat er in mijn lichaam iets niet werkt en een natuurlijke zwangerschap is dan ook onmogelijk. Ook IVF biedt geen oplossing, omdat mijn baarmoeder niet in staat is, om een kind te verzorgen en in leven te houden.

Dit heeft ons veel verdriet bezorgd, maar het heeft ons ook dichter bij elkaar gebracht. We dragen deze last samen en zijn nu al een paar maanden bezig met het zoeken naar informatie over het adopteren van een kindje. Gelukkig zijn we nog jong, 28 en 27, dus we hebben geen haast. Wat ook maar goed is, want je wordt stapelkrankjorum van de bureaucratie die hiermee gemoeid is. Maar zoals al gezegd, dit is het enige dat ons dwarszit. Daarom begrijp ik nog steeds niet, waarom ik heb gedaan, wat ik heb gedaan en erger nog: Waarom ik er zo naar verlang om het weer te doen.

Ik zal bij het begin beginnen. Het begin, dat is ongeveer een half jaar geleden. Johan en ik wonen in een rustige buitenwijk, waar we een twee-onder-een-kap woning hebben. Een jaar geleden verhuisden onze buren, een ouder echtpaar, naar een verzorgingshuis en kwam hun huis te koop te staan. Nu is de huizenmarkt niet helemaal optimaal op het moment, dus de verkoop ging niet al te best. Wel kijkers, geen kopers. De buren hadden ons de sleutels gegeven, zodat we af en toe de boel konden luchten, de tuin een beetje konden bijhouden en konden voorkomen, dat er ingebroken werd.

Ruim een half jaar geleden werden we weer gebeld door onze oude buren. Ze waren helemaal opgelucht, want ze hadden kopers gevonden voor hun huis. Hun zoon kwam terug uit het buitenland en hij en zijn vrouw wilden het huis kopen. Omdat onze buren er ruim 40 jaar gewoond hadden en ze dus geen hypotheek meer hadden, konden ze het voor een redelijke prijs aan hun zoon overdoen en nu wilden ze graag, dat Johan of ik de nieuwe bewoners een keer zouden rondleiden door het huis. Uiteraard vonden wij dat geen probleem en de afspraak werd gemaakt voor de volgende zaterdag.

"Dan mag jij makelaartje spelen," grinnikte Johan, "Dat is mijn vis-dag."

Eens in de maand ging Johan met drie vrienden een dag vissen. Meestal eindigde die dag met weinig vis, maar wel met een stuk in hun kraag en een Johan-met-een-kater de zondag erna, maar ik vond het niet erg. Iedere man heeft een hobby nodig en iedere man heeft behoefte aan af en toe een dag onder de mannen. Meestal gebruikte ik die zaterdag om rustig het huis helemaal aan kant te brengen, een filmpje te kijken of een boek te lezen. Avondeten deed ik die dagen meestal bij mijn vader en moeder, die een dorpje verderop woonden.

"Als je dan eens nuttig ging vissen en die Staatsloterij-vis ving, had ik er ook nog wat aan," zei ik en Johan raadde me aan om dan een wonderrecept voor aas of een recept voor wonder-aas uit te vinden.

Die zaterdag was Johan al vroeg vertrokken en ik wandelde op mijn gemak naar het buurhuis om het klaar te maken voor de bezichtiging. Onze huizen stonden er een jaar of 45, degelijke huizen, een tikje ouderwets, maar goed te onderhouden en niet te duur. De buren hadden er vanaf het begin gewoond en het huis in de loop der jaren gemoderniseerd, zodat het nu ideaal was voor een gezin, eventueel met kinderen. Johan en ik hadden er zelfs nog even aan gedacht het zelf te kopen, maar dat was ons net te duur. Ik wandelde door het huis, legde alles recht, haalde er even de stofdoek en stofzuiger doorheen en keek tevreden rond, toen ik klaar was. Een plaatje. De fotograaf voor Wonen-magazine kon direct langskomen, dacht ik en keek op mijn horloge. Nog een uurtje totdat de kopers zouden verschijnen, dus ik kon nog even gaan douchen.
Ik douchte, trok een makkelijke jurk en slippers aan (het was laat in de lente en prachtig weer), nam nog een kopje thee en wachtte.

Precies op de afgesproken tijd ging de bel en ik wandelde naar de voordeur. Voor de deur stond een vrouw van een jaar of 30-35 en ik stond even te duizelen. Ze was beeldschoon. Krullend blond haar, donkerbruine ogen en een figuur in een strakke jeans en ruime bloes om U tegen te zeggen.

Ik was, voor zover ik wist, niet bi-sexueel. Natuurlijk had ik in mijn tienertijd voorzichtig ge"xperimenteerd, maar verder dan een beetje zoenen en elkaars borstjes voelen was het nooit gegaan en ik had me ook nooit aangetrokken gevoeld tot vrouwen. Maar dit was anders. Deze vrouw had een aanwezigheid, ze straalde vrouwelijkheid uit en haar ogen stonden een beetje ondeugend, hoewel ik er van uit ging, dat ze op dat moment volkomen serieus was.

"Hallo," zei ze vrolijk, "Ben jij Marga? Ik ben Franka, de schoondochter van de Van Beeks. Nou ja, ik ben zelf ook een Van Beek, natuurlijk, al is het maar door huwelijk."

Ik schudde mezelf mentaal even door elkaar.

"Oh, jij komt naar het huis kijken?"

"Klopt. Eigenlijk zouden we samen komen, maar Ronald, mijn man dus, werd weggeroepen voor een spoedgeval. Hij is chirurg, zie je dus hij zei, dat ik maar even alleen moest gaan kijken. Tenslotte is hij in dit huis opgegroeid, dus hij weet wel een beetje hoe het eruit ziet."

Ze sprankelde. Er is gewoon geen ander woord voor. Ze praatte snel, volkomen open en haar verklaring waarom haar man er niet bij was, was volkomen gespeend van het toch wat opschepperige toontje, dat vrouwen van doktoren vaak hebben als ze met stervelingen spreken, wier man toevallig geen medicus is.

"Kom even binnen," zei ik, "Wil je eerst een kopje thee of zo?"

"Lekker," zei Franka, "Ik ben de hele ochtend al aan het hollen. Terugkeren naar je eigen land is leuk, maar er moet zo vreselijk veel geregeld worden..."

We zaten aan de keukentafel en ze babbelde honderduit. Zij en Ronald waren al 10 jaar getrouwd en hadden geen kinderen. De laatste 4 jaar hadden ze in Amerika gewoond, waar Ronald zich had gespecialiseerd in een zeer ingewikkelde operatietechniek, die in opkomst was in Europa. Door die kennis kon hij nu overal waar hij wilde een baan vinden en hij was nu als chirurg verbonden aan een groot universiteitsziekenhuis. Franka zelf was van huis uit modefotografe en ze werkte free-lance voor een heleboel grote tijdschriften.

"Heerlijk werk," lachte ze, "Ik zie alle mode het eerst en die mode wordt dan ook nog eens gedragen door knappe mannen en mooie vrouwen. Ik geniet elke dag."





Ik mocht haar eigenlijk meteen. Met haar als mijn buurvrouw en misschien als vriendin zouden mijn dagen een stuk gevulder kunnen worden. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en voelde me wat raar in mijn maag. Tijdens haar praten bewoog ze veel, waardoor haar borsten onder haar bloes bewogen en die beweging benam me af en toe de adem. Ook legde ze soms haar hand op de mijne en dan tintelde mijn huid. Ik vroeg me echt af, wat er met me aan de hand was.

"Zullen we dan maar gaan kijken?" vroeg ik na twee kommen thee en samen liepen we naar het huis naast ons. Franka keek in de voortuin om zich heen.

"Het is hier wel stil," zei ze en ik knikte.

"Er wonen hier niet zoveel jonge gezinnen, dus weinig kinderen."

Ze keek even opzij.

"Jullie hebben ook geen kinderen?"

Ik slikte en schudde mijn hoofd. Franka zag de signalen blijkbaar en raakte even mijn arm aan.

"Sorry. Ik vroeg het me gewoon af, waarom zo'n jong en leuk ding geen moeder was."

Ik glimlachte wat moeizaam.

"Niet vrijwillig, in ieder geval," zei ik, "Maar we willen misschien wel een kindje adopteren."

Meteen begon ze weer te bubbelen en sprankelen.

"Oh ja!" riep ze, "Dan kan ik erop passen als jullie uit willen en een tante zijn."

Ze maakte me aan het lachen en ik vergat een beetje de pijn.

"Dank je," zei ik ernstig, "We zullen dat zeker laten meewegen in onze beslissing."

We keken elkaar aan en gierden het uit. Nu wist ik het zeker, dit was een vrouw waar ik vriendinnen mee kon zijn. De bezichtiging was een eitje. Zoals ik al zei was het huis in de loop der jaren keurig bijgehouden en gemoderniseerd. Gelukkig stonden er ook overal nog meubels, zodat het geen lege, echo"nde kubus was, maar een ruimte, waarin je je kon voorstellen hoe er geleefd kon worden. Franka was weg van het huis.

"Prachtig," zei ze een paar keer, "Wat een sfeer."

Ook de tuin vond ze prima. De huizen in onze straat staan per twee een eindje uit elkaar, zodat we redelijk wat privacy hebben in onze tuinen. De achtertuinen grenzen aan een sloot en aan de andere kant ligt een weiland, dus geen achterburen. Ik vind dat prettig, want het geeft me de mogelijkheid, topless te zonnen en Johan en ik hadden al een paar keer van deze privacy gebruik gemaakt, door een heerlijke vrijpartij in de open lucht te houden.
Er stonden nog tuinstoelen en Franka plofte in ""n ervan neer.

"Kom even zitten, meid. Al dat gedrentel is de pest voor mijn voetjes."

Ze bukte en trok haar gehakte laarsjes uit.

"He he. Dat is beter."

Ze wriemelde met haar tenen, terwijl ik in een tweede stoel ging zitten. De zon scheen en we genoten even van de warmte en de rust om ons heen.

"Waar is je man eigenlijk?" vroeg Franka.

"Vissen," zei ik, "Het is zijn maandelijkse visdag."

Terwijl ik het zei, besefte ik hoe 'gewoon' het klonk. Haar man stond op dit moment in een operatiekamer hele moeilijke dingen te doen, terwijl mijn man met een stuk bamboe voor zijn buik vissen stond te molesteren. We leefden in totaal verschillende werelden.

"Oh, dan hebben we de tijd," zei Franka, "Zin om ergens wat te gaan eten? Ik trakteer, omdat je me zo goed hebt rondgeleid."

"Graag," zei ik en besefte dat ik het meende. Ik wilde graag langer bij haar zijn en haar beter leren kennen

"Moet ik me verkleden?" vroeg ik, met een blik op mijn gewone jurkje.

"Ben je mal?" lachte ze, "Je ziet eruit om op te vreten. Laat de mannen maar lekker naar je kijken, hoor."

Ik voelde mezelf blozen en Franka lachte nog harder. Ik bekeek mezelf nog eens: 27. 1.65. 60 kilo was niet verkeerd. Mijn ogen blauw, mijn haar donkerblond, iets te lang en te slordig. Geen onaardig figuur vond ik zelf en ik wist dat mannen nog wel eens naar me keken.

"Kom," zei Franka en rukte me uit mijn zelfbeschouwing. We liepen naar mijn huis terug, waar ik mijn tas pakte en mijn slippers verruilde voor gewone platte schoentjes. Franka zat voor het huis te wachten in haar autootje. Ze had een klein cabriootje en even keek ik jaloers naar dat karretje en vergeleek het met mijn 4 jaar oude boodschappentufje. Inwendig haalde ik mijn schouders op. Dat was het verschil tussen getrouwd zijn met een chirurg en getrouwd zijn met een accountant.

We hadden een fijne middag samen. Blijkbaar vond Franka het net zo leuk met mij als ik met haar en na de lunch zijn we samen de stad ingegaan. Alsof het vanzelf sprak en of we al jaren vriendinnen waren, stak ze haar arm door de mijne en als echte vrouwen slenterden we winkel in, winkel uit, pasten kleren en schoenen, bekeken tassen en sjaaltjes, dronken een sherry in een bodegaatje en eindigden de middag in een eetcafeetje. We kletsten en roddelden en ik had me in jaren niet zo vermaakt. Ik heb nooit veel vriendinnen gehad en in de buurt waar ik woonde, woonden weinig vrouwen van mijn leeftijd. Franka had ook haar serieuze kanten. We spraken over mijn kinderloosheid en ze was een begrijpend luisteraar, zonder neerbuigend te zijn. Zelf hadden ze ook geen kinderen, maar dat was uit vrije keuze. Ze waren allebei te druk en ze vonden hun werk allebei te leuk om dat te laten onderbreken door kinderen.

"Waarom ga je ook niet iets leuks doen?" vroeg ze "Je bent nog jong, je kunt toch wel werk vinden?"

"Jawel," zei ik, "Ik ben ook op zoek, maar het is niet makkelijk. Ik heb niet zoveel opleiding, dus ik word vaak gepasseerd door blonde dingen met grote tieten die ook niet kunnen typen."

Franka's ogen smeulden even.

"Marga, je bent een hele mooie meid," zei ze, "Haal jezelf niet zo omlaag. Ik heb vandaag diverse mannen naar je zien gluren, hoor."

Ik giechelde.

"Ach ja," zei ik, "Maar ik wil helemaal niks anders. Ik ben zo gelukkig met Johan, wat moet ik met andere mannen?"

"Nou, een rijke minnaar..." fluisterde Franka quasi-serieus en weer proestten we het uit.

"Ik heb gehoord dat er een chirurg naast me komt wonen," fluisterde ik terug,"Die zijn rijk en hebben vaak oude, frigide vrouwen. Misschien kan ik hem verleiden."

We gilden het uit van het lachen, tot verbazing van andere klanten in het caf". Die laatste ros" was er duidelijk ""n teveel geweest. Weer bijgekomen liepen we terug naar haar cabriootje en Franka bracht me naar huis. Bij het afscheid kuste ze me op mijn wangen en ik rook weer haar parfum.

"Tot kijk, Marga. Ik heb me prima vermaakt vandaag. En wees maar niet bang, we nemen dat huis en dan kunnen we elkaar nog beter leren kennen."





Ze vertrok en ik bleef een beetje hoteldebotel achter. Mijn gevoelens een wirwar van emoties: Vreugde, verwarring, onzekerheid en een beetje opwinding. Johan kwam voorlopig nog niet thuis, zag ik op de klok, dus ik liep naar boven en kleedde me uit. Onder de douche zeepte ik me lekker in en verbeeldde me dat ik Franka's parfum weer rook. Ik voelde mijn tepels hard worden en mijn buik begon te jeuken. Zonder dat ik het kon weerstaan gleed mijn hand over mijn borsten, mijn buik, naar mijn venusheuvel. De lippen van mijn poes voelden licht gezwollen en mijn klitje jeukte. Het was sterker dan ik en mijn vinger begon op en neer te glijden door mijn vochtige spleet. Het duurde niet lang of ik kwam heerlijk diep klaar en moest mezelf vastgrijpen aan de wasbak om niet door mijn knie"n te zakken.
Hijgend spoelde ik mezelf af, trok een truitje en een short aan en liep naar beneden, volledig in de war. Had ik nou zojuist gemasturbeerd op het beeld van een andere vrouw? Ik voelde me schuldig en opgewonden tegelijk toen ik in de tuin ging zitten om van de laatste zonnestralen te genieten. Schuldig tegenover Johan en opgewonden bij het vooruitzicht Franka weer te zien.

De volgende weken ging het snel. Ronald en Franka kochten inderdaad het huis en al na een week verscheen een verhuiswagen, die de oude meubels van de buren kwam ophalen. Toen verscheen een schildersbedrijf, vervolgens een hovenier, een dakdekker, een parketlegger en zo nog het een en ander aan vaklui, die het hele huis en de tuin onder handen namen en in drie weken opleverden. Weer verscheen een verhuiswagen en werd het huis gevuld met de meubels van onze nieuwe buren.

Gedurende die tijd had ik Franka een paar keer vluchtig gezien. Iedere keer als ze in het huis was, kwam ze even langs en iedere keer werd ik weer geraakt door haar vrouwelijkheid. Ze droeg iedere keer iets anders en het stond haar allemaal even fantastisch. Ze had het echter razend druk, dus meer dan af en toe een kop thee of een glas fris zat er niet in voordat ze weer aan de slag moest. Ik ontmoette ook haar man, Ronald. Hij leek erg op zijn vader en was net zo aardig. Hij had scherpe, grijze ogen en kwam op me over als een man die in elke situatie wist, hoe hij moest handelen. Een vaardige man, goed in zijn vak en succesvol in alles wat hij deed. Ik mocht hem wel en ook Johan kon goed met hem overweg. Toen ik wat afstand nam en beide mannen in mijn hoofd eens bekeek, begreep ik wel waarom. Johan was precies zo'n type als Ronald: bekwaam, kalm, aardig, behulpzaam en op zijn vakgebied evenzeer een expert. Ik besefte, dat ik niet jaloers op Franka hoefde te zijn: Mijn man was zeker de gelijkwaardige van haar man. Het was dus duidelijk dat er tussen ons een goede basis was om een vriendschap op te bouwen en daar was ik blij om.

Na drie weken werd het rustig naast ons. De laatste bestelwagen verdween, er werd niet meer geboord, getimmerd, gezaagd en gehakt en het raakte me een beetje toen ik eens langs het huis liep: Al dat werk, al die herrie en het huis zag er van buiten nog precies hetzelfde uit. Ik moest er een beetje om lachen. Het relativeerde alles zo. Terwijl ik daar stond te kijken, schrok ik ineens op van een claxon achter me en draaide me om. Franka zat in haar cabriootje en ik was precies in de oprit naar de garage blijven staan dromen.

"He dromer," riep ze, "Doe even een stapje opzij als je het moois van mijn huis wilt afkijken. Kan ik er tenminste in."

Ik stapte opzij en ze stoof het pad op, sprong uit haar auto en rende op me af. Haar rok waaierde om haar gebruinde benen en haar witte bloes was licht doorschijnend, waardoor ik de contouren van haar beha kon zien. Heftig omhelsde ze me.

"Het is helemaal klaar," zei ze, een beetje buiten adem. Dat was nog niets vergeleken bij de ademnood, die ik plotseling ervaarde toen ik haar lijf tegen me aan voelde. Ik kreeg kippenvel en even werden mijn benen slap toen ze me op mijn wangen kuste.

"Kom je kijken?" vroeg ze en willoos liet ik mezelf meetrekken naar de voordeur. Binnen bleef ik vol bewondering staan. Ik zag, hoe vakwerk een toch al mooi huis kon omtoveren in een prachtig huis. Ik had zonder problemen in het huis willen wonen zoals het was, maar wat Franka en Ronald ervan gemaakt hadden benam me de adem. Het was licht en ruimtelijk, zonder steriel te zijn. Ze hadden veel wit gebruikt, maar met genoeg kleuren om te voorkomen dat het geheel op een museum of ziekenhuis ging lijken. Met open mond bewonderde ik de inrichting: Moderne meubels, smaakvol en stijlvol. Aan de muur kunstwerken, verlicht door kunstig weggewerkte spots. De keuken was de droom van elke huisvrouw. Wederom: Stijlvol, voorzien van alle luxe en elk apparaat dat je kon wensen en kastruimte genoeg om de totale voedselvoorraad van Oeganda op te bergen en ruimte over te houden voor Andorra.

"Wauw," zei ik ademloos.

"Ik ben gek op koken," zei Franka, die achter me stond. Ik kon haar parfum ruiken en de warmte van haar lichaam voelen en kreeg opnieuw problemen met mijn ademhaling. Wat gebeurde er toch met me? vroeg ik me radeloos diep van binnen af, maar ik kreeg geen antwoord. Zonder mijn antwoord af te wachten pakte Franka mijn hand weer en trok me mee de trap op. Boven was het hetzelfde verhaal: Stijlvol, smaakvol en van goede kwaliteit. De badkamer was in een lichtgroene tint gehouden, die rustgevend was en toch uitlokte tot speelsheid.

"En dan nu de belangrijkste kamer van het huis," lachte Franka en opende de deur van hun slaapkamer Het eerste dat me er opviel was het enorme bed. Minstens anderhalf keer zo breed als een normaal bed. Gemaakt van eikenhout, met een hemel erboven was het de droom van ieder romantisch aangelegd meisje. Een grote kastenwand met spiegels aan de ene kant, het grote raam aan de andere kant en de wand aan het voeteneind volgehangen met prachtige erotische pentekeningen uit Japan, smaakvol en toch prikkelend. Een deur in de muur leidde naar de badkamer.

"Ik noem het soms mijn speelkamer," zei Franka, "Hier speel ik het liefst."

"Wat speel je dan?" vroeg ik.

Franka keek me aan.

"Kijk maar," zei ze zacht en liep naar de kastenwand. Ze schoof de deur opzij en ik voelde mijn adem stokken. In de kast hingen allerlei kostuums en jurken, de een nog mooier dan de ander.

"Ik ben nooit opgegroeid," zei Franka, "Ik hou van verkleedspelletjes."

Ze nam een jurk uit de kast, zwart, lang, zijde, met diep uitgesneden rug en voorkant.

"Het voordeel van modefotografie," lachte ze, "Je krijgt nog wel eens iets."

Ze liet me nog meer jurken zien en ze waren allemaal even prachtig.

"Maar wat doe je er dan mee?"

Haar ogen glinsterden.

"Ik gebruik ze om Ronald te verleiden," zei ze, "Ik speel graag rollen. Ik kan een prinses zijn, een gravin, een boerenmeisje. Hij vindt het leuk om een fantasie te beleven. Doen jullie dat nooit?"

Ik schudde mijn hoofd. Mijn handen gleden door de jurken en ik voelde de trillingen door me heen gaan als ik me voorstelde hoe een bepaalde jurk Franka zou staan. Franka schoof de kast dicht en ging op het bed zitten. Haar bruine ogen gleden van boven naar beneden over me heen en ik voelde me verlegen worden in mijn eenvoudige truitje en spijkerbroek.

"Je hebt perfecte maten, weet je dat?" zei ze plotseling, "Alles is in verhouding bij jou. Je zou een prima model zijn."

Ik bloosde en mompelde een protest. Franka stond op en liep naar me toe. Ze legde een vinger onder mijn kin en tilde mijn hoofd op. Voorzichtig bewoog ze het van links naar rechts.

"Je bent mooi," fluisterde ze. De aanraking van haar vingers deed me trillen. Ze stond zo dichtbij, dat ik alweer haar parfum kon ruiken en haar warmte kon voelen. Haar hand gleed over mijn wang en langs mijn hals. Ik sloot mijn ogen en voelde de warmte door mijn lichaam kruipen. Haar streling, anders kon ik het niet noemen, bezorgde me meer ademnood en ik begon sneller te ademen.

"Je hebt een prachtige huid," kwam haar stem, "Zacht en gaaf."

Haar hand gleed nu boven mijn borsten over mijn borst. Het was alsof ze een electrode in haar vingertoppen had, want overal waar ze me raakte begon ik te tintelen. Haar handen grepen mijn armen en draaiden me om. Ze stond nu vlak achter me en haar handen gleden langs mijn lichaam, volgden de contouren van mijn taille en gleden over mijn heupen.





"Je hebt een goed figuur," zei ze in mijn oor en ik sidderde.

"Wat doe je allemaal?" wist ik uit te brengen en in mijn oor hoorde ik een zachte, vrouwelijke lach.

"Ik heb je niet alles over mezelf verteld, lieve Marga," zei ze zwoel en haar tong likte mijn oorlelletje, terwijl haar handen over mijn buik gleden.

"Ik heb je niet verteld, dat ik ook op vrouwen val. En ik val op jou, lieve Marga. Vanaf die eerste dag dat ik je zag wil ik je al. Je bent zo mooi, zo puur. En ik heb je naar me zien kijken, schatje. Jij voelt het ook, ik zie het aan je."

Ik mompelde een protest, maar weer kwam die zwoele lach.

"Ik weet dat je getrouwd bent. Ik weet dat je van je man houdt. En dat je dit nog nooit gedaan hebt. Maar eens moet de eerste keer zijn, lieve Marga."

Haar tanden beten zacht in mijn oorlelletje. Plotseling voelde ik haar handen over mijn borsten glijden en de sensatie deed me hijgen, zelfs al streelde ze slechts over mijn truitje en mijn beha. Franka's mond daalde van mijn oor naar mijn hals en ze kuste me zacht. Ze had een van mijn erogene plekjes te pakken en ik kreunde onwillekeurig van de sensaties die door me heen schoten. Zachtjes beten haar tandjes in mijn huid, knabbelend gleed ze naar mijn nek. Ik was als verlamd, ik kon alleen nog maar voelen. Mijn spieren weigerden alle dienst en ik kon haar dan ook niet tegenhouden toen ze al kussend mijn truitje uit mijn jeans trok en haar handen eronder liet verdwijnen. Haar handpalmen brandden op de naakte huid van mijn buik en ik legde mijn hoofd achterover en kon alleen maar kreunen.

"Dat vind je fijn, lieverd?"

Franka's stem klonk zwoel, licht trillend in mijn oor.

"Ja," fluisterde ik, "Het voelt heel fijn als je me zo streelt."

Ze lachte een diepe, hese lach en liet haar handen verder glijden. Ze vond mijn beha en streelde over mijn borsten. Ik voelde haar warmte door het kant heen.

"Hmm, je draagt een stoute beha," fluisterde ze, "Hoopte je stiekem dat iemand hem zou zien?"

Ik kon geen antwoord geven, maar ze had gelijk, realiseerde ik me. Ik kleedde me vrouwelijker, sinds ik haar kende, alsof ik onbewust hoopte, dat iets zou gebeuren. Vandaag had ik een lichte, kanten beha aan, met alleen wat steun onder mijn borsten en mijn steeds harder wordende tepels priemden duidelijk in Franka's handpalmen. Haar handen keedden liefdevol mijn warme borsten en mijn benen begonnen te trillen van genot. Het was zo anders dan wanneer Johan dit deed. Zoveel zachter en toch krachtig genoeg om mijn lust te doen ontwaken. Ook haar mond in mijn hals maakte me helemaal week en ik had het gevoel dat de vlammen uit mijn lichaam sloegen. Plotseling liet ze me los en bijna zakte ik in elkaar toen mijn volle gewicht op mijn slappe benen terechtkwam, maar nog net op tijd ving Franka me op en draaide me om. Haar ogen boorden zich in de mijne en haar vinger gleed langs mijn ogen, over mijn neus, naar mijn lippen en ik kon niets anders dan die vinger kussen en hem mijn mond in zuigen en er aan likken. Genietend sloot Franka haar ogen.

"Ik wist het wel," fluisterde ze, "Ik zie het als een vrouw een geheim verlangen heeft."

Ze trok haar vinger terug en het volgende moment voelde ik haar lippen op de mijne. Die eerste kus was als een ontwaken. Ik realiseerde me, dat ik deze vrouw wilde. Ik, die zelfs nog nooit een lesbische film had gezien, die nog nooit gedachten over vrouwen had gehad, wilde nu vrijen met deze mooie vrouw, mijn vriendin en buurvrouw. Zonder aarzelen gaf ik me over aan haar kus en toen haar tong tegen mijn lippen tikte, opende ik zonder aarzelen mijn mond en streelde met mijn tong haar tong. Zeker vijf minuten duurde deze kus en op de hele wereld bestond alleen nog maar Franka's tong. Mijn hele wezen was daarop gericht en mijn hele lichaam reageerde erop. Mijn tepels waren harder dan ooit tevoren en ik voelde dat mijn poesje nat begon te worden. Franka's bruine ogen hadden elke spottende glans verloren en staarden troebel in de mijne. Haar handen gleden over mijn billen en eindelijk durfde ik mijn handen ook te bewegen. Ik streelde haar rug en gleed over de band van haar rok. Brutaal trok ik de stof omhoog en legde mijn hand op haar billen. Ik voelde alleen blote, warme huid onder de rand van haar string en het gevoel van haar naakte huid onder mijn handen wond me nog meer op.

Toen liet ze me los en stapte achteruit. Haar rok viel weer omlaag. Zonder mijn blik los te laten grepen haar handen de knopen van haar bloes, knoopten ze los en langzaam gleed hij van haar schouders op de grond.

"Kleed je uit," fluisterde ze. Haar borsten sprongen tevoorschijn, verpakt in en prachtige beha. Zonder aarzelen reikte ze achter haar rug en haakte hem los. Ze had prachtige, volle borsten met bruine tepels, die stijf naar voren stonden. Haar rok viel op de grond en haar slip, haar string volgde. Alleen haar schoenen droeg ze nu nog, met hakken waardoor haar prachtige benen nog mooier uitkwamen.

"Toe nou," zei ze, terwijl haar handen haar borsten streelden, "Ik wil je zien. Ik wil je voelen. Ik wil met je vrijen."

Als betoverd trok ik mijn truitje uit. Mijn jeans gleed langs mijn benen omlaag en ik stapte eruit, na mijn slippers te hebben uitgeschopt. In mijn lingerie, op mijn blote voeten stond ik voor haar. Franka's ogen verslonden mijn lichaam en haar hand gleed onwillekeurig tussen haar benen.
"Oh, Marga," kreunde ze, "Ik heb vaak over je gefantaseerd, maar je bent mooier dan ik had gedroomd."

Haar vinger kwam tussen haar benen vandaan en ze likte hem af. Toen stapte ze op me af en sloeg haar armen om me heen. Haar mond vond weer de mijne en terwijl we kusten, haakte ze mijn beha los en bevrijdde mijn borsten. Ze stopte de kus, keek omlaag en haar mond gleed naar beneden en zoog zich vast op mijn rechtertepel, waar haar tong met het topje speelde. Ik was nog nooit zo opgewonden, zo geil geweest als op dat moment. Ik voelde de natheid uit mijn poesje langs mijn dijen glijden en dat was me nog niet vaak gebeurd. Franka kuste nu omlaag, over mijn buik en knielde voor me neer. Haar mond gleed over mijn dijen en haar handen kneedden mijn billen, terwijl mijn eigen handen mijn borsten verwenden en aan mijn tepels trokken. Toen voelde ik haar vingers in de band van mijn slipje en langzaam trok ze het omlaag. De koele lucht op mijn natte lipjes deed een schok door me heen gaan.

"Wat een mooi kutje," hoorde ik Franka fluisteren, "Mag ik er een kusje op geven?"

Het point of no return. Vanaf nu was er geen weg terug meer. Als ik haar nu haar gang liet gaan, zou het leiden tot wilde sex. Maar ik wilde het. Ik verlangde zo erg naar haar warme lippen op mijn poesje, dat ik maar ""n ding kon denken en dat ook hardop zei.

"Asjeblieft," fluisterde ik, "Asjeblieft."

Het volgende moment raakte haar warme adem mijn schaamlippen en voelde ik haar lippen voorzichtig kussend op mijn natte spleetje. Het deed bijna pijn van genot en mijn handen vlogen naar voren, grepen haar haren en duwden haar hoofd tegen mijn kruis. Ik wilde niet dat ze stopte. Ze moest dit voor altijd blijven doen. Ze moest voor altijd haar lippen op mijn kutje houden, zo heerlijk was het. Johan was een ervaren beffer en hij likte me altijd fantastisch klaar, maar dit was een aparte klasse. Dit was eredivisie cunnilingus. Ik schreeuwde het uit van genot. Het was zo lekker, dat ik door mijn benen zakte en mezelf nog net kon opvangen.

Franka stond op, haar gezicht nat van mijn sappen. Ze pakte mijn hand en leidde me naar het bed. Samen zaten we op de rand, mijn kutje nog steeds brandend van verlangen. We konden elkaar alleen maar aankijken met gloeiende ogen. Eindelijk kon ik me weer bewegen. Ik bukte me en nam voor het eerst van mijn leven de tepel van een andere vrouw tussen mijn lippen. Het gevoel was vreemd, maar heerlijk. Haar tepel was hard en als ik er met mijn tong overheen gleed, kreunde Franka hard. Haar handen streelden mijn rug, terwijl mijn handen op haar benen lagen. Plotseling trok ze haar borst uit mijn mond en klom op het bed. Op haar knie"n zittend stak ze haar hand uit.

"Kom," zei ze en zag er vreemd kwetsbaar uit, "Kom bij me, lieve Marga. Vrij met me, asjeblieft."
Ik kroop op het bed en ging tegenover haar zitten.

"Wil je met me vrijen?" vroeg ze. Ik keek haar aan. Mijn lichaam gilde om haar lichaam. Ik wilde haar borsten voelen, ik wilde haar kutje strelen en likken, ik wilde haar laten klaarkomen. Voor het eerst van mijn leven verlangde ik naar een vrouw. Ik gaf haar dus geen antwoord, maar leunde voorover en kuste haar diep en langdurig, terwijl mijn handen voor het eerst haar borsten streelden. Franka ontspande zich en gaf zich aan me over. Langzaam gleden we onderuit op het bed, in elkaars armen, onze naakte lichamen tegen elkaar aan, onze monden op elkaar, onze tongen spelend, strelend, kronkelend, onze handen over elkaars lichaam. We verbraken de kus, maar onze handen bleven strelen. Ik voelde haar handen over mijn tepels gaan, mijn buik aaien, mijn poesje plagen en deed hetzelfde bij haar. Franka had een geschoren kutje en de naaktheid onder mijn vingers was opwindender dan ik ooit had meegemaakt. Haar schaamlippen waren groter dan de mijne, voller, vleziger en ze weken onder de druk van mijn vingers, waardoor ik een vinger in haar kon laten glijden, wat haar onbeheerst deed kreunen. Ook haar vingers gleden nu over mijn kutje en openden me als een bloem. Het gevoel van de vingers van een ander op mijn klitje was als een blikseminslag. Ik schreeuwde het uit van genot. Langzaam begon ze te strelen en ik werd waanzinnig. Stees opnieuw streelde ze dat knopje en elke keer liet ze mijn lichaam opspringen en steeds als ik bijna klaarkwam, hield ze op, tot ik het niet meer uithield.




"Toe nou," smeekte ik, "laat me klaarkomen. Asjeblieft. Ik wil klaarkomen. Schiet op, stomme trut, maak me klaar. Oh toe nou, lieverd..."

Haar hand verdween van mijn poesje en ik kreunde gefrustreerd en wilde haar slaan, maar ze was weg. Ik voelde haar lichaam kronkelen en mijn benen werden uit elkaar gedrukt. Zonder waarschuwing voelde ik haar mond op mijn kutje. Haar tong gleed door de drijfnatte spleet omhoog en over mijn klit. Dit was nog lekkerder dan met haar vingers en opnieuw gilde ik het uit. Weer likte ze en weer, steeds opnieuw voelde ik die natte, warme spitse tong omhoog glijden en mijn knopje raken. In mijn buik bouwde een vreemde spanning op, een gevoel dat leek op de spanning die ik voelde als Johan me likte of neukte, maar toch anders. Alsof het 380 volt was in plaats van 220 volt. De spanning werd steeds groter en ik kromde mijn rug om haar tong zo snel mogelijk op dat centrum van genot te krijgen, maar weer hield ze me op de rand. Steeds stopte ze en op een gegeven moment begon ze te plagen.

"Wil je klaarkomen, mooie Marga?"

Haar stem was hees van lust. Ik kon alleen maar kreunen. Weer likte ze en weer voelde ik de tintelingen beginnen en weer stopte ze.

"Zeg het maar schatje," fluisterde ze, "Wat wil je dan? Wat moet Franka met je doen?"

Mijn handen grepen in het dekbed en ik duwde mijn bekken omhoog naar haar mond.

"Nee, nee, dat begrijp ik niet," plaagde ze en gaf een snelle lik, "We zijn beschaafde mensen en kunnen praten. Vraag me wat je wilt, lieverd. Je kutje is helemaal nat, ik denk dat je wilt klaarkomen, maar ik durf het niet als je het niet toegeeft."

Weer een snelle lik en nu schreeuwde ik het uit.

"Ja, ik wil klaarkomen! Lik me! Asjeblieft! Het is zo lekker als je me likt!"

De tranen van frustratie liepen over mijn wangen. Waarom kwelde ze me zo?

"Was dat nou zo moeilijk?" fluisterde ze, "Dan zal ik mijn mooie Marga haar zin geven. Ik zal haar lieve kutje laten klaarkomen."

Haar mond gleed weer tussen mijn dijen en nu likte ze langzaam op en neer, maar eindelijk ging ze door en de spanning werd groter en groter. Ik wist niet meer wat ik deed. Ik gilde, kreunde, gromde, greep naar haar hoofd, trok aan haar haren, terwijl haar tong me dichter en dichter bij de ontlading bracht. Ik voelde haar hand bewegen en toen schoof ze een vinger mijn druipende grotje in. Dat gaf de doorslag. Alles trok samen in mijn buik en met een helse gil kwam ik klaar als nooit tevoren. Ik hoorde mezelf krijsen, mijn lichaam schokte aan alle kanten, mijn baarmoeder trok samen en de wanden van mijn kutje knepen zich strak rond die binnengedrongen vinger. Het genot was onbeschrijfelijk en duurde langer dan ik ooit had meegemaakt. Steeds als het wat afzwakte bewoog Franka haar vinger of liet haar tong weer over me heen glijden en dan begon het opnieuw. Eindelijk kon ik niet meer en duwde haar hoofd weg.

"Genoeg," hijgde ik, "Genoeg. Asjeblieft, stop. Nog een orgasme en ik krijg een hartaanval."

Franka kuste de binnenkant van mijn dijen, mijn knie"n en mijn benen en gleed toen naast me. Teder nam ze me in haar armen en ik kroop tegen haar aan, terwijl de naschokken door mijn lijf gierden en ik buiten adem was en wanhopig vocht om zuurstof. Zeker tien minuten heb ik liggen trillen en hijgen, voordat ik tot rust kwam. Al die tijd heeft Franka me vastgehouden, me kleine kusjes gegeven en me gestreeld. Eindelijk was ik weer bij mijn positieven en draaide me op mijn rug. Mijn lichaam was klam van het zweet, maar ik was gelukkiger dan ik ooit geweest was na een orgasme.

"Godallemachtig," hijgde ik en Franka lachte zwoel.

"Je haalt me de woorden uit de mond, lieverd. Ik heb met veel vrouwen gevree"n, maar nog nooit is er iemand zo klaargekomen. Je had dit echt nodig, he?"

"Ik heb nooit iets voor vrouwen gevoeld," bekende ik, "Totdat ik jou ontmoette. Je hebt me wakker gemaakt."

"Hmm," zei Franka, "Dus ik heb er nu een vriendinnetje bij?"

Haar hand bewoog loom en vredig in haar kruis. Ze streelde haar schaamlippen en stak af en toe een vinger naar binnen. Haar borsten gingen hijgend op en neer en ik werd op slag weer opgewonden van dit aanzicht. Ik rolde me naar haar toe en gaf haar een diepe tongzoen.

"Zeker weten, schat," fluisterde ik in haar oor en legde mijn mond op haar tepel en beet er zachtjes in. Franka kreunde.

"Ik ben zo geil," zei ze zacht, "De manier waarop jij klaarkwam... Waanzinnig. Wil je mij nu klaarmaken, lieve Marga? Wil je mijn kutje verwennen, me lekker likken? Ik wil zo graag klaarkomen, lieverd. Daarna kunnen we vrijen, lekker lang, maar nu heb ik een orgasme nodig."

Mijn tepels stonden nog steeds hard vooruit en op dat moment wilde ik niets liever dan de natte kut van deze vrouw, mijn nieuwe vriendin likken. Ik gleed omlaag. De geur van haar poes was overweldigend; zoet, muskusachtig en lokkend. Zonder aarzelen gleed ik met mijn tong in haar lies. Ik rook haar geuren het wond me op. Boven me hoorde ik haar fluisteren.

"Asjeblieft Marga. Lik me. Maak me klaar."

Ik stak mijn tong uit en gleed door de bron van die geur. Ik weet niet wat ik verwachtte te proeven, maar de smaak overtrof alles. Ik vond het heerlijk. Ik gleed omlaag en positioneerde me tussen haar benen. Ik wilde meer van die nectar, meer van haar vrouwenwijn. Gulzig drukte ik mijn mond op haar kut en begon te likken. Ik trok mijn benen op en ging op mijn knie"n zitten, zodat ik met mijn hand bij mijn eigen poesje kon en mezelf kon strelen. Terwijl ik haar likte, masturbeerde ik mezelf en voelde het orgasme aan komen stormen. Op hetzelfde moment dat Franka haar benen bij elkaar duwde, mijn hoofd ertussen klemde en mijn naam uitgilde, daverde ook het hoogtepunt door mijn onderlijf heen. Het was het meest opwindende dat ik ooit gedaan heb.

We hebben de hele middag in bed gelegen. We hebben elkaar gestreeld, we hebben naar elkaar gekeken terwijl we onszelf naar een hoogtepunt vingerden, we hebben kwartieren lang alleen maar liggen zoenen. Halverwege de middag zijn we in bad gegaan, waar we hebben zitten vrijen als verliefde tieners. Daarna hebben we elkaar in standje 69 samen naar een gillend hoogtepunt gelikt en toen zijn we in slaap gevallen. We waren net op tijd wakker om een snelle douche te nemen voordat onze echtgenoten thuiskwamen.

Die avond in bed heb ik met Johan een wereldvrijpartij gehad. Het gevoel van zijn harde pik in mijn kutje dat die dag al zo verwend was, maakte de dag helemaal compleet. Ik genoot van zijn stoten, kronkelde onder zijn lichaam en kwam samen met hem tot een laatste denderend hoogtepunt, waarbij ik zijn zaad in me voelde spuiten. Uitgeput viel ik daarna in slaap.

De vriendschap tussen Franka en mij is sinds die dag nog hechter. Behalve minnaressen zijn we echte vriendinnen. We gaan samen op stap, ik ga vaak mee als ze een fotoshoot heeft als een soort assistente en verdien zo ook nog een extra centje. Franka heeft me gezegd, dat ze alleen nog maar met mij vrijt (en met Ronald natuurlijk, want eerlijk is eerlijk: allebei houden we van onze man) en dat ze van me houdt. Ik weet dat ik ook van haar hou, als vriendin en als minnares. Ze heeft me doen ontwaken en mijn bisexuele ik wakkergeschud. Daarvoor ben ik haar dankbaar. Regelmatig hebben we heerlijke middagen samen en we experimenteren er op los met vibrators, dildo's, voorbindpenissen en sexy lingerie. Ik ben erg gelukkig met onze nieuwe buren.



Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners