Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Economie-lerares - 38649 keer gelezen
Hoi. Ik zal mijzelf eerst even introduceren. Ik heet Renate. Ik ben 18 jaar oud en zit in 6 VWO. Ik heb donkerblond haar, blauwe ogen, slank postuur, helaas een cup C. Ter vergelijking, ik heb zo'n beetje de kleinste boezem van de klas. Nu weten alleen mijn ouders dat ik lesbienne ben, en ik ben ook niet het type om het openlijk uit te dragen. Ook in mijn klas weet niemand het. Op sommige momenten is dat wel lastig. En een van die momenten, was het kerstgala.

Ik ging met een klasgenoot van me naar het jaarlijkse kerstgala in de kantine van de school. Het was voor de klassen 4VWO tot en met 6 VWO. Zoals elk jaar werd er veel gezopen en gezoend. Natuurlijk kon ik weinig doen, want dan zou iedereen weten dat ik lesbienne was. Ik was die avond zo'n beetje de enige die niet gezoend had. Oke, samen met de docenten. Die waren er ook. De meeste docenten waren niet heel erg swingend, maar er waren wel docenten bij waarmee je leuk kon dansen. een van die docenten van Mevrouw Kim van Bijlen. Ze was mijn docente Economie. Ze was gescheiden van haar man. Kim was 38 jaar oud, had lang bruin haar, bruine ogen, een cup D om van te dromen, en had een slank postuur. Ik kende mijn economiedocente al wat langer. Ze komt ook vaak in het dorpshuis. Ze woont een dorp verderop, maar heeft veel vriendin in het dorp waar ik woon. Het Gala ging erg gezellig weer voorbij, en toen de meesten naar huis gingen, was mijn klasgenoot ineens al vertrokken met een jongen. Dat was balen. Ik zou met haar meerijden naar huis. Vloekend stond ik op de parkeerplaats, toen Mevrouw van Bijlen me op het schouder tikte. 'Is er iets Renate?', vroeg ze met haar altijd lieve stem. Ik legde haar uit dat ik geen vervoer naar huis had. Gelukkig was Mevrouw van Bijlen in de auto, en mocht ik met haar meerijden. Mevrouw van Bijlen was een erg mooie vrouw, waar ik stiekem ook wel eens van had gedroomd. En ook nu zag ze er schitterend uit. Ze had een mooie zwarte galajurk aan, met toch wel een behoorlijke inkijk. Ik kon het soms even niet laten om te kijken. Mevrouw van Bijlen bracht me naar huis. 'U mag anders nog wel even verder komen hoor, ouders zijn er toch niet', stelde ik haar voor. Ze had er wel zin in, en ging met me naar binnen. We gingen op de bank zitten, en ik schonk wat fris in. We raakten aan de babbel, en steeds legde Mevrouw van Bijlen haar hand op mijn knie, en soms op mijn dijbeen. Opeens streelde ze mijn dijen, waardoor ik toch even een klein schrikkreetje losliet.

'Oh Sorry', zei ze. Ik zei dat het niks uitmaakte. Weer moest ik even in die inkijk kijken. En opeens pakte Mevrouw van Bijlen me weer bij de dijen. Maar nu keek ze me aan. Heel strak, en heel lang. 'Je bent lesbienne, of niet?', zei ze. Ik werd knalrood. Ik knikte verlegen ja. 'Ik wist het wel', zei ze. Ik keek haar verbaast aan. 'Hoe weet u dat? 'Misschien voelen andere lesbiennes dat wel aan, zei ze met een knipoog. Ik keek haar met grote ogen aan. 'Ja, ik ben ook lesbi', zei ze vol trots. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Nu legde in mijn hand op haar dijbeen. Ze glimlachte, en ze ging op me zitten. We keken elkaar aan, en toen volgde een lange vurige tongzoen. Mevrouw van Bijlen ging helemaal los. 'Oh Mevrouw', kreunde ik. 'Zeg maar Kim lieve schat', fluisterde ze in mijn oor. Kim stopte met zoenen, en trok mijn jurk in een rits kapot. Mijn galajurk van een behoorlijk bedragje was kapot. En het deerde me niet eens. Ze likte mijn borsten door het stof van de bh heen, en knoopte de bh los. Ook Kim haar jurk moest eraan geloven. Ik scheurde zo hard, dat de bh meteen meeging, en haar schitterende cup D schommelde voor me. Meteen dook ik er midden in, en begon te likken als een gek. Ze stond op, en deed mijn broek uit, en begon het slipje naar beneden te schuiven. Meteen stak ze 2 vingers in mijn kutje, waardoor ik het uitgilde van genot. Kim begon te likken en te vingeren, en het duurde niet lang of ik kwam gillend klaar.

Kim ging nu op de grond liggen, en ik dook tussen haar benen. Ik begon haar te likken, en ze pakte mijn hoofd, en drukte die dieper en dieper in haar kutje. Ook Kim moest eraan geloven, en kwam gillend klaar. Ze ging weer tussen mijn benen zitten, en maakte een vuist. Ze schoof de vuist langzaam in mijn kutje. Ik schreeuwde het uit van de pijn en van het genot. Ze bleef net zo lang doorgaan tot het echt niet meer kon. Kim begon harder te vuist neuken. Toen opeens de vuist eruit plopte, en ze die in mijn mond wou stoppen. 'Lik je eigen kutje vies sletje van me', fluisterde ze me toe. Ik likte mijn eigen sappen, en dat smaakte goed. Zo gingen we nog even door, en uiteindelijk was ik zo uitgewoond door haar vuist, dat ik in slaap viel. De volgende ochtend was de kapotte jurk, en haar ondergoed er nog, maar Kim was vertrokken. Er lag alleen een briefje. 'Kom Maandag even wat eerder op school, groet, je seksdocente'

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners