Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

ERGSTE actie ooit - 6517 keer gelezen
Lesbisch. Ik vond het zo vies vroeger, maar nu vind ik het echt leuk. Mijn eerste keer lesbisch was geweldig. We waren op een klasse-slaapfeestje van een jongen uit mijn klas. Heel veel mensen waren dronken, en ik en mijn vriendin en nog een meisje uit mijn klas die ik niet echt vaak sprak gingen naar buiten. We praatte een tijdje, en mijn vriendin ging uiteindelijk weer weg. Ik zag haar zo staan, het meisje dat nog over was, Mariska. Eigenlijk was ze best lekker. Mooie borsten, lekker dun, mooie haren, leuk gezicht.
"Eh, hoi."
"Oh, hoi." Zei ze.
"Wil je misschien even mee naar de badkamer, ik voel me niet zo goed."
"Is goed," zei het meisje, een beetje verbaasd.
In de badkamer ging ik op de badrand zitten.
Ik keek haar een beetje verlegen aan.
"Eigenlijk ben je niet ziek he?"
"Nee," zei ik.
Het meisje ging wat dichterbij me staan en fluisterde: "Ik weet wat je wel wilt."
"Weet je het zeker?" Vroeg ik gretig.
"Ja, jij wilt dit."
Ze boog naar me toe en gaf me een korte zoen op de mond. Toen ze haar hoofd weer langzaam naar achteren trok, pakte ik haar vast en trok haar hoofd weer terug en tongde haar. We tongde een tijdje en het werd wilder en wilder. We duwden elkaar in het lege bad en we stoeiden, al tongend. Toen raakte ik haar linker borst per ongeluk aan, en we verstarden allebei.
Mariska keek me aan, op een rare manier. Ik besefte dat ze nu wat geils verwachte.
Ik pakte haar t shirt vast en trok het weg. Haar BH maakte ik ook los. Mariska trok mijn vest uit en haalde ook mijn BH weg. En daar stonden we dan, tegenover elkaar, halfnaakt, met blote borsten. Toen begon ze opeens aan mijn tepels te likken. Ik deed het ook bij haar, en terwijl ik dat deed trok ze mijn spijkerbroek uit. Ook mijn slipje trok ze naar beneden. Ik stopte met likken en deed hetzelfde bij haar, alleen had zij een string aan en een tattoo met Playboy. Ik zakte in elkaar tot ik haar kut kon likken.
Zo gingen we nog een tijdje door, totdat er geklopt werd.
Ik schrok me dood en begon al mijn kleren bij elkaar te zoeken. Ze bleven kloppen en toen hoorde ik opeens een sleutel keren in het slot.
Ik verstarde. Drie jongens en een meisje kwamen binnen. Achter ze stond mijn vriendin. Wat een schouwspel:
Twee meisjes. Ik nog compleet naakt, Mariska had haar string aan kunnen trekken en haar BH voor haar borsten gedaan, maar die zat nog niet vast.
De badkamer was volledig over hoop gehaald.
"Oh, sorry. Ga maar lekker door, maar hou wel de deur open, zodat wij mee kunnen genieten," zei de voorste jongen grinnikend. We trokken onze kleren aan en gingen meteen naar huis.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners