Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dina Op Zwemles - 31433 keer gelezen
Dit is een fantasie verhaal over “De Avonturen van Dina”. De verhalen zijn op zichzelf staand met soms een vervolg als daar vraag naar is.

Ik ben Dina een jonge vrouw van 16 jaar oud. Slank gebouw, blond haar, met een paar B-cup borsten en een zeer strak kontje. Vandaag zou ik een zwemles gaan volgen.

Aangekomen aan het zwembad ging ik op zoek naar mijn instructeur. Het was een vrouw, Anna (27j). Anna had haar badpak al aan en wat een paar tieten had ze! Zeker een D-cup!! Het badpak zat strak rond haar lichaam, en je kon duidelijk haar kutlippen zien! “Ga je badpak aantrekken en kom dan naar het water!” Zegde ze beetje streng.

Ik ging het water nu in. “Zwem eerst maar wat schoolslag en dan zal ik kijken wat we kunnen verbeteren aan je slagen’ Zei ze. Ik knikte enkel van ja. “Benen meer strekken en grotere halen maken met je armen! Zwem zo maar vier baantjes.” Zei ze. Wat ik ook deed want het lukte me beter en beter. “Gaat het nog?” vroeg ze. “Ja hoor” zei ik. Dan gebeurde het ik kreeg een kramp in mijn kuit! Wat een pijn en die steken!!! Anna hielp me uit het water en wreef over mijn kuit. “Aaauuuw” Riep ik! “Kom even mee naar de kleedkamer dan masseer ik het los” Zei ze. Ik kon amper steun vinden op mijn been, zo pijnlijk was het!!

We kwamen aan de kleedkamer, Anna deed twee zitbanken tegen elkaar aan legde er een badhanddoek op en zegde: “Leg je maar op je buik hierop.” Met pijn ging ik liggen, haar handen kwamen op mijn kuit. “aaauw, oooo wat een ergerlijke pijn” Zei ik! “Rustig maar, het is zo weer beter” reageerde ze op zachte toon. De pijn minderde inderdaad! Op een zacht ritme masseerde ze nu mijn kuit en bovenbeen. “Dat is weer veel beter hé Dina” Zei ze. “Het is veel beter, dank je wel Anna!” Zei ik. Anna bleef me masseren, ook deed ze mijn andere been. Ik genoot er echt van, Anna haar handen voelden zacht en warm aan. Ze ging vanaf mijn enkel tot net onder mijn kontje.

Toen voelde ik haar handen over mijn kontje gaan! Wat gaat ze doen? En tot waar zou ze gaan? Anna kneedde nu mijn billen, en ze drukte ze uit elkaar. Wat ik duidelijk kon voelen aan mijn badpak. Ze ging verder en deed het badpak tussen mijn billen, de stof voelde ik zelfs tussen mijn kutlipjes gaan zo erg spande de stof. Daar lag ik met een blote kont voor een vreemde vrouw! “Zal ik verder gaan?” Vroeg ze zachtjes. Enkel een “Uhu” kon ik uitbrengen. Anna ging verder met het kneden van mijn billen! Toen ik naar haar keek waren haar tepels duidelijk zichtbaar door haar badpak! Met een vinger ging ze over de stof die spande tegen mijn kutje! Een “ooh” ontglipte me. “Lekker? Wil je je badpakje uitdoen?” Vroeg ze. Snel deed ik mijn badpak uit en legde me op mijn rug.

Anna bekeek me van top tot teen! Haar handen over mijn benen gingen langzaam naar boven! Even raakte ze mijn kutje aan en ging verder tot mijn borstjes. “Mooie borstjes en je fijne tepeltje! “Mooi hoor” Zei ze. “Ze zijn niet zo groot als die van u Anna” Zegde ik. “Wil je ze zien?” Ja knikte ik. Anna deed nu haar badpak uit en “wooow” wat een schoonheid! Haar stevige borsten met grote tepels, en dan haar kut met een streepje schaamhaar er boven. Ik voelde een rilling door me heen gaan! Anna kwam dichter en kuste mijn borstjes en zoog even aan mijn tepeltjes! Een “oooh” ontglipte me weer! “Zal ik je eens lekker verwennen” Vroeg ze. terwijl ze me een zoentje gaf. “Ja! Je bent zo mooi!!” Zei ik!. Met haar tong zocht ze mijn tong op, en gaven we elkaar een heerlijke natte tongzoen! “Je kutje likken?” Ik knikte enkel! Haar tong ging over mijn nek, tussen mijn borsten en buik tot ze aan mijn kutje kwam!

Anna deed mijn benen open zodat ze een goed uitzicht had op mijn tienerkutje! Ze kuste de binnen kant van mijn benen, dan raakte ze met haar tong mijn kutlipjes aan. “oooo Anna” hijgde ik! “Geniet maar!”. Ze omklemde haar mond over mijn kutje en zoog zich er vast aan! Wat een gevoel!! “ooooooh Anna….” Ze bleef maar zuigen en likken aan mijn kutje! “oooooh….ik kommmm...Anna..oooooh! Schokkend kwam ik klaar! Anna kwam naar mij toe en ze tongzoende me! Ik proefde mijn eigen kutgeil nu! “Smaakt lekker hé Dina” “Heel lekker” zei ik! “Lik mij ook eens Dina” Voor ik kon reageren, ging Anna op me zitten ze spreidde haar grote kutlippen en zette zich op mijn mond en neus zelfs. Ik werd begraven in haar kut!

Anna ging iets beter zitten en ik likte haar kutje, eerst met kleine likjes en dan met volle lange halen in en uit haar kletsnatte kut! “oooo Dina!.....” “Ik ga al komen meisje” “Wat doe je dat goed!!!” Ze kreunde luider en luider ik voelde en zag haar benen trillen! “Ik..Kommmm…” Ze spoot haar kutgeil in mijn mond die volliep! Ik schrok want zoiets had ik nog niet meegemaakt! “oooooh...Dina meisje” Hijgde ze maar! Ik maakte gorgel geluiden door dat ze men mond steeds vol spoot met haar kutsappen! Ze ging van me af en nam plaats naast mij op de grond. “Gho! Meid wat was dat lekker klaarkomen” Zegde ze zwaar hijgend!

Toen kwam ze languit op mij liggen, haar warme lichaam voelde heerlijk aan. We gaven elkaar kusjes en likten elkaars gezicht. “Wil je met mij scharen Dina?” “Wat moet ik doen?” Vroeg ik. We doen onze benen over elkaar als een schaar en dan raken onze kutjes elkaar en dan wrijven we elkaar tot een orgasme. We legden ons in de positie. Wat heeft Anna toch een grote kut, en dan dat streepje haar boven haar kut hemels voelde het! Op rustig tempo raakten onze kutten elkaar “ooooo… wat lekker….” Kreunden we beide! Anna haar kut werd helemaal nat, waardoor mijn kutje ook kletsnat werd! Ik liet mijn hand even over onze kutten gaan, en likte onze sappen er van af! “Laat mij ook eens proeven meisje.” Hijgde Anna. Liet mijn hand terug door onze kutten gaan, en gulzig likte Anna onze sappen op. Ik voelde een hemels orgasme opkomen, mijn klitje raakte steeds het strookje schaamhaar wat me wild maakte! “ooooo Anna…..ik kom” “Dina...oooo. ik ga ook klaarkomen!” Samen kregen we een geweldig orgasme!! Uitgeput legde Anne zich naast mij, nog steeds hijgend! We gaven elkaar nog een kusje en met veel tegenzin deden we terug ons badpak aan.

We stapten terug uit de kleedkamer, dat we een vrouw zagen die duidelijk staan luisteren had! Ze kreeg een rood hoofd en wandelde snel weg. Ik en Anna glimlachten, we gaven elkaar nog een afscheidskus en een knuffel. Het was namelijk tijd om naar huis te gaan. Lopend richting de uitgang en beetje natrillend nog, werd ik bij mijn arm genomen en een omkleedhokje gesleurd! Het was de vrouw die stond te luisteren aan de deur! Ze had zwart kort haar een beetje mollig groot kontje net als haar borsten een volle D-cup! Ik schrok en wou het hele zwembad bij elkaar gillen! “Ssst! Val je op vrouwen? Ik heb staan luisteren naar jou, wil je mij ook zo doen klaarkomen!” Vroeg ze! “Eum...ik val op vrouwen ja...Maar dit is wel ongewoon….” Zei ik. De vrouw kleedde haar uit en zegde “Alsjeblief lik me even? Ik sta zo geil!”. Zei ze. Rondom ons hoorde we stemmen van de andere mensen, wat toch wel spannend was. Ze konden ons namelijk zo betrappen als ze over de deur keken.

De vrouw legde een handdoek op de grond, en ik ging op mijn knieën voor haar natte kut zitten! “Ik ben Dina mevrouw?” Mijn naam is Els. Els ging beter zitten en hield haar knieën omhoog, haar kut goed open gerekt en groot! Ik ging met mijn tong over haar kut, plaagde haar even en met grote halen likte ik haar kut! Net zoals daarnet zoog ik me vast aan Els haar kutje! Ze liet een been hangen om haar mond te kunnen bedekken met haar hand! Ze hijgde en trilde “mmmm….;oooooooo.mmmmm” Hijgde ze zacht! Els haar kut werd natter en natter, met een gedempte kreun kwam ze klaar! Gulzig likte ik haar kut uit en ik stopte twee vingers in haar kut! Deze bracht ik naar haar mond, zodat Els haar eigen kutsappen kon proeven!

Met een gebonk werd er op de deur geklopt! “Mama ben je aangekleed! Ik wil naar huis!” Hoorde ik roepen. “Ja, Nog juist mijn broek aan doen Amanda. Koop maar al een Cola, mama is er zo!”. “Oké mama”. Els deed snel haar kleren terug aan en een beetje teleurgesteld zegde ze“Ik moet nu echt wel gaan Dina, ik zal je mijn kaartje geven want we moeten echt nog afspreken! Je was echt geweldig meid! Volgende keer zal ik je eens verwennen” Zegde ze. “Dat zou heel fijn zijn Els.” Zei ik. Els gaf me nog een tedere kus en verliet het hokje, ze was zelfs haar handdoek vergeten mee te nemen.

Eindelijk was ik uit het zwembad geraakt! Kijkend naar het kaartje van Els, bedacht ik me of ik haar wel zou contacteren nog. Hoe zou haar dochter er uit zien? En zou ze zo’n dingen ook doen met haar dochter. De gedachten gierden door mijn hoofd! Misschien wel een trio met moeder en dochter! Laat ik maar eerst eens naar huis gaan, want ik rammel van de honger!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners