Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De video avond - 4132 keer gelezen
Peter en Mariska hebben een goede relatie en ook op seksueel gebied zijn er geen tekortkomingen. Toch hebben ze het vaak over hun seksuele fantasieën waarin vaak seks met meerdere stellen aan de orde komt. Vooral Peter wordt erg geil wanneer
Mariska hem over deze fantasieën vertelt en ook Mariska kan er erg opgewonden over raken. Maar goed, erover praten is een maar er ook daadwerkelijk werk van maken is een heel ander verhaal. Dus blijft het tot op heden eigenlijk voornamelijk bij praten.
Totdat Mariska samen met haar vriendin Sonia naar de fitness gaat. Eens in de week spreken de vriendinnen af in de sportzaal en bespreken allerlei zaken waaronder natuurlijk ook hun seksuele avonturen. Na wat uitwisseling van dagelijkse bezigheden vertelt Mariska dat ze best wel vaak fantaseert over seks met twee mannen.

“Nou Sonia, ik had het er laatst met Peter over in bed, dat het me erg geil leek om gelikt te worden door een man, terwijl ik tegelijkertijd gestreeld en gezoend wordt door hem” fluistert Mariska zachtjes zodat de andere bezoekers in de sportzaal haar niet horen.
“Nou, nou Mariska, dat had ik niet achter jou gezocht”, zegt Sonia.
“Fantaseer jij dan nooit over seks met een ander”
“Eerlijk gezegd lijkt het mij ook wel spannend” giechelt Sonia zachtjes.
“Zou Erwin het wat vinden om het met jou, mij en Peter te doen” gaat Mariska verder.
“Ja, ik ben een beetje gek om Erwin naar jou te sturen en zelf een beetje thuis te doe het zelven” roept Sonia veel te hard uit, zodat de andere bezoekers verbaasd op kijken.
“Nee als we zoiets goed aan willen pakken, dan zullen we het met z’n vieren moeten doen” alle schroom lijkt nu bij Sonia verdwenen.
“Weet je wat” zegt Mariska, “we spreken a.s. vrijdag bij jou af onder het mom van gezellig een videootje kijken en een spelletje doen, dan hoeven we geeneens te liegen, de rest komt dan vanzelf”.
“Afgesproken” giechelt Sonia ondeugend.

Zo gezegd zo gedaan en Mariska weet Peter over te halen om vrijdagavond bij Erwin en Sonia op visite te gaan. Alhoewel Peter goed met Erwin overweg kan, heeft hij nooit zoveel zin om in het weekend op visite te gaan. Hij heeft dan meer behoefte om wat uit te rusten van het vele werk dat een eigen zaak met zich meebrengt. Van veel rust zou het dit weekend echter niet komen. Na een bakje koffie en een eerste biertje stellen de meiden voor om een videofilm te gaan kijken.

“Nou, het zal mij benieuwen wat voor video ze heeft uitgekozen” zegt Erwin “Meestal is het niet veel”. Mariska doet ondertussen de video in de videorecorder en ziet de heren even later verbaasd naar het vertoonde op het televisiescherm kijken. “Wel heb ik ooit Sonia” roept Erwin nog “ze hebben een verkeerde videoband aan je meegegeven”. Maar aan de ondeugende blik van Sonia heeft hij al gauw in de gaten dat daar geen sprake van is. De dames gaan naast hun eigen mannen zitten en de heren eerst nog beduusd maar al gauw een stuk meer opgewonden door het bekijken van al het geneuk op het televisiescherm. De meiden beginnen inmiddels door de stof van hun broek op zoek te gaan naar de al gauw gezwollen fallussen van de heren. “Zal ik je eens lekker verwennen, mannetje” lispelt Mariska in het oor van haar vriend”. Veel meer dan een tevreden gegrom komt er niet uit Peters mond. Ook Sonia houdt niet van half werk, want Erwin’s broek en onderbroek hangen al op zijn enkels en Sonia zit op haar knieën tussen zijn benen en neemt aanstalten om zijn inmiddels enorme staaf in haar mond te nemen. Vooralsnog plaagt ze hem nog met wat onschuldige likjes met haar tong. Peter ontdoet inmiddels Mariska van haar kleren en legt haar met haar rug op de bank en spreidt haar benen en begint hartstochtig de vulva van Mariska te likken. “Aaaahhh” klinkt het uit Mariska’ mond “dit is heerlijk”. Sonia ziet vanuit haar ooghoek wat Peter met Mariska aan het doen is en zegt tegen Erwin “Kom op joh, zal je die meid niet is een beetje meer aandacht geven”. Erwin loopt op de liggende Mariska af en bukt voorover om haar borsten te masseren en haar tegelijkertijd te tongen. Sonia zit ondertussen alweer tussen Erwin zijn benen om verder te gaan met de pijpbehandeling waar ze mee bezig is. Met een hand probeert Sonia Peter’s apparaat te vinden die ondanks zijn drukke bezigheden met Mariska op volle sterkte is.
“Stop je vinger in mijn kut, Peter” gilt Mariska uit, die nu duidelijk erg opgewonden is geraakt van het gelik van Peter. “Maak er maar twee van” en hij voegt de daad bij het woord en stopt twee vingers in haar inmiddels druipnatte spleet en begint haar verwoed te vingeren. “Aaahh, aaahh” Mariska kreunt en hijgt zo goed als dat mogelijk is omdat Erwin druk bezig is zijn tong in haar mond rond te roeren. Ook Sonia laat zich niet onbetuigd en wisselt de penis van haar man af voor die van Peter. Erwin staat er wat verloren bij nu Sonia zijn lul voor die van Peter verruild heeft en zegt tegen Mariska “weet jij hier soms raad mee” en biedt zijn inmiddels superstijve neuklat aan haar aan. Mariska die inmiddels buiten zinnen is van het gelik van Peter, begint verwoedt op de paal van Erwin te zuigen. Lang kan ze dit echter niet volhouden “aahhh, aaahhh, aaahh, oohh” kreunt Mariska luidt, waaruit blijkt dat haar orgasme niet lang meer op zich kan laten wachten. Peter haalt zijn vingers uit haar kut, zonder te stoppen met likken en stopt de twee vingers achteloos in haar anus. “Zo wil je het toch graag schat” kreet hij uit omdat het gepijp van Sonia hem ook niet ongemoeid laat”.

Zowel Mariska als Peter komen kreunend en hijgend klaar en de stellen gaan uitgeput op de bank zitten om van de inspanningen bij te komen. Veel rust wordt ze echter niet gegund. “Zo en nu zijn wij aan de beurt” zegt Sonia en gaat uitnodigend voor Peter op de grond liggen met haar benen weid zodat haar natte kut goed te zien is “Jij gaat mij diezelfde likbeurt geven als die je je vrouw net hebt gegeven. Peter geeft toe dat dat wel zo eerlijk is en vliedt zicht tussen haar benen en gaat verwoedt verder met likken. Erwin ziet ondertussen Mariska nog wat uitgeteld liggen en loopt op haar af met zijn nog steeds steigerende lul. Mariska ziet hem op hem afkomen en gaat welwillend voor hem klaar liggen. “Oohh, ik ben zo geil als een beer” kreunt Erwin en hij pompt zijn staaf diep in haar nog steeds doornatte grot. “Wat een lekkere glijtunnel heb jij toch, Mariska” mompelt Erwin amper verstaanbaar en gaat door met de parende bewegingen.
”Heb je misschien zin om me in mijn kont te neuken” oppert Mariska tegen Erwin en voegt de daad bij het woord en kruipt op haar knieën op de grond en steekt haar aars uitdagend in de hoogte. Dit liet Erwin zich geen twee keer zeggen. Met zijn vingers haalde hij wat geil uit haar kut en smeerde dat rond haar sluitspier en begint het een en ander met zijn vingers wat soepeler te maken. Voorzichtig plaatst hij zijn eikel nu voor haar anus en drukt langzaam maar zeker zijn lul in haar aars totdat hij tot en met de wortel verdwenen is, nu begint hij langzaam heen en weer te bewegen.

“Oohh, oohhh, dit is heerlijk” zucht Mariska, terwijl de penis van Erwin diep in haar aars stoot. Ondertussen is Peter nog druk bezig de clitoris van Sonia te bewerken, die daar duidelijk erg van geniet “ga door, aahh, ga door, Peter”. Peter heeft zijn zinnen echter op wat anders gezet en pakt zijn fiere paal vast en plaatst hem voor de druipnatte poes van Sonia. Eerst voorzichtig maar al gauw met rasse halen pompt hij zijn lul in de kut van Sonia “oooohh, wat een deugniet ben je, Peter” kreunt Sonia “om zomaar stiekem je neuklat in mijn onschuldige poesje te stoppen”. “Wacht maar Sonia dit is nog maar het begin” stamelt Peter en verhoogt zijn neukende ritme nog wat”. Aan de andere kant van de woonkamer begint het geluid wat toe te nemen, wat niet vreemd is omdat de ballen van Erwin bijna uit elkaar spatten van extase. “Ooohhh, aaahhh, aaahhh” kreunt Erwin “ik ga komen, ik spuit je anus helemaal vol”. “Ja toe maar, spuit dat nauwe kontje van me maar lekker vol sperma, geile beer die je er bent” steunt Mariska amper verstaanbaar uit. Het andere moment sprieten de volle lagen sperma diep in de darmen van Mariska en haalt Erwin zijn nog stijve penis uit haar aars. Al spoedig loopt het sperma uit Mariska’ haar aars wat een erg geil gezicht is omdat haar aars nog goed open is door het geneuk van Erwin. Uitgeteld vallen beide echter op de bank en zien hoe Peter zijn lading sperma op de borsten van Sonia spuit nadat hij net zijn lul uit haar zuigende kut heeft gehaald.

Nog nagenietend van de inspanningen zitten de stellen nu op de bank en bespreken nog wat van de geile belevenissen van zo even. “Dat we dat niet veel eerder hebben gedaan” zegt Erwin “het is met een andere vrouw doen is echt verschrikkelijk spannend en ongelooflijk lekker”. Onderwijl gaat Mariska wat hapjes klaar maken in de keuken. “Hoe is dat nou om Mariska in haar kont te neuken” vraagt Sonia aan haar man Erwin, die het zelf nog nooit heeft aangedurfd om zich anaal te laten nemen. “Nou, ik vind het een sensatie en snap niet dat jij daar niet aan wilt, Mariska vind het klaarblijkelijk erg lekker, want ik hoorde haar niet klagen. “Nou misschien is het vanavond wel een goede avond om het eens te proberen” giechelt Sonia en grijpt de lul van Erwin die alras weer fier overeind staat. Verwoedt begint Sonia aan zijn lul te trekken en gaat op haar knieën tussen de benen van haar man zitten om zijn lul een beetje op te pijpen. Peter vindt dit alles een zeer geil gezicht en besluit ze te helpen door de aars van Sonia alvast een beetje glad te maken met zijn tong en speeksel. “Oehh, Peter wat doe je nou, dat is lekker” stamelt Sonia met de lul van Erwin nog in haar mond “ga door, ga door”. Peter voelt zich aangemoedigd door de uitlatingen van Sonia en richt zijn eikel op haar inmiddels spekgladde anus. “Zo schatje, nou zul je wat beleven” zegt Peter “en drukt zijn lul tot de wortel in haar anus. “ooohhh, oooohhh, oooohh” kreunt Sonia “ dit doet meer pijn als ik gedacht had”. Peter is echter zo geil van de kont van Sonia en gaat gewoon door. “Na enkele momenten heeft Sonia ook de smaak van het kontneuken te pakken en geniet er intens van terwijl ze de lul van Erwin nog steeds met haar mond aan het bewerken is. Ze besluiten van houding te veranderen, zodat Sonia met haar anus op de lul van Peter gaat zitten met haar rug naar zijn gezicht. Erwin is inmiddels bezig om zijn tong rond de clitoris van Sonia te cirkelen, zodat Sonia van twee kanten verwend wordt. “Kom op Erwin, nu wil ik gesandwiched worden” stamelt Sonia “dat lijkt me zo ongelooflijk geil”. Dit laat Erwin zich geen tweede keer zeggen en brengt zijn neukgerei in stelling, terwijl Sonia nog ongegeneerd op en neer gaat en de staaf van Peter keer op keer diep in haar anus verdwijnt, stopt Erwin aan de andere kant zijn stijve lul in haar natte spleet. “ooohhh, oooohh, schatjes jullie verwennen me echt ontzettend goed” lispelt Sonia in het oor van Erwin. Peter kan het geile gebeuren echter niet meer houden en spuit zijn lading diep in de darmen van de vrouw van Erwin. Wederom druipt het sperma uit een kontje maar nu uit die van Sonia. “Zo, zo, heren, konden jullie niet even op mij wachten” roept Mariska, die uit de keuken met de klaargemaakte hapjes komt aanlopen. Erwin begint onderwijl te grommen, waaruit blijkt dat ook zijn hoogtepunt eraan zit te komen. Snel haalt hij zijn lul uit de kut van zijn vrouw en stopt hem vervolgens in de nog openstaande anus die nu zo soepel is als wat van het sperma van zijn vriend. “aaaaahhh, aaaaahhh” kreunt Erwin en lost de tweede lading sperma in korte tijd in het strakke kontje van Sonia. Sonia laat het allemaal met een geile blik in de ogen gebeuren.

Erwin, Peter en Sonia zitten een aantal momenten later moe maar voldaan op de bank, terwijl Mariska iedereen van een hapje en drankje voorziet. De video draait ondertussen door en een vijftal minuten later zijn de twee stellen er getuige van dat de dame op de video door twee kerels van achteren en voren geneukt wordt. “Dat vind ik nou een verschrikkelijk geil gezicht en zou ik zelf ook wel eens mee willen maken” zegt Mariska, die natuurlijk extra geil is omdat ze niet heeft deelgenomen aan de laatste seksuele activiteiten. “Eens kijken of er nog wat leven in die apparaten van jullie is te krijgen” voegt Mariska toe en begint met beide handen de slappe leuters van Peter en Erwin te bewerken. Al snel beginnen de penissen te zwellen en krijgt Mariska hulp van Sonia die aan de lul van Erwin begint te zuigen tot hij op volle oorlogssterkte is. Mariska zelf is bezig om de penis van Peter weer glorieus overeind te krijgen. “Mmmmmm, wat een lekkere lul heb je toch, Peter. Ik kan er geen genoeg van krijgen”. “Wil je hem weer eens in mijn sappige poesje stoppen”. Mariska buigt zich voorover en houdt zich aan de bank vast, terwijl Peter haar van achter nadert en zonder pardoes zijn stijve paal diep in haar geilnatte spleet. “Mmmm, wat kan je dit goed Peter, pomp die stijve lat van je maar in mijn nauwe spleetje”.
Ondertussen begint Peter met zijn vinger de anus van Mariska te bewerken en na een paar ogenblikken haalt hij zijn lul uit haar kut en duwt hem voorzichtig in de kont van Mariska. “Aaahh, aaahh, Peter, ga door, ga door, dit is verschrikkelijk lekker. Ondertussen kruipt Erwin tussen de benen van Peter en Mariska door en begint verwoedt aan de clitoris van Mariska te likken. “Ooohh, dit is goddelijk” roept Mariska in extase uit die dit werkelijk nog nooit had meegemaakt. Sonia gaat ondertussen onverstoord door met het pijpen van Erwin.
“En nou wil ik je lul in mijn kut hebben, Erwin”, roept Mariska uit, waarop Erwin zich omdraait en op de bank gaat zitten. Mariska laat daarop haar drijfnatte poes over de stijfgepijpte paal van Erwin zakken, terwijl de lul van Peter gewoon in de aars van Mariska blijft zitten. “Jaaahh, jaaahh, oooooohh, dit is heerlijk pomp die dikke staven in mijn gaatjes, jongens”. Sonia begint ondertussen om beurten aan de ballen van beide heren te likken. Dit duurt echter niet lang, want de ballen van Peter beginnen al te verkrampen van het geneuk in het strakke kontje van Mariska en ook de lul van Erwin begint verschijnselen van een aankomende uitbarsting te vertonen. De lul van Erwin schiet weer uit de kut van Mariska, waarop Sonia de staaf van haar man weer in haar mond heeft. “Oohhh” zucht Erwin en spuit de volle lading in haar geile mondje. “Mmm, mmm, ben je zo geil geworden, mannetje van me” kreunt Sonia uit, terwijl naast hen op de bank Peter zijn spulletje diep in de darmen van zijn vrouwtje spuit.

Voor de derde keer deze avond nemen de vier weer plaats op de bank om bij te komen van de inspanningen. Na nog een drankje en een hapje nemen de stellen afscheid van elkaar om binnenkort deze sensationele ontmoeting een vervolg te geven.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners