Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De verschijning in het cafe - 4489 keer gelezen
De deurbel van het café rinkelde iedere keer als het werd geopend. En ieder keer weer bonkte mijn hart in afwachting. Twee weken geleden was ik voor het eerste het café binnen gelopen. Ik ben bij een tafeltje gaan zitten, ver in een hoek, schuin achter de korte kant van de bar. Ik had wat gegeten en gedronken en zou net naar huis toen ik haar donkere lange krullen opmerkte. Ze zat aan de bar bij een stel meiden en was druk in gesprek. Af en toe draaide ze zich zo dat ik haar gezicht kon zien in de zachte gloed van de barverlichting. Ze was mooi, heel mooi, maar buiten haar uiterlijke schoonheid was het haar houding dat me het meest aansprak. Ze bewoog zich bijna gracieus. Keek iedereen aan met wie ze sprak, lachte niet zo luidruchtig als de anderen, maar liet de glimlach lang naspelen om haar lippen. Ze was een bekende in het café, dat werd snel duidelijk. Velen die binnen kwamen groette haar vriendelijk met een klopje op de schouder of een snelle kus op de wang. Af en toe was er iemand die bevoorrecht werd met een zoen op de lippen, maar in de twee weken dat ik haar vanuit mijn stille hoek bewonder, was er slechts een persoon geweest waarbij de zoen langer duurde dan alleen een snelle groetkus. Ze was blond, lang en tenger. Ik had haar gisteren voor het eerst gezien. Toen ze binnen kwam veranderde het anders stille café in een wilde party. Ze liep naar de stereo-installatie en draaide de volumeknop iets hoger, daarna duwde ze wat tafeltjes en stoelen aan de kant en liep naar de vrouw met het lange donkere haar. Ze trok haar mee op de kleine dansvloer, en hoewel vele hen volgden bleven ze aan de kant dansen waardoor ik ze niet uit het oog verloor. De muziek was romantisch en meeslepend, de dans langzaam en intiem. Hun lichamen swingend op het ritme van de muziek steeds dichter naar elkaar toe. Hun handen raakte elkaar aan en de vingers verstrengelden ineen. Buik tegen rug, rug tegen rug, buik tegen buik. Mijn hart ging tekeer en mijn bloed bruiste door mijn aderen. Jaloezie werd een dikke knop in mijn keel dat ik niet weg kon slikken. Ik reikte naar mijn glas terwijl ik mijn blik niet afwende en bracht het naar mijn mond. Het koele vocht op mijn lippen vergeten staarde ik in ongeloof naar wat zich voor me afspeelde. Het gezicht van de donkere vrouw was verdwenen achter het blonde haar van haar danspartner. Ze dansten niet meer, draaide langzaam weg van de groep mijn kant op. Draaide tot ik zag dat ze zoenden. Ik stikte in de slok bier en proestte het tegen mijn hand uit.
De zoen werd verbroken, de vrouw met het donkere haar keek me recht in de ogen en ik voelde een warme blos over mijn wangen spreiden. De dans was over en ze keerde naar haar stoel aan de bar terug maar toen ze ging zitten draaide ze zo dat ze mij kon zien. De blonde volgde haar en bestelde bier. Ze probeerde een gesprek met haar aan te knopen maar de donkere vrouw knikte alleen maar af en toe terwijl ze steeds naar mij bleef kijken. Mijn glas was al lang leeg, en nog zat ik daar, betoverd door haar blik alsof ze me in mijn stoel had vastgen! ageld. De blonde stond op en kwam op mij af. Ik schrok. Heftig. Ik was er niet op uit om moeilijkheid te maken of te zoeken. Haar gezicht stond dreigend toen ze over mijn tafeltje boog. 'Trisha is van mij.' Toen was ze weg. De deurbel rinkelde toen ze het open gooide en het café verliet. Trisha. Haar naam is Trisha. Ze heeft lange donkere krullen en betoverende ogen. Meer wist ik niet, maar ik kon niet de deur van het café voorbij lopen, ik was naar binnen gelopen net als de laatste twee weken, ieder dag na werk. Met een glas bier ben ik op 'mijn' stoel gaan zitten en wachtte in spanning op de komst van Trisha. De deurbel rinkelde weer en ik keek op. Trisha kwam binnen. Ze liep naar de bar aan de andere kant en ik kon mijn teleurstelling nauwelijks verbergen. Ze had me door, daarom ging ze ergens anders zitten. Ik dronk mijn bier snel op en voelde in mijn broekzak naar wat kleingeld. 'Hallo, mag ik?' Trisha stond voor me en wees naar de lege stoel aan de andere kant van het tafeltje. Ik knikte omdat de woorden in mijn keel vast zaten. Ze ging zitten en keek me zwijgend aan, net als gisteren. Haar ogen onpeilbaar, betoverend en mijn hart miste een paar slagen. Waarom was ik zo ondersteboven van deze vrouw? Haar warme hand sloot om mijn trillende vingers. 'Wil je ergens anders gaan praten?' vroeg ze. Natuurlijk wou ik dat. Twee weken lang al wou ik dat ik de moed had haar aan te spreken. Maar het gezicht van de blonde vrouw en haar dreigende woorden deden me aarzelen. 'De blonde….' Ik kon de woorden nauwelijks uitspreken, 'van gisteren…' De bekende lieve glimlach verscheen weer om haar lippen. 'Mijn ex.' Ik zuchtte van opluchting. Ik geloofde haar onvoorwaardelijk, waarom zou ik niet? Zij kwam naar mij toe. We stonden op van het tafeltje en verlieten het café.

Ze liep vlak naast me en ik voelde haar vingers zoeken. Toen ik haar aankeek glimlachte ze verlegen, vragend en ik spreidde mijn vingers tegen die van haar tot ze ineen verstrengeld waren. Haar appartement had dezelfde warmte dat zij ook uitstraalde. Warmte en rust, waar ik al zo lang naar op zoek was. Het was of ik in een droom leefde maar de warme koffie dat ze me aanbood was realiteit. Ze kwam naast me op de bank zitten en trok haar voeten onder zich in. Haar knie rustend op mijn bovenbeen, vertrouwd alsof het altijd al zo was. We dronken de koffie in stilte op en de bekers werden koud in onze handen zonder dat er een woord tussen ons viel. Haar ogen waren donker, haar hand warm en zacht toen ze het tegen mijn wang legde. 'Mag ik?' vroeg ze fluisterend. Ik wist niet wat ze wou, maar ik vond het goed en knikte. Ze boog zich langzaam naar me toen en streelde met haar lippen over mijn mond. Ik rilde van opwinding maar tegelijk trok ik mijn adem diep in. Ze was niet bepaald verlegen. Haar warme adem streelde en suste mijn trillende lippen. Ik voelde het puntje van haar tong de lijnen van mijn mond volgen. Ik wist niet of ik het kon. Ik had er vaak van gedroomd de laatste twee weken, maar ik had nog nooit eerder een vrouw gekust, niet op die manier. Ze bleef doorgaan, zacht, rustig zonder om me op te jagen of te dwingen. Mijn lippen gingen vanzelf open en liet haar naar binnen. De smaak van koffie lag nog op haar tong. Speels, afwachtend zoende ze me met slechts het puntje van haar tong in mijn mond, totdat ik haar begon terug te zoenen toen kwam ze dieper, meer indringend, gepassioneerd. Ik moest lucht hebben en verbrak de zoen. 'Je hebt dit nooit eerder gedaan…' Het was geen vraag maar een stelling. Ik keek haar blozend aan en schudde mijn hoofd. Ik had nog nooit eerder met een vrouw gevreeën. Ik heb wel talloze video's gezien en wist wat en hoe ze het deden, maar daar was het voor mij altijd bij gebleven. Ik was niet iemand die er op uitging om lez meiden te ontmoeten, en al helemaal niet iemand voor one-night-stands. Bovendien wist ik dat veel meiden bang waren om met mij om te gaan. Bang dat ik meer te weten zou komen dan dat ze me wilden vertellen. Het is niet makkelijk om een psycholoog te zijn en je werk op kantoor te laten. Mensen interesseren me, wat ze doen en wat hen drijft blijft voor mij altijd een ontdekkingsreis. 'Ben je bang?' vroeg ze terwijl ze zich tegen me aan vleide.

'Nee,' kon ik eerlijk bekennen. Ik was niet bang omdat de eerste keer met haar zou zijn, met een vrouw van wie ik twee weken lang heb gedroomd, die mijn gedachten vulde als ik 's avonds in bed mezelf lag te strelen tot ik moe van vele orgasmen eindelijk in slaap viel. 'Voorzichtig?' Ik begon te lachen. Het was een vreemde manier om me op mijn gemak te stellen, maar ze kreeg het voor elkaar. Ze lachte ook en richtte zich op van mijn schouder zodat ze me recht aan kon kijken. 'Eerlijk gezegd overvalt het me allemaal een beetje…' Ze kwam op mijn schoot zitten, met haar knieën aan weerszijde van mijn heupen en haar handen tegen de kussens van de bank achter mijn hoofd. 'Overvalt?' lachte ze, 'jij bent degene geweest die me twee weken lang in het café heeft aan zitten staren. Weet je wel hoe dat voelt?' Ik bloosde verlegen. Ze had me dus al veel langer door. Ze kwam steeds dichterbij met haar gezicht en ik zag dat ze haar ogen op mijn mond richtte. Nog voor ik haar lippen eindelijk weer voelde had ik mijn mond al open en liet mijn tong langzaam en zacht bij haar naar binnen gaan. Haar vingers verstrengelden in het korte haar van mijn nek en hield mijn hoofd vast zodat ik niet weer de zoen kon verbreken. Ik wou het ook niet. Ik sloot mijn armen om haar rug en trok haar tegen me aan terwijl ik zijdelings op de bank ging liggen. Ze lag languit boven op me, haar ene been vertrouwd tussen mijn benen ingeduwd. Ik voelde haar bewegen langzaam ritmies, alsof we dansten en trok mijn been op dat tussen haar benen lag tot ik voelde dat het tegen haar kruis aan drukte. Ze kreunde en een warm gevoel van liefde en tederheid overspoelde me. Ik verlangde naar haar als nooit tevoren. Ik wou haar voelen, strelen, liefkozen zoals ik vaak in mijn dromen had gedaan. Alsof ze mijn gedachten kon lezen fluisterde ze tegen mijn lippen: ' zullen we maar naar mijn slaapkamer gaan?' Ik kreunde mijn antwoord. Ze stond op, nam mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer waar we zonder verdere woorden op bed vielen en de zoen voortzette alsof we geen tree hadden verzet. Ze lag nu naast me en ik mistte haar nabijheid. Het voelde bijna kaal en leeg zonder haar lichaam zo stijf tegen me aangedrukt. Maar ik werd verrast door haar strelende handen die de knopen van mijn bloes opendeed.

Ze streelde mijn borsten door mijn beha. Rustig, verleidelijk en ik voelde hoe de tepels bijna pijnlijk hard werden. Mijn hand gleed onder haar t-shirt in en bereikte de sluiting van haar beha. Zonder er verder bij stil te staan wat ik wou doen of hoe, maakte ik het los en bracht mijn hand naar haar buik, omhoog tot een warme borst mijn hand vulde. Haar tepels waren hard en drukte in het zachte vlees van mijn palm. Ik sloot alle gedachten uit mijn hoofd en liet de verlang! en over nemen. In een beweging trok ik haar shirt en beha uit en staarde naar haar welgevormde borsten. Ze gebruikte de gelegenheid om mij ook uit mijn kleren te helpen en trok zonder pardon mijn spijkerbroek ook uit waarna ze haar eigen broek van haar heupen duwde en over haar enkels van het bed liet vallen. Ze draaide terug naar waar ik in spanning lag te wachten. Dit keer was haar tong dwingend, haar handen vurig en ik voelde mijn slipje nat worden. Haar hand streelde over mijn buik naar beneden en greep mijn kruis stevig vast. Ik kreunde en rukte mijn heupen op tegen de druk van haar hand. Ik brandde van verlangen om haar in me te voelen en penetreerde haar mond driftig met mijn tong. Ze begreep het want ze trok mijn slipje van mijn heupen af en spreidde mijn natte lippen op zoek naar mijn liefdeskanaal en clitje. Ze vond beiden. Haar middelvinger gleed zonder moeiten diep in mijn natte kut terwijl haar duim mijn clit zacht streelde. Ik begon wild te bewegen tegen haar vin! ger, de zoen vergeten. Ik hijgde naar adem toen ik de eerste orgasme voelde komen en kreunde hard toen het over me heen spoelde. Stil lag ik na te genieten van mijn eerste orgasme terwijl Trisha haar vinger langzaam in en uit mijn kutje bewoog. Het was zalig, vrijen met een vrouw. Nog veel heerlijker dan ik had kunnen dromen. Toen ik mijn ogen weer open deed lag ze me aan te kijken met een glimlach van tevredenheid op haar gezicht. 'Weet je wel hoe hot je bent als je klaarkomt?' glimlachte ze, en ik bloosde bij de gedachte dat ze me de hele tijd had liggen aankijken terwijl ik me liet gaan. Toch wond het me ook op, en ik wilde niets anders dan haar aankijken terwijl ik haar de wedergunst bewees.



Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners