Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De vakantie van Femke en Rachel - 6006 keer gelezen
De auto reed over een stil landweggetje. "Zijn we er bijna? Ik klap zowat", zei de 21-jarige Femke. "Hou het nog even op, het kan nooit ver meer zijn", antwoordde de 23-jarige Rachel. Femke en Rachel deelden samen een studentenflat en hadden besloten om dit jaar samen met de auto naar Noorwegen te gaan om daar een beetje uit te rusten van al het leren. Alhoewel ze vaak met jongens op stap gingen hadden ze toch ook wel eens wat met elkaar gedaan.

"Ik hou het niet meer, stop alsjeblieft even",zei Femke. Rachel zette de auto aan de kant. Femke stapte uit, trok haar korte rokje op liet, haar kleine slipje zakken en begon te plassen. Rachel was inmiddels ook uitgestapt, liep om de auto heen en ging op haar knieŽn voor haar vriendin zitten. "Oh, wat is dat een geil gezicht", zei Rachel en hield haar hand onder de warme gele straal die uit Femke's poesje liep. "Viezerik",zei Femke. Rachel keek haar vriendin met een geile blik aan en begon met haar mond in de richting van de straal te bewegen. Femke probeerde de straal af te knijpen maar de druk vanuit haar blaas was zo hevig dat ze dat niet meer kon.

De tong van Rachel raakte de straal het eerst, ze proefde de scherpe smaak van de urine, nu duwde ze haar hele mond eronder en dronk gulzig van het gele sap, het liep langs haar kin en hals zo op haar blouse maar niets kon haar nog stoppen. Langzaam begon ze omhoog te bewegen tot ze de zeiknatte gleuf had bereikt. Femke was van dit alles behoorlijk opgewonden geraakt en pakte het hoofd van Rachel. En terwijl ze de laatste druppels pis naar buiten perste duwde ze het gezicht van Rachel zo stevig mogelijk tegen haar poesje aan. Een lik van Rachel over de vochtige kut was voldoende om Femke luid kreunend klaar te laten komen.

"We moeten opschieten",zei Rachel tegen de nog hijgende Femke. "Anders zijn we niet voor het donker bij onze hut." Ze stapten in de auto en reden verder. "Wat ben jij toch een geil loeder", zei Femke terwijl ze haar slipje goed deed en haar rokje wat fatsoeneerde. "Hoezo" "Om zo maar een weerloos meisje klaar te maken" "Vond je het niet lekker dan?" "O, in tegendeel het was heerlijk. Ik wist trouwens niet dat jij van plasseks hield" "Ik ook niet, maar ik kreeg er gewoon zin in toen ik jou daar zo zag staan, en er tussen die lekkere lange benen van jou Zo'n mooie gele straal naar beneden kletterde." "Heb je al gezien dat je hele blouse nat is geworden?" "Dat geeft niet ik had het er graag voor over. En daar is onze hut al." De auto reed een bospad op waarvan aan het eind een blokhut stond. De meisjes pakte hun spullen uit, verkleedde zich, kookten en aten.

Na het eten gingen ze samen op de bank zitten. Femke deed haar arm om Rachel en drukte haar mond op de lippen van haar vriendin, deze deed ze vaneen en duwde zachtjes met haar tong tegen die van Femke. Deze reageerde fel en de kus werd heviger en wilder. "Het was een geil gezicht om jou van mijn pis te zien drinken.", zei Femke terwijl ze het T-shirt van Rachel omhoog deed.Ze begon zachtjes de borsten te masseren en op de linker tepel te sabbelen. "Het was ook heel opwindend om te doen.", kreunde Rachel terwijl ze het blonde haar van Femke streelde. Femke haar hand gleed langzaam onder het rokje van Rachel en begon door het slipje haar venusheuvel te strelen. Rachel trok haar T-shirt uit en Femke begon al likkend en zoenend haar weg naar beneden te zoeken. Ze trok het rokje uit en bekeek haar vriendin.

Deze lag voor haar op de bank met alleen nog een slipje en een paar schoenen met naaldhakken aan. Ze kuste de voet van Rachel en gleed likkend via de binnenkant van de lekkere benen naar boven. Zachtjes wreef ze over kruis van het slipje, haar vriendin begon al aardig nat en heet te worden. Ze rook aan het slipje en begon het poesje door de dunne stof heen te kussen. "Sta eens op", zei ze tegen Rachel. Rachel stond op en Femke draaide haar om. "Ga op je knieŽn op de bank zitten met je kont naar mij toe" Toen Rachel in die houding ging zitten keek Femke tegen de prachtige kont van haar geliefde aan. Het minuscule slipje was niet genoeg om de billen helemaal te bedekken.

Femke legde op iedere bil een hand en begon ze zachtjes te masseren. Ze trok het slipje naar beneden en kuste en beet zachtjes in de heerlijke billen. Rachel zakte wat verder door zodat haar billen iets verder uit elkaar gingen. Femke trok ze uit elkaar en begon met lange halen de bilnaad te likken. Na een paar likken stopte ze bij het bruine roosje en zoog erop. Ze proefde de bittere smaak van het kontgat. Ze duwde zachtjes met haar tong in het nauwe gat. "Oh", kreunde Rachel "Steek je vinger erin" Femke maakte haar vinger nat en duwde hem het nauwe gat in. Rachel draaide zich om op de bank, zodat haar poesje naar boven kwam te liggen.

Femke viel als een bezetene aan op de kut. "Je bent drijfnat, ik zal wat van je sap opslurpen", zei Femke terwijl ze met haar duim en wijsvinger de schaamlipjes uit elkaar deed. Rachel werd steeds geiler, een vinger in haar kont en gevingerd en gelikt in haar poesje. Femke vond in de bovenste plooien van de kut de inmiddels keihard geworden clitoris. Zachtjes begon ze eraan te likken, knabbelen en wrijven. Ze hoorde hoe Rachel haar hoogtepunt naderde. "O ja, ja lik me, zuig aan mijn kut, o ja ooooh oooooh wat heerlijk", kreunde Rachel die onderhand aan haar eigen tepels lag te trekken. "Ooooh stop je vingers diep in mijn kont, en in mijn kut, ja, zo ja ooooh, ooooh o god ik kom ik kooom oooooooh,oooooooh." ,gilde Rachel toen ze haar hoogtepunt bereikte. Rachel's lichaam begon te schokken en ineen te krampen. Uit haar poes kwam meer geil gedropen en Femke ging daarom nog harder likken. Rachel klemde het hoofd van Femke tussen haar dijen. En toen ze een beetje rustiger werd kon Femke zich lostrekken. "Oh wat kan jij likken zeg." hijgde Rachel en kuste Femke teder op haar voorhoofd.

Rachel stond op en liep naar de slaapkamer. Snel kleedde Femke zich uit. Toen Rachel terugkwam zag Femke dat ze een kunstpenis had voorgebonden. "Op je knieŽn en pijpen", commandeerde Rachel haar. Femke liet zich op de knieŽn zakken en begon de rubber lul te strelen en te zuigen. Toen de dildo goed nat was trok Rachel hem uit de geile mond van Femke. "Bij mij een vinger in mijn kont duwen hť, bukken teef!" Femke bukte zich en Rachel ging achter haar zitten. Ze gaf een paar speelse klappen op de goddelijke billen en trok ze toen wild uit elkaar. Ze liet een straal speeksel in de kontgleuf lopen en begon die uit te smeren. Bij het bruine rozetje aangekomen, duwde ze wild haar vinger binnen in de nauwe kont.

Nadat Femke wat was ontspannen zette ze de ronde kop van de lul in de opening en duwde hem ruw naar binnen. "AAW", gilde Femke, ze gilde het uit van de pijn. De penis was veel te groot voor haar kont, maar na een paar flinke halen van Rachel begon de pijn over te gaan in een aangename tinteling. Rachel kuste haar in de nek en toen ze haar hoofd omdraaide fel op haar mond. De tongen flitsten snel heen en weer. Rachel streelde vanachter de stevige borsten van Femke en trok aan de harde spenen. Ze liet een hand zakken en gleed via haar buik en kleine bosje schaamhaar naar haar hete en natte gleufje.

Zachtjes begon ze tussen de lipjes te zoeken naar de clitoris. Toen ze die gevonden had begon ze erover te wrijven in het zelfde ritme als ze de dildo in en uit de kont schoof. "Ooooh ja, sneller, ooooh oooee", kreunde Femke. Sneller en wilder begon Rachel te neuken en te vingeren. En sneller en wilder begon Femke te kronkelen en mee te bewegen. "Aaaaaaah, zo heet, zo geil, oooh ja ooooo ik kom, ik kooooom", gilde Femke en Rachel voelde de kut samenkrampen en meer vocht afgeven. Femke beleefde een bizar hoogtepunt, gevingerd en in je kont geneukt worden door een vrouw. Maar juist dat bizarre maakte dat ze extra opgewonden was en ze realiseerde zich op dat moment dat een jongen haar dit gevoel nooit kon geven.

De lul maakte een ploppend geluid toen Rachel hem uit de strakke rood geneukte kont trok. "Ga je mee naar de slaapkamer?",vroeg Rachel. In de slaapkamer aangekomen ging Femke uitgestrekt op bed liggen. Rachel ging in tegenover gestelde richting op haar liggen en begon aan de nog hete kut te likken. Femke trok aan de kont van Rachel totdat ze het zelfde kon doen. "Wat smaakt je kutje toch heerlijk",mompelde Femke. Ze begon haar tong in de slijmerige opening de duwen. Rachel deed het zelfde bij haar. De kutten werden heter en vochtiger. En beide meisjes begonnen meer van elkaars sap te drinken. Het tempo van de in-, uitgaande tongen liep langzaam op. Vingers werden in gaten geduwd en clitorissen werden gelikt en gezogen. En weer kwamen ze kreunend en gillend klaar.

De meisjes zweefden zowat een volle week lang van orgasme naar orgasme. En toen ze een week later weer naar huis reden zei Femke, "Dat moesten we vaker doen Zo'n uitrust vakantie". En nog meer uitgeput als dat ze vertrokken kwamen ze weer terug in hun flat, waar sinds die tijd geen vriend meer is geweest. Maar des te meer vriendinnen, maar daarover een andere keer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners