Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De ochtend na het kaartavondje - 10619 keer gelezen
Hmm. Ik heb geen zin om wakker te worden. Mijn lichaam is volledig ontspannen; ik voel me voldaan. Genietend denk ik terug aan de voorbije avond. Het kaarten was erg leuk en de porto – oh ja de porto – veel te lekker. Nadenkend bij mezelf weet ik eigenlijk al niet meer hoe ik in mijn bed ben geraakt. Wat maakt het ook. Ik heb wel heerlijk gedroomd. Ik droomde dat ik aan het kaarten was met twee mensen; een man en een vrouw – Ik rek me ondertussen eens uit onder het slaken van een luide geeuw. Heerlijk. Oh ja, mijn droom: op een gegeven moment werd het allemaal wat spannender en uiteindelijk nam de man ons mee naar de tuin waar hij ons heerlijk verwendde. Ik herinner me nog zijn gespierde lichaam en zijn grote penis die langzaam in me doordringt voor ik hem begin te berijden. Daarna wordt het vaag, maar ik herinner me de erotiek van de droom en lig ter plaatse vochtig te worden.
Ach ja … Opstaan, het is zaterdag. Ik draai me op mijn kant en voel gras in mijn zij. Ik ben ineens klaarwakker, sper mijn ogen open en kijk over het naakte lichaam van Casper naar mijn zus die heel duidelijk ook niets aanheeft. Nu ik het bedenk, ik heb ook niets aan.
Ik vloek mezelf hartgrondig uit terwijl ik overeind spring en naar binnen spurt; mijn borsten en schaamstreek proberend aan het zicht te onttrekken. Hoe kon ik nu zo dronken geraken?- Ik voel armen om me heen. Tegen mijn rug voel ik de tedere warmte van vrouwenvlees en genietend denk ik terug aan de vorige avond. Mijn moeder en tante, twee heerlijke exemplaren van het vrouwelijke ras, die aan elkaar zitten en zichzelf door mij laten nemen. In gedachten overloop ik de avond nog eens: mijn tante die mijn moeder klaarmaakt, ik die mijn tante neukt, moeder die me berijdt terwijl ik tante lik en daarna … Oh ja daarna, die heerlijke soixante-neuf van mama en tante Ilse toen ik die heerlijke poes van mama langs achteren mocht nemen en mijn sperma in haar spuiten. Nu ik erover nadenkt; zou ze de pil nemen? Ik betwijfel het. De idee dat ik mijn moeder misschien bezwangerd heb, doet mijn hart sneller slaan.
Het verbaasd me eigenlijk dat, na die heerlijke gedachtegang van me, ik nog steeds geen stijve heb. In plaats daarvan hangt mijn geval slap langs mijn lichaam naar beneden tot op het gras. Ach ja, je kan niet alles hebben in het leven. Plots hoor ik gevloek tegenover me, gevolgd door het geluid van een opspringend iemand die er vervolgens met een rotgang vandoor gaat. Ik doe mijn ogen open en zie mama weglopen naar het huis.
‘Hmm,’ klinkt het in mijn oor. ‘Die was gisteren ook ver weg.’ Ik voel de rechterhand van mijn tante over mijn borstkas wrijven terwijl ze me zachtjes in de nek kust. ‘Ik denk dat ik maar eens even met je moeder ga praten,’ zegt ze onder het slaken van een enorme geeuw. Ik draai mijn hoofd een kwart slag en zie haar achter mijn rug al geeuwend op handen en voeten kruipen voor ze met verwoed knipperende ogen en een laatste geeuw volledig gaat rechtstaan en zich uitrekt. Daarna loopt ook zij naar het huis, geen enkele moeite doend om iets voor me te verhullen. Integendeel zelfs, ik geloof dat ze iets meer met haar heupen wiegt dan anders. Zalig.

- Ik ga naar binnen en loop gelijk door naar de slaapkamer boven. Als ik door de woonkamer passeer, merk ik dat alles er nog net zo bijligt als we het de avond ervoor hadden achtergelaten. Mijn portoglas is nog halfvol en de stok kaarten ligt zielig vergeten aan de kant. Ik glimlach geniepig bij mezelf als ik terugdenk aan de vorige avond. Maar eerst mijn zus.
Geeuwend loop ik de trap op – waarom bouwen mensen nu in hemelsnaam in de hoogte? De overloop boven is verlaten. Rechts van me is het bureau, links is de badkamer, daarnaast de kamer van Cas, daartegenover de logeerkamer en tenslotte Annelies’ kamer die de volledige andere kop van het huis beslaat.
Ik spring even de badkamer binnen en vis een badjas van de haak voor ik zachtjes met mijn knokkels op de deur van de ouderlijke slaapkamer klop en binnenga. Het tafereel dat zich aan me ontvouwd is precies wat ik ervan verwacht had. Annelies loopt, inmiddels half aangekleed, haast panisch van de ene kant van de kamer naar de andere, ondertussen wild gebarend met een paar sokken terwijl ze zichzelf luidruchtig uitkaffert.
Ik duw de deur wat verder open en doe een stap naar binnen. Ze ziet me en komt op me afgestormd. ‘Jij! Hoe durf je!?’ roept ze, haar sokken vinnig onder mijn neus heen en weer zwaaiend. ‘Je eigen neef! Mijn zoon! … Hoe kon je … Hoe kon je mij dat laten doen? En …’ Ik laat het maar over me heenkomen. Annelies moet altijd haar hart even luchten voor er mee te redeneren valt. Uiteindelijk – na een minuut of vijf - valt ze zonder inspiratie en stap ik handig om haar heen voor ze op het idee komt om me verder in het Frans uit te maken – geloof me, dat kan ze en dat is niet leuk.
Even valt er een stilte tot ik over de schouder van mijn zus Casper in adamskostuum de badkamer zie inlopen. ‘Hij is heerlijk hé?’ vraag ik sluw met een glimlach op het gezicht. Annelies heeft mijn blik gevolgd en zag nog net het heerlijke kontje van Cas om de hoek verdwijnen. ‘Ja inderdaad,’ zegt ze spontaan, ‘hij is …’ Dan kijkt ze mee een ogenblik argwanend aan en daagt het haar. ‘Jij slet,’ roept ze grappend, mij ondertussen speels met haar sokken naar het hoofd slaand. Lachend loop ik weg en spring op dat grote bed van haar.

- Ik kan er niet aan doen. De lach van Ilse is zo ontwapenend - dat is ze altijd al geweest – dat ik spontaan tot inkeer kom. Ik plof naast haar op bed, mijn hoofd steunend op mijn hand. Ik kan er niet aan doen, bij haar opmerking denk ik terug aan de avond ervoor en moet ik gewoon giechelen als het eerste het beste pubermeisje dat voor het eerst gekust heeft; alsof ik niet al met een half dozijn andere mannen het bed gedeeld heb. Ilse proest het weer uit. Gierend gooi ik dan mijn hoofd in de kussens en gun mezelf even de tijd voor ik rechtkom. Ik leg mijn hoofd weer op mijn hand en kijk mijn zuster ernstig aan. ‘Beloof me dat je me nooit meer zo dronken laat worden dat ik zoiets nog eens doe. Ik ben tenslotte zijn moeder en jij zijn tante. Het hoort gewoon niet.’ ‘Afgesproken,’ zegt ze vriendelijk, ‘zusters erewoord.’
We laten ons naast elkaar op de rug op het bed vallen en staren gezamenlijk naar het plafond. ‘Hij is wel geweldig hé?’ vraag ze dan met een lach. ‘Ja inderdaad,’ zeg ik giechelend terwijl ik een hoofd als een biet krijg wanneer ik me het gevoel van Cas’ warme lid in me herinner. Daar moet Ilse dan weer om lachen en tien heerlijke minuten lang liggen we gewoon nog eens te giechelen zoals in onze puberteit.
Dan komt ineens Casper zijn hoofd om de deur steken; dit keer volledig aangekleed. ‘Dag heerlijke dames,’ zegt hij geveinsd ernstig. ‘Brutale aap!’ roept Ilse terwijl ze een kussen naar zijn hoofd werpt. ‘Hoe haal je het in je hoofd om twee weerloze dames zo heerlijk te gebruiken? Je moest je schamen. Maak nu dat je beneden bent en maak ontbijt.’ Een heerlijk betoverende glimlach splijt Cas’ gezicht doormidden voor hij zijn hoofd wegtrekt en de trap afloopt. Ik voelde me nog nooit zo trots om zijn moeder te zijn.
Ik zet me overeind in het bed, knoop het laatste knoopje van mijn donkerbruine hemdje dicht en trek mijn sokken aan voor ik op zoek ga naar een paar lichte sportschoentjes. Ilse komt eveneens overeind, gooit haar badjas op de grond en begint vervolgens uiterst secuur mijn lingeriekast door te gaan. ‘Wat ben jij aan het …’ vraag ik terwijl ik een wenkbrauw optrek tegen haar rug. ‘Hij is jouw zoon,’ zegt ze met haar hoofd in de kast terwijl ze door mijn strings gaat, ‘Ik ben maar zijn tante en ik ben niet van plan om een heerlijke geile jongeman als hij aan mijn aandacht te laten ontsnappen alleen maar omdat hij toevallig de zoon van mijn zus is.’ Ik ben sprakeloos. Wilt ze daar nu echt mee doorgaan? Ik schud het hoofd en besluit het maar even aan te zien.
Triomferend haalt Ilse het een en ander uit de kast en trekt het aan. Al sinds we kinderen waren, hebben we dezelfde maten gehad en het past haar precies. Ik moet toegeven dat ze er verleidelijk uitziet. Dan loopt ze in haar – mijn – lingerie de kamer uit en gaat de logeerkamer binnen waar wat kleren van haarzelf liggen. Ik ga naar beneden.- De eitjes zijn klaar. Voorzichtig vis ik ze uit de pot en laat ze even schrikken onder het koude water voor ik ze in de eierdopjes zet. De tafel is uitgebreid gedekt. Gisteren liep het uit de hand en hoewel ik er geen spijt van heb, heb ik het gevoel alsof ik iets moet goedmaken. Net als ik de eierdopjes naast de borden zet en de verse broodjes uit de zak haal en in de schaal gooi, komt moeder binnen. Ik geef haar een ochtendkusje en zeg opgewekt ‘goedemorgen.’ Ik kan het niet helpen om op te merken hoe verleidelijk ze eruit ziet. Weten dat ze mijn zaad in zich draagt, maakt haar gewoon sexy. Ze heeft een donkerbruine bloes boven een grijsbruine, losse broek. Ze draagt sportschoentjes en haar kastanjebruine haar hangt los om de schouders. Om haar ranke hals hangt een dun zilveren kettinkje. Ze gaat zitten en slaat het dopje af. Even kijk ik naar haar en vraag me af welke verleidelijke outfit ze eronder draagt. Ik heb haar lingeriekast in het verleden wel eens doorgesnuffeld en weet dat ze er geen andere heeft. Mijn hoofd schuddend neem ik mijn eitje. Ze begint niet over gisteren. Als zij het wilt doodzwijgen, mij goed.
Tante Ilse zwaait met een vrolijke glimlach de deur om en roept: ‘Goedemorgen,’ voor ook zij me een ochtendkusje geeft. Zij draagt over haar sportschoentjes een strakke spijkerbroek met brede pijpen. Niet zo’n liplezer, maar zo een die verraadt hoe strak haar achterwerk nog is, zonder deze samen te knijpen om dat effect te bekomen. Daarboven draagt ze een semi-los shirtje dat haar volle borsten mooi doet uitkomen. Om haar middel hangt een brede lederen riem die haar heupen benadrukt en haar haar draagt ze eveneens los. Ze is een knappe verschijning; net als mijn moeder. Ik wil weer bezit van haar nemen, al heeft ze niet die onweerstaanbare aantrekkingskracht van wat moeder misschien van me in zich draagt.

- In de namiddag helpt Ilse me om het huis terug wat op te rommelen, iets wat gezien mijn vorige opruimbeurt gisteren niet veel tijd kost, terwijl Cas naar boven trekt om wat huiswerk te maken. Ik merk dat Ilse er niet echt bij is met haar gedachten en als we klaar zijn met het werk loopt ze met zo’n stiekeme glimlach van haar naar boven. Ik heb die glimlach wel vaker gezien als ze naar haar vriendje reed, maar het feit dat ze nu naar mijn zoon trekt, steekt me.
Ik installeer met net als gisteren met een boekje (hetzelfde boekje) in de zetel en probeer me te ontspannen. De idee dat Ilse nu met Casper in één kamer is en god weet wat met hem doet, laat me echter niet los. Het is een gevoel dat me verscheurt, maar me ook erg nieuwsgierig en opgewonden maakt. Mijn zoon ligt immers waarschijnlijk zijn lusten op mijn zus bot te vieren. Ik voel de spanning haast door het plafond komen als ik me inbeeld hoe hij zijn grote lid in het poesje van Ilse heen en weer schuift. Langzaam drijven mijn gedachten naar boven en ik fantaseer. Ik land weer met beide voeten op de aarde als ik merk dat ik onbewust mijn hand tussen mijn benen gestoken heb. Wat overkomt me toch?
Even voer ik een tweestrijd met mezelf, dan sta ik op en loop naar boven. Ik loop langs Cas’ kamer en hoor onderdrukte geluidjes van achter de deur. Een seconde aarzel ik, dan duw ik zachtjes tegen de deur die geluidloos openzwaait. Geïntrigeerd blijf ik een paar seconden kijken voor ik verder loop naar mijn eigen kamer en de deur daarvan op een kier zet.- Casper zit hard te studeren terwijl ik zachtjes zijn kamer inloop en de deur terug sluit. Er draait zachtjes ‘Welcome,’ van Phil Collins op de achtergrond en hij hoort me niet. Ik wil hem en slaag erin mijn armen om hem heen te wikkelen en mijn rechterhand in zijn kruis te leggen voor hij zich bewust is van mijn aanwezigheid. Mijn linkerhand leg ik onder zijn t-shirt op zijn gespierde borstkas terwijl ik zachtjes in zijn hals kus. Verrast kijkt hij om en we glimlachen samenzweerderig naar elkaar. We weten wat er gaat komen, wat we willen. We willen elkaar.
Hij staat op en kust me op de mond terwijl hij me omhelst. We zijn even groot merk ik. De tweede kus is hartstochtelijker en Cas’ armen glijden langs mijn rug naar beneden tot ze op mijn billen liggen. Dan gaan ze verder naar mijn heupen en langs de zijkanten terug omhoog tot aan mijn borsten die hij zachtjes vast neemt. Ik vlei me tegen hem aan en voel de bobbel in zijn broek tegen mijn heuveltje drukken. Mijn God wat wordt ik hier geil van.
Ik druk mijn mond weer op de zijne en kus. Onmiddellijk maakt hij mijn ceintuur los – de zware gesp valt met een doffe bonk op het tapijt – en grijpt de onderkant van mijn T-shirt. Ik breng gewillig mijn armen omhoog en onze tongen moeten elkaar maar eventjes missen wanneer het shirt mijn hoofd passeert. Casper neemt mijn borsten weer zo heerlijk sensueel vast en ik moet gewoon dat T-shirt van hem uittrekken. Ik druk daarna mijn lichaam tegen zijn gespierde borst en bevoel zijn achterwerk terwijl hij met zijn handen over mijn rug streelt. Tegelijk grijpen we naar de ander zijn broek en beginnen die los te maken. Die van Casper valt gelijk op de grond, de mijne niet. Ik voel hoe zijn handen mijn broek inglijden en mijn billen bevoelen. Dan kust hij me in mijn hals en dan verder naar beneden, mijn broek van mijn benen strippend. Als we rechtkomen staan we beiden in ons ondergoed en we tasten naar elkaar. Ik voel zijn heerlijke lid, zijn brenger van leven, tussen mijn vingers en zijn hand kruipt langs de binnenkant van mijn dijen omhoog tot aan mijn druipende poesje. Ik voel mijn knieën wankelen. Ik mis mijn beha pas als hij al lang op de grond ligt en mijn stijve tepels tegen zijn borst voel drukken.
We laten ons op het bed vallen en trekken snel de laatste kledingsstukken uit. Verlangend spreid ik mijn benen en voel Cas ertussen kruipen. Zachtjes gaat hij op me liggen en al kussend begint hij neukbewegingen te maken. Zijn lul zit niet in me, maar ligt tussen mijn natte, opgezwollen schaamlippen en wrijft heerlijk tegen mijn klitje aan. Ik wordt gek. Hij heeft pretoogjes. Handig beweeg ik me onder hem vandaan, leg hem op zijn rug en neem zijn paal in mijn handen. Mezelf omdraaiend trek ik er zachtjes aan. Dan lig ik goed en kijk recht tegen zijn paal aan. Hij is dik en van iets meer dan gemiddelde lengte, maar de opgezwollen paarse eikel is snoerhard en zo’n geil gezicht. Ik beeld me in dat ik zijn sperma er zie uitkomen, de eerste keren omhoogschietend, daarna stilletjes en in dikkere klonters tevoorschijn komend. Ik zet mijn lippen erop en langzaam schuif ik mijn mond over zijn penis, een beetje terugduwend met mijn tong omdat ik weet dat het zo precies voelt alsof je iemand in haar poesje neemt. Dan begin ik hem geraffineerd te pijpen, gebruik makend van tong en lippen terwijl ik er zachtjes op zuig. Ik merk hoe zijn ademhaling versnelt en besluit nog verder te gaan; ik wil hem klaarkrijgen, maar niet zo, met hem diep in me. Met mijn linkerhand rol ik zijn teelballen tussen mijn vingers en mijn rechterhand glijdt over zijn borst.
Casper gaat op zijn zij liggen en verlangend naar zijn tong doe ik dat ook. Hij gaat met zijn rechterhand naar mijn borst en als ik mijn benen voor hem open steekt hij twee vingers van zijn linkerhand in me terwijl hij me zachtjes begint te likken.
Ik wordt gek van hem. Hij schuift langzaam op richting mijn knopje. Steeds geiler wordend laat ik zijn lul uit mijn mondje glippen en geniet van zijn kunsten. Half verdoofd van verlangen kijk ik omhoog en zie de deur halfopen staan. ‘Annelies,’ schiet het door me heen en ik wordt nog hitsiger als ik aan haar gevoelens denk wanneer haar zoon me neemt. Dan, ineens, voel ik het opkomen. Een daverend orgasme. Luid kreunend kom ik klaar. Ik zorg ervoor dat ze het gehoord heeft.
Ik krijg nauwelijks de tijd om bij te komen, want Casper draait zich al weer om. Het is zo’n heerlijk stuk verlangen. Ik open mijn benen voor hem en zie zijn stijve penis op mijn poes afkomen. Ik begeef het bijna van geiligheid. Daar komt hij, recht op mijn grotje af. Nog nazinderend van mijn orgasme voel ik hem weer op me komen liggen. Zijn eikel ligt geil tussen mijn lipjes, net voor mijn kutje, te wachten voor hij binnenkomt. Hij kust me. Genietend de ogen sluitend voel ik hem binnenstoten. Ik hap naar adem. Het gevoel van zijn onbedekte penis in mijn natte kut maakt me heet en met lange halen begint hij me te neuken. Mijn borsten deinen mee op zijn trage ritme. Ik zit al weer tegen mijn volgend orgasme aan te hikken en kreun luid telkens hij toesteekt; hem ondertussen zachtjes aansporend. ‘Geef me je zaad jongen. Aaarh. Ja, knul, neem je ta … Oooh.’ Dan verhoogt hij zijn tempo, steeds sneller beukt hij op me in en schuurt hij over mijn klit. ‘Ik … Wil … Je … kind … dra … gen.’ Hijg – of kreun, ik weet het verschil al niet meer – ik geil in zijn nek als ik zijn kontje vastgrijp om hem nog dieper in me te trekken.
‘Ik dacht dat je de deur had dichtgedaan,’ fluistert hij plots in mijn oor. ‘Je moeder,’ kreun ik onbekommerd terug. Hij hield op met bewegen. Wat deed hij nu? Hij moest doorgaan. In plaats daarvan keek hij me met van die vreemde ogen aan. ‘Mijn moeder?’ ‘Uhu,’ kreun ik, omhoog reikend om hem te kussen en hem me weer te laten neuken. Hij moest gewoon in me komen. Hij gaat echter recht zitten. Ik voel zijn dikke, kloppende, zaadgevende penis uit mijn kutje wegglippen. Teleurgesteld, mezelf vervloekend, gooi ik me eerst van frustratie in de kussens en ga dan rechtzitten.
‘Laten we gaan kijken wat ze aan het doen is,’ zegt Casper opgewonden. Ik knik dan maar. Mijn geilheidniveau is teruggezakt naar nul.

We staan op en lopen naakt naar Annelies’ kamer. Zachtjes zwaait Cas de deur open en mijn adem stokt. Her en der lagen kleren. Mijn zus, mijn eigen zus, lag achterover op bed, de benen wijd open, de ogen gesloten. Ze had niets aan. Ik voel me jaloers worden als ik op haar poesje kijk. Zij heeft al wel van Cas’ sperma mogen genieten. Mijn kutje begint te branden als ik bedenk hoe het bij haar voelde toen haar zoon haar ongenadig volspoot. In gedachten komt elke straal tegen mijn eigen baarmoeder terecht.
Ik zie hoe ze met haar linkerhand haar klit aan het bewerken was terwijl ze met haar rechterhand een dikke rode dildo in en uit haar kut pompte. Zachtjes klonk het: ‘Oh, Cas. Casper jongen, neuk je moeder. Ja, ooh, maak me zwanger, ja …’ Mijn hart springt op. Ik zie Cas vreemd kijken naar zijn moeder en stoot hem zachtjes aan. Ik wijs hem naar de kant van het bed. Hij snapt de hint en wacht tot ik ook op mijn plaats lig.
Hij geeft het sein door zijn moeders polsen te grijpen, die boven haar hoofd te drukken en haar direct vol op de mond te kussen. Ik grijp naar de dildo die nog half in mijn zuster steekt en begin hem op een rustig tempo weer in en uit te schuiven terwijl ik zachtjes aan haar opgezwollen knopje begin te likken.
Ik voel hoe de weerstand uit haar lichaam wegebt en na een halve minuut begint ze op mijn tempo mee te deinen. Ik moet mijn neef dan wel delen, maar zal tenminste nog van hem kunnen genieten. Ondertussen tongzoent mijn zus met haar zoon en ik zie zijn verslapte penis zich weer oprichten. Dit ging nog leuk worden. Ik kreeg weer hoop.- Opgewonden trek ik mijn bloes uit. Ik pak mijn sleutels en open het enige gesloten kastje van het hele huis. Er ligt een grote doos condooms, twee (!) flesjes glijmiddel en talloze seksspeeltjes.
Helemaal in de ban van wat ik gezien heb, kies ik voor een lekker dikke dildo. Snel gooi ik hem op bed en trek mijn kleren uit. Het is fris in de kamer en onmiddellijk worden mijn tepels stijf. Naakt ga ik op mijn bed liggen en kijk naar de deur die nog op een kier staat. De kans op betrapping maakt het altijd zo geil vind ik. Dan streel ik mijn lichaam en begin mezelf te bevredigen terwijl door mijn hoofd het beeld van daarjuist spookt.
Plots weerklinkt het kreunen van Ilse en ik weet dat ze een orgasme heeft gehad. Verwoed bewerk ik mezelf, maar het is niet hetzelfde. Dan weerklinkt het gebonk dat zo typisch is aan een penetratie. Ik ga volledig op in mijn fantasie van Casper die ons Ilse ligt te neuken en merk zelfs niet dat het ophoudt. Ik fantaseer dat hij zijn tante zwanger maakt door met lange halen diep in haar grotje klaar te komen.
Plotseling worden mijn armen boven mijn hoofd gerukt en voel ik warme lippen op de mijne. Ik sper mijn ogen open en zie dat Cas me aan het kussen is. De dildo die in mijn kutje stak gaat nog steeds op en neer, nu vergezeld van een tong en ik weet dat het mijn zus is. Heel even denk ik eraan om tegen te stribbelen, maar dan besef ik dat ik hier op uit was en laat het maar over me heenkomen. Hoewel Cas me maar met een hand vasthoud, voel ik me weerloos en wordt daar enorm geil van. ‘Ik wil dat je me neemt, Casper,’ zeg ik hem. Hij aarzelt niet en gaat gelijk op zijn knieën zitten. Ilse neemt mijn plaats in en ik ga op handen en voeten over haar heen zitten zodat ik haar kan kussen.

- Ik trek de dildo uit haar poesje en ga op mijn rug liggen terwijl ik het ding gelijk bij mezelf naar binnen steek. Annelies komt op me liggen en ik kus haar. Net als ik mijn hoofd even in de kussens leg zie ik dat Cas langs achteren zijn lul tot aan zijn ballen in mijn zus steekt. Met een geluid dat het midden houdt tussen een grom en een kreun neemt ze hem in haar op.
We kussen en ik dein mee als Casper in zijn moeder begint te pompen; met twee handen haar geile kont vasthoudend om dieper te kunnen. Dan voel ik een hand tussen onze lichamen kruipen en ik zie aan Annelies dat hij haar klit aan het stimuleren is. Zijn andere hand grijpt haar linker borst terwijl hij plat op haar komt liggen. Ik beeld me in hoe het voor haar voelt. Heerlijk warm vlees onder je, een stuk van een jongen op je rug die je lekker aan het neuken is en ondertussen borsten, tepels en klit bewerkt voelen worden. Ik snap niet dat ze niet direct klaarkomt. Met gesloten ogen en open mond neemt ze elke stoot van Casper op terwijl ze luidruchtig kreunt. ‘Ooh ja, Neuk je mama Casper. Ja.’ Ik zie haar borsten onder haar heen en weer bungelen terwijl hij haar op z’n hondjes neemt. Dan komt ze klaar. Ze schreeuwt het uit en ploft op me neer om uit te hijgen. Ik kruip onder haar vandaan en laat haar even bijkomen terwijl ik Cas op zijn rug duw. Als zij geen vrouw genoeg is om hem door te laten gaan tot het einde, zal ik die fout zeker niet maken. Ik herhaal het kunstje van Annelies gisteren en begin hem te berijden terwijl ik mijn hand aan mijn klit sla. Cas’ armen steken omhoog en masseren mijn borsten. Ik kijk hem in de ogen en voel zijn lul plots nog intenser in me zitten, zijn dikke, paarse eikel, nog strakker in mijn poesje, op en neer gaand in mijn schede; mijn geboortekanaal. Dan kijk ik opzij en zie de openstaande lade; tot de rand gevuld met speeltjes. Mijn oog valt op een anaaldildo en ik kruip van Casper af om hem te pakken. ‘Zo zusje,’ sneer ik, ‘dus jij houdt ervan om in je kontje gepakt te worden. Eens zien of je zoontje er niets voor voelt om dat gaatje eens te vullen. Ik kijk hem aan en Casper glundert helemaal.
Annelies spert haar ogen wijdt open en zegt: ‘wacht.’ Ze duikt het kastje in en komt boven met een condoom en glijmiddel. Het etiket leest: “speciaal voor anaal.” Casper ligt nog steeds op zijn rug met zijn enorme paal. Handig doet ze haar zoon de condoom om en spuit wat glijmiddel op zijn ingepakte lul. Dan smeert ze het uit en gaat op haar knieën voor haar zoon zitten. ‘Pak me maar in mijn kontje, zoon,’ zegt ze geil.
Casper komt overeind en ik leg mijn hoofd tussen haar benen om haar poesje te verwennen terwijl ik mezelf vinger. Ik zie hoe Casper de heupen van zijn moeder weer vastpakt, zijn paal voor haar sterretje zet en doordrukt. ‘Aaaah,’ roept Annelies het uit als Cas’ lul in een keer volledig in haar verdwijnt. Al snel begint ze hem echter aan te moedigen haar harder te nemen en niet veel later knijpt ze tijdens haar orgasme mijn hoofd klemvast tussen haar benen.
Ik wil ook en we wisselen van plaats. Annelies heeft een dubbeldildo genomen die ze, liggend op haar rug en likkend aan mijn klit, diep in haar openingen steekt en er zichzelf mee neukt, met haar andere hand haar klitje bewerkend.
Ik voel Cas’ paal aan mijn uitgang. Ik wordt toch even zenuwachtig en knijp mijn ogen dicht. Dan komt hij binnen. Hoewel ik het uitschreeuw, doet minder pijn dan ik had gedacht voor een ontmaagding en al snel kan ik ervan genieten. Het duurt niet lang voor ook ik hem aanspoor me harder te naaien. Zo’n lul in je kontje is toch heel anders en al snel kom ik luidruchtig klaar. Cas trekt zijn paal terug en beveelt me te blijven zitten. ‘Ik wil je volspuiten,’ zegt hij vastbesloten. Ik juich inwendig terwijl mijn zus zich onder me omdraait zodat we in standje 69 liggen. Ik kijk om als ik mijn poesje aan hem aanbied en zie hem de condoom uittrekken; mijn knieën wankelen. ‘Schiet op jongen,’ gil ik bijna. ‘Ik wil je sperma in me. Zorg dat ik je kind draag. Ik wil je kind hoor je me.’
Caspers gezicht staat grimmig als hij me aankijkt. Hij neemt zijn lid in de hand en ik bereid me voor op tergend geil geplaag. Ik gil dan ook als ik zijn paal zonder aankondiging tot aan mijn baarmoeder in me voel stoten. Woest begint hij me te neuken. Hij trekt langzaam terug om dan weer razendsnel bezit van me te nemen. Er is geen liefde of tederheid in dit moment, alleen wilde begeerte. Annelies is me ondertussen als een bezetene aan het likken en als Cas me plots in een steviger tempo begint te neuken, kom ik hevig klaar. Ik stort ineen, maar voel dat Casper mijn achterste stevig vasthoud. Ik kijk hem met halfopen ogen aan en hij snauwt me toe. ‘je komt echt niet weg geile slet. Ik heb gezegd dat ik je ging volspuiten en dat ga ik doen ook.’ Ongenadig bruut blijft hij in m’n poes heen en weer stoten. ‘Je gaat het zaad van je neef in je geile kut krijgen tante,’ sist hij venijnig. ‘Ik ga je zwanger maken. Ik ga je eitjes besproeien.’ Helemaal versuft en doorgeneukt fluister ik terug: ‘Ja Casper, doe maar. Maak je tante zwanger, ik wil het. Ik wil een kind van j…’ Ik voel hem klaarkomen. Zijn eikel lijkt in me te exploderen. Klodder na klodder spuit hij – mijn neef - zijn warme zaad, ons kind, tegen mijn baarmoeder.
Keurig spuit hij straal na straal zijn zaad richting mijn eitje; een kind bij me verwekkend. Een kind dat, precies zoals de verwekking het gepland had, slechts een paar uur na de tweeling van Annelies het daglicht zal zien. Uiteraard weet ik dat nog niet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners