Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De extreem koude winter - 4403 keer gelezen
Het was een ijskoude nacht in het dorpje Rosmalen. Achelle, een meisje van 19 jaar, liep in haar dure bontjas over straat. Onder die dure bontjas droeg ze hele sletterige kleren. Ze hoopte dat ze iemand van haar leeftijd tegen het lijf zou lopen. Die zou ze dan versieren of het nou een jongen of een meisje was dat maakte haar niks uit. Achelle was enorm nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om te sexen of samen met iemand te mastruberenů Achelle was al bijna thuis toen ze eindelijk iemand tegen kwam. "Eindelijk", dacht ze. Ze vroeg aan het meisje of ze wist hoe laat het was. Het meisje keek op haar horloge en zei dat het al 21:10 was. "Shit", riep het meisje uit, "ik had een afspraak om 21:00 uur!

" Dat komt goed uit dacht Achelle. Toen vroeg ze poeslief hoe het meisje heette. Ze heette Rosalie. "Mooie naam", zei Achelle. "Wil je anders mee naar binnen Rosalie? Dan kan je even op temperatuur komen?" Ja graag, dankje. Ze liep mee naar de voordeur. "ehmm, hoe heet je eigenlijk?" Ik heet Achelle zei Achelle. Okey, Achelle zijn je ouders thuis? Nee gelukkig niet, ze maken de hele tijd in hun bed van die sexgeluiden zoals: Ja ja oh ga door. Rosalie giechelde. Doen mijn ouders ook hoor. En wordt jij daar ook geil van?, vroeg ze aan Achelle.


"ja", ik ben nu ook hartstikke geil. Mijn onderbroek is helemaal nat! ! ! Nou dat is toevallig, dat heb ik ook! Nou ik zal ff thee zetten, en Achelle ging naar de keuken. Ze merkte niet dat Rosalie ook meeliep. "Hey Achelle, hoe oud ben je eigenlijk?" Ik ben 19 jaar zei Achelle. En jij? Ik ben over drie weken 12, zei Rosalie. Ik pas over 2 maanden! Nou ja, ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe 'het' zou zijn? Ja begon Rosalie, ik vinger mezelf ook al, doe jij dat ook? Ja ,zei Achelle, en ik doe ook al aan cybersex.

Dat vind ik zo lekker! De thee is klaar. Ik pak ook ff wat popcorn. Doe jij alvast een van de duizenden video banden erin? "Doe ik" riep Rosalie. Toen Achelle in de kamer kwam met een enorme bak popcorn en twee kopjes thee, had Rosalie haar trui uitgedaan. Ze zat in een strak topje en daar priemden haar tepels uit. Ze zaten net 20 minuten naar de film te kijken toen er een heerlijk sexscene kwam. Achelle zag dat Rosalie met haar hand naar haar kutje ging om door haar broek heen te mastruberen. Achelle sprong op en deed de video uit. Ze rukte haar broek en haar trui uit en zoende Rosalie volop de mond. Ze zoende terug.

Dat had Achelle niet verwacht. Ze schrok even maar ging toen met haar hand naar haar borstjes. Die streelde ze. Heel zachtjes kneep ze in haar kleine maar harde tepeltjes. Rosalie kreunde zacht. Ze deed haar broek los. Achelle deed hem langzaam uit. Ze zag Rosalie's onderbroek. Die was doorweekt van de kutsappen. Toen deed ze ook haar onderbroek uit, en ze vingerde Rosalie. Ze had nooit gedacht dat iemand anders vingeren zo opwindend kon zijn.


Ze liet Rosalie kreunend klaarkomen door telkens haar vinger er net niet uit te doen en dan weer heel diep in haar grotje te gaan. Toen was het de beurt aan Rosalie om Achelle te verwennen. Ze befte haar, en bewerkte met haar vingers haar klitje. Toen Achelle ook heerlijk was klaargekomen, rende ze naar boven om haar moeders dildo te halen. Rosalie had daar niet op gerekent toen ze een trillende dildo in haar kont kreeg. Ze kreunde van genot. Achelle trok er zachtjes aan, en liet haar klaarkomen. Toen deed Rosalie de dildo in Achelle's grotje, terwijl ze met haar handen over Achelle's kleine borstjes gleed. Achelle kwam heerlijk klaar! Ze deed haar broek weer aan en ging naar boven. Nadat ze hun thee hadden opgedronken, en elkaar hun e-mailadressen gaven, namen ze afscheid.

Voordat Rosalie de deur uitging bedankte ze haar voor de heerlijke vrijpartij. Rosalie beloofde haar dat ze het nog een keer overzouden doen, maar dan met een knappe jongen erbij. Een triotje wordt dat dus. Maar dat is voor de volgende keerů


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners