Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Schoonmaakster - 9460 keer gelezen
Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben 15 jaar, ik ben lesbi en ik heb een mooie cup B, bijna C, dus aardig wat.

Uitleg: De schoonmaakster komt omdat mijn moeder gehandicapt is, dus kan ze niet zelf schoonmaken. Mijn vader kan het ook niet doen, want die werkt de hele dag. Dit verhaal is echt gebeurd.
Laat ik maar beginnen met het verhaal.

Het was een gewone vrijdag. Zoals gewoonlijk kwam de schoonmaakster dan schoonmaken.
Elke dag las ik wel sexverhalen op internet, wat ik toen ook deed. Ik vingerde mezelf terwijl ik een sexverhaal aan het lezen was, ik zat helemaal naakt op mijn bureaustoel, voor mijn computer. Mijn moeder was naar de wc, dus die kon niet komen kijken.

Ik was net een heftig stukje aan het lezen, en kwam bijna klaar. Opeens ging de deur open, ik viel bijna van mijn stoel. Ik bedekte snel mijn borsten en kutje. De hulp was binnengekomen om wat kleren te brengen die ze had opgevouwen. Ze keek me raar aan, alsof ze dacht: "Je hoeft je nergens voor te schamen hoor..." Ze legde de overige kleren, van mijn ouders op mijn bed en liep naar me toe. Ik durfde niks te zeggen, ik was heel erg geschrokken. Ze las het verhaal. "Zo." Zei ze. "Dus jij bent ook bi?" Ik zat haat vragend en angstig aan te kijken en stotterde: "J..ja..." Ze glimlachte en gaf me een kus op mijn mond. Waarna ze het wasgoed pakte en weer wegliep. Verbaasd en geschrokken zat ik daar op mijn stoel. Ik kleedde me snel aan en ging weer op mijn stoel zitten, die nat was dus ik legde er een handdoek op. Een hele tijd durfde ik niet naar de woonkamer. Ik hoorde dat de hulp en mijn moeder aan tafel zaten en een bakkie koffie zaten te drinken. Voorzichtig liep ik mijn kamer uit. Ik pakte een glas uit de kast en schonk wat te drinken in. Ik stond achter mijn moeder, die kon mijn gezicht niet zien, dus ik keek de hulp angstig en vragen aan van: "Zeg alsjeblieft niks tegen mijn moeder..." Ze leek het te begrijpen en ging gewoon rustig door met kletsen. Daarna verdween ik snel weer naar mijn kamer. Ik lag in mijn bed tv te kijken, wat ik wel vaker doe. Soms vinger ik mezelf dan ondertussen. Deze keer niet, want ik durfde het niet... Dadelijk kwam de schoonmaakster weer binnen! Toen ik verder ging denken dat ze binnen zou komen terwijl ik mezelf weer vingerde vond ik dat eigenlijk best wel geil. Zo fantaseerde ik dat ze weer schone kleren zou komen brengen en dat ze zag dat ik onder de dekens iets aan het doen was, waardoor ze de dekens van me aftrok omdat ze zo nieuwsgierig was. Ondertussen was ik mezelf echt aan het vingeren. Mijn gedachtes werden steeds geiler, en ik ook. De deur ging weer open, deze keer was het mijn moeder. Of ik de vuile was kwam brengen. Ik zei: "Ja, is goed. Kom ik zo doen... Even dit programma afkijken." Dat zei ik eigenlijk omdat ik nog even mijn broek en onderbroek omhoog moest hijsen. Dus dat deed ik ook snel. Het programma was zogenaamd afgelopen en ik bracht het wasgoed naar de badkamer, waar de wasmand stond. De hulp stond daar ook, ze was het wasgoed aan het ordenen. Ik gaf haar mijn vieze kleren. Ze viste er zo mijn slipje uit, waar ze aan rook. Ze drukte het middenstuk tegen haar neus en snoof er stevig aan. `Hmmm... Heerlijk." Fluisterde ze.

Ze kwam dichter bij me staan. Ze keek me recht in mijn ogen aan en zag aan mijn ogen dat ik nog geil was. Ze was zo dichtbij dat ze in mijn oor kon fluisteren. Ze fluisterde in mijn oor: "Je word wel geil van mij he?" Voorzichtig knikte ik ja, want ze zag er niet verkeerd uit. Ze heeft prachtig blond haar, net zoals mij en prachtige borsten, Waarschijnlijk cup D. Hoe langer ik naar haar keek hoe geiler ik werd, en ik kon aan haar zien dat ze ook steeds geiler werd. Ze zoende me alweer op de mond en liep vrolijk verder met het vuile wasgoed.
Ik liep weer rustig naar mijn kamer waar ik op mijn bed tv ging kijken. Opeens kwam ze mijn kamer binnen gelopen. Ik zat op het randje van mijn bed, want ik was mijn dekbed goed aan het doen. De schoonmaakster deed voorzichtig de deur dicht. Ze zoende me op mijn mond en duwde me voorzichtig naar achteren, zodat ik met mijn rug op bed lag. Toen voelde ik haar tong tegen mijn lippen drukken. Ik deed mijn mond maar een stukje open, want ik was flink opgewonden en had er eigenlijk wel zin in. De tongzoen duurde wel tien minuten, want voordat ze het deed keek ik op de klok, recht tegen over me. Ze keek me geil aan, en ik keek haar geil aan. "Zie je nou wel... Dat je me wil" Zei ze blij. Deze keer durfde ik wel wat te zeggen. "Ja" zei ik."Ik geil inderdaad op je en ik wil je. Het maakt me niet uit, dat je zestien jaar ouder bent. Ik wil je gewoon." Ze ging van me af en ging naast me liggen. Voorzichtig deed ze haar hand onder mijn shirt en begon mijn buik te strelen. Steeds hoger ging ze met haar hand. Tot ze bij mijn tepel zat. Een bh had ik niet aan, ik was toch thuis. Mijn tepels waren ondertussen al lekker hard. Ze deed haar andere hand ook onder mijn shirt. En nam mijn tepels tussen haar vingers en begon er mee te spelen. "Ja, lekker." Zei ik hijgend van lekkernij. Ze kwam bovenop me liggen en ging mijn borsten masseren. Ik ging met mijn hoofd wat omhoog en zoende haar, de zoen werd al snel een tongzoen. Terwijl zij lekker met mijn borsten bezig was was ik in haar broek geschoven met mijn handen en streelde haar volle billen. Toen rolde ze van me af en ze zei dat ik moest gaan zitten. Ik ging braaf zitten, en zij trok mijn shirt uit, natuurlijk werkte ik wel mee.

Ik ging van het bed af en ging op mijn knieŽn voor haar zitten. Ik maakte haar gulp los, ze snapte wat ik wou doen. Dus ze stond op. Ik trok haar broek en slipje mee naar beneden. Ze ging weer zitten en ik bleef op mijn knieŽn zitten. Ik dook gelijk op haar geile, natte en lekkere kutje af. Wat rook ze lekker. Ik begon eraan te likken. Eerst door haar schaamlipjes, daar deed ik een paar lange halen. Kreunend lag ze op het bed, ze was gaan liggen. Toen ging ik naar haar klitje. Ik likte er een paar keer overheen, waardoor ze nog harder ging kreunen en hijgen. Toen nam ik het in mijn mond en zoog eraan. Ze werd helemaal gek! Ze vond het verrukkelijk! Ik stopte met zuigen aan haar klitje en ging weer naar beneden. Ik proefde haar heerlijke sappen. Met mijn spitse tong probeerde ik in haar gaatje te komen Dat lukte alleen met het puntje van mijn tong. Een tijdje lang deed ik dat met mijn tong. Toen ging ik weer naar boven naar haar klitje, waar ik weer aan ging zuigen. Ze kreunde en hijgde nog erger dan de eerste keer dat ik dat deed, steeds harder kreunde en hijgde ze. "Ik kooom!" Zei ze. Het duurde niet lang en ze kwam klaar, met een diepe kreun. Ik liet haar klitje los en keek hoe ze klaar kwam. Haar hele lichaam schokte. Puffend lag ze op mijn bed, aan het bijkomen van het klaarkomen. Ik kwam naast haar liggen en zoende haar op haar mond. Ik vroeg of ze wou zitten. Ze ging zitten en ik trok haar shirt uit, vrijwillig werkte ze mee, ik trok ook haar bh uit en zag haar borsten, ze waren groot. Ze hingen wel een beetje maar dat maakte niks uit. Ik duwde haar naar achter En begon aan haar tepels te likken. Ze hijgde erbij. Toen duwde ze mij van haar af . Het is jouw beurt zei ze geil. Ze ging op haar knieŽn op de grond zitten om mijn kutje te likken. Ondertussen had ik mijn broek en onderbroek al naar beneden gedaan. Ze ging gelijk naar mijn klitje toe. Ze likte eerst met lange halen erlangs, waarbij ik kreunde. Toen ging ze steeds kleinere halen maken. Ze stopte even om haar haar opzij te doen. Toen begon ze erop te zuigen. Ik werd gek! Zo ging ze een tijdje door, toen ze wou stoppen zei ik: "Ga nou door, ik kom bijna!" Ze ging door. Het duurde niet lang voordat ik riep: "Ik ga komen!" Ze likte ťťn keer over mijn hele kut, en het was gedaan. Spuitend en schokken kwam ik klaar, ze ving mijn kutsap op in haar mond en hield wat onder haar tong. Toen klom ze boven op me en gaf me een tongzoen, de helft van mij eigen sappen zat nog onder haar tong waardoor ik dat gelijk proefde. "Slikken, sletje." Zei ze. Ik deed wat ze zei, en het smaakte niet slecht. Ze sprong van het bed af, opzoek naar iets wat ze in haar kut kon stoppen. Een dildo had ik niet. Dus pakte ze maar een zaklamp Ze ging op het bed liggen en beval me hem in haar kut te duwen, haar kutje was niet meer zo nat dus ging ik op haat klitje zuigen. Toen ze bijna kwam stopte ik, en ik wachtte even. Zij vond dat niks. En zei: "Ga door, toe! Ik kom bijna! "

Ik likte een keer over haar klitje, waardoor het vocht al een beetje uit haar kutje kwam lopen. Ze had nog 1 likje nodig. "Bijnaaaa!" Kreunde ze. Ik ging boven op haar zitten zodat ze niet bij haat kutje kon komen. "Ga van me af, toe! Ik wil klaar komen!" Zei ze wanhopig. "Straks... Eerst nog een lekker tongzoen." Zei ik gemeen. "Nee, toe! Laat me klaarkomen!" Zei ze nog wanhopiger. Ik kuste haar. "Nou... Kom maar dan. Niks doen, ik doe het." Zei ik. Ik ging weer op mijn knieen zitten en likte met 1 lange stevige haal over haal hele kutje. Gelijk kwam ze klaar met een harde kreun. Ik ving nog snel haar kutsap op, dat eruit spoot. Ik slikte alles door en likte mijn lippen erbij af. "Hmmm..." zei ik. Toen horden we de achterdeur open gaan, mijn moeder was terug van boodschappen doen. We kleedde ons snel aan en gaven elkaar een lekkere tongzoen. "Dit moeten we vaker doen, maar dan bij mij thuis. Ik heb dildo's en vibrators!" Zei de schoonmaakster. "Oke, is goed!" Zei ik. Zo spraken we snel iets af. En mijn moeder en vader... Die weten van niks!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners