Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Mevrouw Uit De Bus 2 - 24412 keer gelezen
Zaterdag om 17.30 belde ik weer aan. Ik had thuis gedouced en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg ik de opdracht om mij uit te kleden op mijn jarretels en kousen na. De mevrouw was weer in haar rood leer gekleed. Ik mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op mijn knieŽn op de grond. "Goed zo, schatje, nu moet je even zo blijven zitten. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw. Begrepen?"Ik snapte het niet helemaal, maar zei "Ja". "De volgende keer ga je over de knie, begrepen?" "Ja, mevrouw" zei ik gedwee. "Goed zo, meissie"

De mevrouw deed mij eerst een halsband om en daarna een zwarte blinddoek. "Als je stoppen wilt, moet je Halt zeggen. Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Begrepen?" Weer klonk het gedwee "Ja Mevrouw". Even later ging de bel. Dit maakte mij nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger. "Lekker ding is het niet?" vroeg de mevrouw aan de andere vrouw. "Zeker een mooi, jong lichaam waar je nog veel plezier aan kun hebben." "Geil is ze ook" en toen richtte ze zich weer tot mij. "Even staan gaan meissie, zodat mijn bezoek je even kan bevoelen." Weer ze ik "ja mevrouw" en ik deed wat mij gevraagd werd. Ik voelde een knijpje in een van mijn tepels, Ik kreeg een flinke tik op mijn bil en daarna voelde ik enkele vingers in mijn kutje. "Zeker een lekkere aanwinst, ik ben jaloers op je." "Ga maar weer zitten meissie" Ik ging zitten en voelde dat er iets aan de halsband werd vastgemaakt. De geluiden die ik toen hoorde kon ik niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende "Benen verder omwijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Hou de ketting iets strakker. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door mijn blinddoek heen. Nog enkele volgden en ik herkende nu ook het geluid van een kamera. Ik werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ik er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ik alleen maar goede ervaringen met de mevrouw. Zijhad dit gepland dus ikmoest er maar van genieten. Met dit in gedachten werd ik relaxter en begon het spannende van de situatie in te zien. Een vreemde vrouw had mij betast, met toestemming van de mevrouw en beiden genoten ze van mijn lichaam.

"Is het goed,, dat ik nog een paar kutfoto's maak voor mijn kutcollectie" vroeg de onbekende vrouw. "Natuurlijk, ze is er helemaal voor jou".Zij de mevrouw. Ikkon niet anders doen dan luisteren en afwachten. "Op het kleed liggen, kleine" zei de vrouw op gebiedende toon "en wel met je benen wijd". Ik kende de kamer wel een beetje en vond op de tast het kleed. Hier ging ik op mijn rug liggen en spreidde mijn benen voor de onbekende vrouw. Die nam plaats om enkele close ups van mijn vrouwelijkheid te maken. Mijn kut leek iets op een grotje met een gordijntje ervoor. Mijn binnenste schaamlippen zaten boven tegen elkaar en vormden een dakje boven mijn kittelaar. Halverwege mijn kutje waren ze op zijn verst uit elkaar. Hier zat een knikje in mijn lipjes en van daar naar beneden ging het min of meer verticaal. Wederom werden er enkele foto's gemaakt. "Ik kan het niet laten, Diana, mag ik" "Goed, dan geniet ik wel van het schouwspel" De onbekende liet dit geen twee keer zeggen en begon mij te likken. Ik wist niet wat mij overkwam, maar had er zeker geen bezwaar tegen. Een lange puntige tong speelde met mij en omdat ik toch al genoot van de vreemde situatie, begon al snel mijn onderlichaam mee te draaien. Geleidelijk kwam mijn orgasme dichter bij. Vlak voor mijn hoogtepunt stopte de tong abrupt. De Mevrouw had de onbekende vrouw in een bil geknepen en zei "De afronding komt later wel. Het is tijd voor je om te gaan" "Jammer, maar wie wat bewaart heeft wat." "Zo is dat. Ik ben benieuwd naar de foto's". "Je zult ze gauw hebben." De mevrouw leidde de onbekende vrouw naar de deur. Ondertussen kreeg ik de opdracht om op het kleed te blijven liggen. Met een lange tongzoen nam de mevrouw afscheid van de onbekende vrouw.

De mevrouw ging naast mij op het kleed liggen. Ze deed de blinddoek af. "Hoe gaat het met je?" "Ik beleef, sinds ik je ken, meer spannende dingen, dan de afgelopen twee jaar bij elkaar." Glimlachende keken wij elkaar aan. "Ik weet wel wat goed voor je is." Ik kon niets anders dan toegeven "Ja Mevrouw, dat weet u misschien wel beter dan ikzelf." Zij draaide zich op mij en onze tongen vonden elkaar weer. Na een lange kus ging de mevrouws mond op zoek naar mijn borsten en zoog op beide tepels. Haar linker hand vond mijn natte kutje en haar wijsvinger begon rondje te draaien over mijn kittelaar. Toen ik hierop reageerde, kroop ze tussen mijn benen. Ze likte mij en proefde speeksel van de andere vrouw en geil van mij. Met beiden handen kneedde ze stevig de billen van mij. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, ik kreunde het uit.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners