Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Buurvrouw - 14745 keer gelezen
Anita werd loom wakker en rekte zich uit. Ze lag naakt op bed. Ze draaide zich om om op haar wekker te kijken hoe laat het was, en zag een bonte verzameling aan dildo's, groente en fruit en zelfs flessen op haar nachtkastje staan.

Dromerig dacht ze terug aan gisteravond, toen ze na een avondje stappen was thuisgekomen met Mathilde, een mooie roodharige meid die ze in de kroeg had leren kennen. Het klikte meteen, en voor het eerst in haar leven had ze in een kroeg staan tongen met een vrouw. Ze was er ongelofelijk geil van geworden.
Samen waren ze naar de wc geweest, en daar had Mathilde met haar tanden de string van Anita uitgetrokken om haar vervolgens weergaloos te beffen. Natuurlijk had Anita voorgesteld naar huis te gaan, en daar was de sex helemaal geweldig geweest.

Naast dildo's en met enige regelmaat een lekkere lul, had ze nog nooit iets anders in haar kut gehad, laat staan in haar kont, maar Mathilde had haar geleerd dat je met veel dingen plezier kon hebben.

Ze werd alweer geil bij de gedachte, en voelde haar kut nat worden. Bijna automatisch gleed haar hand naar beneden, en begon ze met haar middelvinger over de inmiddels gezwollen klit te wrijven.

Ze zag de wijnfles staan die Mathilde en zij leeggedronken hadden, en zag halverwege de fles een kleverige rand zitten. Had die fles nu werkelijk tot zover in haar kut gezeten? Ze herinnerde zich dat ze behoorlijk aangeschoten was, en dat ze inmiddels een banaan, een komkommer en een colaflesje in haar kut had gehad. Mathilde was haar vervolgens gaan vingeren, en voordat ze het wist zat ze met haar hele hand in haar kut. Een ongelofelijk gevoel, ze was nog nooit zo geil en opgevuld geweest. Toen Mathilde haar hand had teruggetrokken, voelde ze het koude glas van een fles tegen haar hete kutlippen. Aanvankelijk dacht ze nog dat het het colaflesje was, maar toen de fles eenmaal naar binnen gleed, had ze al snel door dat het de wijnfles was die met de bodem naar binnen werd geduwd. Ze was meermaals op de fles klaargekomen.

Daarover dromend voelde Anita dat ze steeds natter werd, en ze kwam klaar. Hijgend lag ze op het bed, en pakte de wijnfles. "zou ik het zelf ook kunnen", dacht ze.
Ze smeerde wat kutgeil aan de randen van de bodem, en zette de fles tegen haar kut, met de andere hand haar lippen opentrekkend. Ze moest wat persen, maar zag tot haar verbazing de fles langzaam naar binnen glijden. Ze stopte even om te wennen aan het koude glas, en de spanning van haar lippen, en duwde de fles langzaam verder naar binnen. Ze stopte toen alleen de hals van de fles nog uit haar kut stak en begon de fles langzaam op en neer te bewegen. Ze had het gevoel dat haar kut explodeerde; de wanden van haar kut begonnen te krampen, en het kutgeil spoot bijna langs de fles naar buiten.

Anita draaide zich op haar knieen, met de wijnfles nog in haar kut, en begon haar kont te vingeren. Met haar vinger voelde ze het glas van de fles in haar kut, en dat wond haar enorm op. Al snel stak ze een tweede vinger in haar kont. Ze pakte het colaflesje, stak de hals even in haar mond om nat te maken, waarbij ze het kutgeil van Mathilda nog proefde, en stak de hals van de fles in haar kont. De twee flessen tikten tegen elkaar. Opnieuw kwam ze klaar. Anita was inmiddels zo geil geworden, dat ze zich niet bedacht, het flesje omdraaide, en het geleidelijk aan met de bodem in haar kontgat drukte. Ze wilde aanvankelijk stoppen vanwege de pijn, maar het geile gevoel overheerste zo, dat ze doorzetten. Met enige moeite verdween het colaflesje in haar kontgat. Ze liet het erin zitten als een butplug, en begon zich weer met de wijnfles te neuken, ze voelde de bodems van de flessen tegen elkaar slaan en kwam gillend klaar. Ze zat wat uit te hijgen, toen ze de deurbel hoorde.

"nee hoor", dacht ze, "nu niet, ik heb nu even belangrijker dingen te doen", maar toen het bellen aanhield, besloot ze toch maar even te gaan kijken. Ze wilde de flessen uit haar kut en haar kont halen, maar bedacht zich, en trok, met de flessen er nog in, een ochtendjas over haar naakte lijf.

Lopen ging wel een beetje lastig, maar het ging wel, en het was bovendien een bijzonder geil gevoel!. Ze liept de trap af naar beneden, en deed de deur op een kier. Daar stond Ineke, haar buurvrouw. "He Anita', zei ze, "mag ik even binnenkomen, ik heb je advies nodig". En terwijl ze dat zei, duwde ze de deur open en stapte naar binnen.

Ze zag Anita in haar ochtendjas staan en zei: "sorry, heb ik je wakker gemaakt? Ik kom later wel even terug!"
Anita schudde van nee, ze was immers toch al wakker. "Kom maar binnen"zei ze.Ineke had een zeer sexy kort topje aan, waarbij haar tepels bijna dwars door de stof priemden; ze had duidelijk geen bh aan. Daaronder een heel erg kort en strak rokje dat weinig te fantaseren overliet.

Ze draaide een paar keer om haar as en vroeg""wat vind je ervan? Dit wou ik vanavond dragen als we de eerste keer met onze band optreden, kan dat?"
"Wauw", zei Anita, "ik denk dat het publiek gek wordt al ze zo'n geile outfit zien!"

Ineke trok haar rokje wat omhoog, en toonde haar kaalgeschoren kutje: "zal ik vanavond ook geen slip aandoen?" Geil keek Anita naar die prachtige kut, waar een paar druppeltje aan de kutlippen zichtbaar waren. "Zou ik zeker doen", zei ze.

Zonder dat ze het doorhad was haar badjas opgevallen en Ineke stond haar met open mond aan te kijken. Ze zag de wijnfles uit haar kut steken; langs de hals stroomden langzaam slierten kutgeil naar beneden.

"Jemig, dat is geil!" Anita had nu pas door dat haar badjas openhing, en wilde hem snel weer dichtdoen. Ineke hield haar tegen, en begon voorzichtig aan de fles te trekken. Toen pas had ze door dat Anita ook nog een fles in haar kont had. Anita zakte bijna door haar knieen van geilheid. Ineke knielde en nam de flessenhals in haar mond, en begon de fles te pijpen. Ze was duidelijk geoefend, want ze nam de hele hals in haar mond, en raakt met haar lippen de klit van Anita aan. Met haar rechterhand ging Ineke tussen de benen van Anita door, en pakte de hals van de colafles, en begon daarmee haar kont te neuken. Anita hield het niet meer, en kwam gillend klaar.

"Kom", zei Ineke, "we gaan naar boven".

Op de slaapkamer gekomen kleedde Ineke zich snel uit, en liet Anita op haar handen en voeten op het bed zitten. Met een plop haalde ze de colafles uit haar kont, die open bleef staan, en begon het kontgat te likken. Met haar linker hand neukte ze Anita met de wijnfles die nog steeds in haar kut zat. Ze bracht drie vingers in de kont van Anita, en begon die langzaam rond te draaien; een vierde vinger kwam erbij, en even later zat de hele hand van Ineke in de kont van Anita. Ze voelde de wijnfles, en probeerde die te omvatten, maar dat lukte niet. Langzaam trok ze te wijnfles uit de kut van Anita; de fles was nat van het geil. Toen de fles eruit was, haalde ze haar hand uit Anita's kontgat. Die zuchtte verheerlijkd, en verstijfde wat, toen ze voelde dat Ineke de wijnfles in haar kontgat wilde duwen. "ik weet niet of dat wel lukt", zei ze. Ineke zei niets, en duwde langzaam door, het kontgat van Anita steeds verder openend. Geleidelijk verdween de fles in haar kont, totdat alleen de hals nog naar buiten stak. Ineke ging achter Anita staan, en stak de hals in haar kut. Ze begon Anita te neuken. Gillend kwamen beide vrouwen klaar.

Antia haalde de fles uit haar kont, en stond van het bed op, en liep weg, Ineke enigzins verbaasd achterlatend.

Even later kwam ze terug met een grote rechte vaas, met een zelfde diameter als de wijnfles. Ze ging wijdbeens voor Ineke zitten, en duwde de vaas in haar kut. "kom jij tegenover mij zitten" vroeg ze. Ineke deed wat haar gevraagd werd, en Anita spreidde haar kutlippen. Ze duwde het andere eind van de vaas tegen de kut van Ineke, en bewoog langzaam naar haar toe. De kut van Ineke werd steeds verder opengesperd, en langzaam verdween de vaas ook in haar kut. De kliiten van beide vrouwen raakten elkaar, evenals hun tepels. Ze gaven elkaar een diepe tongzoen, terwijl hun onderlijven neukbewegingen maakten over de vaas. Ze kwamen meermaals heftig klaar. Langzaam schoven ze weer uitelkaar, de vaas was nat van het kutgeil toen hij uit hun kutten kwam. De kutten bleven wijd open staan.

De vrouwen keken elkaar aan, en begonnen de vaas schoon te likken, proeven van hun beider kutgeil.

"Ik weet nog niet of ik vanavond wel ga optreden", zei Ineke, "misschien heb ik wel wat veel beters te doen....................."
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners