Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dans fantasie - 3732 keer gelezen
Het is vrijdagavond, eindelijk weer dansen. Daar aangekomen zijn er nog niet veel mensen maar langzaamaan word het drukker.. rond half 11 stapt ook Chantal binnen.. ik kan niet meer normaal doen.. ik zit aan m'n haar, kijk tien keer op m'n mobiel en doe net of ik der niet zie..
Ze komt aanlopen en zoent me gedag.. ze heeft een spijkerbroek aan die strak om der heen zit.. verder een rood hempje en haar, haar los.

Ze loopt verder naar de rest en trekt der salsaschoenen aan, vrij snel word ze ten dans gevraagd.. Hoe ze lacht.. hoe ze danst, ik wil haar...

Het word rustiger op het eind van de avond en Chantal zit in de buurt van me terwijl de rest danst. Ik gok erop en vraag haar ten dans; "Kun jij leiden?" Ze antwoord van wel en lacht, ik pak haar hand en we lopen richting dansvloer.. we beginnen te dansen, ik vreselijk zenuwachtig, zij wat onwennig. Langzaamaan gaat het beter en het dansen gaat goed.. Vreselijk om zo dicht bij haar in de buurt te zijn en niks te kunnen doen...

Na het dansen voel ik me niet zo lekker.. ik kan er niet tegen, waarom moet ik haar leuk vinden.. het is te frustrerend.. ik zit wat te staren als ze naar me toe komt en vraagt of alles wel goed is.. "gaat wel :)..zat een beetje na te denken" ze vraagt me aan wat omdat ik zo verdrietig kijk en ik antwoord dat ik dat niet zo goed durf te vertellen.. "Waarom niet.. het hoeft niet hoor alleen misschien voel je, je erna wat vrolijker"

Ik geef toe dat dat misschien wel het geval al zijn alleen vertel ik haar erbij dat ze me waarschijnlijk niet meer wil spreken en zien als ze weet waar ik aan denk.. ze vraagt me hoezo omdat ze dat niet kan voorstellen. " Chantal.. ik denk aan jou... ik ben verliefd op je :(.. het is zo frustrerend, ik zie je vrijwel iedere dag en probeer het echt uit me hoofd te zetten maar het gaat niet.."

Ze kijkt me aan en weet niet zo goed wat ze ermee aan moet.. ik voel me echt vreselijk en loop weg, naar het toilet..
Ze loopt achter me aan en loopt mijn toilet binnen, waar ik zit.. ze gaat op der hurken naast me zitten en wrijft over me been en verteld me dat het niet erg is..ze kijkt me aan en verteld me dat ze het eigenlijk wel leuk vind.. ik moet er een beetje om lachen.. en vertel dat het echt heel irritant is.. ze kijkt me aan en vraagt me wat ik er van zou vinden als we het stiekem tussen ons tweetjes houden en wel zien wat het word.. ik ben verward..wat bedoeld ze nou.. kan zij mij ook leuk vinden !?... "hoe bedoel je.." ? Ze kijkt me aan en zoent me... eerst een lange zoen en daarna voel ik der tong en zo zoenen we een tijdje.. ik voel me vreselijk warm worden en de zoen word heftiger...

We stoppen en kijken elkaar wat verward aan.. " Ze pakt me hand en vraagt me mee terug naar de dansvloer.. Ik knik en loop met een grote lach mee naar de dansvloer.

Aan het eind van de avond zou ik met haar mee terug rijden richting stad.. ze zet me alleen niet af maar rijdt door naar haar eigen huis. "Ga je nog even mee wat drinken?" ''Ja is goed :)"

We lopen naar boven (appartement) en ik doe me jas uit en ga zitten ze schenkt wat in en komt daarna achter me staan.. ze doet der handen over m'n schouders en wrijft erover heen.. ik zet me glas weg en pak haar hand en trek der om de bank heen naar me toe.. ze gaat zitten en ik zoen der, heftig en raak der hals en schouders aan.. langzaam raak ik ook der borst aan en ga zo naar der buik en rug terug... ik laat m'n hand onder der hemdje glijden en streel der rug... daarna der buik en dan de zijkant van haar borst... terwijl we zoenen gaat ze over m'n zij heen en trekt me truitje een stukje omhoog, ze trekt het uit en streelt m'n schouders en borst.. ik trek haar hemdje uit en streel haar borst en laat dan haar bh-bandje zakken.. ik streel haar hals en arm en kus haar in haar nek...ik ga terug naar haar mond en zoen haar heel stevig en intiem... ik kruip dichterbij en maak haar bh los... ik raak zo opgewonden van haar.. ze is zo mooi... langzaam streel ik haar hals en dan haar borst... ik ga naar haar buik en dan naar haar been... ik steel haar en ga zo nu en dan een stukje omhoog en langs haar binnen been naar boven... ze raakt opgewonden en doet haar benen wat opzij.. ik streel haar binnen benen en dan haar onderbuik.. ik maak haar knoop los en zij de mijne... direct erna laat ik haar merken dat haar broek uit mag en ik trek hem omlaag en zo uit.

Ik streel der bovenbenen en billen zover ik erbij kan... af en toe klier ik met de bandjes van haar string en ga langs de bovenkant van haar string.. ik merk dat ze opgewonden raakt doordat ze me er goed bijlaat... ze trekt ook mijn broek naar beneden en streel m'n benen erna weer omhoog.. het zoenen word intenser en ik vraag op de bank te gaan liggen..

Ik streel haar borst en zoen haar op der mond en kus haar daarna in haar nek..langzaam ga ik zoenend naar beneden richting haar borsten en dan haar buikje... bij haar onderbuik aangekomen kijk ik haar aan en ze kijkt me zó opgewonden aan.. ik ga verder en trek langzaam haar string uit..

Ik streel haar benen en zoen de binnenkant van haar dijen, langzaam ga ik omhoog en kus de zijkanten van haar liezen en af en toe een kus op de bovenkant van haar kutje...ik kus haar kutje en ga met m'n tong langs de zijkanten van haar poesje en kus haar boven op haar clit.. langzaam begin ik haar te likken, ze raakt opgewonden en ze raakt me op m'n rug en haar aan.. ze knijpt in m'n armen en ik ga sneller.. ik streel ondertussen haar binnenbeen en ga langzaam met m'n vinger naar binnen terwijl ik haar verder lik.. ze houdt het niet meer en ik vinger haar met twee vingers terwijl ik haar lik.. ze knijpt in m'n arm en kreunt hevig..

Ik kom omhoog en kus haar vol op der mond..een lange tongzoen sluit het af.. ze kruipt tegen me aan en laten het even bezinken..
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners