Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Carnaval maakt vrouwen los en meer - 6667 keer gelezen
Marieke en Johanneke keken in de spiegel naar elkaar. Ze lachten. Ze stonden op het punt schmink bij elkaar op te brengen. Dit zou hun eerste carnavalsfeest worden zonder de mannen erbij. Hun echtgenotes zaten, ook met z'n tweeën, in het buitenland. De dames waren opgewonden, praatten honderduit over van alles en nog. Hoeveel avonden hadden zij niet bij elkaar gezeten en geklaagd? Geklaagd over het gemis aan spanning en avontuur in hun leven? Geen van beiden zou het kunnen vertellen, maar dat het iedere week een terugkerend ritueel was geworden wisten zij maar al te goed. Allebei hadden ze een handdoek ongebonden, net boven hun borsten, en droegen verder slechts een slipje. Het gekwebbel viel stil. 'Realiseer jij je wel dat dit de eerste keer is dat wij zo luchtig gekleed bij elkaar zijn?', zei Johanneke zachtjes tegen marieke's spiegelbeeld. marieke knikte lichtjes en keek besmuikt terug. 'We kennen elkaar zo goed, zo intiem, toch heb ik je nog nooit bloot gezien', ging Johanneke verder. Even was het stil. Toen, heel langzaam, liet marieke de handdoek van haar lichaam af glijden. Beide vrouwen hoorden de badstoffen doek op de vloer vallen. Marieke ademde zwaar. De mooie vrouw staarde strak de spiegel en liet zich bekijken door haar intieme vriendin. 'Ooh mijn god', fluisterde deze, 'wat ben jij eigenlijk mooi'. Johanneke draaide zich een kwartslag op. Ze stond net niet met de voorkant van haar lichaam tegen de zijkant van Marieke's. Marieke sloot haar ogen en haalde diep adem; haar kittige borstjes bewogen op en neer, haar prachtige diepbruine tepelhoven vormden een stevig voetstuk voor de sterk gezwollen tepels. Met een hand ontdeed ook Johanneke zich van haar handdoek. ook zij stond nu slechts gekleed in een zeer vrouwelijk slipje in de badkamer. Nu was het marieke's beurt om naar een vrouwenlichaam te kijken. Ze huiverde. Johanna strekte een bibberende hand naar haar vriendin uit. Ze raakte haar hals aan. Beide vrouwen sidderden weer. marieke draaide haar hoofd naar haar vriendin en bood haar lippen aan. Johanneke gaf hieraan gehoor. Een moment later kusten de dames, intiem, voorzichtig maar steeds gepassioneerder...
'Zullen wij kijken', fluisterde Johanneke tussen twee tongzoenen door. Marieke knikte. Twee mooie vrouwen keken met één oog in de spiegel en zagen, het bovenlijf geheel naakt, elkaar innig tongzoenen. Johanneke drukte haar lichaam tegen dat van marieke. 'Ik voel je op mijn been', zei marieke zacht. Johanneke zuchtte en drukte zich nog steviger tegen haar aan. Marieke draaide zich helemaal naar haar vriendin en pakte haar stevig vast. Hun schaamstreken raakten elkaar. Langzaam en intens bewoog Johanneke haar venusheuvel over die van marieke. Marieke duwde haar bekken naar voren. 'Ze reageert! Ze reageert!', schoot de wee-makende gedachte door Johanneke heen. Ze waren in haar huis, Johanneke voelde zich verplicht het initiatief te nemen. 'Kom', zei ze zacht, 'laten wij naar de slaapkamer gaan'. Ze nam marieke bij de hand en leidde haar naar de slaapkamer.

Voor het bed ging Johanneke achter haar staan. Voor de vrouwen was het de eerste keer. Toch was er bij allebei geen twijfel over wat en hoe ze dingen zouden moeten doen. Het was duidelijk: ze volgden slechts hun gevoel. Johanneke wreef met beide handen over marieke's rug. De voorkant van haar onderlichaam raakte voorzichtig marieke's heerlijke en zachte billen. Johanneke duwde zachtjes haar vriendin nar voren. Deze ondersteunde zich met haar handen op het bed. Gebogen als zij stond kon ze, langs haar eigen lichaam, Johanneke's activiteiten goed volgen. Ze zag dat haar vriendin haar ogen gesloten had. Ze voelde nu ook dat Johanneke's handen zich naar haar middel hadden verplaatst. marieke werd steviger en steviger om haar middel beetgepakt. Ze voelde en zag Johanneke tegen haar billen oprijden, steeds steviger, steeds intensiever. Marieke klauwde in het bed. Ze vond dit zo opwindend, zo geil , dat ze haar onderlichaam helemaal ontspande om maar niets van het gevoel te hoeven missen. 'Ik voel dat je het helemaal loslaat', hijgde Johanneke opgewonden, 'Ooh mijn god, je geeft je helemaal!' 'Mhmmm', kreunde marieke en dacht er achteraan: 'Jaah, ik geef me! Neem me, berijdt me. Ik word genomen door een vrouw!' Haar knieën begonnen van opwinding te knikken. Ze schaamde zich ervoor en zakte op het bed. Johanneke bewoog met haar mee. Ze pakte haar vriendin van achteren stevig vast en rustte nu geheel op haar geknielde lichaam. Het plotselinge gewicht deed marieke opzij vallen. De vrouwen vreeën verder, lepeltje-lepeltje. Johanneke kon het niet laten neukende bewegingen te blijven maken. Steeds feller en steeds korter op elkaar schokte ze tegen marieke's billen op.'Ga je komen?', vroeg marieke op een manier zoals ze dat ook aan een man zou vragen. 'Oja', zwijmelde Johanneke van geilheid over deze vraag, 'ik ga komen, ik ga, mhmmm, komen...' Johanneke zette haar handen op de parmantige tietjes van haar vriendin en bereikte haar hoogtepunt. marieke gaf haar lichaam door haar onderrug te hollen waardoor haar billen en bovenlichaam nog dichter tegen Johanneke aan werden gedrukt. Het bijna spastische gehijg en intense gekreun vanachter in haar oor maakten haar gek. 'ik hou van je, ik hou van jeeeee!!!', kreunde ze op Johanneke's hoogtepunt.

Marieke voelde haar vriendin heftig tegen haar lichaam naschokken. Voor beide vrouwen was het een heel emotioneel moment. Lieflijk draaide marieke zich om en kroelde met haar nahijgende minnares. 'Het was heerlijk, het was zo fantastisch, zo open, zo open', zei Johanneke keer op keer. Ze kon bijna niet geloven dat het was gebeurd. Plots realiseerde zij zich dat marieke nog erg opgewonden moest zijn. Ze kwam half overeind zitten en rolde marieke op haar rug. Voorzichtig schoof ze diens benen uit elkaar. 'Wat ga je doen?', vroeg deze met een van opwinding beverige stem. Johanneke gaf geen antwoord in woorden, maar in daden. Voor dat haar vriendin het in de gaten had, gleed haar tongetje over de zachte binnenkant van haar dijbenen. 'Ooh, je likt me. Ooh heerlijk... Mmhmm, is dit je eerste keer?', kreunde marieke. 'Ja, de eerste keer dat ik lik. Ik doe het precies zoals ik het altijd graag heb'. marieke trok haar knieën op en bracht haar bekken iets naar boven. Johanneke kon er zo nog beter bij. Ze voelde haar tongetje tergend langzaam om en rond haar schaamlippen spelen. Zo nu en dan schoot Johanneke in haar inmiddels geheel openstaande en vochtige kutje. 'Ooh ja, doe het maar erin... Mhmm, zo ja... Zalig...', marieke wist niet hoe ze het had. Ze had moeite haar eigen onderlichaam in deze positie te houden. Ineens intensiveerde het gevoel rond haar schaamstreek. Johanneke beroerde, naast haar tong, het zachte vlees met twee handen tegelijk! 'Ooh jee, ooh jee, ooh jee...', kermde marieke. De genotsbal in haar onderlichaam zwol op; ze ging klaarkomen! Weer klauwde ze in het beddengoed, nu plat op haar rug. Haar beken schokte ongecontroleerd, met moeite wist ze het naar Johanneke toegedraaid te houden. 'Het komt, het koooo...' Haar lichaam huiverde en trilde, iedere vezel in haar spieren stond strakgespannen. Johanneke hoefde niets meer te doen. Ze klemde zich alleen maar aan haar orgasmerende vriendin vast en hielp haar zo door het misselijkmakende genot heen.
Rillend kwam marieke tot rust. 'Dat was heerlijk', zei ze na een tijdje met een twinkeling in haar ogen. Johanneke knikte en antwoordde: 'Als ik had geweten dat het zo fantastisch met jou zou zijn, dan had ik allang eerder wat ondernomen'. marieke was het met haar eens. Welke vrouw van achter in de twintig eigenlijk niet? 'Maar dat betekent niet dat ik nu lesbisch ben hoor', zei Marieke gehaast. 'Nee natuurlijk niet!', zei Johanneke, 'het is gewoon lekker. Wij hoeven daar ons helemaal niet voor te schamen of zo'. 'Nee, dat doe ik ook niet', haastte marieke zich te zeggen, 'maar ik denk toch dat mijn Jaap het niet zou begrijpen'. Johanneke barstte in lachen uit. 'Ach', schamperde ze, 'wat begrijpen zij nou! Later, dan zal ik het Menno wel eens vertellen. Misschien wordt hij er dan nog opgewonden van ook. Maar nu, niks ervan. Hij is nog teveel het haantje, teveel het mannetje'. 'Jaap ook', zei marieke zacht. 'Over mannetjes gesproken', zei Johanneke, 'ik heb de smaak van verboden spanning nu wel te pakken. Zullen wij ons nog in het feestgedruis storten?' Marieke weifelde. 'Ik weet niet hoor. Wil jij je nu nog laten versieren door een vreemde kerel?' 'Ach, het hoeft niet. We zien wel. Nou wat denk je ervan, zullen we nog gaan?' marieke dacht even na. 'Wel, als je het stelt, dan ga ik wel mee'.

Een half uur later was preutse marieke het middelpunt van de mannelijke belangstelling aan de bar. De twee vrouwen hadden zich als een speer geschminkt en aangekleed. Ze hadden er een heel werk van willen maken, maar door het 'oponthoud' en wegvallen van de noodzaak om er voor de mannen opperbest uit te zien deden ze maar wat. Marieke had haar gezicht helemaal zilver gemaakt, Johanneke was volledig goud. Maar als snel nadat ze zich in het feestgedruis hadden gestort, werd hen duidelijk dat het zowel mannen als vrouwen niets uitmaakte hoe zij eruit zagen. Al snel vonden ze een café waar het gezellig was, waar alleen maar mensen zaten van hun leeftijd. Uitbundig werden ze begroet door de mannen, net zoals andere alleenstaande vrouwen overigens. Maar dat merkte ze later pas. Marieke voelde zich door al die aandacht meteen in haar hum en haakte in de polonaise. De mannen vochten zowaar om achter haar in te haken. Johanneke zag haar genieten en lachte. Na drie rondjes door de tent te hebben gehost, zochten de dames de bar op. Vrijwel meteen kwamen een duivel en een soort superman naast hen zitten. Ze wilden niet zeggen hoe ze heetten. Ook Johanneke en marieke verklapten hun naam niet. En een lol dat ze daarin hadden met z'n vieren. Het was echt een carnavalsgezelligheid. Al snel kwam Superman met de suggestie een andere, rustiger, tent op te zoeken. Johanneke keek marieke aan, sloeg het bodempje van haar vierde Coebergh IJs naar binnen en schreeuwde boven de hoempa-muziek uit: 'Ach ja, waarom ook niet!!!' Marieke keek de Duivel aan, trok een grimas met haar gezicht en leegde bierglas. Giebelend trok het viertal door de kroeg, zich tussen de mensenmassa wringend op zoek naar de uitgang.

Buiten leek het nog drukker naar binnen. Toch konden zij elkaar nu verstaan. 'Ik weet wat', zei Superman, 'We gaan gewoon naar ons hotel. De minibar is nog lang niet leeg. Dan zijn we tenminste meteen aan de beurt!' 'Ach ja, waarom ook niet!', herhaalde Johanneke haar leuze. Marieke keek bedenkelijk. Tot ze door een willekeurige voorbijganger in haar onderbillen werd geknepen. 'Ja graag!', riep ze uit. Alles beter dan handtastelijke, anonieme kerels.
Hoe ze het hotel binnen was gekomen, wist marieke niet meer. Waarschijnlijk had ze toch teveel biertjes op. Maar opeens lag ze op een bed en zette het Amerikaanse volkslied in. 'Ik ben het vrijheidsbeeld', zwijmelde ze er tussendoor, 'althans dat zou ik zijn. Maar omdat mijn vriendin hier en ik betere dingen te doen hadden, is daar niets van gekomen, lalalala'. 'Ssst', suste Duivel haar, 'anders zetten ze er ons nog uit!' Hij sprong naast haar op het bed en gaf haar meteen een tongzoen. marieke keek recht in zijn ogen en zoende terug. 'Wat zei je nou net? Wat heb je met je vriendin uitgehaald?!', vroeg Duivel geïnteresseerd. 'Dat zou jij wel willen weten hè mannetje', schamperde marieke. 'Nou in elk geval iets wat jij mij niet kan geven!' 'Ooh nee?!', nam de uitdaging aan en in één beweging ontdeed hij marieke van haar slipje. De vrouw kirde en keek hulpeloos de kamer in, op zoek naar Johanneke.
Deze stond naast het bed en schudde haar hoofd. 'Dat krijg je er nou van', zei Johanneke schoolmeesterig. Ze trok de andere man, Superman, aan zijn arm naar zich toe, drukte haar lichaam stevig tegen hem aan en kuste hem. Nog even keek ze om naar haar minnares en zei: 'Je zoekt het zelf maar uit!' Het was alsof marieke op Johanneke's toestemming wachtte om zich helemaal te laten gaan. Ze opende haar benen en duwde Duivel's hoofd tegen haar schaambeen. 'Hier, nu zal jij likken ook. Kijken of jij hetzelfde kan als zij!' De man kreunde, hij wist niet wat hij hoorde, zo makkelijk had hij ze nooit meegemaakt. Zijn tongetje glibberde over marieke's zachte vlees. Ze was nat, heel erg nat. De mooie vrouw duwde haar lichaam nog harder tegen zijn gezicht en sloot haar benen. Duivel dacht dat hij stikte. Geïrriteerd ontworstelde hij zich tussen haar benen vandaan. 'Ben je nou helemaal! Hier ik zal jou eens wat laten zien!', siste hij tussen zijn tanden. Blijkbaar had Johanneke gehoord dat er niet iets in de haak was, want ze kwam van de naastgelegen kamer even poolshoogte nemen. Superman liep als een sulletje achter haar aan. 'Laten wij er maar hier blijven', zei ze tegen hem, 'dan kunnen wij hen meteen in de gaten houden'. Al had superman willen protesteren, hij was wat makker dan zijn maat. Johanneke duwde haar borsten in zijn gezicht. En terwijl ze oplette wat Duivel met Marieke wilde uithalen, hoorde vanuit haar boezem een gesmoord gekreun opstijgen.

Duivel had inmiddels van onder het bed een enorme voorbindpenis tevoorschijn gehaald. 'Hier, ik had hem willen sparen voor mijn vrouw. Maar jij vraagt er gewoon om'. Alhoewel hij razend snel zijn slip uittrok, zagen beide vrouwen dat hij niet rijk bedeeld was door de natuur. marieke kreeg meteen medelijden met hem, Johanneke moest zich inhouden niet te schamperen. 'Sst, laat hem maar', fluisterde Captain America in Johanneke's oor. Zijn compassie met zijn vriend ontroerde haar en ze gaf hem een gemeende tongzoen. Toch kon Johanneke zich niet weerhouden te voelen of ook haar minnaar klein van stuk was. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn. Superman kreunde en fluisterde lachend in haar hoor: 'Jij krengetje!'

Inmiddels had de duivel zijn rubberen hulpstuk voorgebonden en nam plaats tussen marieke's benen. Ze moest voor zichzelf toegeven dat de indrukwekkende staaf haar enorm opwond. Zeker toen ze zag dat de echte vleespiemel in geen velden of wegen meer te bekennen was. 'Ga jij hem in mij stoppen?", geilkirde ze tegen de man. 'Ja, ik neuk je ermee', hijgde hij. Marieke zag niet dat hij nog wat glijmiddel erover smeerde, ze had haar ogen al van geilheid geloken. Voordat ze het in de gaten had, voelde ze de staaf in haar lichaam dringen... in haar anus! 'Ooh wat geil! Ooh wat geil! Ooh wat geil!', riep ze keer op keer achter elkaar uit. Superman en Johanneke schrokken er zelfs van en keken naar wat gebeurde. Ze zagen Marieke op handen en knieën heftig met haar hoofd bewegen op de maat waarmee Duivel haar woest naaide. Johanneke keek nog eens goed. 'Alle jezus', zei ze met open mond tegen niemand in het bijzonder, 'ze wordt ermee in haar kontje genomen'. 'Ja, hij is goed hè', zei Superman bewonderend. Prompt duwde ze hem weg en snelde naar het parende tweetal. Ze ging er met haar neus bovenop zitten en snoof de heerlijke geuren van rubber en marieke's geneukte poepertje op'. 'Alle mensen, dit is inderdaad opwindend', hijgde Johanneke uit en ze begon meteen een flinke vingerpartij.

Blijkbaar was Duivel van de mannen de meest initiatiefrijkste. Hoe kan het ook anders; kleine pikkies hebben wat te compenseren. Terwijl hij doornaaide, zei hij tegen Superman: 'John, kom hier! Bied je pik aan, aan deze hier'. Onmiddellijk deed Superman die dus John heette, wat van hem werd gevraagd. Duivel trok met een zuigend geluid rubberen lans uit Marieke's darmen. 'Ooh nee', kermde ze, 'nog, nog!' 'Ja, ja, koest maar. Even omhoog, ik liggen, zak er dan over', commandeerde de man in het rood. Geholpen door Johanneke zakte marieke even later wederom over het rubber. Zonder dat een van de aanwezigen het ding aanraakte, gleed het in haar kut, zo nat was ze. 'Oja, dat is ook goed', kermde Marieke. Meer kon ze niet zeggen want John stak zijn piemel in haar mond. marieke sloot haar ogen en pijpte de vreemde man. Helemaal licht in het hoofd van geilheid werd ze toen ze voelde dat Johanneke haar op en neer tilde over de penis heen. 'Ooh laat me genomen worden', zwijmelde ze tussen twee pijphalen door. Johanneke wist niet hoe ze had. Het was fantastisch haar vriendin, haar minnares op zo'n manier gebruikt te zien worden. En dat zij daar ook nog eens bij hielp.
Johanneke keek op naar John. Ze kon de verstandhouding tussen beide mannen niet begrijpen. Toen ging er een lichtje op. Ze trok zijn aandacht en vroeg, temidden van marieke's geneuk: 'Hebben jullie een verhouding met elkaar?' John knikte lachend en zette een vinger tegen zijn lippen. 'Niet tegen onze vrouwen vertellen hoor!' 'Allemachtig!', zuchtte Johanneke uit. Ze liet Marieke vallen en sprong op Duivel zijn borst. De opwinding was definitief ook bij haar aangeslagen. 'Lik me, proef vrouwelijk geil, geile poot!' Duivel uitte een vrouwelijk kreuntje en drukte zijn gezicht in Johanneke's schaamstreek. Marieke, op haar beurt, wist niet wat ze hoorde, en concentreerde zich op John. 'Laat mij je kontje zien', zei ze tegen de man. John draaide zich om en bukte zich, zijn stijve lul zwabberde onder zijn lichaam. 'Ah! Ongelooflijk!', riep ze uit, 'jou kont lijkt wel een vrouwenkut zo groot!' John kreunde. 'Dat jij dat nou opmerkt, mijn vrouw weet van niets', bracht de man er zachtjes uit en bracht daarop volgend er een kreuntje uit. Marieke had namelijk twee vingers tegelijk in zijn klaarblijkelijke neukgat gestopt. Dat gaat makkelijk, dacht ze en ze stopte er een derde en een vierde bij. 'Ooh wat geil', hijgde Johanneke die dit zag, 'Dat wil ik ook!' Ze ging op Duivel zijn pik zitten en helde helemaal voorover. 'Doe dat ook bij mij, doe dat ook bij mij!', kweelde ze tegen marieke. Nog met haar ene in John, probeerde ze haar andere hand in Johanneke's kont te stoppen. Maar dat lukte niet. Ze fistfuckte John nog een paar maal flink en rukte toen haar hand uit zijn anus. John kermde het uit van genotspijn. 'Sorry hoor', verontschuldigde marieke zich, 'maar als mijn vrouwtje roept, dan sta ik voor haar klaar'. Johanneke genoot van Marieke.

Even tilde marieke Johanneke van het Duivelse pikkie en bevochtigde haar hand met kutgeil. Daarna zette ze haar vriendin weer keurig over het mannenstaafje en poerde net zo lang totdat ze de helft van haar hand in Johanneke's kontje had zitten. Johanneke loeide het uit van genot. De kontstamperij was niet meer van de lucht. De een na de ander stopte zijn pik, voorbind of niet, dan wel zijn hand in iemand anders zijn darmen. Drie, vier keer kwamen de vrouwen klaar. Af en toe haakte de mannen af omdat ze ander voortijdig klaar zouden komen. 'Laat ons niet te vroeg spuiten, want we kunnen allebei maar één keer', waarschuwde John in alle eerlijkheid. Maar dat was wel aan de dames besteed. Stonden de mannen even buitenspel, dan gingen de dames wel met elkaar verder. De gedachte dat deze twee mannen het ook met elkaar deden, werkte heel bevrijdend voor Johanneke en Marieke. Het was Duivel, wiens naam ze nog steeds niet wisten, die het op een gegeven moment genoeg vond. De meiden lagen in standje 69 en drukten om en om hun gezicht elkaars kutje en schaamvlees. 'Jullie likken elkaar af als een stuk hongerige honden. Dit is niet normaal mee, ik hou het niet meer uit!' De man ging boven het tweetal staan en rukte zich erop af. Als snel werd hij vergezeld door John, mister Superman. met een schuin oog keken de dames hoe er op hen werd afgetrokken. Al snel schokten hun lijven ongecontroleerd en drongen nagels in het vrouwelijke vlees van de ander. 'Ze gaan komen!', zei John. 'Ze gaan komen', kreunde Marieke gesmoord. Elkaar ophitsend kwam het viertal vrijwel tegelijk. Zaad daalde neer op de schokkende lijven van Johanneke en marieke. Mannenlichamen sloegen ongecontroleerd heen en weer doordat ze rukten aan te gevoelige en leeggespoten pikken. Beide vrouwen trokken elk een man op de knieën. Gretig zochten hun monden naar de al verslappende vleesstengels. De Superman en de Duivel keken elkaar veelbetekenend aan toen ze het gesmak, gezuig en geslik aan hun pik voelden en hoorden. Ze zoenden elkaar. Het was carnaval, het feest dat alle maskers doet verliezen.
Vijfduizend kilometer verderop kwamen Jaap en Menno een bordeel uitgestapt. 'Ik weet niet wat zou moeten zeggen hoor tegen Marieke', zei Jaap, 'moet ik het nou vertellen?' 'Ach welnee!', antwoordde Menno, de man van Johanneke. 'Het is bij hen carnaval hoor. Alleen de gedachte al maakt de vrouwen geil. Denk heus maar niet dat zij het deze dagen droog houden daar'. 'Nee', antwoordde Jaap beslist, 'zo is Marieke niet'. 'Nou ja, als dat zegt', zei Menno, 'Wellicht zal Johan zich dan ook wel gedragen'.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners