Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cadeau voor mijn vriendin - 24914 keer gelezen
Sinds kort is mijn vriendin fotograaf met een studio aan huis. Omdat ik haar graag wil helpen heb ik een eerste klant geregeld Chantalle. Chantalle is een leuk, lief en mooi meisje van 24 met een lekker lijf. Chantalle is een tikje mollig. Niet echt dik maar lekker gevuld met geile rondingen net als mijn vriendin. Chantalle ken ik omdat ik een keer met haar ben vreemd gegaan maar dat is weer een ander verhaal voor later.

Nadat Chantalle zich had aangemeld voor een fotoshoot, werd zij uiteraard door mijn vriendin uitgenodigd.

Mijn vriendin kent Chantalle verder niet maar weet dat ze in de buurt woont. Chantalle komt op de afgesproken dag voor de fotoshoot. Eerst gaan ze even kletsen en vervolgens vraagt mijn vriendin wat voor een foto's Chantalle precies wilt. Ze wil een aantal leuke foto's en een aantal portret foto's.Samen gaan ze naar de studio en mijn vriendin vraagt of Chantalle zich wilt omkleden. De portret foto's wil ik in deze kleding en daarna kleed ik mij om. Zo gezegd zo gedaan. Na een poosje foto's te hebben gemaakt, wilt Chantalle een aantal foto's zien. Dit is niet gebruikelijk zegt mijn vriendin maar vooruit. Chantalle komt achter mij vriendin staan om de foto's op de camera te kunnen zien. Omdat het een klein scherm is, gaat Chantalle tegen mijn vriendin aan staan en drukt haar lekkere tieten tegen de rug van mijn vriendin. Een beetje ongemakkelijk vraagt mij vriendin of ze even opzij moet zodat ze het beter kan zien. Nee hoor ik zie het prima zo. Mooie foto's. Nu maar weer verder gaan? Vraagt Chantalle? Is goed, je wilde je eerst even omkleden begreep ik? vraagt mijn vriendin? Ja en Chantalle begint gelijk haar t-shirt uit te trekken en vervolgens haar strakke spijkerbroek los te maken. Ik wacht wel even op de gang tot je klaar bent zegt mijn vriendin en wilt net weglopen. Nee joh zegt Chantalle dat hoeft niet, ik heb niks anders dan jij ook hebt. Nou ja ok dan. Een beetje van haar stuk gebracht weet mij vriendin niet zo goed wat ze er mee aan moet en kijkt rustig toe. Chantalle staat inmiddels in haar mooie rode kante lingerie voor mijn vriendin. Sexy hé vraagt ze? Uh ja het is een mooi setje zegt mijn vriendin die zich geen houding meer weet te geven. Misschien wil ik wel wat foto's in mijn lingerie zegt Chantalle kan dat ook? Nou ja eh waarom niet als jij dat wilt. Ja vind ik eigenlijk wel spannend om te hebben zegt Chantalle, maar eerst wil ik een aantal foto's in mijn bikini. Zonder pardon trekt zij haar lingerie uit en loopt naakt door de kamer naar haar tas. Mijn vriendin is inmiddels helemaal van haar stuk gebracht en kijkt hoe Chantalle zich in haar bikini hijst.

Na een aantal mooie poses wilt Chantalle wederom de foto's zien. Ik zal ze opzoeken en dan kan je ze even bekijken zegt mijn vriendin. Nee ik wil ze samen kijken en horen welke jij het mooiste vindt. Chantalle gaat schuin achter mijn vriendin staan en drukt met haar lekkere borsten tegen mijn vriendin aan. Onder het kijken begint ze zelfs een beetje heen en weer te draaien zodat haar borsten nu ook deels langs die van mijn vriendin schuiven. Plagerig legt ze Chantalle haar hand om het middel bij mijn vriendin en drukt zich stevig tegen haar aan. Mijn vriendin wie totaal niet bi of lesbisch is, weet zich geen houding te nemen. Na de foto;s vlug bekeken te hebben gaat Chantalle zich weer omkleden. Ze trekt nu heel langzaam een beetje strippend eigenlijk haar lingerie weer aan. Kom verder met de shoot zegt ze.

Na een poosje zegt mij vriendin dat deze sessie nu wel zo'n beetje klaar is, of je moet nog meer wensen hebben? Nou zegt Chantalle, ik wil er nog een paar in ondeugende poses. Mijn vriendin wordt hierdoor rood en slikt een brok in haar keel weg en zegt ok. Chantalle begint nu te strippen voor de camera en binnen de kortste keren ligt ze naakt voor mijn vriendin een beetje met zichzelf te spelen. Chantalle staat op en loopt heel langzaam en ondeugend naar mijn vriendin toe en zegt met een geile zwoele stem, nu wil ik de foto's heel graag zien. Gelijk gaat Chantalle zo staan dat mijn vriendin niet meer weg kan komen en drukt zich weer lekker tegen haar aan. De foto's wil ze heel lang bekijken en steeds kijkt ze vanuit haar ooghoek naar de reactie van mijn vriendin bij het zien van haar ondeugende foto's. Het valt Chantalle op dat er meerder foto's zijn ingezoomd op haar grote borsten en haar kale kutje. Bij het zien hiervan begint Chantalle de borsten van mijn vriendin te strelen.

Geschrokken duwt mijn vriendin Chantalle weg en weet niet hoe ze moet reageren. Kom op zegt Chantalle met een geile blik in haar ogen, ik weet dat je het wilt, ik durf te wedden dat je kutje drijf nat is. Knal rood ontkend mijn vriendin dit. ok zegt Chantalle, ik zal voelen of je kutje nat is, is dat niet zo dan laat ik je met rust, is die wel nat, dan ben je van mij en ga ik je lekker verwennen. Chantalle loopt naar mijn vriendin toe en legt haar hand tussen haar benen. Zie je wel lacht Chantalle ondeugend, je wilt dit wel, laat je maar lekker gaan en begint mijn vriendin te tongen. Mijn vriendin die inmiddels zo geil als boter is laat zich gaan en geeft zich over aan Chantalle.

Waar is je bed, vraagt Chantalle, boven zegt mijn vriendin met een hese stem. loop maar voor dan. samen lopen zij de trap op en gaan naar de slaapkamer. Hier aangekomen begint Chantalle mijn vriendin uit te kleden tot ook zij helemaal naakt is. Chantaal gaat achet mijn vriendin staan en begint de dikke tieten van mijn vriendin te strelen en te kneden. Mijn vriendin is zo nat dat het geil langs haar been naar beneden loopt. Chantalle voelt dit terwijl ze met haar vinger het klitje van mijn vriendin begint te verwennen en binnen een minuut komt mijn vriendin kreunend klaar. Chantalle duwt mijn vriendin op het bed en gaat boven op haar zitten. Langzaam kussens werkt ze haar tong naar de tieten van mijn vriendin. Na deze een poos te hebben gelikt gaat ze langzaam naar beneden en begint het klitje van mijn vriendin te bewerken. Mijn vriendin die nog steeds zo geil is, komt bijna weer klaar. Even wachten nog zegt Chantalle die zich nu omdraaid en in standje 69 bovenop mijn vriendin komt liggen. Voor het eerst ziet mijn vriendin een kut van een ander zo dicht bij haar gezicht. Lik maar zegt Chantalle die weer is begonnen met het likken van het natte kutje van mijn vriendin. Doordat ze al zo'n orgasme heeft gehad en een 2de snel zal volgen begint ze te likken aan het kutje van Chantalle. Doordat ze elkaar tegelijk likken doen zij dit zo intens dat ze nagenoeg tegelijk klaar komen.Beduusd ligt mijn vriendin naast Chantalle na te hijgen. Chantalle blijft ondertussen spelen met de tieten van mijn vriendin waardoor haar tepels nog steeds stijf zijn. Even wachten zegt Chantalle tegen mijn vriendin en ze loopt naar beneden naar haar tas. Even is het stil en daarna komt ze de trap weer oplopen. Mijn vriendin die nieuwsgierig is geworden ligt te kijken hoe Chantalle bovenaan de trap verschijnt en lekker met haar tieten schut en speelt. Voordat ze helemaal boven is draait ze zich om en loopt achteruit verder de kamer in. Binnen gekomen draait ze zich zich om en laat een dikke zwarte voorbindlul zien. Mijn vriendin kijkt verlekkert naar de dikke grote lul van zeker 25 cm lang en ongeveer 5 cm dik. Mijn favoriet zegt Chantalle met haar zwoele stem.

Bindt maar voor en kom hier roept mijn vriendin. Draai maar is lekker om zegt Chantalle, dan zal, ik je intens verwennen. Gretig draait mijn vriendin zich om en Chantalle gaat op haar zitten. Langzaam drukt ze de zwarte lul bij mijn vriendin naar binnen die de grootste moeite heeft om het ding in haar kut te krijgen. Na een poosje wennen begint Chantalle mijn vriendin lekker hard te neuken waardoor de tranen bij mijn vriendin in de ogen springen. Rustig a.u.b. huilt ze zacht, zo groot ben ik niet gewend. Chantalle is zo geil dat ze gewoon doorgaat, je vindt het vanzelf lekker roept ze terwijl ze mijn vriendin hard en lang neukt. Na een poosje zakt de pijn en begint mijn vriendin steeds meer te genieten van de dikke zwarte lul in haar kut. Na weer een orgasme haalt Chantalle de lul uit de kut van mijn vriendin en begint deze te likken en te kussen. Kusje erop lacht ze ondeugend. Mijn vriendin lacht en zegt, nu wil ik jou neuken. Oh ik dacht dat je nooit zou vragen lacht Chantalle. Gewillig gaat ze op haar rug liggen en mijn vriendin wilt de lul in haar kut stoppen. Nee niet daar zegt Chantalle en brengt de eikel naar haar kontje. Geil van het idee begint mijn vriendin Chantalle hard te neuken. Chantalle die dit al gewend is lacht over haar schouder en zegt harder slet, denk je mij pijn te kunnen doen. Mijn vriendin gaat zo hard ze kan tekeer in het kontje van Chantalle die schreeuwend klaarkomt.

Nu jij weer zegt Chantalle die heel serieus kijkt en haar hand ophoudt zodat mijn vriendin de voorbindtlul kan overhandigen. Een beetje angstig probeert ze hier onderuit te komen maar Chantalle laat dit niet toe. Kom ik zal lief voor je zijn. Mijn vriendin gaat zitten in de doggy style houding en Chantalle begint har kontje te likken en op te rekken. Met een behoorlijke lading glijmiddel brengt ze de lul in aanslag en begint zachtjes in de kont van mijn vriendin naar binnen te glijden. De tranen springen in de ogen van mijn vriendin die nog nooit anaal geneukt is, maar Chantalle voert langzaam het tempo op. Ze begint mijn vriendin op de billen te slaan totdat deze allebei knalrood zijn. Steeds harder begint ze mijn vriendin te neuken die huilend met haar gezicht in het kussen ligt. Na ongeveer 10 minuten komt Chantalle weer schreeuwend klaar en haalt de lul uit mijn vriendin haar kont.

Huilend neemt Chantalle mijn vriendin in haar armen en ze begint haar rustig te kussen en met haar tieten te spelen. Mijn vriendin begint nu weer mee te doen en begint de borsten van Chantalle te verwennen. Na een halfuurtje naspel zijn ze gestopt en is Chantalle naar huis gegaan in afwachting van haar foto's.

Ze heeft veel foto's gekocht en een nieuwe afspraak gemaakt, mijn vriendin is hier nog niet op in gegaan maar heeft hem ook niet afgewezen. wie weet komt er nog een vervolg.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners