Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Braziliaans kutje - 7428 keer gelezen
Wat mij is overkomen is egt ongelooflijk! Ik ben gwn keihard genomen! Zelfs als ik weer opschrijf.., mijn geile bigenoten.., word ik weer nat! Ik zal maar vertellen hoe het is gegaan..

Afgelopen zomer: Laatste week van het schooljaar..,

Dit is mijn kans dacht ik. Het was de laatste week van mijn middelbare school. Nouja volgende week ook nog maar dat is niet verplicht je mag thuisblijven. Ik vond een meisje.., Indra.., een lange sexy brazilliaans meisje met lange krullen tot haar billen geile bruine ogen en dan haar tieten.. cup b en lippen.. die wou ik zo graag kussen.., Maar ik wist natuurlijk niet of ze bi of lesbi was..

Ik heb haar op MSNen toen heb ik een beetje zitten vissen.., op mijn bureaustoel was geil en nat als nooit tevoren.! ze had de webcam aan en vertelde mij dat ze geil was. Ik zag het want ze typte maar met een hand. God mag weten waar diec was. die zat natuurlijk haar geile kutt te verwennen het kutje dat ik wil zien klaarkomen het kutje dat ik mag verwennen.. hopelijk. dus ik vroeg haar : ken je dan geen jongen die je leuk vind. ze keek me verbaasd aan jongen? typte ze ik ben hartstikke lesbi! o en dat was voor mij de druppel.ik deed alsof ik werd geroepen om beneden te komen. sorry ik moet weg. ik logte uit maar in plaats van naar beneden te gaan sluipte ik naar beneden ( had huisarrest mocht niet weg ) via mijn kamerraam. ik wist waar ze woonde gelukkig. ik rende de oprit af.., ik was vergeten mijn bh aan te doen.., ( hAD NET GEDOUCHT dus geen zin meer in gehad om hem aan te doen) eindelijk ik was bij haar huis. ik zag haar bij het raam achter de computer ik zag haar vinger haar clitoris verwennen oooo wat was ik geil JEZUSSS! ik belde aan ..

ik had al een smoes voor haar ouders. maar Indra deed open. ze keek verbaasd maar toen begreep ze het. ze pakt me bij mijn kraagje van mijn jas en trok me mee kom mee fluisterde ze.. ze liep voor me de trap op. toen ik eenmaal de deur sloot vloog ze me om de hals. ik werd hard op mijn bek gepakt. toen ik haar tong voelde.. knapte er iets. ik zoende hevig terug ze kneedde mijn borsten dat cup c was. je komt op het juiste moment zei ze tegen mij ze duwde me op haar zachte laken op 2 persoonsbed. ze trok mijn joggingsbroek naar beneden en zag mijn slipje die helemaal doorweekt was van mijn kutje die kletsnat was. zal ik hem voor je uitzuigen?

ze keek me speels aan. ze begon eerst weer te zoenen en toen langzaam naar beneden mijn tepels zuigen. ze werden heel erg hard verder naar benden mijn buik nog verder mijn liezen en toen was ze er eindelijk ze begon mijn zachte geschoren lipjes te likken met haar zachte tong ik kreunde van genot mijn clitoris begon te tintelen en alles begon te tintelen ze drukte haar puntje van haar tong verder naar beneden en drukte hem mijn gaatje in o jaaa het gaat gebeuren ik kom klaar!! zij wist het ook maar ging gewoon door het vocht spoot recht in haar gezicht.o wat zag dat er geil uit maar ze trok me van het bed af en nou was ik aan de beurt ik ging eerst haar heerlijk borsten lekker maken. ik ging gelijk door naar haar lippen want ik was nog niet ontmaagd op het gebied bi. wat was haar goudbruine braziliaanse geschoren kutje lekker zoet en sappig zeg! niet te geloven Ik moest meer ze werd heel nat ze kwam klaar want ze ging kronkelen en kreunen en ik voelde de golf aan komen en fletttssssj ik kreeg alles op mij gezicht mijn blonde lange steile haren bleven plakken op mijn gezicht.

ze haalde toen een dildo JEZUS net een negerpik uit haar nachtkastje. ze gaf hem aan mij ik maakte hem vochtig met mijn geile tong en ging er toen keihard mee wrijven ( opengesperde schaamlippen ) ... wil je weten hoe deze geile sexpartij afloopt hou hem dan in de gaten! XXX van je geile vriendin


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners