Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Boekenbal - 4623 keer gelezen
Eind vorig maand was ik op het jaarlijkse boekenbal ergens in het midden van het land.
Een geweldig feest, in een hotel, waarop ik mij vreselijk verheugd had.
Andere schrijvers in het wild had ik nog nooit gezien en kende ze alleen maar van hun erotische verhalen. Ja, dat is waar ook, ik was dus niet op dat beroemde boekenbal dat normaal in Amsterdam gehouden wordt, nee dit was het boekenbal van de erotische literatuur, de verkopers van zwoele dromen.
Hier dus geen beroemde Nederlanders en op het podium geen beroemde artiesten. Dus niet die schrijvers hier, die over wat ze schrijven en hoe ze in het echt zijn, als geheel verschillende zaken zien.
Ook was er geen wild geflaneer met daarbij het aanflitsen van cameralampen. Geen idolen met lijfwachten, vrouwen met in avondtoilet, diamanten ringen en mannen in smokings.

Toch was het er een woelende massa van mannen en vrouwen, net als op het echte boekenbal, ook in blote jurkjes, jeumig, sommigen zo bloot, dat het woord schaamteloos hier op de juiste plaats zou zijn geweest. Hier was het feest voor die schrijvers, die over wat ze schrijven en hoe ze in het echt zijn, precies hetzelfde nastreven.
Natuurlijk kwamen we hier wel om te boekenballen, maar om daarbij ook de letteren voor onze ogen te zien dansen, was geen spraken van.
Het was een erg geslaagd feest, hoewel enigszins onsamenhangend: de ferme hand ener eindredacteur zou hier niet hebben misstaan. De champagne, die naar sekt smaakte, was lekker, en de muziek klonk, net als overal, hard.
Wat me nog het meest is bijgebleven van het feest is mijn ontmoeting met Wendy, ook schrijfster, die hier in dit hotel logeerde. Het was een heel rank meisje van rond de dertig met kort geknipt haar en zeer bijzondere ogen, een vrouw, gemaakt om mooi te zijn. Haar mond was zeker niet alleen om mee te praten, om woorden te vormen. Haar mond was als het geslacht van een vrouw, in vorm en in manier van bewegen, geschapen om het geslacht van een man te ontvangen en die te prikkelen. Als haar lippen zich krulden en haar mond vochtig werd, was het alsof het sperma naar buiten werd gezogen.
Het was een lieve vrouw. We hebben veel gepraat en rond gelopen langs de vele standjes vol met erotische boeken en kunst, bemand door veel schoonheid, glimlachjes, boezems en lange benen. De blikken die haar nakeken zeiden al genoeg. Het waren bewonderende blikken met flirtende ogen. Het was alsof Wendy een dierlijke geur achter liet.
Ook was Wendy een vrouw vol met verrassingen.
Bij een klein podium stond een soort kunstschilder, een man van in de vijftig. Zijn ogen werden aangetrokken door de houding van haar lichaam en de manier waarop ze met haar billen draaide.
"Laat mij jou eens beschilderen," riep hij haar vragend en lachend toe.
Opgetogen keek zij hem aan. "Zou je dat willen?" vroeg ze ongelovig.
"Wie zou zo'n prachtig lichaam nu niet willen beschilderen," antwoordde hij enthousiast.
"Oh, je bedoelt in mijn blootje," reageerde ze toneel spelend.
"Haha, je houdt mij niet voor de gek, schoonheid. Ik zie aan je ogen dat je van verlangen staat te trappelen," antwoordde hij.
Deze uitdaging wilde zij zeker aannemen en zonder nog naar mij om te kijken klom ze op het podiumpje en voordat hij het wel besefte, stond Wendy al naast hem.
"Eh, ik moet me dus nu uitkleden," vroeg ze nog onnodig.

Ze draaide zich richting de voorbijgangers en ik zag dat haar gezicht opleefde. Haar ogen begonnen te bliksemen en in een toestand van koorts en hoogspanning begon ze zich uit te kleden. Bewonderend keek ik met grote ogen naar dit schouwspel. Als een ervaren stripteasedanseres gespte zij haar ceintuur open en wierp die sierlijk naast zich neer, waarna ze langzaam haar blouse begon los te knopen en twee bh-loze borstjes de vrije ruimte in sprongen.
Zelfs het uitrekken van haar schoentjes was het aanschouwen dubbel en dwars waard. Met haar rug naar de zaal schoof zij vervolgens haar rokje naar beneden, waarbij een minuscuul slipje zichtbaar werd.
Terwijl ze uit het rokje stapte liet ze haar vingers speels onder de rand van het slipje glijden. Blind voor alles om zich heen, behalve haar genot, stroopte ze haar ragdunne slipje naar beneden, daarbij lichtjes wiebelend met haar kontje. Brutaal bukte ze daarbij en kon iedereen nu nog beter genieten van het prachtige uitzicht op die twee vertederende lipjes. Daarna stapte ze uit haar slipje en onder een spontaan applaus van de inmiddels massaal toegestroomde omstanders kwam ze weer overeind, waarbij ze zich omdraaide en tot ieders verrassing een kaal kutje zichtbaar werd. De gloeiende ogen van de mannen verslonden haar en ik zag hier en daar flinke bobbels in hun broeken verschijnen. Heupwiegend en met geile beweginkjes draaide ze zich richting de kunstschilder en bleef daar schaamteloos staan. Ik staarde als betoverend naar haar uitgestalde heerlijkheden en voelde een wonderlijke, doffe onrust in me opkomen.
"Toe maar," hoorde ik haar zeggen, "ik zal me ontspannen, terwijl jij mij verder opgeilt met je penseel."
Volkomen sprakeloos begon hij haar lichaam met Afrikaanse motieven te beschilderen. Eerst rechtopstaand haar schouders en borsten, waarbij haar tepels hard werden als bessen, door de strelingen van het penseel. Daarna boog hij zich voorover om eerst haar buik en toen zij zich omdraaide haar rug te beschilderen. Tenslotte knielde hij en begon haar onderlichaam en benen te beschilderen. Ik volgde de bewegingen van het penseel en zag hoe liefdevol en met overgave hij haar met zijn penseel bespeelde. Het was een geil gezicht en ik voelde dat mijn lichaam van dit schouwspel begon te gloeien. Een pracht vrouw was het, maar ook een duivelse meid en het liefst zou ik haar borsten willen kneden totdat de verf er weer afviel en ze al strelend schoonvegen, zodat ik ze kon kussen........
Maar hier moest ik mij beheersen, terwijl de kunstschilder door ging met haar tot oerwoudvrouw om te toveren. Roerloos stond ze daar. Elke welving van haar lichaam bracht mij, maar ook de omstanders in verrukking. Toen hij haar heupen beschilderd had en de vallei die naar haar kale kutje voerde, wilde gaan beschilderen, kwam ze in beweging. De schilder besefte onmiddellijk dat hij niet meer in staat was zijn taak te volbrengen. Haar gezicht draaide plotseling op en neer, met haar ogen wijd open in een wanhopige geile blik.
"Je verknoeit het helemaal als je me nu nog verder aanraakt," zei ze met een schor geil stemmetje. Dus bleef haar geslacht onbeschilderd en rekte ze zich helemaal uit als een dier. Als dank mocht hij haar ongedecoreerde kutje kussen, heel voorzichtig, maar met passie.
Zo te zien was Wendy bijzonder trots op haar Afrikaanse tatoeŽringsmotieven, omdat ze er uit zag als de koningin van het oerwoud. Ze liet haar oorbellen rinkelen en stapte ongegeneerd het podium af. Slow, als een tijger met een vreemde wildheid over zich heen, bewoog ze zich als in een droom tussen het publiek door.

Het bal was inmiddels op zijn hoogtepunt gekomen. In de loge lagen vrijende paartjes. De party was nu een groot orgasme.
Ik voelde opeens een ongelofelijke stortzee van sensuele sensatie over me heen slaan en merkte dat ik deze vrouw begeerde. Was ik verliefd op haar, terwijl ik juist altijd de andere sekse begeerde?

Bedwelmd door haar verlokking, volgde ik haar. In de drukte kon ik ze niet bijhouden en verloor haar uit het oog. In plaats om iemand te gaan zoeken om heerlijk mee te gaan vrijen dwaalde ik wat rond en besloot uiteindelijk maar om bij een barretje iets te gaan drinken.
Na wat gebabbel met, voor mij onbekende schrijvers, en daarbij de nodige drankjes, bleef ik maar zoekend rondkijken. Men praatte en praatte en ik luisterde maar half naar hen. Dansend, blijkbaar heb ik toch nog in de armen van een man gelegen herinner ik me nu weer, zag ik iedereen om ons heen zoenen en vrijen, maar nergens een glimp van Wendy. De meeste vrouwen dansten in hun slipje of hadden helemaal niets meer aan en ik was nog steeds braaf gekleed. Een beetje verdrietig werd ik er zelfs van, verdrietig van rusteloosheid en begeerte en voelde mij wanhopig in de armen van deze man. Het leek er op alsof er een grote rivier om me heen stroomde en dat ik er buiten gelaten wilde worden. Ik moest en zou haar vinden, zij die net zo is en zich voelt als ik.
Maar waar? Waar? We spraken geen woord onder en dansen en toen ik plotseling zijn hand onder mijn blouse voelde glijden, rukte ik mij los. Hij probeerde mij nog te kussen, maar ik was al weg, op weg naar dat verlangen naar Wendy. Op zoek naar haar dwaalde ik rond. Bijna struikelend over een paar benen vervolgde ik mijn speurtocht tussen de massa's staande, liggende en bewegende lichamen. Mijn hele lijf trilde. Met mijn ogen dicht, hield ik mij even aan een tafel vast. Het duizelde. Was ik dronken? Dronken van de drank? Of was het dronken van verlangen, het verlangen naar de zachtheid van haar huid? Even sloot ik mijn ogen en zag haar naakte lichaam voor mij. Dat lichaam, ja dat lichaam wilde ik voelen.
Mijn gedachten werden chaotisch. Wat heerlijk zou het zijn met mijn tong langs haar zachte lachende lippen te likken en mij op haar te storten, mijzelf helemaal overgeven aan deze merkwaardige roes. Blind voor al het genot om mij heen vervolgde ik mijn weg.

Plotseling zag ik haar staan, bewegingloos, bij een pilaar in de schaduw van een neppalm. Ze stond doodstil, zonder glimlach en zelfs haar handen bewogen niet.
Haar tatoeŽringen waren volkomen in elkaar overgelopen en langs haar benen liep een dun spoortje van zaad.
Toen ik bij haar was drukte ik mij tegen dit roerloze stambeeld, streek door haar haren en kuste haar voorzichtig op haar lippen. Ik voelde haar hart bonzen en ze glimlachte, maar het was geen onschuldige glimlach. Haar vlees voelde aan als gloeiende kolen. Haar grote volle lippen stonden iets open en haar onzichtbare koorts sloeg op mij over. Wendy voelde dat.
"Ik heb op je gewacht," fluisterde ik.
"Heerlijk," prevelde ze, "ik ben nog niet klaar en wil jou ook laten gloeien, gloeien tot je niet erger kunt gloeien."
Voordat ik iets terug kon zeggen, draaide ze zich om en zonder haar verder aan te raken, volgde ik haar, ver genoeg achter haar om de bewegingen van haar billen te kunnen zien. In de gang pakte ze mij bij mijn hand en trok me mee. Vol ongeduldig verlangen naar haar schoonheid liepen we naar haar kamer. Wendy besmeurd van alle verf en ik nog steeds gekleed.

Ze sloot de deur achter ons en bleef even stil staan.
"Je hebt een bad nodig," zei ik en zij knikte. Ik liep naar de badkamer en liet het bad vollopen en deed er wat badschuim in.
"We gaan er samen in hŤ?" vroeg ze bijna smekend.
"Ja, maar eerst mag je dan alleen onder de douche om al die verf af te spoelen," liet ik haar snel weten. Zonder tegen te stribbelen ging ze onder de douche staan en water vermengd met alle kleuren van de regenboog droop van haar af.
Ondertussen liep ik naar de kamer en zette ik een rustig zwoel muziekje aan.
Terug in de badkamer begon ik mij dromerig uit te kleden. Terwijl ik mijn bloesje losknoopte, schopte ik mijn schoenen uit, gooide het kledingstuk in een hoek en wipte de sluiting van mijn b.h. open. Ik was nu naakt tot mijn middel en zag Wendy verlangend naar mij kijken. Haar bruine ogen, met diezelfde intense blik die over haar hele gezicht trok, vroegen mij duidelijk om ook mijn rok en slipje uit te trekken. Haar hongerige blik greep me nog meer aan.
Terwijl ik mijn rok uitrok draaide Wendy de kraan dicht en stapte onder de douche uit. Mijn slipje, dat behoorlijk nat was, belandde als laatste kledingstuk op de badkamervloer.
Terwijl ik mijn armen verlangend naar haar uitstrekte, voelde ik mijn kut kloppen. Smachtend naar elkaars lichaam viel ze in mijn armen. Ik sloot mijn ogen toen ze me kuste en voelde haar borsten langs die van mij glijden. Haar tepels werden hard en krasten langs mijn gezwollen knopjes. Iedere spier in mijn lichaam hunkerde. Dan liet ze mij los en bleef me recht in de ogen kijken, terwijl onze lippen nog verbonden waren door een sliert speeksel. Speels trok ze mij richting het bad en ik stapte er als eerste in, meteen gevolgd door Wendy. Zij boog haar knieŽn en legde haar voeten aan weerszijde van mijn heupen. Mijn benen waren onder die van haar.
Het bad was groot genoeg om ze languit te kunnen strekken en daarbij toch mijn borsten onder water te houden.
Ik glimlachte en herinnerde mij mijn eerste aanblik in het begin van deze avond.
"Mag ik je wassen?" vroeg ze terwijl ze al badschuim op het washandje liet lopen.
"Graag," was mijn enige antwoord dat klonk vol verlangen en ik kwam daarvoor iets omhoog.
Ik sloot mijn ogen, luisterde naar de muziek en voelde haar heerlijke strelingen over mijn hele lichaam glijden. Ze waste mijn armen, mijn schouders, mijn benen en mijn dijen. Daar bleven haar handen wat langer en gleden daarna via mijn heupen naar mijn middel. Met nieuwe badschuim masseerde ze mijn borsten en kuste mij daarbij zachtjes op mijn lippen. Mijn borsten werden harder en mijn adem schokte. Een van haar handen gleed omlaag en raakte me aan tussen mijn benen, gleden richting mijn schaamheuvel, waar ze haar middelvinger tussen mijn kleine schaamlippen drukte. Daarbij gleden mijn handen ook onder water langs haar heupen, streelden ze en omvatten daarna haar billen. Mijn hele lichaam trilde van plezier toe ik haar vinger langs mijn kutlipjes voelde glijden. Ik hoopte dat ze verder naar binnen zou gaan, maar ze treuzelde even en trok toen haar hand terug. Ook ik zeepte haar in, haar gleuf tussen haar billen, waarbij ze iets omhoog kwam. Plotseling kwam ze verder omhoog en hapte naar adem, omdat ik twee vingers bij haar van achteren naar binnen liet dringen. Ze klemde haar billen samen, stootte daarbij een lang jammerend geluid uit en luchtbelletjes stegen uit haar schoot op, als uit een moeras.
"Kom," kermde ze, "we drogen ons af."
We stapten het bad uit, wikkelden elkaar in een handdoek, waarbij van afdrogen niet veel terecht kwam en liepen naar de kamer, vochtige voetsporen achter ons latend.

Daar lieten we bijna tegelijk de handdoeken van ons afglijden en kropen op het zachte bed.
Langzaam gleed Wendy in haar volle lengte over mij heen, een been tussen mijn dijen, waarbij ik mij in haar armen schoof. Ik voelde haar hart tegen mijn borst pompen en nog na dampend van het warme water begonnen we elkaar teder te verkennen. Lieve kusjes plakten op mijn schouder, langs mijn arm richting de binnenkant van mijn elleboog. Haar tong likte de tere huid en haar lippen lieten overal vochtige plekjes achter. Licht als vlindervleugeltjes waren haar strelingen, zacht en warm.
Opeens kwam alle geilheid die ik tijdens het boekenbal zorgvuldig had opgebouwd, in me los.
Mijn hele lichaam begon te trillen en ik voelde hoe mijn kut zich opende onder haar warme lichaam. Haar mond gleed over mijn borsten en ineens sloten haar lippen zich om mijn tepel. Ze zoog, voorzichtig en teder, waarbij onze heupen, als een dans, in een ritme mee golfden. Haar tanden plaagden mijn harde stijve tepels en inmiddels was haar hand omlaag tussen mijn benen geschoven, op zoek naar mijn open en natte kut. Twee van haar vingers gleden in me en met de muis van haar hand wreef ze strak over mijn gespannen clitoris. Mijn kutlipjes kneedden aan haar vingers, waarbij mijn handen over haar rug schuurden, langs haar schouders en drukten haar stevig tegen mij aan. Even duwde ze haar vuist voorzichtig in mijn kut, maar draaide zich daarna behendig uit mijn greep, kwam omhoog waarbij haar vuist, onder mijn duidelijke protest, mijn kut verliet. Langzaam kroop ze naar beneden en streelde ze mijn heupen, waarbij haar mond richting mijn navel ging en daar speelse kringetjes draaide en haar korte haar door mijn schaamhaar kriebelde, wat mijn kut nog sneller deed kloppen.
Automatisch kwam ik omhoog, mijn heupen draaiend met cirkelende bewegingen en duwde mijn borsten omhoog door mijn handen schrap tegen het bed te drukken. Alsof een elektrische schok door mijn lichaam schoot voelde ik haar plotseling op mij. Haar mond sloot zich om mijn kut terwijl ze met een hand allebei mijn borsten tegelijk bespeelde.
Leunend op mijn ellebogen duwde ik mijn hoofd achterover zodat haar mond strakker op mijn kut kwam.
"Ja, ik wil je tong in mijn spleetje voelen," kreunde ik smekend, toen haar hoofd als een zware kogel in mijn schoot lag.
Voorzichtig, zoals alleen maar een vrouw weet hoe het moet, begon ze het vrouwelijkheidspuntje zachtjes te masseren door het handig tussen haar lippen te bewegen.
"Ahhhhhh, ja," hoorde ik mijzelf kreunen.
Dan stopte ze en kwam omhoog, draaide zich om en tilde haar been over mij heen. Net voordat ze zich weer over mij heen wilde laten zakken, keek ik precies tegen haar hete, zachte opening van haar vagina aan. Terwijl ze op me kwam liggen voelde ik haar mond weer naar mijn schaamhaar gaan, likte het plat en draaide er met haar tong krulletjes in. Dan ging haar mond weer naar mijn kut. Ook mijn gezicht gleed nu langs haar geschoren heuveltje. Nu werd het tijd om haar kut te proeven en boordde ik mijn hoofd diep in de sappige nattigheid van haar kruis. Kleine zwellingen, vochtvliezen, glanzend en gespannen, trilden tegen mijn bewegende tong. Ook haar tong baande zich als een zalm door de woeste rivier van mijn verlangen. Mijn adem stokte en het bloed bonsde in mijn oren. Mijn mond liep vol met de zoetheid van haar kut en sloot ik mijn lippen om het vlezige knopje, zoog het zo ver ik kon naar binnen en liet mijn tong eroverheen spelen. Zuigen en zuigen, samen gingen wij in een ritme. Iedere spier in mijn lichaam hunkerde nu en verdronk ik in emoties en lust en kwam dan in een.................... verpletterende verkramping klaar. Likkend en zuigend bleef ik haar vasthouden, vastbesloten haar mee te sleuren.
Wendy begon sneller, harder en vasthoudender te schokken, totdat ook zij explodeerde....... ............. en ineenstortte.

Toen onze hartslag en ademhaling weer hun normale tempo hadden, kroop Wendy van mij af en draaide zich om. Haar blik was teder en haar mond was half geopend. Ze sloeg haar armen om mij heen en kuste mij zachtjes op mijn gezicht, overal, mijn wangen, kin, neus en beet me knabbelend in mijn oor. Haar hand gleed weer langzaam over mijn lichaam, een hand die me licht streelde.
"Je gloeit nog steeds, daarom zal ik je nog een keer laten genieten," fluisterde ze in mijn oor, terwijl haar hand weer tussen mijn benen gleed.
Ik bewoog me niet en voelde me opnieuw slap en week worden. Ze legde haar mond op mijn mond. Haar zoekende tong gleed bij mij naar binnen en vond de mijne. Mijn begeerte keerde terug en het was heerlijk haar zo te voelen. Overal waar zij mij aanraakte brandde het weer. Snakkend naar adem trok ze haar mond terug, kwam overeind en stapte van het bed af.
Verlangend en onbeweeglijk liet ze mij alleen op het bed achter.
"Sluit je ogen," hoorde ik haar vriendelijk, maar ook gebiedend zeggen.
Niet wetend waarom, sloot ik gewillig mijn ogen en voelde haar weer op het bed kruipen.
Even was er een stilte, dan in de verte dat zachte zoemen, het muzikaal gezoem van bijen.
Toen ik mijn oogleden opende zag ik haar stralende gezicht boven me. Het gezoem kwam dichterbij, terwijl haar gloeiende ogen mij verslonden.
In haar rechterhand had hield ze een gouden vibrator vast. Haar ogen brandden in de mijne en langzaam duwde ze de trillende vibrator tussen mijn benen. Onverdraaglijk langzaam naderde de vibrator mijn kut. Mijn aandacht lag nu volledig geconcentreerd op mijn eigen middelpunt en wachtte gespannen op de eerste aanraking van die trillende staaf.
"Kom schat, neuk me met die staaf," hoorde in mij zelf neuriŽnd steunen.
Bij het vooruitzicht dat die gouden staaf mij kut naderde, stootte ik mijn kont iets omhoog. Ik voelde de trillingen door mijn schaamhaar gaan, richting de lippen van mijn hete kut. Steeds dichterbij kwam die trillende staaf. Ik voelde het trillende kopje langs mijn buitenste lipjes vibreren en rond mijn clitoris glijden.
Mijn seksuele honger steeg als een razernij naar mijn hoofd
"Dit is lekkerder dan een lul," fluisterde ze.
"O ja," kreunde ik, "jij weet wat ik lekker vind."
Terwijl de vibrator met mijn clitoris aan het spelen was, gleed haar andere hand onder mijn kont. Ik werd duizelig en dacht dat ik ging flauwvallen, dit was zooooo lekker..........
Ik kronkelde, ik vloekte: "jij maakt me helemaal gek, zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt." Stromen vocht liepen uit me ik draaide en draaide met mijn heupen, duwde mijn gebalde vuisten onder mijn achterste om mezelf omhoog te drukken. Als een bliksemflits stak ze de top van haar vinger in mijn kont.
O god, wat is ze met me aan het doen? Die trillende staaf nu diep in mijn kut en een vinger in mijn reet.
Ik was aan het verdrinken en gelijktijdig werd ik meegevoerd naar de hoogste hoogte.
Wiegend, zuigend ging mijn lichaam sneller op en neer en spoelde de vertrouwde golf over mij heen, vermengd met een hete vloeistof die door mij heen schoot...............

Wendy liet zich achterover op het bed vallen en nagenietend kwam ik langzaam terug op deze wereld. Ik vleide me dicht tegen haar aan en voelde haar ademhaling.
Ik ademde met haar mee en viel in slaap..............

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners