Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bioscoopje Pikken - 5199 keer gelezen
Hoi, ik ben Sacha.
Ik ben 17 jaar, en ik heb al zeg het zelf een lekker figuur. Mijn borsten hebben een doorsnede van ong. 15cm. en zijn dus lekker dik.
Ik houd ervan om me geil te kleden en geen bh aan te doen zodat de jongens uit mijn klas lekker naar mijn tepels kunnen kijken.

Het was 2 januari 2001, en ik had afgesproken met een paar vriendinnen naar de bioscoop te gaan. Ik had zoals gewoonlijk mezelf weer lekker geil gekleed, ik had een minirokje aan, met een wit doorschijnend bloesje waardoor je m'n tepels goed kon zien zitten. Verder had ik een geile tijgerstring aan die ik lekker strak door mijn kutje had getrokken. Om half 3 ging de bel en ik deed open, daar stonden Felicia, Patrice en Susanne. Ook zij zagen er lekker uit, vooral Felicia, die had namelijk een heel strake doorschijnende broek aan, waardoor je haar zwarte string zo kon zien zitten. Ik deed open en liet de meiden binnen. Ze waren wat laat en dus vertrokken we meteen. Toen we in de bioscoop aankwamen, kocht ik de kaartjes en we gingen naar de zaal. Hoewel we 10 minuten te laat waren, was de film nog niet bezig, want er was helemaal niemand!! we gingen ongeveer in het midden van de zaal zitten en de film startte.

Een half uur later vroeg ik aan de andere of ze het ook zo saai vonden, ja. Vanaf dat moment begonnen we een beetje te klooien. We gooiden met popcorn en renden over de stoelen, ook ik rende over de stoelen maar toen ik over Patrice heen probeerde te springen, struikelde ik. Ik viel boven op haar en mijn bloesje scheurde van mijn lijf. Daar lag ik dan, met Patrice's gezicht tussen mijn borstjes. Ik moest lachen, en ze lachte lekker met me mee, toen ik opeens merkte dat mijn tepels keihard waren geworden. Ik stond snel op, maar ze hield me tegen, dus ik ging op haar schoot zitten. Toen begon ze zachtjes in mijn tepels te knijpen. Toen ik zachtjes begon te kreunen kwame Felicia en Susanne meteen om te kijken wat er gebeurde. Toen ze mij en Patrice zo zagen schoten ze spontaan in de lach, maar ik was zo geil geworden dat ik er niks om gaf en lekker doorkreunde. Na even gekeken te hebben werden Felicia en Susanne ook geil en ook zei begonnen met elkaar te spelen, Felicia trok Susannes bloesje uit en begon haar stevige borstjes te kneden terwijl ze haar eigen broek uitdeed. Ik was ondertussen zo nat als een sappige mango en veegde door mijn schaamstreek, ik draaide me om en begon Patrice te tongen en uit te kleden. Ik zoog op haar keiharde tepels en ze kreunde dat ik haar kutje moest masseren. Ik ging langzaam naar beneden en likte over haar venusheuvel. Toen ik bij haar natte kutje aankwam, voelde ik ineens een warme tong tussen mijn schaamlippen glijden. Het was de tong van Susanne die op haar beurt gebeft en tegelijk gevingerd werd door Felicia. Nu was ik Patrice lekker aan het beffen. Ik zocht met mijn tong naar haar clitoris, toen ik die gevonden had begon ik rondjes eromheen te draaien en ze begon "harder, harder!!" te kreunen. Mijn hele gezicht was nat van het kutvocht dat uit haar soppige kut liep. Ik voelde een orgasme opkomen en bogon harder en harder te kreunen. Nog steeds voelde ik de warme tong door mijn natte kutje zoeken en likken. oooh wat was dit lekker. Ik kreunde "AH AH AAAH AAAAAAAHH" ik kwam schokkend en sidderend klaar en even na mij ook Felicia, die ik befde. Ze kreunde het enorm hard uit.

Ten gevolge van het harde gillen en kreunen van Felicia kwam er opeens iemand binnen om te kijken wat er aan de hand was. Het was een hete dame van een jaar of 28, met een lange spijkerbroek die strak door haar bikinilijn zat getrokken. Zo te zien werd ze enorm geil van onze activiteiten en begon spontaan haar lichbehaarde kut te masseren.
ze kleedde zich uit en rekte haar kut hardhandig op, om vervolgens een vrij grote stoelleuning van bijna 8cm breed in haar kut te duwen.
Ze kreunde het uit van genot. "Hmmmm, Aaaah, Ooooh, Hhhhhffff, Aaaaaah, AAH, Jaaaah!!!" Wat een geile kreun had zij!!

Na even naar haar gekeken te hebben gingen wij haar helpen door lekker met onze vingers om haar hete clitorisje te draaien en erop te duwen. Ze kwam met veel lawaai klaar en haalde voorzichtig de leunig, die keinat was geworden, uit haar kutje. Haar schaamlippen dropen en ik likte het vocht van haar natte lippen.

Susanne had ondertussen in haar broek een zaklamp met ribbels gevonden, waarmee ze rustig haar anus aan het bevredigen was. Ook zij begon te kreunen en Felicia begon haar lekker te beffen. Haar tong vloog door haar natte kutje...

Zo gingen we nog uren door en beleefden we nog vele orgasmen...

-xxx- Sacha...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners