Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bi-Meisje Fantasie 3 - 16497 keer gelezen
Hallo, ik ben Rosalie, 24 jaar, getrouwd, middenlang blond haar, sportief type, klein, tenger gebouwd, 1.60 lang, slank, en waarschijnlijk biseksueel. Ik kijk graag naar jongens, zoals bij voetbal en atletiek, maar onlangs ontdekte ik dat ik bij het kijken naar sportende meisjes ook opgewonden raakte. Sinds kort heb ik naast mijn huwelijk met mijn man Jelle ook een vaste vriendin, en dat kwam zo:

Jelle en ik hebben een wild en onstuimig liefdesleven maar de laatste maanden kreeg ik het gevoel dat ik iets miste. Ik was steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om seks met een meisje te hebben, maar Jelle wilde er niets van weten. Hij was duidelijk bang dat hij mij kwijt zou raken, maar nadat ik hem verzekerd had dat ik altijd van hem zou blijven houden en ook altijd bij hem zou blijven en dat er tussen ons twee niets zou veranderen, ontdooide hij een beetje en vond hij na wat aandringen goed dat ik mijn gang kon gaan. Hij vind het belangrijkste dat ik me gelukkig voel en dat vind ik van hem ook.

Ik kwam dus gedurende het surfen op internet terecht in een facebook-chatroom en daar ontmoette ik Amanda. We raakten aan de praat en hadden het over van alles en nog wat en onvermijdelijk kwam het gesprek terecht op seks. Ik vertelde haar over mijn bevindingen bij het kijken naar sportende jongens en mijn onverwachte opwinding bij het kijken naar sportende meisjes. Ze bekende dat zij dat ook had maar er dan wel iets mee deed, ze bekende me dat ze soms vrijde met een meisje. Ze vertelde me dat ik ook een seksuele relatie met een vrouw zou kunnen hebben en toch gelukkig getrouwd kon blijven met Jelle. Amanda en ik spraken vrijelijk over alles ongebreideld door, en ik wist meteen, dat ik de juiste persoon had gevonden en dat vrijen met haar zou eindigen in een knetterend seksfeest.

Amanda en ik waren daarna de eerste dagen niet bij elkaar weg te slaan in de chatroom, en uiteindelijk besloten we dat we elkaar wel eens zouden willen ontmoeten. Amanda had er geen probleem mee dat ze wel een uur zou moeten autorijden om hier te komen terwijl Jelle naar zijn werk was. Het klikte meteen tussen ons, we waren immers al geen vreemden meer voor elkaar. Toen ik haar op de afgesproken dag verwachtte stond ik al helemaal onder stoom, en ik was door de hele situatie al zo opgewonden geraakt dat ik haar voor mijn gevoel wel aan zou willen vliegen. Toen ze de oprit bij ons huis opreed en uit haar auto stapte was ik verbaasd over hoe knap ze was, veel knapper dan ik gedacht had. Het bleek, dat de foto die ze me gestuurd had niet zo heel bijster goed gelukt was. We gleden meteen in elkaars armen op de oprit, maar we kalmeerden wat en besloten het bij wat welkomstkussen te houden. Echter toen we eenmaal binnen waren was er geen houden meer aan en stonden we lekker bloedgeil te tongen voor minstens een kwartier. Ze duwde me op een stoel en begon me over elk plekje blote huid dat door mijn kleding werd vrijgelaten te kussen. Ik voelde onmiddellijk mijn poesje vochtig worden en werd bloedgeil van haar. Mijn eerste echte lesbische ervaring was begonnen!We eindigden op de driezitsbank in de woonkamer, en ik voelde geile koude rillingen langs mijn ruggegraat schieten, rechtstreeks naar mijn kleine kutje. 'Ik wil graag met je vrijen' mompelde ze met een lage geile stem. Weer kreeg ik de geile rillingen over mijn rug. Ze sabbelde aan mijn oorlelletje, precies de goede plaats, en ik voelde mijn doosje drijfnat worden. Ze strekte haar handen naar mijn borsten uit en begonnen die over mijn kleding heen stevig maar heel lekker te strelen. Mijn heupen begonnen te schokken en ik wist, dat ik hopeloos verloren was aan haar. Het was heerlijk hoe haar zachte vrouwelijke handen al mijn lekkere plaatsjes wisten te vinden. Ze peuterde de knoopjes van mijn bloes open, haakte mijn BH los en bevrijdde mijn borsten, en trok zachtjes aan mijn tepels tot ze zo hard waren dat ik dacht dat ze eraf zouden vallen.

Ze drukte zachtjes haar tong tussen mijn lippen en ik opende mijn mond sabbelde en zoog op haar lekkere tong en haar lippen. Ik had het gevoel dat mijn kutje een druppelende kraan van nattigheid was geworden. Amanda stak haar vingers in mijn slipje en voelde hoe ontzettend nat ik al was. Toen ze dat in de gaten kreeg rukte ze als het ware mijn kleren van mijn lijf en duwde me achterover, ruggelings op de bank. Mijn hele lichaam schokte toen ze mijn knieŽn naar mijn oren drukte en mijn dijen spreidde. Ze bleef even stil naar mijn kutje kijken en bromde goedkeurend waarna ze teder mijn schaamlipjes spreidde. Ik voelde de hete en geile scheuten door me heen slaan, mijn kutje begon te bonzen en kloppen van hete en gespannen verwachting toen ik haar warme adem langs mijn dijen en schaamlippen voelde strijken. Ik kreeg heet kippenvel toen haar tong tussen mijn schaamlippen zonk en daar zachtjes aan sabbelde. Ik uitte een luide grom en kromde mijn rug om mijn kutje tegen haar plagende mond te duwen, en schreeuwde hard 'HHAAAaaaaaa!!!' toen ze op mijn klitje begon te sabbelen en ik mijn sappen over haar gretig gezicht uitsmeerde. Ze slurpte, zoog en zwelgde en ik drukte met draaiende bewegingen mijn kutje stevig tegen haar gezicht. Toen ik als in een explosie klaarkwam zogen haar lippen en haar tong zich vast aan mijn kutje en klitje. Ik kwam klaar en bleef klaarkomen in een voortrazende orkaan van orgasmes, zo hevig en achter elkaar en aanhoudend, dit had ik nog nooit meegemaakt. Ze keek me aan en mompelde geil 'Nu ben ik aan de beurt...' We wisselden van plaats, besloten dat we het anders wilden doen en eindigden in standje 69 en ze drukte haar heerlijke kut tegen mijn mond.

Ik heb nog nooit eerder een vrouw gelikt, maar hetgeen ze met mij heeft gedaan was zo lekker dat ik haar het zelfde lekkere gevoel wou laten beleven, dus ik boog mijn hoofd achterover en bewerkte zachtjes en teder haar kutje en haalde afwisselend mijn tong langs haar klitje, haar glibberige schaamlipjes, en drukte mijn tong tussen haar zachte natte roze binnen lipjes. Ik genoot van de verslavende smaak en geur van haar kutje en vervolgde mijn aanval op haar hete opening en werd zelf door haar gelik ook weer bloedgeil. Ik hield haar stevig bij haar heupen vast en bewerkte haar kut als een razende. Ik drukte haar kut stevig tegen mijn mond en penetreerde haar lekkers zo diep mogelijk. Haar hete schaamdeel bedekte mijn hele mond en ik voelde haar anusje tegen mijn neus duwen. Ik voelde hoe ze haar orgasme opbouwde en werkte met haar mee, ik voelde hoe haar schaamlippen zich aan mijn tong vastzogen en ik ging verwoed door met likken tot ze kronkelend en met gierende adem klaarkwam.

We hebben nog urenlang elkaars lichaam verkend en alle mogelijkheden bekeken, en nog nooit van mijn leven ben ik zo vaak achter elkaar klaargekomen. Amanda en ik zijn nu 'lovers', en mijn relatie met Jelle is nog steeds uitstekend. Ik vind neuken met mijn man heerlijk, maar hij krijg toch niet dat lekkere gevoel in mijn kutje als Amanda dat doet. Misschien moeten we in de toekomst eens een triootje met elkaar plannen?

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners