Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt door mijn vader - 7488 keer gelezen
Ik ben een meisje van 17, lesbisch, en tot over me oren verliefd op een meid, en gelukkig is het ook wederzijds. Zij haalt mij, of ik haal haar uit school. We beginnen al tussen school en huis in, en belanden in de bosjes, als het mooie en warm weer is, en anders gaan we het op haar kamer of mijn kamer, afhankelijk bij wie er niemand thuis is.

Toen ik betrapt ben, was het lekker weer, en een graadje of 23. Ik liet me fiets op school staan, en zat bij haar achterop. En deed me hand al in d'r broek. We gingen eerst in het centrum tongen. Lekker reacties losmaken bij mensen. En toen gingen we verder, en bij het stadsbos gingen we van het fietspad af, naar ons plekje toe. En dan gaan we helemaal bloot. En dan wordt het altijd tongen, beffen en vingeren. Ik kan haar hand in me kutje hebben, en vier vingers in me kontje. En als we ons dan weer aankleden, trekken we gewoon elkaars kleren aan. Toen ik thuis kwam, moesten we eten, want me moeder moest weg, en na het eten moest ik huiswerk maken. Maar ik was nog steeds nat, dus ging ik met me vingers aan me kutje voelen. En door sms-jes van mijn vriendin werd ik weer geil. Zo geil dat ik me hand in me kut stopte, en vier vingers in me kontje deed. En zo ging ik me zelf verwennen. En toen kwam me vader op me kamer met thee!!!! Want die dacht dat ik gewoon huiswerk zat te maken. Hij zei niets, en ik durfde al helemaal niets te zeggen.

Het duurde een uur voor ik beneden durfde te komen. Normaal loop ik zo in me blootje naar beneden. Maar dat durfde ik toen niet. Deed netjes me badjasje aan, en ging muisstil bij me vader in de kamer zitten, om te horen hoe boos hij was. "Even over wat er vanavond gebeurde", begon mijn vader rustig. Ik smeekte hem gelijk dat ie niets tegen mijn moeder zou zeggen. "Hou nou eerst ff je smoeltje, en luister eerst wat ik te zeggen heb", vervolgde mijn vader. Hij zei dat ie eerst had moeten kloppen, en dat dit onder ons zou blijven. Ik vloog hem gelijk om de nek. "Geil ding dat je bent", zei me pa. En pakte een biertje voor zich zelf, en een Vodka Ice voor mij. En ging lekker tegen mijn vader aan zitten. Want hij en ik zijn 2 handen op 1 buik. Maar dacht echt dat ik flink pissig zou zijn. Toen ik het de volgende dag tegen mijn vriendin vertelde, lag ze gelijk in een deuk, en toen kon ik er ook wel om lachen. En toen gingen weer naar ons favoplekje in het bos, waar ze mij weer lekker nakeek!! XXX-jes van mij


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners