Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avondje zonder ventjes - 4025 keer gelezen
het was een mooie warme zomeravond. natalia en trixie hadden afgesproken om vanavond samen op stap te gaan, voor een keertje zonder hun mannen bij. het was toch voetbal op tv en deze hadden er dus geen probleem bij. het warme weer liet trixie toe haar nieuwe, korte zwarte kleedje aan te doen dat heel diep uitgesneden was, ze had ook ophoudende nylons aan en open zwarte hakjes. natalia wist dat trixie zich altijd uitsloofde als ze op stap ging en wou voor geen geld onderdoen dus had ze zich in een kort rokje gestoken met een spannend kort bloesje op waar de vorm van haar tietjes heel mooi in te zien was. ze had voor de rest botten aan en had een rode string aan met steentjes. haar vriend bracht haar naar trixie's thuis en terwijl hij zich daar installeerde met trixie's vriend voor de tv, maakten de twee meisjes zich nog even op. mooie donkerrode lipstick, mascara, en bijhorende oorbellen.
ze kusten hun vriend 'tot straks' en vertrokken.
in de auto begonnen het plezier al. ze kwebbelden erop los en zoals gewoonlijk zaten ze niet verlegen om subtiele zinsspelingen te maken over vrijen met elkaar of van even over elkaars been te strelen. ze waren beide zeer gelukkig met hun vriend maar genoten er enorm van van tussendoor ook even met elkaar iets te doen. dit deden ze alleen wanneer hun vriendjes erbij waren maar het kon uiteraard geen kwaad van erover te praten.
ze waren bij de beachparty aangekomen waar ze naartoe gingen. en ookal was het al 23u, toch was het er meer dan warm genoeg en net zoals zij hadden de meeste meisjes besloten niet teveel aan te trekken. natalia en trixie gingen aan een tafeltje staan en bestelden zich wat te drinken terwijl ze hun ogen de kost gaven. zoals gewoonlijk werd ieder passerend kontje gekeurd en werd er gekeken of het een string, stringloze of saaie slipdragende persoon was. de avond vorderde en in plaats van kouder te worden werd het er alleen maar heter. de muziek zwiepte iedereen op en ook natalia en trixie hielden zich niet in. ze begaven zich op de dansvloer en dansten volledig op het gevoel met elkaar. ze dansten alsof ze elkaar moesten verleiden en meer dan één man kwam vragen of ze niet met hem wilden dansen. de makkelijkste uitvlucht die ze dan hadden was: 'nee, dank je, wij horen bij elkaar..' waardoor de man dan wel afdroop, maar de blik naar hen er niet minder verlangend op werd.
de uren gingen veel te snel voorbij en het werd tijd naar huis terug te keren. hand in hand om elkaar niet kwijt te spelen liepen ze terug naar de auto en kropen er in. de rit naar huis werd ingezet maar onderweg kon natalia het zich niet laten om even over trixie's been te strelen. de sfeer op de party had hen beiden opgehitst en trixie spoorde haar dan ook plagend aan. terwijl het eerst de bedoeling was geweest gewoon naar huis te rijden en daar bij hun ventjes te kruipen, begonnen de meisjes steeds meer zin te krijgen. natalia haar hand ging hoger en hoger en streelde trixie plagend. toen ze voorbij een bos reden kon trixie het zich niet laten en sloeg af. ze reden via een verlaten weggetje het bos steeds dieper en dieper in en parkeerden zich er ergens. 'maak nu maar af waar je aan begonnen bent' zei trixie lachend tegen haar vriendin, maar deze was niet van plan haar zo makkelijk iets te laten krijgen. 'dan zal je me eerst moeten komen pakken' zei natalia, en ze sprong de auto uit. trixie aarzelde geen moment, verliet de auto eveneens en zette de achtervolging in. natalia had het pad verlaten en was tussen de bomen gaan lopen, trixie vervloekte haar al spelend en was vastbesloten het haar betaalt te zetten, haar zo door het bos te laten lopen op haar hakjes. na een eindje kwamen ze aan bij een grasveldje met bloemetjes. trixie had haar vriendin zo goed als ingehaald en met een laatste spurtje wierp ze zich op haar. beide vielen al lachend in het gras en bleven hijgend liggen. de maan scheen zachtjes over het grasveldje en de blaadjes ritselden van een zacht briesje. trixie zei: 'mij zo laten lopen, gemeen stuk, wees maar zeker dat je iets in ruil mag doen hoor!!' 'met alle plezier', zei natalia, 'heb je enig voorstel?' 'wel, ik heb het veel te warm' wist trixie haar te melden, 'kan je daar niets aan doen?' natalia zette zich op haar knieen en kroop op trixie af, opende haar kleedje en trok het uit. 'zo al iets beter?' 'veel beter' zei trixie, terwijl ze over haar stijve borsten streelde. 'alhoewel, dat briesje maakt het wel een beetje fris.. zou je me niet verwarmen?' dat liet natalia zich geen twee keer zeggen en ze zette zich over trixie. ze kuste haar linkerborst en rechterborst, likte zachtjes aan de twee tepels en drukte overal op haar lichaam kusjes.ze ging langzaam naar onderen en terwijl ze overal zacht bleef likken en kusjes geven, deed ze trixie's string uit. ze streelde met haar hand over haar poesje en voelde dat trixie lekker gladjes geschoren was daar vanonder. ze speelde met haar klitje en voelde trixie nat worden.
trixie begon nu op haar beurt natalia uit te kleden. haar bloesje werd handig uitgetrokken en het rokje minstens even snel. ze ging met haar vinger zachtjes langs de randjes van natalia's string en trok hem dan uit. ook natalia had zich r eveneens mooi geschoren en wanneer trixie even voelde met haar vinger merkte ze dat natalia al kletsnat was. natalia zette zich neer, met haar kutje recht op het kutje van trixie. het was heerlijk om zo een beetje tegen elkaar te wrijven terwijl ze naar elkaar keken en over hun eigen borsten streelden. trixie wou ook eens vanboven zitten, maar dan in 69. al gauw zaten ze zo en likten ze ijverig elkaars kutje. ze proefden elkaars geile zoute nat en deden hun best elkaar zoveel mogelijk te laten genieten. ze staken hun tong in elkaars kutje en speelden met elkaars klitje. ze beten zachtjes en begonnen elkaar te vingeren terwijl ze verder beften. volledig opgaand in elkaar lagen ze daar te kreunen en te hijgen en te zuchten. je hoorde aan hun kreunen dat ze steeds heter werden, steeds dichter bij hun hoogtepunt kwamen. natalia zei trixie weer onder te gaan liggen en nam uit haar handtas een kaars. trixie keek haar heel vragend aan maar wist al gauw waarvoor ze die had genomen. ze stak de kaars lekker diep in trixies druipnatte kutje en neukte haar ermee. ze hoorde trixie steeds hoger en lekkerder kreunen en op het moment dat ze klaarkwam haalde ze haar kaars eruit, begon haar weer te beffen en likte al haar nattigheid op. daarna begon ze zichzelf met de kaars verder te verwennen terwijl trixie nog nagenietend toekeek. het duurde niet lang voor ook zij klaarkwam en heerlijk schokkend liet ze zich naast trixie vallen in het gras. zo bleven ze nog even naast elkaar liggen, nog wat nastrelend, op adem komend. het was echter al laat en ze wisten dat hun ventjes op hen wachtten, dus deden ze zich aan en keerden terug. wie weet wachtte er hen nog een lekkere avond bij trixie thuis met hun vieren.. en anders hadden ze dit alvast zeker en vast al gehad!!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners