Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Altijd geil - 6074 keer gelezen
Ik ben Lisa, zit in 3 VMBO, ben lesbisch en ben altijd geil. Hou er van om mijn nakie aan anderen te laten zien, heb een hekel aan om kleren te dragen. En als ik kleren aan heb, zijn ze best wel iets uitdagend. Korte truitjes, laag uitgesneden broeken, die strak om me kutje en kontje zitten. Ik woon alleen met mijn moeder, en mag best veel van haar. Thuis ben ik altijd bloot, wie er ook is, dat maakt me helemaal niets uit. Maar ook bij anderen ga ik uit de kleren als het mag. En dat is al een aantal keren op lekkere seks uitgelopen. Begon samen met een buurmeisje te experimenteren, maar al snel had ik het gevoel meer voor oudere meiden en vrouwen te voelen. Maar sinds ik ook echt seks heb gehad met een vrouw, val ik alleen nog op vrouwen. De bewuste dag was een kutdag voor mij. Kreeg een toets terug die ik slecht had gemaakt. Wiskunde is mijn sterkste vak al niet, en de toets had een 6 moeten zijn, maar was een 4,9. Dus, dat was al bale! Toen fietste ik van school naar huis, en het begon steeds harder te rekenen. En toen ging die kutband van de fiets ook nog lek! Mijn moeder nam haar mobieltje niet op. Me opa lag ziek in bed, dus niemand kon me ophalen. En op die weg rijd ook nog eens geen bus!! Ik had dus helemaal de P in. Heb me fiets tegen een boom gezet, en ben maar gaan lopen.

En telkens als er een auto aan kwam, ging ik staan liften. Bij de 3de auto was het raak, en dat was een lerares van mij. Ze vroeg wat er was. "Nou meid, stap maar snel in". Ze vroeg of ik het niet erg vond om mee naar haar huis te gaan. Want zij had om 3 uur een afspraak met iemand voor haar verwarmingsketel. En Ik bij haar thuis de natte kleren laten drogen. Bij haar thuis moest ik gelijk de natte boel uitdoen. Ook me slipje was nat, dus die ging ook uit. Ze vroeg of ze kleren voor me moest halen of dat ik ook bij haar wel bloot wilde blijven. Omdat er iemand langs zou komen, deed ik haar badjas maar even aan. Maar toen hij geweest was, deed ik de badjas weer uit, want ze wist toch wel hoe ik er in me blootje uit zag. En ik schaamde ook niet voor haar. Ik voelde haar steeds naar me kijken.
En ik deed ook een beetje expres mijn benen iets uit elkaar, zodat ze me roze poesje nog beter kon zien. De droger was nog niet uitgedraaid, en zij zei dat ze nog foto's had van de eerste klas. We gingen samen op de bank zitten, die foto's te bekijken. Ik was toen nog een stuk kleiner, en jonger natuurlijk. Maar was wel de enige meid die al een navelpiercing had. Toen gaf de droger het signaal dat me kleren droog waren. Ik gaf haar een omgekeerde strip show, en liet me slipje bij haar achter. Ik zei dat ik ook wel eens foto's mee zou nemen. Een week later had ik weer les van haar, en zei in de les dat ik mijn fotoalbum mee had. Toen ik uit was, moest ik ff op haar wachten. Toen we bij haar thuis kwamen, vroeg ik of ik mijn kleren weer uit mocht doen. Ze zei dat ze dat niet erg vond om een mooie jonge naakte meid te zien. We dronken thee, en liet dus mijn fotoalbum zien. Daar zitten heel veel gewone foto's in, maar ook veel naaktfoto's. Vooral van de laatste 2 jaar. Ze keek meer helemaal aan, en liet me roze poesje ook weer lekker aan haar zien. Op een gegeven moment voelde ik haar handen op me buik. Ik ging tegen haar aan zitten. Ik liet merken dat ik het prettig vond. En liet haar ook aan me borsten, kontje en kutje voelen. En toen wilde ze nog maar 1 ding, mij geil maken. Ze wist wat ze moest doen, om me nat te maken, door mijn klitje met d'r vingers te stimuleren. En na een paar tellen al glinsterden me lipjes van kutsap. Ze liet met gemak 2 vingers in me kutje glijden, gevolgd door nog 2 vingers. Ik liet wel zichtbaar en hoorbaar merken dat ik dit super vond. Ik was wel benieuwd naar haar kut, en vroeg gewoon heel brutaal of ik haar mocht helpen met uitkleden. Dat mocht. Toen ze bloot was, pakte ze mijn hand, en zorgde er voor dat die bijna helemaal in d'r kut ging. Ze had ook mijn vingerkontje ontdekt, die ze ook gelijk ging bewerken. Ik zag haar mond bij de mijne komen, en nog voor dat ze mijn lippen raakte, sloot ik mijn ogen. Jeez, ik was aan het seksen met mijn juf van 30!!!!! Der tong gleed langs de mijne, en voelde haar tong spelen met me tongpiercing. Na een heerlijke tongpartij ging ze kussend en sabbelend aan me borsten en navel naar me klitje. Toen werd ik pas echt helemaal gek!! Ze legde me op me rug neer, en ging in standje 69 op me liggen. Ze likte me kutje en kontje. En vingerde me ook tegelijk!! Ik wilde gillen, maar toen drukte zij haar kut op me mond! Ze smaakte net zoals dat buurmeisje, maar dit was veel geiler en heftiger. We hebben het al veel vaker gedaan. Ik vind haar echt super! Bij haar thuis ben ik haar meisje, maar op school ben ik gewoon haar leerling hoor.

Sinds oktober kijk ik dus veel meer naar vrouwen, die 10 tot 20 jaar ouder dan mij zijn. Ik ben pas 16 dus. En door haar heb ik nog meer lef gekregen. Ga naar een vrouwen sauna, waar ook wel vrouwen zijn die op jongere meiden vallen. Ik ga vanavond weer, en dan kan ik weer genieten. Ik heb nu voorjaarsvakantie, en ben al lekker door haar verwend.

Groetjes en XXX-jes van LisaCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners