Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Aleen thuis naakt in de Zon - 50278 keer gelezen
Eindelijk had ik het huis alleen. Alhoewel ik al 17 was mocht ik toch niet vaak alleen thuis blijven, maar met het warme zomerweer van nu vond ik het extra leuk dat het nu wel mocht. Ik had wel zin om de hele dag ongestoord in de zon te liggen. Nadat m地 ouders en zusje weg waren gegaan had ik snel een strandlaken in de tuin gelegd en een paar tijdschriften en wat drinken meegenomen. Snel ging ik naar boven om een bikini uit te zoeken. Ik had een zwart Protest setje uitgezocht en al aangedaan toen ik me bedacht dat het ook wel mooi zou zijn als m地 borsten ook eens wat bij zouden kleuren. De witte afdrukken van m'n triangeltopje waren helaas al goed te zien. Want topless zonnen mocht nooit van m地 ouders, een bikini was al veel te bloot.Ik deed het triangeltopje weer uit en liet m地 borsten los hangen. Sommige vriendinnen waren wel jaloers dat ik nu al een c cup had en zij nog niet. Aan de ene kant vond ik dat wel vervelend maar aan de andere kant voelde ik me daardoor ook wel volwassener. Ik liep de trap af en de tuin in, het voelde direct heerlijk om de zon op m地 borsten te voelen. Toch vond ik het ook wel enigszins opwindend omdat dit anders niet mocht. Maar ach, de buren konden het toch niet zien en de tuin was goed afgesloten van de openbare weg. Ik ging op m地 buik liggen en pakte de Cosmo er bij. Terwijl ik daar zo lag bedacht ik me dat beter een string aan had kunnen doen, want er was toch niemand thuis en ik wilde eigenlijk ook m地 billen wel lekker bruin hebben.

Ik had geen zin om weer naar binnen te gaan dus deed ik m'n broekje een beetje naar beneden en drukte ik de zijkant van m'n bikinislipje tussen m地 billen. Het branden van de zon op m'n billen voelde erg lekker. Ik besloot dat ik dit maar vaker moest doen en daarom maar ergens een zonneweide moest zoeken. Na een tijdje zo gelegen te hebben draaide ik me om zodat ik ook van voren bruin kon worden. Terwijl ik zo lag kwam bij mij de geile gedacht om helemaal naakt te gaan liggen. Het zou wel geil zijn als ik op school na het gymmen of na het fitnessen mooie bruine billen en een gebruind kutje kon laten zien. Ik scheerde me toch al een tijdje, en m'n kale kutje was ook positief ontvangen door m'n klasgenotes.
Ik ging met m'n billen omhoog en met de vlinders in m地 buik deed ik m地 bikini slipje uit en ging weer liggen. Ik kon me niet voorstellen dat m地 ouders zo tegen naakt zijn waren, dit voelde heeeerlijk ! Ook wist ik direct dat ik geen zonneweide moest zoeken, maar naar het naaktstrand moest gaan. Eigenlijk was ik altijd al wel benieuwd naar hoe het daar zou zijn. Maar dan zou ik er wel alleen naar toe moeten want geen van m地 vriendinnen zou mee willen dacht ik.Het branden van de zon op m地 borsten en kutje maakte me erg geil zodat ik snel mezelf begon te vingeren. Ik bedacht me dat ik me beter eerst met zonnebrand in kon smeren om te voorkomen dat ik zou verbranden. Ik deed het slipje niet weer aan maar liep helemaal bloot de keuken weer in en keek onderweg nog wel naar boven naar het huis van de buren of iemand mij kon zien. Want het tuinpad naar de keuken was wel zichtbaar naar de buren. Ik pakte de zonnebrand en liep weer de tuin in, naar m'n strandlaken. Ik begon mezelf in te smeren, het voelde heerlijk om eindelijk eens zonnebrand op m'n borsten te voelen. Heerlijk zacht en glad was het en ik werd alleen maar geiler. Toen ik bij m'n kutje aangekomen was voelde ik gewoon dat m'n lipjes erg opgezwollen waren en al aardig nat waren. Mijn lipjes insmeren met zonnebrand voelde echt geweldig, het gleed zo lekker en maakte me alleen nog maar geiler. Heerlijk was dat ! .alleen thuis .helemaal bloot in de zon .en ik kon doen wat ik wilde !

Toen ik klaar was met insmeren ging ik weer liggen en begon mezelf te vingeren. Ik was al een tijdje bezig en drijfnat nat geworden toen ik geluid in het steegje hoorde. Het hoorde alsof er een fiets remde en iemand afstapte vlakbij onze tuindeur. Ik deed als een haas m地 bikinislipje weer aan. Ik had hem nog niet aan of de tuindeur ging open en m地 vriendin Inge stapte de tuin in. 展at kijk jij verrast zij ze. 的k had je niet verwacht zei ik en zag dat ze ook enigszins verbaast naar me keek. 的k wist niet dat je topless zonde zij ze. 鄭ch doe ik wel vaker loog ik. 鄭ch, jij ook ? ik altijd wel. waarom dacht je waarom m地 schouders altijd streep loos zijn ?, heb een hekel aan witte streepjes zei ze. 哲ou dan kom je er toch bij liggen zei ik. 妬k zou wel willen, maar ik heb onder m地 rokje een string aan zei ze. 殿ch, maakt niet uit zei ik 杜地 ouders zijn vanavond pas terug en m地 zusje is mee. Niemand die het ziet Ze twijfelde even maar deed al snel haar shirtje uit, ze bleek echter geen bh aan te hebben. Ze was al veel meer gebruind dan ik, maar haar borsten waren van een ruime A formaat. Terwijl ze zich omdraaide deed ze haar rok uit en keek ik tegen een paar heerlijk gebruinde billen en een klein fel groen stringetje aan, haar half lange zwarte haren met rode highlights pasten er perfect bij.笛e bent al goed bruin zei ik. Ze keek om en lachte alleen. Ze deed tenslotte ook haar bh en slippers uit en stond toen zowat naakt voor me. Ik voelde dezelfde vlinders in m地 buik weer. Op school had ik haar al zo vaak zo gezien, maar nu was t toch anders. 展il jij geen string aan dan ? vroeg ze 電an wordt je veel beter bruin. Ik bedacht me geen moment, zei 電a痴 goed en ging naar binnen. Ik zocht het kleine stringetje op dat ik steeds voor m'n ouders verborg. Het was eigenlijk niet mee dan een paars kleurig lapje stof aan de voorzijde en een paar smalle bandjes naar achter. Ik wist zeker dat m地 ouders dit nooit goed zouden hebben gevonden, daarom verborg ik dat stringetje steeds in m地 schooltas. Het maakte me erg geil dat ik nu dat stringetje in de open lucht zou dragen.

Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat m地 borsten en billen nog wel erg wit waren. Inge zou dus direct weten dat ik nooit vaak topless zonde. Maar ik dacht daarna: wat maakt het ook uit, 稚 is nu mooi weer ! Ik liep weer naar beneden en zag dat Inge al in het gras was gaan liggen. Ze lag op haar rug en ik verbeelde me dat ze haar string naar beneden had gedrukt. We wisten van elkaar dat we ons schaamhaar wegscheerden, maar nu kon ik bijna haar kutje zien en ook die leek al aardig gebruind. Ze keek op en zei: 電at ziet er beter uit. nieuwe string ? Ik zei dat ik die string al langer had en wilde op m地 handdoek gaan liggen. 展il jij geen strandlaken ? vroeg ik. 屠a doe maar, anders worden m地 billen zo vies. Ik kon al wel zien dat bij haar lipjes haar string wat nat was geworden, maar ik zei niets. Ik pakte een strandlaken uit huis, gaf het aan haar en ging weer liggen. Ik had een heerlijk uitzicht op haar lichaam toen ze zo bezig was het strandlaken goed neer te leggen. Zelfs de binnenkant van haar billen waren gebruind en ik kon goed zien dat haar kutlipjes goed geschoren waren en maar net door het stringetje bedekt werden. Ook was al goed te zien dat het stringetje nog verder nat aan het worden was, zij vond het dus ook opwindend!努arm h髞 zei ze 杜aar wel leuk dat jij zo in de tuin mag liggen. Mijn ouders vinden dat niet goed, topless mag nog wel maar in alleen een string willen ze niet, ik ga meestal daarom maar naar t strand. 泥at wil ik ook vaker gaan doen zei ik 砺eel meer ruimte dan hier in de tuin. 努eet je waar je genoeg ruimte hebt ?配ei ze,念p het naaktstrand ! Daar ga ik ook met vriendinnen vaak naar toe. Ik wist niet wat ik hoorde !, dat had ik nooit achter haar gezocht. 屠a joh, kan makkelijkhoef je geen bikini mee, dus m地 ouders weten niet dat ik dan naar t naaktstrand wil. Ik werd direct nog geiler en merkte toen pas dat m'n paarse stringetje al een grote donkere plek begon te vertonen. Ik wilde ook wel naakt, en wel nu, maar hoe zal ik dat aan haar vragen ? Ik was zo geil dat ik zelfs zin had om met haar te sexen, maar ik durfde niet echt te zeggen. 釘en je dan helemaal gebruind ? vroeg ik dan maar. Ze zat op haar knien voor me en zonder iets te zeggen deed ze even haar stringetje naar beneden en ik zag dat haar kutje wel iets lichter was dan de rest van haar lichaam, maar dat ze ook daar gebruind en heerlijk glad was. 纏ou jij dat ook niet willen dan ? vroeg ze. 滴et ziet er wel leuk uit zei ik. 哲ou doe je string uit dan ! zei ze terwijl ze direct zelf haar string al uit deed en op haar zij ging liggen. Ze lag daar nu helemaal naakt met een lichte afdruk van haar string op het midden van haar lichaam.

Ook kon ik haar kutlipjes nu goed zien, ze glinsterden in zon, zo geil was ze ! Ik kon geen woord meer uitbrengen maar deed toch m'n billen weer omhoog en trok ook m'n string uit. Ik zag haar met grote ogen kijken en zag dat ze m'n hele lichaam goed in zich op nam. 適ijk, dat is beter, jij kan nog wel wat zon gebruiken maar je hebt je al wel helemaal ingesmeerd zie ik zei ze. 笛a, ik wil niet verbranden zei ik. 登f lag je al naakt voordat ik binnen kwam ?, je keek namelijk zo verbaast zei ze. Shit betrap !, dacht ik. Met een rood hoofd zei ik maar: Ja !. 敵eeft niets, het is heerlijk toch ?粕 zei ze. 泥at is het zeker, en ook wel opwindend zei ik. 登pwindend, hoe bedoel je ? zei ze. Ik ging ook op m'n zij liggen en zei: 哲ou, naakt zijn vind ik erg opwindend en al helemaal als jij zo naast me ligt.Ze zei niets, lachte alleen maar, kwam dichter bij me liggen en gaf me een kus op m'n mond. 溺aar jij ziet er ook opwindend uit zei ze, en ze gaf me weer een zoen. Dit keer wat langer en kon ik zelfs haar tong voelen. Ik deed m'n lippen iets open en begon met haar tong te spelen. Ik voelde een stroomstoot door m'n hele lichaam toen ik besefte dat we begonnen sex met elkaar te hebben. Ik kon me niet meer inhouden en ging op haar liggen terwijl we elkaar heftig begonnen te tongzoenen. Het voelde heerlijk dat ik me ingesmeerd had, mijn lichaam gleed heerlijk over de hare en het voelde heerlijk opwindend mijn borsten over de hare te voelen glijden. Ze begon me over mijn dijen en billen te strelen terwijl we onze tongen zo diep mogelijk in elkaars mond probeerden te drukken. Het voelde heerlijk om te zoenen met een vrouw ! Na een paar minuten duwde ze mij opzij zodat ik in het gras rolde terwijl zij weer bovenop mij ging zitten. Het voelde heerlijk dat koude gras op m'n rug en dat hete lichaam op m'n dijen. Ze begon m'n borsten te strelen terwijl ze haar clitje tegen die van mij bewoog. Ik kon voelen dat zij ook erg opgewonden was omdat ze ook erg nat was en ook haar kutje wat opgezwollen was, het voelde erg zacht aan.

Ze kwam met haar gezicht naar de mijne, begon mij te tongen terwijl ze met haar rechterhand mijn clitje begon te strelen. Ze stopte me te zoenen en terwijl ze me diep in m'n ogen keen begon ze me steeds harder te vingeren. 天ind je het lekker ? vroeg ze. 敵a door ! zei ik. Heerlijk voelde dit. Ik vingerde mezelf geregeld, maar dit was toch van een ander niveau. Ze wist precies hoe ze moest raken en ik wist gewoon dat ik snel en hard zou klaar zou komen.Opeens stopte ze en ging op haar knien met haar billen naar me toe zitten. Ik dacht eerst dat ze wilde dat ik haar moest gaan vingeren, maar niet lang daarna begon ze me op m'n clitje te zoenen. Ik had wel es over beffen gelezen, maar wist niet dat het ook zo kon. Ik voelde eerst haar tong over m'n clitje, toen ging ze naar beneden en zelfs met haar tong m'n kutje in. Heerlijk voelde dat !, en dat terwijl ik heerlijk uitzicht had over haar eigen druipend natte kutje. Toen ze met haar vingers m'n lipjes wat uit elkaar trok en op m'n clitje zoog, kwam ik echt keihard klaar. Ik gilde het gewoon uit ! Voor mijn gevoel duurde het wel een half uur en het voelde geweldig. Toen ik wat tot rust gekomen was zat ze nog steeds met haar kutje voor me en ik wist gewoon dat zij ook gelikt wilde worden. Ik bedacht me geen moment, trok haar billen iets naar me toe, deed m'n hoofd iets omhoog en begon haar voorzichtig te likken. Ik had verwacht dat het vies zou smaken, maar het smaakte.ja.opwindend !.een beetje zout maar heerlijk glad. Toen ik haar zachtjes hoorde kreunen boven mijn kutje werd ik direct weer geil wilde ik haar dieper gaan likken. Ik deed m'n tong weer langs haar lipjes heen en weer en merkte zelfs dat ik per ongeluk haar kontgaatje likte. Het smaakte helemaal niet smerig en merkte dat Inge op dat moment zelfs wat harder kreunde. Terwijl ik haar likte begon ze zichzelf te vingeren en dat wond mij nog maar weer extra op. Ik begon m'n tong dieper in haar kutje te duwen terwijl zij met haar billen heen en weer begon te gaan. Ze werd steeds geiler, haar lipjes gingen zelfs wat uit elkaar zodat er meer geil naar buiten kwam. Het was heerlijk opwindend om in dat geil te likken. Ik deed met m'n beide handen haar lipjes nog wat verder uit elkaar en duwde m'n tongetje nog verder naar binnen, ze kreunde het gewoon uit !.Terwijl ik met m'n handen over haar billen streelde merkte ik dat als ik bij haar kontgaatje kwam ze de die wat ontspande. Zou ze willen dat ik daar bij haar naar binnen ging ? Dat had ik ook wel es bij mezelf gedaan, en dat voelde erg lekker. Ik streelde nogmaals langs haar gaatje dat nat was van het geil, ze ontspande inderdaad weer. Voorzichtig deed ik m'n wijsvinger er voor en tot m'n verbazing gleed die zo naar binnen. Een kreun van Inge was het gevolg, terwijl ze zich harder begon te vingeren. Het geil droop nu uit haar kutje op m'n hals, heerlijk was dat ! Ik begon m'n vinger heen en weer te doen waarop ze het echt uit kreunde en opeens begon te schudden. Ik merkte dat ze haar kontgaatje dichtkneep en diep begon te zuchten, ze drukte bijna haar billen in m'n gezicht toen ze ook klaar kwam. Wat een heerlijk geil gezicht was dat !
Toen ze weer tot rust gekomen was draaide ze zich om en kuste me op m'n mond. Ze bedankte me en zei dat het heerlijk was. Ik zei dat ze geweldig was en we bleven elkaar nog even strelen terwijl in nog steeds met m'n rug in het gras lag. We hebben daarna nog samen gedoucht en spraken af dat we dit veel vaker zouden doen, maar daarover misschien later meer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners